Jelenleg 809 vendég és 5 Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
Tényleg szerencse. Akinek kell vigye. Nekem elég a többi. ...
györgy.tóth 5 perccel ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi működik.
Kaoszh 2 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Sziasztok! Az új verzió az átnevezés és az xvm ...
varsa 19 órával ezelőtt
Így van köszi, 2 dolog volt a fejembe egyszerre, ...
bobitusz 1 napja
Mit nem lehet? Én nem fizettem a T34-ért semmit,a ...
bobitusz 1 napja
Nem lehet. Mindenképpen fizetsz és idővel elavul a tankod.
_Aerol_ 1 napja
Annyi kiegészítés, hogy 122 TM, Mutz és T-103 kapható ...
máté.tóth 1 napja
Köszöntem.Az OBJ-t szerintem behúzom akkor.
Gyilokzóna 1 napja
t44-100, obj 703 II, Somua, STRV S1, AMX CDA, ...
bobitusz 1 napja
Akkor becserélek egy bondos tankot. Csak tanácsot kérnék, hogy ...
Gyilokzóna 1 napja
Ahogy lent írták nekem is az elc volt tervben ...
Usul 1 napja
Tavaly novemberben megvettem a WZ-111-et 10 millió kreditért,
amikor ...
Sixtyfeetofbridge 1 napja
Nem. Én előre ittam a medve bőrére és az ...
RockyRuciano 1 napja

Prémium harckocsik

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #80848 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Zwack-ban amúgy is csak köcsögök vannak. Kappa. :D

Akkor illenék oda:P (legalább is néhány fórumlakó szerint:D)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: eldegor

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 10 hónapja #80857 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

Azért egy előnye van: Nem kérdezik meg 10 meccsenként priviben hogy nem lépek-e be a nem tom milyen isten háta mögötti klánba.

Jah ez kb. úgy szokott lenni ahova hívnak nem akarsz menni, ahova mennél nem kellesz... :lol: :evil:

HHR-A Annieee invitált, ZWACK-ba Account 95, OBI-ba nem emlékszem, VTEPS-be többen.

Még is magányos farkas vagyok:D Nem érzem úgy hogy lenne elég időm a klán életre, kiszúrni meg nem akarok senkivel. Utálom a megbízhatatlan embereket, ezért én is csak olyat vállalok el, amit tudok teljesíteni.

Persze, mert így sose derül ki, hogy kamuzol össze-vissza, és valójában Te vagy Trololo, Tivadar pedig egy beépített embered. :lol: - vicc -
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: TivadarToth, eldegor, Jackal_hun

10 éve 10 hónapja #80865 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor

HHR-A Annieee invitált, ZWACK-ba Account 95, OBI-ba nem emlékszem, VTEPS-be többen.

épp erről beszéltem... ki akarna közéjük tartozni? :huh: :P :evil:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jackal_hun

10 éve 10 hónapja #80866 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

HHR-A Annieee invitált, ZWACK-ba Account 95, OBI-ba nem emlékszem, VTEPS-be többen...

"Sohasem lennék egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagjának" - WA
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73, Vy3R, Jackal_hun

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #80871 Írta: Jackal_hun

Azért egy előnye van: Nem kérdezik meg 10 meccsenként priviben hogy nem lépek-e be a nem tom milyen isten háta mögötti klánba.

Jah ez kb. úgy szokott lenni ahova hívnak nem akarsz menni, ahova mennél nem kellesz... :lol: :evil:

Még is magányos farkas vagyok:D Nem érzem úgy hogy lenne elég időm a klán életre, kiszúrni meg nem akarok senkivel. Utálom a megbízhatatlan embereket, ezért én is csak olyat vállalok el, amit tudok teljesíteni.

Persze, mert így sose derül ki, hogy kamuzol össze-vissza, és valójában Te vagy Trololo, Tivadar pedig egy beépített embered. :lol: - vicc -

Baszki, most lebuktam:D

Morphelo: az a baj, hogy akkor be kellene vallanom, hogy a képaláírásom tényleg én vagyok:D

Szete: mondasz valamit:D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #80880 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

Szete: mondasz valamit:D

Woody Allen mondja... én elhatárolódom!

10 éve 10 hónapja #80893 Írta: Jackal_hun
Tereljük vissza a témát a massív offtopicból a valóság mezejére:D és válaszoljatok arra a kérdésre, hogy milyen prémium tankokat vegyek és húzzak a leendő REROLL ACCOUNTOMRA (most bedobtam a trollmágnest a vasreszelékbe :woohoo: )

10 éve 10 hónapja #80910 Írta: KlintIsztvud
Megválaszolva: KlintIsztvud

Tereljük vissza a témát a massív offtopicból a valóság mezejére:D és válaszoljatok arra a kérdésre, hogy milyen prémium tankokat vegyek és húzzak a leendő REROLL ACCOUNTOMRA (most bedobtam a trollmágnest a vasreszelékbe :woohoo: )

TOG II, ez nem kérdés :D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, eldegor, singes

10 éve 10 hónapja #80921 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Az már nem újdonság, mióta meg lehetett szerezni ingyen, a csapból is TOGII folyik. Még nekem is van, pedig amúgy nem vagyok prémes.
Az E-25 ellenben nagyon gonosz jószág.

10 éve 10 hónapja #80924 Írta: Jackal_hun
Első kérdés, hogy mennyit költsek rá és milyen ágakat kéne húzni, hiszen a cél az, hogy minél jobb WN8 értékek jöjjenek ki (hiszen reroll). Su 122? Fcm 50 t? IS6? T34? ezekhez mit szóltok?

10 éve 10 hónapja #80930 Írta: Vy3R
Megválaszolva: Vy3R

Első kérdés, hogy mennyit költsek rá és milyen ágakat kéne húzni, hiszen a cél az, hogy minél jobb WN8 értékek jöjjenek ki (hiszen reroll). Su 122? Fcm 50 t? IS6? T34? ezekhez mit szóltok?

Ahogy nézegetem, a reroll lényege, hogy veszel sok szép goldot, és egy lehetőleg Light (type 64 - magas wn8, sok XP) farmolsz wn-t és konvertálható XP-t, vagy IS6-ot (mindbe kb full gold lűszer), ezekkel mész jó pár csatát, átváltasz sok 10k XP-t, és beleugrasz egy ELC-be, majd ugorsz szintén free-ből 13 90-be (full gold :), majd ha unatkozol ezekben veszel FCM 50-et, Bulldogot és T49-et, és nyomtatod a WN8-at.

Én a Type 64-et vagy mit vennék, mivel egy jó játékos brutál WN8-at hoz ki belőle. Meg mellé T37-et... meg eBay-ről PZ2 J-t 600 dolcsiért, full gold alap, napi 500k credit bukó, de 10 kill / meccs :D

Ezután brutál táras szörnyeket freeből, kihagyva minden sz@rt. Full OP. 4k WN8 recent.

10 éve 10 hónapja #80931 Írta: singes
Megválaszolva: singes

Korábban a D.W.2-vel szépen mentél, nem? :) És aranyat sem költened prémtankra. :)

10 éve 10 hónapja #80932 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Itt a prém tanknak tényleg az lenne a lényege, hogy átugorja az első pár tier-t. A mozgékony tankok alacsony tierben jók WN8 farmolásra, ezekhez nem is kell sokat gyűjtögetni. Ezek light tankok többnyire, esetleg medek. Érdemes olyan prémet választani, ami a legénységet is kiképzi, akkor azzal se lesz gond. Kínai type64 és 59-16 például. Vagy esetleg az amcsiknál, ott több a lehetőséged később.

10 éve 10 hónapja #80933 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor

Ahogy nézegetem, a reroll lényege, hogy veszel sok szép goldot, és egy lehetőleg Light (type 64 - magas wn8, sok XP) farmolsz wn-t és konvertálható XP-t, vagy IS6-ot (mindbe kb full gold lűszer), ezekkel mész jó pár csatát, átváltasz sok 10k XP-t, és beleugrasz egy ELC-be, majd ugorsz szintén free-ből 13 90-be (full gold :), majd ha unatkozol ezekben veszel FCM 50-et, Bulldogot és T49-et, és nyomtatod a WN8-at.

Én a Type 64-et vagy mit vennék, mivel egy jó játékos brutál WN8-at hoz ki belőle. Meg mellé T37-et... meg eBay-ről PZ2 J-t 600 dolcsiért, full gold alap, napi 500k credit bukó, de 10 kill / meccs :D

Ezután brutál táras szörnyeket freeből, kihagyva minden sz@rt. Full OP. 4k WN8 recent.

Ez mind szép és jó, de kb. csak a noobokat fogod ezzel a lila értékkel elkápráztatni (őket meg el lehet a kékkel is :lol: ) - a jobb playák ránéznek az accodra és a sötét lila már is be halványul a szemükben...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Vy3R

10 éve 10 hónapja #80941 Írta: Jackal_hun
Én ennél cselesebbre gondoltam. Egyrészt, hogy az átlag tier ne T3 legyen, veszel magasabb szintű prémiumokat, én az alábbiakat venném:
- minden ami tier korlátos, nagy átütésű, gyors és sok pénzt hoz, mert az elején ugye fedezni kell a felszerelést meg a javító készleteket meg minden ilyet
- minden ami sokat sebez, vagyis jó a lőszer/sebzés aránya

Átütésre és tier korlátra:
- Fcm 50 t- amiből lehetnek táras tankok (első 7 szintet átugrani)
- E 25, korl. MM és elég könnyű vele játszani
- SU-122-44 nagy alfa, gyors lövés

Ugye ne felejtsük el, hogy ez egy üres account, tehát nincs 20 rammerünk meg 500 elsősegély csomagunk stb. tehát a fő gond először az lesz, hogy meglegyen a kellő bevétel.

Második gond, a legénységek hiánya én pofátlanul megvennék 3 adag 100%-os legénységet (vagy farmoljuk fel?)

Ha ezek megvannak és játszottunk mondjuk 1000 meccset, akkor mehetünk kis tierbe trollkodni, persze úgy kell csinálni, hogy ne tűnjön fel senki, hogy átugráltuk az ágakat, tehát pár meccset minden tankkal játszunk (de mellé sokkal többet a jó tankjainkkal), utána megyünk a light ágakra, amerikaira, meg a franciára WN8 padding miatt.

Én személy szerint orosz és amerikai ágakat vinnék, medet és heavyt, illetve a tápos német TD ágat plusz a light tankokat (ezekre jók a prémek, kivéve az FCM).

Téma: OFF topik

• bagoneillezredes@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ezt csak azért, mert kicsit meglepődtem....
    • Írta: bagoneillezredes@gmail.com
    • 9 órája 33 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • Örömködő (2)
    • Dupla öröm, második "papírozás"  +...
    • Írta: bobitusz
    • 21 órája 38 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Az új 11-es AS-XX 40t-nél, ha lelövik a...
    • Írta: VaFec
    • 5 órája 46 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • Írta: VaFec
    • 1 napja 13 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 napja 4 órája ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 4 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 6 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.