Nézd meg az én esetemet én is kék vagyok (vagy leszek asszem még 4 pont kell a WN8ban?), és mennyit tudnék felhozni még mondjuk 10-12K csatával? Mondjuk 2-300 pontot? van 3 T10-em meg egy amit nem vettem meg. Mondjuk megveszem, lesz 4 és van 5 v. 6 T9-em. Ergó semmit nem kell már csinálnom csak játszanom , hogy azok meglegyenek, akkor lesz 8-10 T10-em. HA újra kezdem, egyből 3-400 ponttal feljebb tudom tolni az egészet, vagyis nem kell lejátszanom csak azért 10K csatát, hogy feljebb kerüljenek. Nem kell a szar ágakkal szenvednem, mert minek? Kiürül az első 5K szar csata. Szóval sok előnye lenne.
Ami nem jön vissza az XP konvert és a prém fiók ára, de ez utóbbit a második accon is meg kéne venned, szal ezzel ne számoljunk.
Minél több csatát ölsz bele egy accountba, annál könnyebb kiszedegetni a következő T10-eket. Ergó, nálam majdnem minden adott, viszonylag jó WN8 (kék), sok T10-es tank, sok prém tank (Fcm 50t, Jt 8.8, M10, Su-122, E25, meg a kicsik amikre nem emlékszem), nem tudom ez mennyit érhet, de ha a rerollt fedezi (mondjuk 50K), akkor is nullán vagyok egy olyan accal, amelyik bármelyik magyar klánba befér.
Szerintem ez azért elég nagy különbség.
250 EUR amit te írtál, jelenleg ennyi: 76 811.5271 Hungarian forints
amikor ...