...nagyon várom a re-rollt, legalább lesz kit oltani ha nem jön össze.
Neked, amíg világ a világ, és benne dozer00 minden férfi és nő, mindig lesz kit oltani!
Azért mindenkit én sem szoktam.
Pl: Itt vagy te , biztos találnék fogást rajtad de mégsem teszem, mert a kort(vénszaros ) azért csak tiszteletben kell tartani. Komolyan kell ám azért küzdeni (hülyének lenni), hogy őszinteséget csaljanak ki belőlem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
akkor
ha jól értem , egy agyhalott újgazdag hülyegyerek megveszi a
kipörgetett acc-ot és megy tier sokban "játszani". Amit mire magától
elérne, százszor elmegy tőle a kedve... és utána csodálkozás van , hogy
kerül fel magas tierbe a sok ügyes.Vagy rosszul értelmezem?
akkor
Teljesen jól értelmezed. A következőképp néz ki a dolog:
- A játékos elad egy jó statokkal+tankokkal rendelkező accot /hogy utána rerollozzon még jobb statokkal/
- B játékos, a noob aki megvette az accot full bénán tolja tier X akárhányban...
- A játékos most már az új accján tolja és szétveti az ideg hogyan kerülnek tier X-be teljesen béna játékosok...
ok okozat...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, holczermate, _HENTES_, Vy3R, singes
- A játékos elad egy jó statokkal+tankokkal rendelkező accot /hogy utána rerollozzon még jobb statokkal/
- B játékos, a noob aki megvette az accot full bénán tolja tier X akárhányban...
- A játékos most már az új accján tolja és szétveti az ideg hogyan kerülnek tier X-be teljesen béna játékosok...
ok okozat...
Ezt jól összefoglaltad
A reroll lehetőség azért van, hogy a WG a bevételeit növelje!
Egy reroll acc rövidtávon BIZTOSAN több aranyat vesz, mint egy normál kezdő acc. Ezt esetleg egy nagyon erős klán tagság tudja kompenzálni a zsoldként kiosztott aranyával. De ugye nem minden reroll játszik top klánban.
Ha csak a statod akarod javítani (de minek?!) akkor a rerollnál jobb a acc reset! Ha jól előkészíted az újrázást, akkor nem kell teljsen nulláról indulni ebben az esetben.
akkor
ok okozat...
Jah hát ilyen ez a popszakma:D
Az egész dolgot az indukálja, hogy mindenképpen kell regelnem még egy accot, emiatt a hülye hívd meg a haverod akció miatt, hogy kipörgessek egy T10-et és megkapjam a fancy ajándék tankot. NA de utána mi a szart csináljak az ekkáúúúntal?
Re-rollal az a baj, ha nincs 2500+++WN8 azt már igen erősen lehet oltani. Ha ezt komoly befektetés árán teszed, prémtank freeXP, a 3K WN8 is meg kérdőjelezhető. (Szerintem)
De én nagyon várom a re-rollt, legalább lesz kit oltani ha nem jön össze.
Az a baj, engem most is lehet oltani, szal nem tök mind1 akkor?
2500+-nak már örülnék nagyon a rerollra.
Hunyadi: És hogyan készíted elő? mert nekem ez nem teljesen tiszta hogy az acc resetnél mi marad meg. Erről van hivatalos info?
Hű, de tájékozatlan vagyok.
1. Milyen akció van? Mi van, ha vkit beszervezek?
2. Acc-ot lehet resetelni? Hogyan? Mire jó (minden elveszik, de szupiiii!)?
Re-rollal az a baj, ha nincs 2500+++WN8 azt már igen erősen lehet oltani. Ha ezt komoly befektetés árán teszed, prémtank freeXP, a 3K WN8 is meg kérdőjelezhető. (Szerintem)
Jó... jó... most is lehetne de ez mégsem olyan... Arról nem tehetsz, hogy elérted a képességeid határát.
Csak úgy mondanám, hogy Dozer hobbiból 2500+ WN8at csinált mindenféle komoly befektetés és küzdelem nélkül. Sziriusz is meg mondta 3000 WN8 alatti re-roll az szar.
Jó... jó... most is lehetne de ez mégsem olyan... Arról nem tehetsz, hogy elérted a képességeid határát.
Csak úgy mondanám, hogy Dozer hobbiból 2500+ WN8at csinált mindenféle komoly befektetés és küzdelem nélkül. Sziriusz is meg mondta 3000 WN8 alatti re-roll az szar.
Tudom, én is olvastam, félek is tőletek:D Maximum majd csinálok egy troll fórumusert, hogy ne tudjátok hogy az én vagyok:D
Láttam, gondolkodtam én is hogy T6-ban büntetem a hurkákat aztán ennyi:D Csak sajna azt a 2600 WN8-at T10-ben már nem olyan egyszerű tartani, ugye:D
Jackal annyira kell Neked az a tank, hogy egy másik accounton gondolkozol?
Nekem egyetlen fájdalmam van a prém tankok kapcsán, hogy nincs amerikai T8 prém, mert nekem pont az kéne, húzni az autoloaderes ágat, meg a másik simát (és most az SP-t ne vegyük annak:D)
Az meg hogy kell-e az milyen kérdés egy olyan esetben, ahol nincs más lehetőség megszerezni, csak így?
Ha jó lesz, nem csinálok rerollt.
De szeretek kísérletezni ezekkel, mert jó demonstrálni, hogy mások hogyan hokizzák össze az accountjaikat:D
Csak vigyázni kell, hogy ne fuss össze ilyen Dozer félékkel.
Ő a harmadik sorban a TDk mellet, dombtetőn sniperkedő lila BC-t kibasta a picsába az FV TD-vel.(mondjuk az egész csapat helyeselte. )
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Jackal_hun
amikor ...