Ami ökölszabály, h ha a stat szerint a legnagyobb túlélő arty átlagos ideje 7:00, akkor egy átlagos csatának nem szabadna ennél tovább tartania
Artik is néha halnak az első 20 másodpercben vagy középtájon. Ez benne van az átlagukban. A csaták pedig még mindig addig tartanak, amíg van életben maradt tank vagy be nem foglal az ellenfél.
Amellett, az artikra gondolhatsz úgy is, mint logikusan utolsó életben maradók. Még a csatákban is, ahol zéró arti van, ott is ott vannak az utolsó életben maradt vagy éppen bázison "ragadt" tankok. Az átlagos életben maradási időd nyilván úgy jön ki, hogy néha korán halsz, néha középen, néha próbálsz valamit brillírozni a végjátékban. De a csaták átlagos hossza tekintetében teljesen irreleváns, hogy korábban és a csata középső szakaszában is halnak tankok, csak az számít, hogy az utolsók mikor halnak meg!
-
átlagban 7 percet, ezzel ki tudok egyezni
Még mindig kevés, de felőlem kiegyezhetsz vele. Aztán ne tétlenkedj ma!
Mai tervezett játékidő: 6 óra
Ebben vagy lesz rank 10+is7, vagy csak az egyik, ha full noob és rng negatív vagyok, akkor egyik se, de ebbe bele se merek gondolni :/
7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja#269441Írta: sempron3
Megválaszolva: sempron3
Sikerült végre beverekednem magam 10-es rangra. Összességében nem túl sok, mindössze 49 csatát toltam ebben a módban, így a 6557. vagyok jelenleg. 12-ig talán fel tudok jutni, azt tűztem ki célul magamnak. Mennyi esélyem van azzal az 1-es ligába bejutni?
Sikerült végre beverekednem magam 10-es rangra. Összességében nem túl sok, mindössze 49 csatát toltam ebben a módban, így a 6557. vagyok jelenleg. 12-ig talán fel tudok jutni, azt tűztem ki célul magamnak. Mennyi esélyem van azzal az 1-es ligába bejutni?
Sztem jó esélyed van rá 12vel.
Én nem tudtam egyelőre megcsípni a 10est, túl sok chevron marad bent, többször 4. hely 3. helyett, akár 4 killel és 3k DMGvel!!!, top10ben nem vagyok benne 2 killel, meg ilyenek....
Em a mai nap harmadjára is megprobaltam feljutni... Az 5. Szintig sikerült is zökkenőmentesen kB 2ora alatt... Gondoltam, végre talán jó napom van... Kár volt!!!
E100 három dimbes-dombos dombos pálya, mind bukó, egy kurva ház semmi fedezték 15:3, 15:1,15:7
Hiaba a sebzés 10-15.hely
Grille három városi pálya, gyors vesztes csaták szintén, itt már sebezni sem tudtam megfelelően, ammo rack, 1hit minden...
Arty három városi pálya..alig sebeztem, szintén vesztes csaták
Bc med városi pályák, ímmel ammal ment, de hihetetlen, hogy össze vissza pobtoz
4ora elteltével ugyan oda jutottam. Egy sráf....
Befejeztem, szakadjon le a kezem, ha be megyek egy újabb csatára ebben a módban... Még a randomizált is jobb ettől, mert tudni lehet mi az amivel jobb lehetek és eredményes....
Szarok erre a módra és amit ad... Ahhoz képest, hogy minden okkal történik 2ora alatt lebuktam az összes sráfot..
Hulladék a játék és az emberek is, clampelni bent a városban a medeknek, mindenki egy oldalon, 5perces csaták és noobozas itt is....
Az a baj sztem Norbi, h egyik tankod sem jó erre a módra, amiket felsoroltál.
Nem OP tankkal itt előrejutni elég nehéz.
Meg a másik dolog, h adja a játék vagy sem.
Nekem első nap megvolt a rank 7. Aztán 1 hétig szenvedtem rank 6-7 között, majd hirtelen rank 9, most megint szenvedés van, mert nem adja. Ha kicsit jobban adta volna, 1-1 helyzés hiányzott, akkor megvan a 10.
Ha van type5öt, akkor csak vaktában kell lövöldözni, és megvan pikkpakk, egyébként sajnos ez az helyzet, amit írtam.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...