Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Ranked

7 éve 6 hónapja #269329 Írta: freezer
Megválaszolva: freezer

akkor ezek szerint a 168 közelharci sebzés és túlélés "jobb" teljesítmény wg szerint mint a .... bármi ami több.. értem, csak épp zavaró :P

Több a pattintott is az ő esetében vmennyivel.
Meg kérdés milyen messziről adtad le a lövést, heavyvel snipeolt lövésért nem adnak érmet :/

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 6 hónapja #269333 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10
Pattintott sebzésért nem jár plusz xp. Emlékeim szerint superteszten talán járt ugyan a dolog, de soha nem ment élesbe.

7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #269335 Írta: plutoka
Megválaszolva: plutoka
ha jól rémlik is7-et 3x lőttem pofán kb 100 méterről, nem missziről, sand river domb másik oldala. csak a túlélés lehet az oka. a csata foglalás miatt bukott, is7 kb bement középre és 14 lövésből 2 sebzője volt, ergo HE spam. ezért dühitő, mert lófaszt nem csinált, de xp szerint valamiért előrébb van.
leszarom, csak jó lenne tudni :P oroszoknak van xp szorzója, mert nem első esett a hasonló furcsaság :D

ui: xp alapján nyertünk, de chevront nem kaptam, azért is szúrta szemem, már emlékszem :P

7 éve 6 hónapja #269337 Írta: Gest
Megválaszolva: Gest
Végre tizedes lettem én is, habár a múlt szezon unormányából kiindulva csak 8-ig terveztem. Kissé meglepett, hogy rank 5-ig gyakorlatilag sokkal de sokkal nehezebb volt eljutni, mint 8-ról 10-re. Vagy csak frusztráltabb voltam. Ennyi lemmingtraint még randomba is ritkán láttam az utóbbi hónapokban.

Ami még meglepett, hogy habár kb az összes t10 tankom kipróbáltam, nálam olyanok működtek, amikről nem is gondoltam volna. Centurion, E50M, illetve WZ volt nálam a nyerő. Centurion kb rank 5-ig, a másik kettő pedig felette. WZ nálam alacsony rangon egyáltalán nem működött ellentétben az E50M-el. Fogalmam sincs miért. A másik érdekes dolog, hogy gyakorlatilag végig alul múltam saját magam, úgy 8 körül kezdtek jönni azok az eredmények amiket megszoktam. Ezt betudom annak, hogy ranked előtt elég ritkán toltam t10-et, illetve annak, hogy eléggé görcsös voltam, munka sem segített (4 műszakban tolom).

Összességében azt tudom javasolni mindenkinek, próbáljátok ki a tankjaitokat, mert nem biztos hogy pro streamer akárki pro tippje nálatok is működik. A másik, hogy meló után fáradtan csak cumi lesz, kipihenten léptem fel a ranglétrán, meló után meg buktam el azokat. Most pedig Oh Yeah

7 éve 6 hónapja #269343 Írta: Tomax96
Megválaszolva: Tomax96
Ma az egyik vesztes csatában elfogadhatóan szerepeltem. Csatát látván úgy saccoltam 3-ban bent leszek,szóval 5-ben akkor biztos,és nem vesztek stráfot. Hát 3. legjobb voltam eredményeket megnézve,de csak 6. xp-ben. Sehogy se értettem miért kerültek elém 2-en,de hát ez van. Kerültek fel képek ebben a topic-ba olyanok amikor a 0 sebzés 200 spot többet ér mint a 2000 sebzés. Úgy látszik ha van valami balfasz,akire többször rálőttek,vagy több lövedék ment el mellette az többet ér. Mert amúgy hallottam ilyet is,hogy számít,hogy mennyire van közel az ember a harcokhoz. Valakinek elég ott lenni,és meghalnia,másnak több ezer sebzés meg kill is kevés. Szívesen látnék már olyat is,amikor a semmivel jó helyezést érek el. Egyébként rank 13 alján vagyok.

7 éve 6 hónapja #269349 Írta: norbi215
Megválaszolva: norbi215
Inkább az lett volna a korrekt a wg részéről, ha ki adnak egyfajta magyarázatot vagy leírást, hogy ki mihez tartsa magát. Lassan egy hét eltelik és a tömeges hozzaszolasokbol sem tudjuk egyértelműen megmondod, hogy melyik típussal, hogyan kell játszani ahhoz, hogy eredményes legyél.....
Szégyen hogy erre menet közben kell rájönni....

7 éve 6 hónapja #269350 Írta: Rylian_Shina
Megválaszolva: Rylian_Shina
Nyertes csatában ennyi kellett a top helyhez.

Itt meg a lista:

Én sem értem sokszor, hogy mi alapján számol, mert volt, hogy bukó csatában 2k dmg-el kb ugyan annyi felfogottam és kb 5-600 támogatóval toppos voltam, holott volt aki többet lőtt nálam. Viszont ha az ellenfélhez való közelség is számít akkor jó vagyok, mert a type-al hajlamos vagyok belemászni a másik arcába :D
Rank 7-en zártam a mai nap, 5nél kicsit necces volt, utána jól adta és hamar felment 7-re, szóval most elégedett vagyok.
Mellékletek:

7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #269362 Írta: Istiger1
Megválaszolva: Istiger1
Na tegnap én is neki indultam este, miután gyerek elaludt. Tény kicsit fáradt voltam és dekoncentrált, de megcéloztam, hogy 8-as rankról legalább 9-ig felverekszem magam 4 chevron, mi az? B)

Hát közel sem úgy alakult ahogy terveztem.

21 csatát toltam le, obj 268 v4-el és S Conqueror váltva. A vége 15 bukó és 6 győzelem.
7 chevront buktam összevonva, így a rank 9 helyett irány rank 6.
Nem tudom hol tükrözi ez a tudásom, mert ennél azért kicsit többre tartom magam.
Nem vagyok nagy konteók híve, de azért frusztráló volt látni, hogy míg a meccsek nagy többségében nálunk volt több sárga, világos zöld játékos, addig az enemy-nek jutott 3 lila, és a legrosszabb játékos is sötétzöld. 4-5 perces csaták rendszerint ment is a 3:15, 6:15 jobb esetben.
És mindez mellé jöttek olyan dolgok, mikor a halálcsillag 1600+ dmg-et lő az obj-be. Mikor bárhova mész a mapon a BC arty csak rád fókuszál (érdekes mód xwm alapján csak két játékos volt a csapatunkban jobb stattal mint én, de hát biztos nem az xwm okozta hogy csak engem lőtt.)
Mikor Obj268-al nem ütöd át az obj 140-et, úgy hogy felülről lősz rá a front tetejére, na ezek az érzések felbecsülhetetlenek és még a master card sem segít.

Szóval a tegnapi nap katasztrófa volt. Na de majd ma talán már nem leszek noob :whistle:

7 éve 6 hónapja #269364 Írta: Rylian_Shina
Megválaszolva: Rylian_Shina

4-5 perces csaták rendszerint ment is a 3:15, 6:15 jobb esetben.
És mindez mellé jöttek olyan dolgok, mikor a halálcsillag 1600+ dmg-et lő az obj-be. Mikor bárhova mész a mapon a BC arty csak rád fókuszál (érdekes mód xwm alapján csak két játékos volt a csapatunkban jobb stattal mint én, de hát biztos nem az xwm okozta hogy csak engem lőtt.)
Mikor Obj268-al nem ütöd át az obj 140-et, úgy hogy felülről lősz rá a front tetejére, na ezek az érzések felbecsülhetetlenek és még a master card sem segít.. :whistle:

Ismerős. Typeal tegnap 2x egymás után lőttem semmit egy 268 4-be, elötte meg ellőttem egy E4-es hasa alatt, pedig ahhoz kell teljesítmény :D
A fókuszra nem tudok mit mondani, stat alapján nagyon nem kaphattam lövéseket az artyktól, mivel sima zöld vagyok, xvm meg nincs fent, hogy azt meg tudjam mondani, hogy hogyan oszlottak el a játékosok. Habár mind a két verzióból volt nekem, mikor percek alatt ledaráltak minket és fordítva.
Majd ma meglátom, hogy meddig sikerül. 10et szeretném, az talán még elérhető számomra, feljebb nem hiszem.

7 éve 6 hónapja #269371 Írta: Istiger1
Megválaszolva: Istiger1

4-5 perces csaták rendszerint ment is a 3:15, 6:15 jobb esetben.
Mikor Obj268-al nem ütöd át az obj 140-et, úgy hogy felülről lősz rá a front tetejére, na ezek az érzések felbecsülhetetlenek és még a master card sem segít.. :whistle:

Habár mind a két verzióból volt nekem, mikor percek alatt ledaráltak minket és fordítva.
Majd ma meglátom, hogy meddig sikerül. 10et szeretném, az talán még elérhető számomra, feljebb nem hiszem.

Ja persze az néhány nyertes csatám nekem sem 15:14 lett ahol 14:30-nál lett vége. Gyors ledaráltuk ezen esetekben az ellent, ugyanolyan szisztéma szerint, mint ahogy a fenti vesztes csatáknál említettem.

Én olyan rank10-12 közé lőném be magam a végére, ha meg lesz akkor nem fogok panaszkodni. :angel2:

7 éve 6 hónapja #269372 Írta: freezer
Mai napra a stratégiám: rank 10 megpróbálása Maussal.
Ha megvan, akkor IS7 grind, ha nincs meg, akkor is pár óra próbálkozás után IS7 grind.
Kb 80 ezer XP kell az IS7hez.
Az object 257tel átlagban 900XPt kapok, vagyis durván prémmel meg bónusszal 3000XP egy csata átlagban. Szóval 30 csata alatt meg kell, h legyen. Vagyis 30*6 perc=3 óra grind.
A jövő heti ranked témát mindenképpen az IS7tel tervezem tolni. Remélem beadja a játék. Jó lenne még feljebb lépni, a league 3 úgy érzem biztosítva van, de jó lenne újra ezüst szint, illetve, ha nagyon bedurvulnék, akkor arany :)

7 éve 6 hónapja #269374 Írta: simron78
Megválaszolva: simron78

Ha megvan, akkor IS7 grind, ha nincs meg, akkor is pár óra próbálkozás után IS7 grind.
Az object 257tel átlagban 900XPt kapok, vagyis durván prémmel meg bónusszal 3000XP egy csata átlagban. Szóval 30 csata alatt meg kell, h legyen. Vagyis 30*6 perc=3 óra grind.
A jövő heti ranked témát mindenképpen az IS7tel tervezem tolni. Remélem beadja a játék. Jó lenne még feljebb lépni, a league 3 úgy érzem biztosítva van, de jó lenne újra ezüst szint, illetve, ha nagyon bedurvulnék, akkor arany :)

Minden csatában 900xp? Nem tudom, hogy játszol vele és nem is kötözködésből írom, de azért szerintem ne azzal tervezz egy több órás grind esetében, a másik, hogy ebből hogy lesz 3000 XP? a prém tudtommal az alap 50%-a (tehát +450 xp), a bónuszok szintén csak az alapot emelik (ha 100%-os xp bónuszt használsz az +900).

7 éve 6 hónapja #269375 Írta: freezer

Minden csatában 900xp? Nem tudom, hogy játszol vele és nem is kötözködésből írom, de azért szerintem ne azzal tervezz egy több órás grind esetében, a másik, hogy ebből hogy lesz 3000 XP? a prém tudtommal az alap 50%-a (tehát +450 xp), a bónuszok szintén csak az alapot emelik (ha 100%-os xp bónuszt használsz az +900).

Jaja átlagosan 1 csata alatt 917 XPt szerzek vele. Ez a helyzet :)
Igen a prém az +50%, tehát durván akkor 1400nál járunk, és van még a +100% bónusz. Ami nem tudom, h az alap XPt kétszerezi v ezt az 1400at, de 2300-3100 közötti XPre számíthatok átlagosan így vagy úgy.

7 éve 6 hónapja #269379 Írta: simron78
Megválaszolva: simron78

Akkor az nagyon szép átlag XP, gratulálok, hozzá, így akkor gyorsan meglehet az IS-7.

Jaja átlagosan 1 csata alatt 917 XPt szerzek vele. Ez a helyzet :)
Igen a prém az +50%, tehát durván akkor 1400nál járunk, és van még a +100% bónusz. Ami nem tudom, h az alap XPt kétszerezi v ezt az 1400at, de 2300-3100 közötti XPre számíthatok átlagosan így vagy úgy.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: freezer

7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #269385 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee

Én is enyhe elszámolást sejtek. :cheer:

Először is, a 917 az a prémiumfiókos érték, a base az bő hatszáz. Ugyanakkor, a 100% booster is már ezt fogja duplázni. (Egészen pontosan, a prémiumfiók az, ami nem az alapot, hanem a teljes, boosteres, bónuszos értéket emeli másfélszeresre. Jelen esetben nincs különbség.)
Számoljunk a biztonság kedvéért 1800 XP per csatával.

Másodszor, bár nem szoktam kapkodni, de ha én egy tankot játszom, akkor 15 meccsnél nem szokott több lemenni két óra alatt.

Tehát, óvatos tervezéssel, inkább készülnék úgy 45 meccsre és üresjáratokkal együtt durván hat órára, mint ennek a felére. szerk.: Vagy még óvatosabban hét-nyolcra. Az a 62% WR (917 xp) komoly várható érték (EV) felett futásnak tűnik, és egy marconább bukószéria is bármikor elkaphat.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 22 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 11 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.