Odin: Ha csinálok egyszer másik accountot, így fog kinézni:
- végy 30.000 goldot
- akcióban vedd meg 20.000 goldért az Fcm 50 t-t, Su 122-44-et E25-öt
- maradék goldot baszd el xp konvertre:D
OFF:
milyen klánba léptél be sakál?
ON:
ennek sincs sok értelme az én szememben
Jaah, az buli klán, haverok csináltak egyet, mert ki akartak rakni egy matricát a tank elejére és nyaggattak hogy lépjek be, hát beléptem:D Jó, mert könnyebb szűrni a barátokat a való életből, nem kell 20 ismerőst végig nézni a normál listán. Majd ha tényleg akarok klánozni, átlépek egy valódiba.
Van értelme, de majd elmondom egyszer játékon belül, hogy mi:D
Ha már kíváncsivá tettetek, legyetek jók áruljátok el azt a nem nagy titkot!
Vagyis mi az értelme az olyan klánnak, ami csak a logó használatra szerveződött?
Vagyis mi az értelme az olyan klánnak, ami csak a logó használatra szerveződött?
Gondolom logón kívül a TS-es ökörködős beszélgetések. Plusz néha szakasz, vagy akármi.
A poénon kívül semmi. De nagyjából 5 klán lenne jelenleg ahova szívesen belépnék (igazából már hívtak is), tehát ezen az 5 klánon kívül a másik 4000-nek sem látom értelmét.
Haverom kérdezte, hogy nem lépek be? Csinált poénból egy klánt. Mondom de. Kb. annyi értelme van, mint atom mód bebaszni és másnap szarul lenni. Nincs értelme de jó
Gondolom logón kívül a TS-es ökörködős beszélgetések. Plusz néha szakasz, vagy akármi.
Az már előtte is volt:D Egyébként pl. nyomhatunk 7vs7-et meg ilyeneket is ha lesz kedvünk (és a többi ismerőst is beledobáljuk).
Azért egy előnye van: Nem kérdezik meg 10 meccsenként priviben hogy nem lépek-e be a nem tom milyen isten háta mögötti klánba.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Vy3R, eldegor
Még is magányos farkas vagyok:D Nem érzem úgy hogy lenne elég időm a klán életre, kiszúrni meg nem akarok senkivel. Utálom a megbízhatatlan embereket, ezért én is csak olyat vállalok el, amit tudok teljesíteni.
amikor ...