Jelenleg 125 vendég és nincs Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Köszi működik.
Kaoszh 34 perccel ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Sziasztok! Az új verzió az átnevezés és az xvm ...
varsa 17 órával ezelőtt
Így van köszi, 2 dolog volt a fejembe egyszerre, ...
bobitusz 22 órával ezelőtt
Mit nem lehet? Én nem fizettem a T34-ért semmit,a ...
bobitusz 22 órával ezelőtt
Nem lehet. Mindenképpen fizetsz és idővel elavul a tankod.
_Aerol_ 22 órával ezelőtt
Annyi kiegészítés, hogy 122 TM, Mutz és T-103 kapható ...
máté.tóth 1 napja
Köszöntem.Az OBJ-t szerintem behúzom akkor.
Gyilokzóna 1 napja
t44-100, obj 703 II, Somua, STRV S1, AMX CDA, ...
bobitusz 1 napja
Akkor becserélek egy bondos tankot. Csak tanácsot kérnék, hogy ...
Gyilokzóna 1 napja
Ahogy lent írták nekem is az elc volt tervben ...
Usul 1 napja
Tavaly novemberben megvettem a WZ-111-et 10 millió kreditért,
amikor ...
Sixtyfeetofbridge 1 napja
Nem. Én előre ittam a medve bőrére és az ...
RockyRuciano 1 napja
Nálam megtalálható az alpesi milka, akarom írni tigris a ...
VaFec 1 napja

Prémium harckocsik

10 éve 10 hónapja #81045 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Dehogy nehéz, sniper med, jó ágyú és kész is. :woohoo:

Csak vigyázni kell, hogy ne fuss össze ilyen Dozer félékkel. :lol:
Ő a harmadik sorban a TDk mellet, dombtetőn sniperkedő lila BC-t kibasta a picsába az FV TD-vel.(mondjuk az egész csapat helyeselte. :woohoo: ) :evil:

A rossz elnyerte méltó jutalmát:D

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 10 hónapja #81046 Írta: TivadarToth
Megválaszolva: TivadarToth

Jah hát ilyen ez a popszakma:D

Singes: lehet szavazni, ilyenekre gondoltam hogy:
- imn0there
- unicum_prayer
- payback_time

Asszem ezek még nem voltak leregelve (de most valami account troll leregeli, hogy kibasszon velem:D)

Done. :evil:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: singes

10 éve 10 hónapja #81053 Írta: Jackal_hun

Nem tudom mi van most, de nagyon time to reroll van a levegőben. Pont tegnap este kezdtem el én is az új acc-ot, mert megnéztem ezen az oldalon www.wot-fightcl...c.html ,hogy még 10 000 csatát kellene mennem ahhoz, hogy a "good"-ból átlépjek a "very good"-ba. Nincs lelkierőm hozzá. Akkor is csak very good lennék. Ez a nagy csataszám-csapda. Az "unicum"-ot is megnéztem, azt már nem is említem. Reroll.

Jó ez az oldal, kiszámoltattam én is, a régi 1900-as WN8-hoz 156 csata kell:D

Az új 2000-eshez (60 napossal számolva):

Az új 2450-es unicumhoz, recenttel számolva:

Alig 58.000 meccs:D
Mellékletek:

10 éve 10 hónapja #81056 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor
jó, de mi változik az xvm színeteken kívül? a játéktudás nem lesz több...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, _HENTES_

10 éve 10 hónapja #81057 Írta: Jackal_hun

Kapok pénzt az accountért, amit nem költök vissza. Beállok valami klánba CW-zni, ami fedezi a költségek egy részét.

A játéktudásom szép lassan emelkedik, nem verdesi az egeket, de megvan a teljes/last month /recent között az egészséges 2-300-as lépcső. Vagyis mindig egy kicsit jobban játszom, hosszú távon itt is kihúzható lenne szinte bármi. De nem akarok Evil Joe 2 lenni:D

10 éve 10 hónapja #81061 Írta: eldegor
ha már akkor én inkább resetelnék...

ugye minden veszik, de megmaradnak a prémtankok - mondjuk most az akciók alkalmával kihúzni a prémtankokat és mehet :)

10 éve 10 hónapja #81064 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

Kapok pénzt az accountért, amit nem költök vissza. Beállok valami klánba CW-zni, ami fedezi a költségek egy részét.

Ok, de CW-zni mivel akarsz? Ahhoz kell tank. Gyorsan. Ergo kell sok-sok kredit + free xp. A free xp-hez meg arany. Az aranyat meg először meg kell venni. Ergo ugyan ott vagy, hogy fizetsz. Csak egy reroll esetében kétszer fizetsz ugyan azért.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: eldegor

10 éve 10 hónapja #81065 Írta: eldegor

Igazad van.
A játék tudás nem változik.
Azonban van egy lényeges különbség: az overall statisztika minden hibát tartalmaz, nem tükrözi megfelelően a jelenlegi játéktudásomat. Az új profil statisztikája azonban mentes ezektől a hibáktól, így jobb is.

értem én persze, de ennek mi az értelme?

10 éve 10 hónapja #81067 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_

Igazad van.
A játék tudás nem változik.
Azonban van egy lényeges különbség: az overall statisztika minden hibát tartalmaz, nem tükrözi megfelelően a jelenlegi játéktudásomat. Az új profil statisztikája azonban mentes ezektől a hibáktól, így jobb is.

A jelenlegi játéktudásodat le tudod szűrni pl a noobmeteren, ahol az utolsó 1000 csatád statját kijelzi. Vagy pl a wotinfo.net - en, ahol napi szinten látod az értékeidet. Ezért nem kell új acc.

Pl van 30k csatád, zöld színű a statod, de az utolsó 1 - 2 k csatát már kék/lilába nyomtad napi szinten. Kit érdekel az overall?

Inkább előnyöd lesz abból, ha az ellennél van xvm mod és alulbecsül a színed miatt :)

10 éve 10 hónapja #81069 Írta: Hunyadi_Loveszdandar

Viszont újra kell játszani egy csomó rossz tankkal, amivel nem fogod tudni hozni a mostani recent eredményedet, hiába vagy tapasztalt. Mert a tank egyszerűen rossz. Ergo nem lesz az új accod sem tökéletes és nem lesz olyan a WN8, mint amit elvársz. Mindenképpen jobb lesz, mint a mostani oké. De akkor mi van? Mi fog ettől változni? Kétszer húzod ki ugyan azokat a tankokat - miután mindent előről kezdtél - azért, hogy nem is tudom, körülbelül 20-30%-kal magasabb statod legyen.

Akkor már inkább a régit javítanám, szépen kényelmesen, nyugiban.

10 éve 10 hónapja #81079 Írta: eldegor
hát szerintem nem éri meg - újra játszani annyit, hogy meglegyen a kívánt T10-es... á nem, hamarabb hagynám a fenébe...

10 éve 10 hónapja #81081 Írta: Hunyadi_Loveszdandar

Viszont újra kell játszani egy csomó rossz tankkal, amivel nem fogod tudni hozni a mostani recent eredményedet, hiába vagy tapasztalt. Mert a tank egyszerűen rossz. Ergo nem lesz az új accod sem tökéletes és nem lesz olyan a WN8, mint amit elvársz. Mindenképpen jobb lesz, mint a mostani oké. De akkor mi van? Mi fog ettől változni? Kétszer húzod ki ugyan azokat a tankokat - miután mindent előről kezdtél - azért, hogy nem is tudom, körülbelül 20-30%-kal magasabb statod legyen.

Akkor már inkább a régit javítanám, szépen kényelmesen, nyugiban.

Sokat gondolkodtam ezen. 23500 csatánál egy 14 500 WN8-as csata is csak gyakorlatilag tizedekkel emeli meg a WN8-at.

Egy új profil sokkal toleránsabb a hibákkal szemben - mert könnyen lehet javítani az alacsony csataszám miatt.

De ennek előnye is van. Ha kifogsz egy rossz napot, hetet vagy hívjuk szopó ágnak, akkor meg nem zuhan a statod 10-20 pontot, hanem csak max 1-1 pontot.

Ha stabilan jól játszol, akkor előbb vagy utóbb úgy is javul a statod. Nézz meg engem. Anno amikor elkezdtem a német heavy ágat húztam ki először. Lol traktorral asszem piros vagy fekete a statom. Egy rakás rossz csatát mentem a PzIVH-val, ami ráadásul még mindig elég magas érték a teljes lejátszott csataszámhoz viszonyítva. Ennek ellenére nem gondolom, hogy szégyenkeznem kéne a statom miatt - persze vannak jobbak, de én ez vagyok. Ezt tanultam meg eddig a 0. csatától a mai napig.

De mondok mást. Ha mindenképpen statot akarsz javítani, kezd el olyan tankokkal játszani, amikkel könnyebb jó eredményt elérni. így gyorsítod a stat javítást.
De persze továbbra is ott a kérdés, hogy mi ezzel a cél? Mi értelme?!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #81082 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

Egyet értek az előttem hozzászólókkal, mert igazuk van.

Amit most írok, azt nem kötekedésnek szánom, TÉNYLEG: miért gondolja mindenki, hogy olyan könnyű egy új profilon megszerezni az elérni kívánt szintet?

Most a szűkebb környezeted, meg akiknek érdekel a véleménye, azok gondolom tudják, hogy mire vagy képes.

Jobb attól neked, ha a másik 29 is tudja a csatában? Jobb, hogy a csapatod ugyanúgy leszarja mit írsz, a 46%-os tomato ugyanúgy lenooboz, ha előbb halsz meg nála (vagy még jobban oltani kezd)? Jobb, hogy az ellenfélből mindenki rád vadászik? Ha felspottolnak, 3 arty-s lesi habzó szájjal minden mozdulatod?

A CW/klán indok meg ugyanez pepitában. Most attól fasza-e egy klán, hogy 3000k-s a 100 fős átlaga is, vagy attól, hogy bárkit meg tudnak verni? Vagy hogy hány fame pontot gyűjtenek? vagy hány provinciát uralnak a világtérképen?
Hány klánnak lehet ma Magyarországon írtó fontos az a presztizs, hogy mekkora az átlagos WN8? Háromnak? Tíznek?
A többinek nem elég, ha a recented 1600+?

Mondjuk én ezért a reroll-ért nem fogok megszólni senkit, csak nem értem. Azt meg csak irigyelni tudom, hogy annyi ideje van valakinek, hogy félreteszi a 30k csatája eredményét, és belegyúr a játékba nulláról újból pár 10k meccset. Bár, jobban belegondolva, nem biztos, hogy irigylem. Egyetemista koromban nekem is belefért volna, most meg már igényem sincs rá, nem csak időm.

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #81083 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58
Ha betegek vagytok, tele panasszal, értem, h. méritek a vérnyomásotokat...
De ha semmi gondotok nincs az egészségetekkel, mi a francnak méritek s irkáljátok föl Magatoknak - s másoknak - naponta háromszor azt, h. mi áll a kijelzőn?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, DarkRaven73

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #81084 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
10000 csatát csak az dob el, akinek rengeteg ideje van. Ha meg el akarja adni, csak mert nem tetszik a színe, akkor mások sem fognak érte olyan hatalmas összeget fizetni, mert a szín nekik sem fog tetszeni.

Én kb. 1000 light tankos gold spammelős td üzemmódos körrel jó esélyjel ki tudnám javítani az első 3000 csatás baromkodásomat. Akkor kb. elérné az átlagom az utolsó 7000 csatám átlagát. Ezért tök felesleges újrakezdeni :) És a legfájóbb pont az, hogy rerollal le kéne mondanom vagy 15 6. érzékes parancsnokról. Ez az uj account statján is szépen meglátszana.

És a szerencsémet ismerve, mire végeznék azzal az 1000 csatával, megjönne a WN9, ami meg pont ezt a fajta statkompenzálást nem venné figyelembe XD

Téma: OFF topik

• bagoneillezredes@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ezt csak azért, mert kicsit meglepődtem....
    • Írta: bagoneillezredes@gmail.com
    • 7 órája 24 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • Örömködő (2)
    • Dupla öröm, második "papírozás"  +...
    • Írta: bobitusz
    • 19 órája 29 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Az új 11-es AS-XX 40t-nél, ha lelövik a...
    • Írta: VaFec
    • 3 órája 36 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • Írta: VaFec
    • 1 napja 11 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 napja 2 órája ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 4 napja 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 6 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.