Egyet értek az előttem hozzászólókkal, mert igazuk van.
Amit most írok, azt nem kötekedésnek szánom, TÉNYLEG: miért gondolja mindenki, hogy olyan könnyű egy új profilon megszerezni az elérni kívánt szintet?
Most a szűkebb környezeted, meg akiknek érdekel a véleménye, azok gondolom tudják, hogy mire vagy képes.
Jobb attól neked, ha a másik 29 is tudja a csatában? Jobb, hogy a csapatod ugyanúgy leszarja mit írsz, a 46%-os tomato ugyanúgy lenooboz, ha előbb halsz meg nála (vagy még jobban oltani kezd)? Jobb, hogy az ellenfélből mindenki rád vadászik? Ha felspottolnak, 3 arty-s lesi habzó szájjal minden mozdulatod?
A CW/klán indok meg ugyanez pepitában. Most attól fasza-e egy klán, hogy 3000k-s a 100 fős átlaga is, vagy attól, hogy bárkit meg tudnak verni? Vagy hogy hány fame pontot gyűjtenek? vagy hány provinciát uralnak a világtérképen?
Hány klánnak lehet ma Magyarországon írtó fontos az a presztizs, hogy mekkora az átlagos WN8? Háromnak? Tíznek?
A többinek nem elég, ha a recented 1600+?
Mondjuk én ezért a reroll-ért nem fogok megszólni senkit, csak nem értem. Azt meg csak irigyelni tudom, hogy annyi ideje van valakinek, hogy félreteszi a 30k csatája eredményét, és belegyúr a játékba nulláról újból pár 10k meccset. Bár, jobban belegondolva, nem biztos, hogy irigylem. Egyetemista koromban nekem is belefért volna, most meg már igényem sincs rá, nem csak időm.
amikor ...