Jelenleg 100 vendég és nincs Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Köszi működik.
Kaoszh 37 perccel ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Sziasztok! Az új verzió az átnevezés és az xvm ...
varsa 17 órával ezelőtt
Így van köszi, 2 dolog volt a fejembe egyszerre, ...
bobitusz 22 órával ezelőtt
Mit nem lehet? Én nem fizettem a T34-ért semmit,a ...
bobitusz 22 órával ezelőtt
Nem lehet. Mindenképpen fizetsz és idővel elavul a tankod.
_Aerol_ 22 órával ezelőtt
Annyi kiegészítés, hogy 122 TM, Mutz és T-103 kapható ...
máté.tóth 1 napja
Köszöntem.Az OBJ-t szerintem behúzom akkor.
Gyilokzóna 1 napja
t44-100, obj 703 II, Somua, STRV S1, AMX CDA, ...
bobitusz 1 napja
Akkor becserélek egy bondos tankot. Csak tanácsot kérnék, hogy ...
Gyilokzóna 1 napja
Ahogy lent írták nekem is az elc volt tervben ...
Usul 1 napja
Tavaly novemberben megvettem a WZ-111-et 10 millió kreditért,
amikor ...
Sixtyfeetofbridge 1 napja
Nem. Én előre ittam a medve bőrére és az ...
RockyRuciano 1 napja
Nálam megtalálható az alpesi milka, akarom írni tigris a ...
VaFec 1 napja

Prémium harckocsik

10 éve 10 hónapja #81086 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda

Kapok pénzt az accountért, amit nem költök vissza. Beállok valami klánba CW-zni, ami fedezi a költségek egy részét.

Ez esetben viszont megint csak nem lesz meg a T95E2 amiért az egész gondolat felvetődött benned.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #81088 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor

10000 csatát csak az dob el, akinek rengeteg ideje van. Ha meg el akarja adni, csak mert nem tetszik a színe, akkor mások sem fognak érte olyan hatalmas összeget fizetni, mert a szín nekik sem fog tetszeni.

Én kb. 1000 light tankos gold spammelős td üzemmódos körrel jó esélyjel ki tudnám javítani az első 3000 csatás baromkodásomat. Akkor kb. elérné az átlagom az utolsó 7000 csatám átlagát. Ezért tök felesleges újrakezdeni :) És a legfájóbb pont az, hogy rerollal le kéne mondanom vagy 15 6. érzékes parancsnokról. Ez az uj account statján is szépen meglátszana.

És a szerencsémet ismerve, mire végeznék azzal az 1000 csatával, megjönne a WN9, ami meg pont ezt a fajta statkompenzálást nem venné figyelembe XD

Nálam annyi a különbség, hogy kb. az első 7-8000 csatámat baxtam el + most sem tudok játszani szóval... :D

De a lényeget megfogtad - nem tudnák játszani 0skilles legénységgel azok után, hogy most 3skillesekhez vagyok szokva... :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, singes

10 éve 10 hónapja #81113 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

jó, de mi változik az xvm színeteken kívül? a játéktudás nem lesz több...

Kapok pénzt az accountért, amit nem költök vissza. Beállok valami klánba CW-zni, ami fedezi a költségek egy részét.

Ok, de CW-zni mivel akarsz? Ahhoz kell tank. Gyorsan. Ergo kell sok-sok kredit + free xp. A free xp-hez meg arany. Az aranyat meg először meg kell venni. Ergo ugyan ott vagy, hogy fizetsz. Csak egy reroll esetében kétszer fizetsz ugyan azért.

Nem biztos hogy CW, lehet stronghold, ESL, ahhoz elég a T6-T8 is. Célirányosan húzhatod, egy T8-ast kb 500 csata kihúzni.

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #81116 Írta: Jackal_hun
Rejkov: Akinek van 10K csatája erre a szarra, annak is sok ideje van nem?

Most meg kell védenem Edinát egy kicsit, mert sokan nem látjátok a lényeget. Jóska pista, ismeretlen accounttal rerollozik (én leszek Jóska Pista a példa kedvéért, hogy lássátok számadatokkal a lényeget. Jóska Pistának 1895 WN8-a van (amivel very good a rendszer szerint, tehát kék). Jóska Pista Recentje 2588 WN8, de tegyük fel, hogy szerencséje volt, ezért a Last monthot vesszük átlagnak, ami 2366 (7.62-es tier átlaggal, ez ugye unicum).

Jóska Pista eladja az accountját mondjuk 250 EUR-ért, ami 76.000 forintot ér. Karácsonykor, mikor jóárasítják a tankokat vesz 30 meg 15%-ért 3 prémium tankot, a SU-122-44-et, az E 25-öt meg az FCM 50 t (ez kb. 20.000 forint, marad 56.000). A többit megtartja, vagy free XP konvertre elkölti, de a lenti tankok miatt nem fog kelleni, mert kis szintről húzza majd a nagyobbakat.

Ha elfogadjuk azt, hogy Jóska Pista 2366-os átlaggal tud játszani 7.62-es tier átlaggal, akkor ez alatt nyilván jobban. Mondjuk odafigyel arra, mikor játszik, csak ha pihent, előtte gyakorol a tesztszerveren stb. ezzel is optimalizálva a végeredményt.

Mit csinál Jóska Pista?
Nyom kb. 300 meccset minden tankkal a fentiek közül, majd megáll az alábbi, szerinte jól játszható tankoknál és jó sokat játszik velük, hogy legyen legénysége, a többi szart ami előtte van azt Free XP-zi (majd később alibiből megy néhány kört, hogy elmaszkolja a Free XP-zést):

Amerikai TD vonal T4, M8A1, T67 (WN8: 2557 / 2919)
Német TD vonal: 38T, PZ IV C (WN8: 2297 / 2389 )
Orosz med: T34, T-34-85 (WN8: 2896, 2909)
Kínai: Type 58, T34-1 (WN8: 2751 / 2414)

Illetve kegyetlenül rámegy azokra a vonalakra, amelyekkel könnyű WN8-at húzni, név szerint:
- amerikai light, Chafee-ig free XP: Chafee, T37, Bulldog (WN8: 2015, 3080, 3628)
- meg az ami med vonal: T20, Pershing (WN8: 2888, 2260)
- autloaderes vonal

* a fenti adatokat én másoltam át a saját accomról

Ha ezt most leátlagolom, szerintetek mi fog kijönni? Olyan 3000 WN8+ és ismerem a tankokat, valszeg jobban fogok velük játszani másodszorra.

Ti ennyit fogtok látni belőle: A gyerek húz 4 nemzetnél T7-T8-ra ágakat, biztos ESL-re megy.

AMi fura, hogy nincs T10-es tankja (esetleg kirántja valamelyik erősebb tankot, T57 mondjuk, meg ugye kell a másik accra a prémium T8)

Ennyi. Lesz kb. 5000 csatája, egy T10-es tank az accon, ami nem olyan vészes. SOHA NEM FOGOD észrevenni, hogy reroll az account.

10.000 csata után már az sem fog feltűnni, hogy sok meccse van prémekkel, mert mindenkinek sok meccse van prémmel. Helyette lesz egy T6-ra T8-ra alkalmas, magas WN8-as account.

Ezt persze meg is csinálhattam volna már, senki nem tudná, de leírom, hogy szemléletes legyen a dolog, mert nem döntöttem-e el, akarok-e ilyet. ú

Remélem látható, hogy a dolog simán megvalósítható.

Hunyadi: igen, azt az eladással elbukod, ez így van.

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #81117 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
10000 csatára volt időm 2 és fél év alatt. Ha fél év alatt lett volna időm ennyire, akkor azt mondanám, hogy sok időm van ere a szarra :)

Azért tudtok ám spekulálni :) Hogy csináljunk úgy rerollt, hogy ne vegye észre a nagyközönség :) Mintha a reroll egy elítélendő dolog lenne :) Nekem semmi bajom vele, csak az én értékrendem szerint értelmetlen. Ennek ellenére senkire sem tekintek ferde szemmel, csak mert nyomott egy rerollt. Valahol ez minden játékban normális.

10 éve 10 hónapja #81120 Írta: Jackal_hun

10000 csatára volt időm 2 és fél év alatt. Ha fél év alatt lett volna időm ennyire, akkor azt mondanám, hogy sok időm van ere a szarra :)

Azzal nem kalkuláltunk, mennyi idő alatt kell megcsinálni a rerollt.

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #81121 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar
Engem különösebben nem érdekel, hogy valaki újráz (reset) vagy indít egy másik új accot (reroll). Én csak azt akarom mondani, hogy minden előzetes elvárás ellenére:

- nem lesz olyan szép a statod, mint várnád, mert:
nincs jó legénységed, mert béna tankokkal is játszol, mert stock tankokkal is játszol
mert ha most nem éred el a recent eredménnyel, jó legénységgel a 3000-ret, akkor miért érnéd el azt majd az új accon? Az alacsony tier önmagában nem segít.

- nem tudod kevés pénzből kihozni, mert:
a free-xp-zéshez és a béna tankok átugrásához, meg a stock állapot elkerüléséhez sok-sok free-xp kell, amit csak aranyért tudsz beváltani.

Perzse csinálhatod, hogy ESL-ezel. De ahhoz is azért kell egy jól felszerelt, jó legénységes T8-as tank. (inkább több)

Illetve minek veszel 3 prém tankot? Ráadásul 2 TD, 1 HT.

Én a helyedben úgy csinálnám, hogy:

- Elég 1 db T8-as prém tank. Lehetőleg olyan, ami használható valamennyire ESL-en vagy Erőd csatában beférsz a csapatba. T34, FCM valami ilyesmi.

- Ezzel a tankkal kell látástól-vakulásig játszani, hogy legyen kismilliárd-csillió-billió kreditet és kábé ennyi xp-d.

- bekuncsorognék valami jobb klánhoz, hogy onnan is jöjjön valami megállapodás alapján némi zsold

- az összes lehetséges T8-as ESL versenyen elindulnék, hogy a béna tankommal is egy-két jó helyezést elcsípve (rendszeresen) tudjak aranyhoz jutni

- ebből az aranyból fizetném a havi prémet

- a maradékot meg váltanám át free-xp-re

Szóval ennyi. A kérdés, hogy MINEK?! Ha jól játszol úgy is belilulsz. Szerintem túl sok időt és energiát pazarolnál rá.

Arra, hogy valaki reroll meg simán rá lehet jönni. Ha megnéznénk egy ilyen játékos statisztikáját azt látnánk, hogy egy csomó rossz tankkal nem játszott 1 csatát sem, de mégis megvannak a fejlesztési ágon a magasabb tierű tankjai. Ahhoz, hogy ilyet csinálj nem elég fórumot olvasni és videókat nézni. Ehhez valódi játéktapasztalat kell. Ergo aki ilyen, az reroll.

u.i.: ja még valami. A fos tankok húzására meg erőd csatába kell menni. Az erőd csaták eredménye nem számít bele a normál statba. Ergo ott kell a stock tankokat kihúzni elit szintre és a következő tankot is kihúzni. Előnye annyi, hogy a legénység is fejlődik, lesz kreditet és nem kell annyi aranyat beleölni a free-xp átváltására.
Hátránya annyi, hogy időigényesebb, olyan tankkal kell játszani, ami nem feltétlenül jó és vagy nincs teljesen kifejlesztve. Illetve hátrány, hogy keresni kell olyan baráti társaságot, akik elviselik, ha van esetleg valami béna, stock, esetleg nem is megfelelő (kisebb) tierű tank a csapatban.

10 éve 10 hónapja #81130 Írta: Jackal_hun

Részemről annyit fűznék hozzá, hogy az előző profilomat sem adom el. Nem az vezérel, hogy 0 költséggel új acc. Kb. nem érdekel az eladás, meg sem fordult a fejemben.

Ja! Most is klántag vagyok. Persze ez nem jelenti azt, hogy az ember nem akar váltani. Én nem. Ha a reroll profillal csinálok egy super unicum accot (mert megcsinálom, LOL, D), akkor sem érdekel egyetlen klán sem a jelenlegi klánomon kívül.

Jó de neked már van vagy három és egyik sem hozta meg a várt eredményt nem?

Hunyadi: nem kell stock tankokkal játszani, ki kell húzni free XPből.

Alacsony szinten nem számít annyira a rossz legénység és a cuccok hiánya.

Azért van benne két TD, mert azok az ágak alacsony szinten is jók. Miért ne lehetne átképezni azokat a legénységeket másik ágra?

Nincs értelmes prémium med T8-ban szerintem.
- oroszok: 0 db T8 prém med
- németek: 0 (talán most lesz, Panther?)
- amerikai: T26E4, meg nem med, a szó szoros értelmében
- franciák: hivatalosan az Fcm nem med, de még ez áll a legközelebb hozzá
- angol: nope, de az egész nemzetet hanyagolnám
- japán: nope, egész nemzetet hanyagolnám
- kínai: T-34-3, szerintem nem jó, Type 59-et meg nem lehet venni

10 éve 10 hónapja #81136 Írta: setelekot 1
Megválaszolva: setelekot 1

Részemről annyit fűznék hozzá, hogy az előző profilomat sem adom el. Nem az vezérel, hogy 0 költséggel új acc. Kb. nem érdekel az eladás, meg sem fordult a fejemben.

Ja! Most is klántag vagyok. Persze ez nem jelenti azt, hogy az ember nem akar váltani. Én nem. Ha a reroll profillal csinálok egy super unicum accot (mert megcsinálom, LOL, D), akkor sem érdekel egyetlen klán sem a jelenlegi klánomon kívül.

Jó de neked már van vagy három és egyik sem hozta meg a várt eredményt nem?

Hunyadi: nem kell stock tankokkal játszani, ki kell húzni free XPből.

Alacsony szinten nem számít annyira a rossz legénység és a cuccok hiánya.

Azért van benne két TD, mert azok az ágak alacsony szinten is jók. Miért ne lehetne átképezni azokat a legénységeket másik ágra?

Nincs értelmes prémium med T8-ban szerintem.
- oroszok: 0 db T8 prém med
- németek: 0 (talán most lesz, Panther?)
- amerikai: T26E4, meg nem med, a szó szoros értelmében
- franciák: hivatalosan az Fcm nem med, de még ez áll a legközelebb hozzá
- angol: nope, de az egész nemzetet hanyagolnám
- japán: nope, egész nemzetet hanyagolnám
- kínai: T-34-3, szerintem nem jó, Type 59-et meg nem lehet venni

Valamit valamivel összekeversz.

10 éve 10 hónapja #81142 Írta: Jackal_hun
Jah, akkor sorry, azt hittem neked van.

10 éve 10 hónapja #81146 Írta: Lidercnyomas
Megválaszolva: Lidercnyomas
Rossz hír: lehet az orosz adóhivatal rátesz 18% ÁFÁ-t a prémiumshop eladásokra!
Még nem biztos de hát az adóhivatal az mindenhol egyforma!
Lehet érdemes minél előbb megvenni a kiszemelt prémeket (most hétvégén, vagy decemberben)?
Infó innen: ftr.wot-news.co...oming/

10 éve 10 hónapja #81160 Írta: Jackal_hun

Rossz hír: lehet az orosz adóhivatal rátesz 18% ÁFÁ-t a prémiumshop eladásokra!
Még nem biztos de hát az adóhivatal az mindenhol egyforma!
Lehet érdemes minél előbb megvenni a kiszemelt prémeket (most hétvégén, vagy decemberben)?
Infó innen: ftr.wot-news.co...oming/

Ebből a lényeg szerintem a lehet:D

10 éve 10 hónapja #81162 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Erről több szó ne is essék, mert hétfőn már valamelyik derék képviselő be is adja az adójogszabályok módosító inditványát. Természetesen nem nekünk kell majd fizeti, hanem a wg-nek.

10 éve 10 hónapja #81174 Írta: tankos5
Megválaszolva: tankos5
Sziasztok!
Azt lehet tudni hogyha lesz ilyen különleges tank mint annak idején a KV5 a shopban az nagyjából mikor jelentik be?

10 éve 10 hónapja #81183 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

Odin: Ha csinálok egyszer másik accountot, így fog kinézni:
- végy 30.000 goldot
- akcióban vedd meg 20.000 goldért az Fcm 50 t-t, Su 122-44-et E25-öt
- maradék goldot baszd el xp konvertre:D

10.000 gold arra kevés lesz Sakál.
Tudom

Téma: OFF topik

• bagoneillezredes@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ezt csak azért, mert kicsit meglepődtem....
    • Írta: bagoneillezredes@gmail.com
    • 7 órája 26 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • Örömködő (2)
    • Dupla öröm, második "papírozás"  +...
    • Írta: bobitusz
    • 19 órája 31 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Az új 11-es AS-XX 40t-nél, ha lelövik a...
    • Írta: VaFec
    • 3 órája 38 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • Írta: VaFec
    • 1 napja 11 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 napja 2 órája ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 4 napja 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 6 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.