Ennyit számítanak a killek, 6k sebzéssel és még 700 asszisztal éppen csak befértem a top 3-ba mert én egy tankot sem lőttem ki. Legyél türelmes az IS7-el, először nekem sem tetszett, de most rankedben toltam vele jópár csatát és egészen megkedveltem. Az ágyú tipikus ruszki, egyszer ellövi a légy tökén a szőrt, egyszer pedig a száz méterre piknikező E 100-at sem találja el, (a pótkaja nem rontja el, javaslom a használatát)
Igen, erre utaltam, hogy az xp-t érdekesen számolja, mert tuti, hogy az algoritmus is rng alapú
A pótkaja meg jól jöhet, nem tudom mennyit számít, mert ha olyan meccset fogsz ki, akkor ha fejre állsz sem fogsz eltalálni semmit.
Én inkább maradok a tűzoltónál ( mondjuk a Type nem egy gyulladékony fajta ), mert sikerült már E100-at meg IS-t is porig égetni, és sokszor látok lángoló tankokat mindegyik csapatban amik csak égnek elfelé szépen.
Megvettem az IS7et, hát ez 10 méterről nem tud célbalőni
Nem tetszik egyelőre.
Is-7-nél nagyon random a célzás, van amikor messziről, szűkülés nélkül egyből beadja a találatot, és van amikor meg teljesen becélozva leesik a lövedék, vagy épp tornyot találok alsó lemezt célozva. Szerintem van ennél a tanknál egy titkos random faktor az alapján, hogy épp mennyire van bevodkázva a lövész
Megvettem az IS7et, hát ez 10 méterről nem tud célbalőni
Nem tetszik egyelőre.
Is-7-nél nagyon random a célzás, van amikor messziről, szűkülés nélkül egyből beadja a találatot, és van amikor meg teljesen becélozva leesik a lövedék, vagy épp tornyot találok alsó lemezt célozva. Szerintem van ennél a tanknál egy titkos random faktor az alapján, hogy épp mennyire van bevodkázva a lövész
Erről eszembe jut az, amikor bemutatták a nagyobb térképeket, és volt hozzá valami intro ahol egy száguldó IS-7 a hegyen lévő célpontot egyshotozta, kapásból egy mákszemet. Na jó, egy kisebb diót.
Akkor nekem már megvolt az IS7, majdnem lefordultam a székről a röhögéstől, persze majd pont így fog lőni:)
Hát én tegnap gyors feladtam.
3 csata S.Conquerorral 3 bukó -2 stráf.
Komolyan szeretném ezt a rankedet élvezni és szeretni, meg haladni előre, de engem valahogy nagyon nem szeret ez a játékmód.
Ma inkább el is megyek pókerezni a haverokkal pihentetésképp.
Ebben számomra csak annyi volt a kellemetlen, hogy a másik játékos egy sráffal többet kapott így
Elméletileg kettőt kellett (volna) kapnod.
Tuti nem kaptál két stráfot? A képen egyrészt ott egy stráf jelölés a listában a top 10 előtt, másrészt meg van egy stráf jelölés a neved előtt is, nekem úgy rémlik, hogy ha csak simán top 10-ben vagy és egy stráfot kapsz, akkor nincs jelölés külön a neved előtt, mint ahogy az általad feltöltött képen.
Olvasgatom mennyi izgis dologról maradok le, hogy rank 5-nél hagytam a francban az egészet.
Szintén zenész. Rank 5 után egy csatát nem mentem tovább, pedig a pajzsok miatt kevésbé kéne félnem a visszaeséstől. Kipróbáltam, ennyi elég volt, irány vissza a jó öreg random A tier 9 amúgy is élvezhetőbb szvsz, mint a tier 10.
Hét csatát mentem tegnap abból 6 bukó volt. Két kiegyensúlyozott csata volt az egyiket elbuktuk a másikat nyertük. A többi 5 csatában pontosan négy kill-t csináltunk csatánként. Nehéz így előrehaladni mikor szinte semmit nem tudsz hozzátenni a csatához mert nincs rá idő olyan gyorsan elpárolgunk. Mondjuk 1 sráfot azért haladtam. T57 heavy-vel megyek ventilátor, célzásgyorsító meg periszkóp felszereléssel. A periszkóp sokat segít ha mindenki hátul kempel jó szokás szerint. A TD-k elé beállok egy bokorba és mutatom nekik a kínálatot azután belőnek engem a vesztes csapat első helyére (800 sebzéssel meg 1 killel megelőztem a mögöttem lévő td-t aki 4000 fölött sebzett mert volt 4000 mutatottam is). Ha van értelmes heavy csapat akkor megyek velük és támogatom őket de ez tegnap nem volt jellemző.
Tegnap akkor ilyen nap volt, 6-7 csatát mentem, és egyetlen stráfot haladtam előre, folyamatosan az volt, hogy mindig a másik oldal bukott el, 3 olyan csata volt, hogy IS-7-el, vagy E-100-al mentem a nehezekkel a dühöngőkbe, aztán 4-5 perc múlva már a seggünket lőtték a saját medjeinken átgázoló medek (ugye randomban mindig ugyanúgy osztja a tankokat, tehát egyetlen esetben sem volt létszámfölény az ellen medjeinél), tehát a sajátjaink általában kill nélkül bukták a saját pozíciójukat. Utána pedig mentem E-50M-mel ahol pepitában ugyanez volt, a nehezeink simán bukták a harcot az ellen nehezeivel szemben, sebaj, majd ma talán meglesz a 8. rang.
7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja#269664Írta: Rylian_Shina
Megválaszolva: Rylian_Shina
Meglett ez is.
3 csata bukó, egyben egy sráf, kettőben tartottam magam. Egy két sráfos win és kettő egy csíkos. Az utolsóban paráztam, hogy nem lesz meg a sráf, de megadta, ráadásul csak 10xp-vel maradtam le a topról, pedig nagyon rosszul mentem:
Figyelem: Spoiler!
A sebzés mellé volt 210 assistom, szóval lehet, hogy tényleg rng az xp osztás is
7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja#269666Írta: Serious_Threat
Megválaszolva: Serious_Threat
Mai 1 óra ranked után: R13 elérve, holnap folyt köv.
Hoztam nektek egy kis statisztikát amit pár napja vezetek. Az elmúlt napokban nem tudtam rankedezni, továbbá kíváncsi voltam, hogy mennyit esek vissza naponta:
Febr 27 17:02
12 LP - 49,41% ER - 937 avg xp
1672. helyezés
Febr 27 21:06
2019. helyezés
Febr 28 12:15
2216. helyezés
Febr 28 23:08
2727. helyezés
utolsó Gold: 4012.
Márc 2 10:36
3374. helyezés
utolsó Gold: 4273.
Márc 2 17:49
13 LP - 50,00% ER - 947 avg xp
2292. helyezés
utolsó Gold: 4312.
Márc 2 19:16
14 LP - 48,62% ER - 939 avg xp
1496. helyezés
utolsó Gold: 4364.
Update: R14 elérve, holnap megmozdulás az R15-ért és finito erre a szezonra.
Last edit: 7 éve 6 hónapja by Serious_Threat.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kicsicsuvi, Ba_nshee
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...