Rejkov: Akinek van 10K csatája erre a szarra, annak is sok ideje van nem?
Most meg kell védenem Edinát egy kicsit, mert sokan nem látjátok a lényeget. Jóska pista, ismeretlen accounttal rerollozik (én leszek Jóska Pista a példa kedvéért, hogy lássátok számadatokkal a lényeget. Jóska Pistának 1895 WN8-a van (amivel very good a rendszer szerint, tehát kék). Jóska Pista Recentje 2588 WN8, de tegyük fel, hogy szerencséje volt, ezért a Last monthot vesszük átlagnak, ami 2366 (7.62-es tier átlaggal, ez ugye unicum).
Jóska Pista eladja az accountját mondjuk 250 EUR-ért, ami 76.000 forintot ér. Karácsonykor, mikor jóárasítják a tankokat vesz 30 meg 15%-ért 3 prémium tankot, a SU-122-44-et, az E 25-öt meg az FCM 50 t (ez kb. 20.000 forint, marad 56.000). A többit megtartja, vagy free XP konvertre elkölti, de a lenti tankok miatt nem fog kelleni, mert kis szintről húzza majd a nagyobbakat.
Ha elfogadjuk azt, hogy Jóska Pista 2366-os átlaggal tud játszani 7.62-es tier átlaggal, akkor ez alatt nyilván jobban. Mondjuk odafigyel arra, mikor játszik, csak ha pihent, előtte gyakorol a tesztszerveren stb. ezzel is optimalizálva a végeredményt.
Mit csinál Jóska Pista?
Nyom kb. 300 meccset minden tankkal a fentiek közül, majd megáll az alábbi, szerinte jól játszható tankoknál és jó sokat játszik velük, hogy legyen legénysége, a többi szart ami előtte van azt Free XP-zi (majd később alibiből megy néhány kört, hogy elmaszkolja a Free XP-zést):
Amerikai TD vonal T4, M8A1, T67 (WN8: 2557 / 2919)
Német TD vonal: 38T, PZ IV C (WN8: 2297 / 2389 )
Orosz med: T34, T-34-85 (WN8: 2896, 2909)
Kínai: Type 58, T34-1 (WN8: 2751 / 2414)
Illetve kegyetlenül rámegy azokra a vonalakra, amelyekkel könnyű WN8-at húzni, név szerint:
- amerikai light, Chafee-ig free XP: Chafee, T37, Bulldog (WN8: 2015, 3080, 3628)
- meg az ami med vonal: T20, Pershing (WN8: 2888, 2260)
- autloaderes vonal
* a fenti adatokat én másoltam át a saját accomról
Ha ezt most leátlagolom, szerintetek mi fog kijönni? Olyan 3000 WN8+ és ismerem a tankokat, valszeg jobban fogok velük játszani másodszorra.
Ti ennyit fogtok látni belőle: A gyerek húz 4 nemzetnél T7-T8-ra ágakat, biztos ESL-re megy.
AMi fura, hogy nincs T10-es tankja (esetleg kirántja valamelyik erősebb tankot, T57 mondjuk, meg ugye kell a másik accra a prémium T8)
Ennyi. Lesz kb. 5000 csatája, egy T10-es tank az accon, ami nem olyan vészes. SOHA NEM FOGOD észrevenni, hogy reroll az account.
10.000 csata után már az sem fog feltűnni, hogy sok meccse van prémekkel, mert mindenkinek sok meccse van prémmel. Helyette lesz egy T6-ra T8-ra alkalmas, magas WN8-as account.
Ezt persze meg is csinálhattam volna már, senki nem tudná, de leírom, hogy szemléletes legyen a dolog, mert nem döntöttem-e el, akarok-e ilyet. ú
Remélem látható, hogy a dolog simán megvalósítható.
Hunyadi: igen, azt az eladással elbukod, ez így van.
amikor ...