Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Ranked

7 éve 6 hónapja #269390 Írta: freezer
Megválaszolva: freezer

Kb 80 ezer XP kell az IS7hez.
Az object 257tel átlagban 900XPt kapok, vagyis durván prémmel meg bónusszal 3000XP egy csata átlagban. Szóval 30 csata alatt meg kell, h legyen. Vagyis 30*6 perc=3 óra grind.

Én is enyhe elszámolást sejtek. :cheer:

Először is, a 917 az a prémiumfiókos érték, a base az bő hatszáz. Ugyanakkor, a 100% booster is már ezt fogja duplázni. (Egészen pontosan, a prémiumfiók az, ami nem az alapot, hanem a teljes, boosteres, bónuszos értéket emeli másfélszeresre. Jelen esetben nincs különbség.)
Számoljunk a biztonság kedvéért 1800 XP per csatával.

Másodszor, bár nem szoktam kapkodni, de ha én egy tankot játszom, akkor 15 meccsnél nem szokott több lemenni két óra alatt.

Tehát, óvatos tervezéssel, inkább készülnék úgy 45 meccsre és üresjáratokkal együtt durván hat órára, mint ennek a felére. szerk.: Vagy még óvatosabban hét-nyolcra. Az a 62% WR (917 xp) komoly várható érték (EV) felett futásnak tűnik, és egy marconább bukószéria is bármikor elkaphat.

Hát ha nem is elszámoltam, de legalábbis rosszul ismertem a paramétereket. Mivel a játék igazságtalanul a prémium fiókosoknak beleszámítja az átlag XP-be a plusz 50%ot. Tehát egy nem prémmel játszó embernek az átlag XPje durván kevesebb átlagosan mint a prémesnek, ez nem szép annak, ki nem prémben tolja.

No mindenesetre jó, h fél éve prémre váltottam, sokkal jobb így az élet. No és akkor valóban 917et fogom duplázni átlagosan, tehát 1800 xpre számíthatok. Mivel jön majd szabad xp is, ezért számoljunk 40 csatával. Átlagosan 6 perc szokott lenni egy csata ismereteim szerint, de nem tudom, hol lehet ezt megnézni pontosan, vmiért erre az értékre emlékszem. Amúgy amilyen aggro stílusban tolom, ez kb reális is :)

Innen nézve 4 óránál többnek nem kéne lennie ennek a grindnak, de majd megfigyelem, és leírom a tapasztalatokat.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 6 hónapja #269391 Írta: Istiger1
Megválaszolva: Istiger1
Sziasztok,

Lenne egy amatőrnek tűnő kérdésem, de mivel rendszeresen szívok rankedeken ezen problémával, kérném a segítségetek.

Adott tankom S Conqueror, ellenben Type 5H szemből.
Én vágom a paramétereket, de valahogy az APCR sem viszi át a legtöbb esetben. Hova érdemes célozni Type5-re pontosan ha szembe áll velünk? Ti hova fókuszáltok, amennyiben nincs lehetőség megkerülni, mögé menni ,ráesni stb.

Előre is köszi a segítséget.
:thx3:

7 éve 6 hónapja #269393 Írta: freezer

Sziasztok,

Lenne egy amatőrnek tűnő kérdésem, de mivel rendszeresen szívok rankedeken ezen problémával, kérném a segítségetek.

Adott tankom S Conqueror, ellenben Type 5H szemből.
Én vágom a paramétereket, de valahogy az APCR sem viszi át a legtöbb esetben. Hova érdemes célozni Type5-re pontosan ha szembe áll velünk? Ti hova fókuszáltok, amennyiben nincs lehetőség megkerülni, mögé menni ,ráesni stb.

Előre is köszi a segítséget.
:thx3:

Pont nemrég elemeztem ezt egy kommentben itt, olvass vissza, ott vannak a %ok, ha s.conq-kal lövöd az egyes részeket. Amúgy meg tanks.gg-n érdemes megnézni.

Számomra, ami rosszul esett, h átlagosan 10%-kal több az esély beütni a type-ot s.conq-kal, mint Maus-zal.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Istiger1

7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #269394 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee

Mivel a játék igazságtalanul a prémium fiókosoknak beleszámítja az átlag XP-be a plusz 50%ot.

Nem igazán látom jelentőségét.

Tehát egy nem prémmel játszó embernek az átlag XPje durván kevesebb átlagosan mint a prémesnek, ez nem szép annak, ki nem prémben tolja.

Hát nem szép :) , ezért fizetsz, ez az értéke. Extra XP és credit. Ráadásul, mint említettem, sokkal többet ad, mint pl egy 50% xp booster, mert nem az alapot szorozza.

Amúgy amilyen aggro stílusban tolom, ez kb reális is

Ja mert én redlájnozom :woohoo: . És attól még mindig meg kell várnod, hogy véget érjen a csata, amik hosszára 1 tank játékstílusa nagyon kis részt van befolyással.
Plusz, szerintem több szempontból sem egészséges órákon át folyamatosan tolni. Mindegy is, 15öt mondtam két órára, nekem annyi sem szokott lemenni.

Ti hova fókuszáltok, amennyiben nincs lehetőség megkerülni, mögé menni ,ráesni stb.

Gondolom, ide:

Nyilván próbálod a célkör minél nagyobb felületét levenni az autobounce felületekről (torony oldala és felső lemez). Ezért távolabbról én nem feltétlen a két leggyengébb pontra, hanem kicsit fölé céloznék. Ki lehetne számolni különböző nagyságú célkörökre, hogy mi éri meg a legjobban, de nyilván inkább érzésre fog ez menni.

Viszont 150 méteren ezek 75-90% találatok. AZ SC ágyújával, szórással együtt is 10ből 7-8 lövés be fog menni hosszútávon. Tehát, a "legtöbb esetben" megint egy "percepciós probléma" lesz. (Ismerem én is :). )

7 éve 6 hónapja #269397 Írta: szecsibeni
Megválaszolva: szecsibeni
Ha a Type5 nekem szembwn áll, akkor a hasát lövöm esetleg a búvónyílást, vagy a löveg mellett. Ha beforgatja magát,akkor a vállpáncéljánál szoktam próbálkozni, mivel az beforgatva nekem pont merőlegessé válik.
De általában a hasát lövöm,azt egész "biztos" pontnak érzem (csak gyakran tapasztalom azt, hogy elég troll tud lenni a páncélja,főleg ha apcr-t lövök rá, mivel hajlandóságot érez arra gyakorta, hogy lepattanjon...)

7 éve 6 hónapja #269400 Írta: Istiger1
Köszönöm szépen mindhármatoknak.

freezer én kerestem, emlékszem is hogy írtál róla, de egyszerűen nem találom azt a kommentted.

straubbazsi, igen én is ezen pontokra szoktam célozni, bár a távolság és fölé célzás még valóban jó tanács, eddig mindig precízen próbáltam belőni a pontokat kicsit nagyobb távolságból is.

Szecsibeni: Váll páncélnál erre a részre gondolsz? Mert ez még hasznos tipp számomra.

Akkor egyszerűen nem nagyon van szerencsém vele szemben mostanában, de megfogadom a tanácsokat.

Köszönöm szépen mégegyszer :thx2:
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee

7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #269401 Írta: freezer

Mivel a játék igazságtalanul a prémium fiókosoknak beleszámítja az átlag XP-be a plusz 50%ot.

Nem igazán látom jelentőségét.

Csak statisztikai. Jelenleg az alltime avg. exp-em 500 körül van, ami, ha végig prémmel toltam volna, akkor több lenne, ez nekem személy szerint rosszul esik :)
(Ebben a hónapban majdnem 800 amúgy.)

Amúgy amilyen aggro stílusban tolom, ez kb reális is

Ja mert én redlájnozom :woohoo: . És attól még mindig meg kell várnod, hogy véget érjen a csata, amik hosszára 1 tank játékstílusa nagyon kis részt van befolyással.
Plusz, szerintem több szempontból sem egészséges órákon át folyamatosan tolni. Mindegy is, 15öt mondtam két órára, nekem annyi sem szokott lemenni.

Jójó, én úgy értettem, h nagyon sokszor halok, mert belerontok az ellenfélbe, sajnos a túlélési rátám csak 25%os, lehetne nagyobb is, ha okosabban játszanék, kicsit jobban féltve az irhámat.

Egyébként most megnéztem VBaddicten, és a statisztikák szerint a max átlagos csataidő (kis mintákkal operál) a GWE100 esetében 7 perc, a legrövidebb Pz.Kpfw. I Ausf. C 5:30 volt. Szóval átlagosan sztem 6 perc egy csata, ha meghalok előbb, ha nem. Ebben igazad van, h meg kell várnom a csata végét, szóval teljesen mindegy milyen aggro vok. De az átlag csata kb 6 perc. Ennyivel számolhatunk.

Amúgy valóban nem egészséges órákon át tolni, de én már próbáltam egész nap is tankozni, nem untam meg, tetszett :) Tehát egy pl egész estés menet, meló után, E.Z. :)

7 éve 6 hónapja #269402 Írta: freezer

Köszönöm szépen mindhármatoknak.

freezer én kerestem, emlékszem is hogy írtál róla, de egyszerűen nem találom azt a kommentted.

straubbazsi, igen én is ezen pontokra szoktam célozni, bár a távolság és fölé célzás még valóban jó tanács, eddig mindig precízen próbáltam belőni a pontokat kicsit nagyobb távolságból is.

Szecsibeni: Váll páncélnál erre a részre gondolsz? Mert ez még hasznos tipp számomra.

Akkor egyszerűen nem nagyon van szerencsém vele szemben mostanában, de megfogadom a tanácsokat.

Köszönöm szépen mégegyszer :thx2:

Ez volt az okfejtésem :)

Hát én a Mausról tudok nyilatkozni, h rengetegszer pattanok róla, ezért gondolom OPnak, most újra megnéztem a tanks.gg-n. Ha teljesen szembenáll velem, akkor annak az esélye, h belövöm APCR-rel:
Beszálló: nyilván belövöm (85%), de ezt nehéz eltalálni
Torony: 66-70%
Géppuskasáv: 71-78%
Has: 71%

Megnéztem ugyanezt S.Conq-ra:
Torony: 75-78%
Géppuskasáv: 80-86%
Has: 80%

Ha enyhén beforgatom a type-ot, akkor a Maussal az esélyek (még mindig golddal):
Torony: 54-58%
Géppuskasáv: 50-56%
Has: 48%

7 éve 6 hónapja #269404 Írta: szecsibeni
Megválaszolva: szecsibeni
Igen, arra gondoltam :)
Most nem tudom a tanks.gg-t megnézni, de emlékeim szerint a Type4 hevinek ott jelentősen gyengébb mint a Type 5-nek.
Amúgy csak közelharcban érdemes meglőni, úgy biztos, hogy eltalálod. Mert nekem messzebbről lőve szereti eldobálni a lövéseim...

7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #269407 Írta: Ba_nshee

ez nekem személy szerint rosszul esik :)

:)

Egyébként most megnéztem VBaddicten, és a statisztikák szerint a max átlagos csataidő (kis mintákkal operál) a GWE100 esetében 7 perc, a legrövidebb vmi másik tanknál 5:30 volt

OK, szóval megnézted a tankok átlagos életben maradási idejét, majd leírod, hogy bár tényleg meg kell várnod a csata végét, majd akkor átlagolva az életben maradási időket levonod a következtetést, hogy hat perc egy csata hossza. Dude.

Nem mindegy, hogy a lightok halnak leghamarabb, az artik utoljára, HA MEG KELL VÁRNOD a csata végét? :woohoo:

Amúgy most volt főoldalon, hogy az átlag csataidő 7:40. Plusz nyilván Q time, betöltési idő, 30s visszaszámlálás. Plusz, gondolom azért veled is előfordul, hogy nem azonnal nyomsz a következőre, hanem pl még megnézegeted az előző csata eredménylapját :).

7 éve 6 hónapja #269408 Írta: Istiger1

Igen, arra gondoltam :)
Most nem tudom a tanks.gg-t megnézni, de emlékeim szerint a Type4 hevinek ott jelentősen gyengébb mint a Type 5-nek.
Amúgy csak közelharcban érdemes meglőni, úgy biztos, hogy eltalálod. Mert nekem messzebbről lőve szereti eldobálni a lövéseim...

Megnéztem, merőlegesen 270mm a type5-nél, 205 mm a type4-nél.
Igyekszem majd közelharcban ezt észben tartani. :thx2:

7 éve 6 hónapja #269410 Írta: freezer

ez nekem személy szerint rosszul esik :)

:)

Egyébként most megnéztem VBaddicten, és a statisztikák szerint a max átlagos csataidő (kis mintákkal operál) a GWE100 esetében 7 perc, a legrövidebb vmi másik tanknál 5:30 volt

OK, szóval megnézted a tankok átlagos életben maradási idejét, majd leírod, hogy bár tényleg meg kell várnod a csata végét, majd akkor átlagolva az életben maradási időket levonod a következtetést, hogy hat perc egy csata hossza. Dude.

Nem mindegy, hogy a lightok halnak leghamarabb, az artik utoljára, HA MEG KELL VÁRNOD a csata végét? :woohoo:

Amúgy most volt főoldalon, hogy az átlag csataidő 7:40. Plusz nyilván Q time, betöltési idő, 30s visszaszámlálás. Plusz, gondolom azért veled is előfordul, hogy nem azonnal nyomsz a következőre, hanem pl még megnézegeted az előző csata eredménylapját :).

Lehet én vagyok a hülye Bazsi, de nem látom a hibát a gondolatmenetemben :)
A tankok átlagos életbenmaradási ideje adott. A csata hossz, a leghosszabb csatában maradó tank ideje, nyilván. Viszont nem tudod átlagosan milyen tankokból áll a csata, ezért mindennek az átlagát vettem. Mondok egy példát, adott csatában van arty, van light. Így átlagosan 7 perc egy csata. Következő csatában mindenki light, így 5:30, következőben, se arty, se light, 6 perc. Így jön ki az idő, Tehát max 7:00, min: 5:30 átlagosan, ebből mondtam azt, h 6, helyesebben 6:15öt kellene mondanom, de kicsire nem adunk. Mi a hiba a logikámban?

Azt meglehet, h az átlagos hossz 7:40, ez esetben ez a vbaddict adathalmaz nem releváns, amire van esély, mert kis minta.

Abban igazad van, h nem is kattintok egyből, mert noha nem eredményeket nézegetek, hanem facebookot :D, sőt néha elmegy fél perc is a csatából, mire észbekapok, h villog lent az játék :D Szóval, ha megláttok egy csatában, ne parázzatok, fél perc max és elkezdtek játszani :)

7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #269412 Írta: Ba_nshee

Mi a hiba a logikámban?

Te mennyit csatát játszottál az elmúlt hónapokban csak lightok ellen... de főleg artik nélkül, mert akkor én is ott akarom tolni! :D

Amellett, az artikra gondolhatsz úgy is, mint logikusan utolsó életben maradók. Még a csatákban is, ahol zéró arti van, ott is ott vannak az utolsó életben maradt vagy éppen bázison "ragadt" tankok. Az átlagos életben maradási időd nyilván úgy jön ki, hogy néha korán halsz, néha középen, néha próbálsz valamit brillírozni a végjátékban. De a csaták átlagos hossza tekintetében teljesen irreleváns, hogy korábban és a csata középső szakaszában is halnak tankok, csak az számít, hogy az utolsók mikor halnak meg!

Amúgy 7:00 vagy 7:40 egy kilences tankban, felesleges ennyire másodpercezni. A lényeg, hogy pik-pakk kijön a 8 (15 csata) vagy 9 perc mindennel együtt.

7 éve 6 hónapja #269414 Írta: freezer

Mi a hiba a logikámban?

Te mennyit csatát játszottál az elmúlt hónapokban csak lightok ellen... de főleg artik nélkül, mert akkor én is ott akarom tolni! :D

Amellett, az artikra gondolhatsz úgyis, mint logikusan utolsó életben maradók. Még a csatákban is, ahol zéró arti van, ott is ott vannak az utolsó életben maradt tankok. Az átlagos életben maradási időd nyilván úgy jön ki, hogy néha korán halsz, néha középen, néha próbálsz valamit brillírozni a végjátékban. De a csaták átlagos hossza tekintetében teljesen irreleváns, hogy korábban és a csata középső szakaszában is halnak tankok, csak az számít, hogy az utolsók mikor halnak meg!

Amúgy 7:00 vagy 7:40 egy kilences tankban, felesleges ennyire másodpercezni. A lényeg, hogy pik-pakk kijön az 8 (15 csata) vagy 9 perc mindennel együtt.

Csak elméletileg érdekel a dolog, nem azért, h szőrözzek :)
Valóban nincs olyan csata, ahol túl sok a light, de olyan csata is van sok, ahol nincs arty. Tehát nehéz megmondanunk a valós számot. De feltételezve, h minden tank előfodulási gyakorisága egyenlő, ezért gondoltam az értékek átlagolását.
De nem tudom, h jó-e a számításom.
Ami ökölszabály, h ha a stat szerint a legnagyobb túlélő arty átlagos ideje 7:00, akkor egy átlagos csatának nem szabadna ennél tovább tartania, ha hihetünk a vdaddictnak. De mivel nem lesz ott mindig egy gwe100, sem mindig egyátalán arty, ezért a 7:00át csökkenteném, kérdés, h mennyivel.
Ha egyéb overheadet ráadunk, mivel pl faceezek :D, akkor számoljunk átlagban 7 percet, ezzel ki tudok egyezni :P

A gyakorlati adatokkal visszatérek, bár kis minta lesz, szóval nem feltétlen fog elmondani semmit :)

7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #269415 Írta: Ba_nshee

Ami ökölszabály, h ha a stat szerint a legnagyobb túlélő arty átlagos ideje 7:00, akkor egy átlagos csatának nem szabadna ennél tovább tartania

Artik is néha halnak az első 20 másodpercben vagy középtájon. Ez benne van az átlagukban. A csaták pedig még mindig addig tartanak, amíg van életben maradt tank vagy foglalás történik.

Amellett, az artikra gondolhatsz úgy is, mint logikusan utolsó életben maradók. Még a csatákban is, ahol zéró arti van, ott is ott vannak az utolsó életben maradt vagy éppen bázison "ragadt" tankok. Az átlagos életben maradási időd nyilván úgy jön ki, hogy néha korán halsz, néha középen, néha próbálsz valamit brillírozni a végjátékban. De a csaták átlagos hossza tekintetében teljesen irreleváns, hogy korábban és a csata középső szakaszában is halnak tankok, csak az számít, hogy az utolsók mikor halnak meg!

-

átlagban 7 percet, ezzel ki tudok egyezni :P

Még mindig kevés, de felőlem kiegyezhetsz vele. Aztán ne tétlenkedj ma! :P

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 22 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 11 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.