Mivel a játék igazságtalanul a prémium fiókosoknak beleszámítja az átlag XP-be a plusz 50%ot.
Nem igazán látom jelentőségét.
Csak statisztikai. Jelenleg az alltime avg. exp-em 500 körül van, ami, ha végig prémmel toltam volna, akkor több lenne, ez nekem személy szerint rosszul esik

(Ebben a hónapban majdnem 800 amúgy.)
Amúgy amilyen aggro stílusban tolom, ez kb reális is
Ja mert én redlájnozom
. És attól még mindig meg kell várnod, hogy véget érjen a csata, amik hosszára 1 tank játékstílusa nagyon kis részt van befolyással.
Plusz, szerintem több szempontból sem egészséges órákon át folyamatosan tolni. Mindegy is, 15öt mondtam két órára, nekem annyi sem szokott lemenni.
Jójó, én úgy értettem, h nagyon sokszor halok, mert belerontok az ellenfélbe, sajnos a túlélési rátám csak 25%os, lehetne nagyobb is, ha okosabban játszanék, kicsit jobban féltve az irhámat.
Egyébként most megnéztem VBaddicten, és a statisztikák szerint a max átlagos csataidő (kis mintákkal operál) a GWE100 esetében 7 perc, a legrövidebb Pz.Kpfw. I Ausf. C 5:30 volt. Szóval átlagosan sztem 6 perc egy csata, ha meghalok előbb, ha nem. Ebben igazad van, h meg kell várnom a csata végét, szóval teljesen mindegy milyen aggro vok. De az átlag csata kb 6 perc. Ennyivel számolhatunk.
Amúgy valóban nem egészséges órákon át tolni, de én már próbáltam egész nap is tankozni, nem untam meg, tetszett

Tehát egy pl egész estés menet, meló után, E.Z.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...