Na tegnap én is neki indultam este, miután gyerek elaludt. Tény kicsit fáradt voltam és dekoncentrált, de megcéloztam, hogy 8-as rankról legalább 9-ig felverekszem magam 4 chevron, mi az?
Hát közel sem úgy alakult ahogy terveztem.
21 csatát toltam le, obj 268 v4-el és S Conqueror váltva. A vége 15 bukó és 6 győzelem.
7 chevront buktam összevonva, így a rank 9 helyett irány rank 6.
Nem tudom hol tükrözi ez a tudásom, mert ennél azért kicsit többre tartom magam.
Nem vagyok nagy konteók híve, de azért frusztráló volt látni, hogy míg a meccsek nagy többségében nálunk volt több sárga, világos zöld játékos, addig az enemy-nek jutott 3 lila, és a legrosszabb játékos is sötétzöld. 4-5 perces csaták rendszerint ment is a 3:15, 6:15 jobb esetben.
És mindez mellé jöttek olyan dolgok, mikor a halálcsillag 1600+ dmg-et lő az obj-be. Mikor bárhova mész a mapon a BC arty csak rád fókuszál (érdekes mód xwm alapján csak két játékos volt a csapatunkban jobb stattal mint én, de hát biztos nem az xwm okozta hogy csak engem lőtt.)
Mikor Obj268-al nem ütöd át az obj 140-et, úgy hogy felülről lősz rá a front tetejére, na ezek az érzések felbecsülhetetlenek és még a master card sem segít.
Szóval a tegnapi nap katasztrófa volt. Na de majd ma talán már nem leszek noob
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...