Jelenleg 782 vendég és 4 Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
Tényleg szerencse. Akinek kell vigye. Nekem elég a többi. ...
györgy.tóth 10 perccel ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi működik.
Kaoszh 2 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Sziasztok! Az új verzió az átnevezés és az xvm ...
varsa 19 órával ezelőtt
Így van köszi, 2 dolog volt a fejembe egyszerre, ...
bobitusz 1 napja
Mit nem lehet? Én nem fizettem a T34-ért semmit,a ...
bobitusz 1 napja
Nem lehet. Mindenképpen fizetsz és idővel elavul a tankod.
_Aerol_ 1 napja
Annyi kiegészítés, hogy 122 TM, Mutz és T-103 kapható ...
máté.tóth 1 napja
Köszöntem.Az OBJ-t szerintem behúzom akkor.
Gyilokzóna 1 napja
t44-100, obj 703 II, Somua, STRV S1, AMX CDA, ...
bobitusz 1 napja
Akkor becserélek egy bondos tankot. Csak tanácsot kérnék, hogy ...
Gyilokzóna 1 napja
Ahogy lent írták nekem is az elc volt tervben ...
Usul 1 napja
Tavaly novemberben megvettem a WZ-111-et 10 millió kreditért,
amikor ...
Sixtyfeetofbridge 1 napja
Nem. Én előre ittam a medve bőrére és az ...
RockyRuciano 1 napja

Prémium harckocsik

10 éve 10 hónapja #80943 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Első kérdés, hogy mennyit költsek rá és milyen ágakat kéne húzni, hiszen a cél az, hogy minél jobb WN8 értékek jöjjenek ki (hiszen reroll). Su 122? Fcm 50 t? IS6? T34? ezekhez mit szóltok?

Korábban a D.W.2-vel szépen mentél, nem? :) És aranyat sem költened prémtankra. :)

Az most nem járható út, gondolj bele, új account, nincs pénzed rajta, hogy gold lőszert vegyél.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 10 hónapja #80945 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

Az most nem járható út, gondolj bele, új account, nincs pénzed rajta, hogy gold lőszert vegyél.

ez is megoldva :D

10 éve 10 hónapja #80946 Írta: singes
Megválaszolva: singes

Első kérdés, hogy mennyit költsek rá és milyen ágakat kéne húzni, hiszen a cél az, hogy minél jobb WN8 értékek jöjjenek ki (hiszen reroll). Su 122? Fcm 50 t? IS6? T34? ezekhez mit szóltok?

Korábban a D.W.2-vel szépen mentél, nem? :) És aranyat sem költened prémtankra. :)

De ha már aranyat akarsz költeni, akkor nem olcsóbb, ha aranylőszerre költöd, mint hogy megvennél egy prémtankot? :P

10 éve 10 hónapja #80947 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
A szín nem sokat számít a szememben, főleg met a kékek/lilák nagy többsége vagy kempel a csata végéig, vagy meghal az első 3 percben mert jön előre nagy arccal aztán pfára esik. Tisztelet a kivételnek, mert az is van. A rerollos accról meg annyit, hogy úgy van ahogy mondják - ránéznek xvm-ben hogy mipálya aztán csak hümmög egyet az ember de nem érdekli tovább. VISZONT - itt is van kivétel. Láttam múltkro egy tagot, több mint 30k csata 3000 feletti WN8-al. Na, annak megadtam a tiszteletet...

Ahogy nézegetem, a reroll lényege, hogy veszel sok szép goldot, és egy lehetőleg Light (type 64 - magas wn8, sok XP) farmolsz wn-t és konvertálható XP-t, vagy IS6-ot (mindbe kb full gold lűszer), ezekkel mész jó pár csatát, átváltasz sok 10k XP-t, és beleugrasz egy ELC-be, majd ugorsz szintén free-ből 13 90-be (full gold :), majd ha unatkozol ezekben veszel FCM 50-et, Bulldogot és T49-et, és nyomtatod a WN8-at.

Én a Type 64-et vagy mit vennék, mivel egy jó játékos brutál WN8-at hoz ki belőle. Meg mellé T37-et... meg eBay-ről PZ2 J-t 600 dolcsiért, full gold alap, napi 500k credit bukó, de 10 kill / meccs :D

Ezután brutál táras szörnyeket freeből, kihagyva minden sz@rt. Full OP. 4k WN8 recent.

Ez mind szép és jó, de kb. csak a noobokat fogod ezzel a lila értékkel elkápráztatni (őket meg el lehet a kékkel is :lol: ) - a jobb playák ránéznek az accodra és a sötét lila már is be halványul a szemükben...

10 éve 10 hónapja #80950 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_
Lenne egy kérdésem, de ne oltastok le nagyon :)

Most ennek a rerollnak mi értelme? A lila színeken túl? Jackal, pláne a te esetedben? Nincs rossz statod. Egy csomó idő + pénz. Csak a lila színért?

Vagy van valami más haszna is ennek?

10 éve 10 hónapja #80951 Írta: Jackal_hun
Figyelem: Spoiler!

Most nem arról van szó, hogy mit gondolunk róla, hanem hogy meg lehet-e csinálni. A lilasághoz azért járnak más paraméterek is: magas winrate, megfelelő átlagsebzés, dmagaed/received magas értéke, magas spot stb.

Singes: sokkal rosszabb, nem éri meg. Egyszerűbb a prém tankkal kitermelni.

Treffhetes: sajnos az nem elég, 12 milla egy hónap alatt bejön, nem ér meg. Nekem csak felszerelésben kb. 20 millió áll jelenleg és kb 20 milla fogy el szerintem éveként fogyó eszközre.

Szal inkább az arany packet 30K arany, abból 20 K-ért kedvezményesen venni prémet és farmolni.

10 éve 10 hónapja #80953 Írta: Jackal_hun

Lenne egy kérdésem, de ne oltastok le nagyon :)

Most ennek a rerollnak mi értelme? A lila színeken túl? Jackal, pláne a te esetedben? Nincs rossz statod. Egy csomó idő + pénz. Csak a lila színért?

Vagy van valami más haszna is ennek?

Van. Pl. kitermelsz egy csomó fölösleges T10-es tankot amivel sosem játszol. Ez növeli az accountod értékét (mármint eladás szempontjából). A régi accountodat odaajándékozod valakinek némi euróért, a felét beletolod egy másik accountba a különbözet meg nyereség. Az új accounton már tudod mit kell csinálni, ezért a szar ágakat kihagyod, jobb stat, kisebb költség, + még lóvé is jöhet be belőle.

És alapból kell majd egy másik account, amiatt ha ki akarod pörgetni az új prém tankot a T95E2-t (mert ugye azt senki nem hiszi, hogy egy haverodat meghívod, akkor ő majd játszik vele annyit hogy 1 millió XP összejöjjön:D).

10 éve 10 hónapja #80958 Írta: _HENTES_

Van. Pl. kitermelsz egy csomó fölösleges T10-es tankot amivel sosem játszol. Ez növeli az accountod értékét (mármint eladás szempontjából). A régi accountodat odaajándékozod valakinek némi euróért, a felét beletolod egy másik accountba a különbözet meg nyereség. Az új accounton már tudod mit kell csinálni, ezért a szar ágakat kihagyod, jobb stat, kisebb költség, + még lóvé is jöhet be belőle.

És alapból kell majd egy másik account, amiatt ha ki akarod pörgetni az új prém tankot a T95E2-t (mert ugye azt senki nem hiszi, hogy egy haverodat meghívod, akkor ő majd játszik vele annyit hogy 1 millió XP összejöjjön:D).

Köszi a választ.

Mondjuk azért nyereségről szerintem nem nagyon lehet beszélni ilyen esetekben, kizártnak tartom, hogy már csak azt a pénzt visszahozza egy eladott acc, mint amennyit az illető abba beleölt. A lejátszott időről nem is beszélve.

Talán pont egy hete volt valamelyik fórumtémán itt a wotinfon az acc eladásról szó és valaki belinkelt egy honlapot ahol ezek mennek. Ránéztem, és volt egy csávó aki 250 euróért árulta az accját, amin volt valami 5 - 6 T10, egy rahedli 9, 8, több T8 prém, egy rakat arany + prém fiók, meg miegymás. Ja és még a statja is kék volt ha jól emlékszem. Szerintem a srác ennél jóval többet perkált bele.

Az viszont tény, hogy egy rerollnál az ember már tudja mit kell csinálni, ismeri a pályákat, célirányosan mehet a kiszemelt tank ágakra. Az pedig nem kis előny.

Bár ez rengeteg időt (és pénzt) emészt fel. Szerintem :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: eldegor

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #80959 Írta: Jackal_hun

Nézd meg az én esetemet én is kék vagyok (vagy leszek asszem még 4 pont kell a WN8ban?), és mennyit tudnék felhozni még mondjuk 10-12K csatával? Mondjuk 2-300 pontot? van 3 T10-em meg egy amit nem vettem meg. Mondjuk megveszem, lesz 4 és van 5 v. 6 T9-em. Ergó semmit nem kell már csinálnom csak játszanom , hogy azok meglegyenek, akkor lesz 8-10 T10-em. HA újra kezdem, egyből 3-400 ponttal feljebb tudom tolni az egészet, vagyis nem kell lejátszanom csak azért 10K csatát, hogy feljebb kerüljenek. Nem kell a szar ágakkal szenvednem, mert minek? Kiürül az első 5K szar csata. Szóval sok előnye lenne.

Ami nem jön vissza az XP konvert és a prém fiók ára, de ez utóbbit a második accon is meg kéne venned, szal ezzel ne számoljunk.

Minél több csatát ölsz bele egy accountba, annál könnyebb kiszedegetni a következő T10-eket. Ergó, nálam majdnem minden adott, viszonylag jó WN8 (kék), sok T10-es tank, sok prém tank (Fcm 50t, Jt 8.8, M10, Su-122, E25, meg a kicsik amikre nem emlékszem), nem tudom ez mennyit érhet, de ha a rerollt fedezi (mondjuk 50K), akkor is nullán vagyok egy olyan accal, amelyik bármelyik magyar klánba befér.

Szerintem ez azért elég nagy különbség.

250 EUR amit te írtál, jelenleg ennyi: 76 811.5271 Hungarian forints

10 éve 10 hónapja #80968 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor

De ennek még mindig nincs értelme...
Profitot nem tudsz termelni (tegyük fel marad 50 euród +ba, az egy-két évi "munkáért" nem profit hanem húgyfos...)
Az aktuális játéktudásodat meg úgyis mutatja a recent... bármelyik klánba felvesznek ahol nem hülyék (ahol meg azok minek oda menni?)

Bocs, de még mindig nem értem a lényegét a dolognak - max az egódat tudod csak jóllakatni vele...

10 éve 10 hónapja #80972 Írta: singes
Szerintem Jackal egyszerűen azért akar új acc-ot, mert a mostanival már kipörgette a játékot. :P
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

10 éve 10 hónapja #80974 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
Re-rollal az a baj, ha nincs 2500+++WN8 azt már igen erősen lehet oltani. Ha ezt komoly befektetés árán teszed, prémtank freeXP, a 3K WN8 is meg kérdőjelezhető. (Szerintem)

De én nagyon várom a re-rollt, legalább lesz kit oltani ha nem jön össze. :evil:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Vy3R, eldegor, singes

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #80976 Írta: _HENTES_

Ergó semmit nem kell már csinálnom csak játszanom , hogy azok meglegyenek, akkor lesz 8-10 T10-em.

De hát nem az a cél, hogy ha megszerezte az ember a kiszemelt ág T10 – esét, akkor már csak játszon és élvezze a „munka gyümölcsét”? :) Persze feltéve, ha valaki nem érez különös birtoklási/függőségi vágyat az összes T10 után, hogy meglegyen neki.

HA újra kezdem, egyből 3-400 ponttal feljebb tudom tolni az egészet, vagyis nem kell lejátszanom csak azért 10K csatát, hogy feljebb kerüljenek.

akkor is nullán vagyok egy olyan accal, amelyik bármelyik magyar klánba befér.

Elhiszem, hogy vannak elit klánok, ahol unicum stat alatt szóba se állnak az emberrel, de ezt kicsit erősnek tartom. Már van kismillió stat elemző honlap, ami „percre pontosan” lebontja az adott játékos statját. Ha pl egy „csak” excellent játékos értékei az elmúlt több ezer csata óta lineárisan emelkednek, és utolsó 1000 csatája bőven az unicum szintet üti, akkor nem tudom mi a probléma.

Szerintem ez a stat dolog kicsit függővé teszi (elvarázsolja) a játékost. Lassan már nem is azért ülnek le emberek játszani, hogy kikapcsolódjanak (már amikor engedi a wot :) ) hanem hogy görcsösen jobb statot produkáljanak. Nyilván ha leülünk játszani, úgyis a tőlünk telhető legjobb tudás szerint fogjuk azt csinálni. Csak hát mindenkinek más a tőle telhető legjobb tudás.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

10 éve 10 hónapja #80978 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

...nagyon várom a re-rollt, legalább lesz kit oltani ha nem jön össze. :evil:

Neked, amíg világ a világ, és benne dozer00 minden férfi és nő, mindig lesz kit oltani! :)

10 éve 10 hónapja #80983 Írta: singes
Felvetődött bennem még egy kérdés. Az új acc-od nevét te döntöd el, vagy ránk bízod népszavazás keretében? :)
Csak mert én szívesen indítanám a versenyben az 'artylover' nevet. :P
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Vy3R

Téma: OFF topik

• bagoneillezredes@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ezt csak azért, mert kicsit meglepődtem....
    • Írta: bagoneillezredes@gmail.com
    • 9 órája 38 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • Örömködő (2)
    • Dupla öröm, második "papírozás"  +...
    • Írta: bobitusz
    • 21 órája 43 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Az új 11-es AS-XX 40t-nél, ha lelövik a...
    • Írta: VaFec
    • 5 órája 51 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • Írta: VaFec
    • 1 napja 13 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 napja 4 órája ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 4 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 6 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.