Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 21 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 22 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Ranked

7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #269469 Írta: freezer
Megválaszolva: freezer
Hát a rankedben nem volt szerencsém, lecsúsztam 1-1 helyezésekkel a stráfokról, szóval maradtam rank 9. Legjobb pillanatomban 3 stráf kellett a 10hez. De érzem, h Maussal ez lenne a határ.

IS7 grind: mentem 2 sessiont, első 2 órás elég béna volt, közben csetelgettem is egy régi ismimmel. Második sessionben már figyeltem, adta is, és unikum session lett. Ott sikerült ez is:

Tehát a számok:
Első session:
17 csata 59% WR
27159 xp
átlagxp=1600

Második session:
14 csata 57%WR
28856 xp
átlagxp=2061

Tehát a rossz és a jó session összegezve:
4 óra játék object257tel:
31 csata
56000 xp
Átlagxp=1806
Átlagos csataidő overheaddel(chat+cikkek): 7 perc 45 másodperc

Konklúzió: még hiányzik kb 18k XP az IS7hez: holnap meglesz :) Jövő héten az utolsó heti rankedet azzal kísérlem meg.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Istiger1

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #269483 Írta: Istiger1
Megválaszolva: Istiger1
Reggelt,

Tegnap esti 12 csatás rankedem lebontva:

Tank S. Conqueror:
1 csata: Vesztes 2:14 +1 stráf
2 csata: Győztes 15:5 +2 stráf
3 csata: Vesztes 4:11 -1stráf
4 csata: Vesztes 8:15 -1 stráf
5 csata: Vesztes 10:15 -1 stráf
6 csata: Győztes 15:2 +2 stráf

Tank BC 25t:
7. csata: Győztes 15:9 + 2stráf
8. csata: Vesztes 5:15 + 1 stráf
09.csata: Vesztes 7:15 - 1 stráf
10. csata Vesztes 8:15 - 1 stráf
11.csata Vesztes 12:15 stráf megtartva
12. csata Vesztes 6:15 stráf megtartva

Mérleg 3 győzelem 9 bukóra, 8 megszerzett és 5 elbukót stráf. Rank 7 továbbra is.

Én nem tudom mikor keveredek már ki ebből a bukó szériából, de már nagyon jó lenne tovább lépni ezt a rank 6-7 közötti ingázást :wb:

De legalább a type5-ök nem okoztak akkora problémát :dancing: ;)

7 éve 6 hónapja #269484 Írta: HUNterRichie
Megválaszolva: HUNterRichie

Az a baj sztem Norbi, h egyik tankod sem jó erre a módra, amiket felsoroltál.
Nem OP tankkal itt előrejutni elég nehéz.

Pont ez az egyik legundorítóbb az egészben, az egész wot ez körül a hányingert keltő meta-divat körül forog egy ideje. Kihúz(ott) az ember egy tankot, nem kevesebb munkával és egyéb "befektetéssel", a divatnak köszönhetően másodrangúként kezeli a METAAAAAA :sick: Nem elég megküzdeni az állandó RNG-csapattagok-ellenség mesterhármassal, az emberbe bele akarnak verni egy plusz kisebbségi komplexust is. Ebben a WG csak maximum 50%-ban hibás, bizony a játékosok és mérvadó emberkék kart-karbaöltve alakítják ezt az egészet.

Krokodilbőrös Gucci táska (E100) már nem menő, dobd ki és vegyél Galaxy S9-et (WZ), 2-3 hónapig talán az lesz a meta.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz

7 éve 6 hónapja #269485 Írta: freezer

Pont ez az egyik legundorítóbb az egészben, az egész wot ez körül a hányingert keltő meta-divat körül forog egy ideje. Kihúz(ott) az ember egy tankot, nem kevesebb munkával és egyéb "befektetéssel", a divatnak köszönhetően másodrangúként kezeli a METAAAAAA :sick: Nem elég megküzdeni az állandó RNG-csapattagok-ellenség mesterhármassal, az emberbe bele akarnak verni egy plusz kisebbségi komplexust is. Ebben a WG csak maximum 50%-ban hibás, bizony a játékosok és mérvadó emberkék kart-karbaöltve alakítják ezt az egészet.

Krokodilbőrös Gucci táska (E100) már nem menő, dobd ki és vegyél Galaxy S9-et (WZ), 2-3 hónapig talán az lesz a meta.

Igen, hát alapvetően itt az van a háttérben, h profit kell a WGnek.
Most gondold el, mindenkinek ki van fejlesztve a tankja, pl E100. Miből lehet pénzt csinálni? Dobjunk ki egy új tankot, ami jobb. Így elkezdik grindolni az emberek, mert nem akarnak hátul kullogni az E100zal.
És itt jön az érdekesség. Mivel kell hozzá pl 6 milla kredit, és rengeteg befektetett idő, van aki ezt nem fogja akarni teljes egészében, hanem lerövidíti, tehát vesz aranyat, amivel a freexpt átkonvertálhatja, vesz bónuszokat, amivel gyorsabb az xp szerzés, vesz prémtankot, ha még nem volt, h kreditet tudjon szerezni.

Az játék rengeteg eleme erre épül, a rankedtől, az aranylőszeren át, az OP tankokig.
Az a helyzet, h sok ember számára ez nem világos, és meglepődik, h a WG milyen gonosz.
Számomra ez teljesen egyértelmű szituáció. A WG pénz akar mindenből csinálni, és én ennek tudatában játszom ezt a játékot, h pénzlehúzás megy erősen, és ha vmit el akarsz itt érni, akkor bizony pénzlehúzás megy.

Sajnos ez a helyzet. És így az ember többet kifizet, mintha megvenne egy játékot akát 12 ezer ft-ért, hiába ingyenesen letölthető. De ez van, én ezt elfogadtam, ennek tudatában játszok. Megértem azokat, akiknek ez rosszul esik, sajnos látni kéne mindenkinek, h ez a WG célja, a profit.

7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #269496 Írta: simron78
Megválaszolva: simron78

Igen, hát alapvetően itt az van a háttérben, h profit kell a WGnek.
Most gondold el, mindenkinek ki van fejlesztve a tankja, pl E100. Miből lehet pénzt csinálni? Dobjunk ki egy új tankot, ami jobb. Így elkezdik grindolni az emberek, mert nem akarnak hátul kullogni az E100zal.
És itt jön az érdekesség. Mivel kell hozzá pl 6 milla kredit, és rengeteg befektetett idő, van aki ezt nem fogja akarni teljes egészében, hanem lerövidíti, tehát vesz aranyat, amivel a freexpt átkonvertálhatja, vesz bónuszokat, amivel gyorsabb az xp szerzés, vesz prémtankot, ha még nem volt, h kreditet tudjon szerezni.

Az játék rengeteg eleme erre épül, a rankedtől, az aranylőszeren át, az OP tankokig.
Az a helyzet, h sok ember számára ez nem világos, és meglepődik, h a WG milyen gonosz.
Számomra ez teljesen egyértelmű szituáció. A WG pénz akar mindenből csinálni, és én ennek tudatában játszom ezt a játékot, h pénzlehúzás megy erősen, és ha vmit el akarsz itt érni, akkor bizony pénzlehúzás megy.

Sajnos ez a helyzet. És így az ember többet kifizet, mintha megvenne egy játékot akát 12 ezer ft-ért, hiába ingyenesen letölthető. De ez van, én ezt elfogadtam, ennek tudatában játszok. Megértem azokat, akiknek ez rosszul esik, sajnos látni kéne mindenkinek, h ez a WG célja, a profit.

Én tegnap kipróbáltam az E100-at rankedban, igaz szerencsém volt a pályákkal (Windstorm és Pilsen), de nekem nagyon jól adta, mindkét csatában top XP lettem, igaz az egyik bukó volt, de így is +3 stráfot szereztem vele. Az elejétől kezdve prémiummal lőttem (amit egyébként én nagyon nem használtam eddig, de gondoltam a rankedban kipróbálom), és olyan szépen vitte a Type5-öt elölről, hogy csak pislogtam, valahogy nekem jobban bejött az E-100, mint az Is-7 a baromira szerteszét hordó lövegével. Tény, hogy az E-100 páncélja nem jelent kihívást senkinek, de a HP magas és az alfa is elég magas, ráadásul a prémium lőszer 334 mm-es átütése (persze nem a rétegelt páncél ellen) nagyon jó, különösen a Type 5-ök ellen.

7 éve 6 hónapja #269509 Írta: freezer
Szerintem szerencséd volt vele simron78, mert nekem az e100-at pikkpakk szétkapták, és én is szeretek vele találkozni a Maussal, mert szétkapom :)
Ellenben a hülye typeot nem.
Persze, h goldot használok az alap rankedben :)
Amúgy randomban szeretem az E100at, nagyon jól adja, de itt vhogy nem ment vele, mert itt tudják h kell lőni :)

Persze 1-2 jó kört mentem vele alacsonyabb rankon, de ennyi, hosszabb távon nem adta, se a Jagdpanzer, se a GWE100.

7 éve 6 hónapja #269529 Írta: simron78
Megválaszolva: simron78
Persze hogy tudják hol kell lőni, ráadásul szinte mindenki prémium lőszert használ, azzal meg pláne nem akadály átütni, a végére épphogy maradt egy kis HP-m, de a lényeg az volt, hogy én is osztottam vele a 6-800 hp-s puszikat, az pedig közelharcban szépen termelte az xp-t. randomban pont azért nem szoktam használni, mert alap lőszerrel megyek és bizony a 246-os pen sokszor kevés a 10-es nehezek ellen, ha nem tudok gyenge pontot lőni (vagy éppen nincs 246mm alatti pontja az adott tanknak).

7 éve 6 hónapja #269531 Írta: freezer

Persze hogy tudják hol kell lőni, ráadásul szinte mindenki prémium lőszert használ, azzal meg pláne nem akadály átütni, a végére épphogy maradt egy kis HP-m, de a lényeg az volt, hogy én is osztottam vele a 6-800 hp-s puszikat, az pedig közelharcban szépen termelte az xp-t. randomban pont azért nem szoktam használni, mert alap lőszerrel megyek és bizony a 246-os pen sokszor kevés a 10-es nehezek ellen, ha nem tudok gyenge pontot lőni (vagy éppen nincs 246mm alatti pontja az adott tanknak).

Én akkor engedtem el az E100at, amikor a 3 puszi nem volt elég a top10hez, ez párszor előfordult, aztán azt mondtam, h na ne szórakozzunk, h 2000+ DMG nem elég.
Maussal ezeket jobban beadta.
De tegnap Mauson is kiakadtam, h pl 4 killel meg 3000+ DMGvel nem voltam top3 csak 4. Hasonlóan mikor 9k lepattintott volt meg szép DMG, végig közelharcban, az is 4., aztán volt 2 killem is, azzal meg nem top10. Ezeken ment el a tegnapi rank10.
Amúgy azt érzem, h még a 10et ki tudom vele hozni esetleg, de 11 fele már nincs elég szufla a Mausban.
Nem is látok már nagyon Maust 10 környékén. Typeok tömegével, meg orosz medek, orosz heavyk, továbbá a super conq. Van még 1-1 próbálkozó artyval, lighttal, batchat-tel, de sztem ezek csak kósza próbálkozások.
Scheff is körberöhögte, aki rank10en E100at vitt be. Persze, ha nincs más, akkor mit tehet az ember.
Mindenesetre nekem most a Maus volt a favorit, de mától meglesz az IS7, meglátjuk az ad-e még vmit, ha nem akkor eddig tartott a rankoskodásom, azért 10est még mindenféleképpen megpróbálom kiszenvedni akármelyikkel :)

7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #269571 Írta: Kristaly85
Megválaszolva: Kristaly85
Sziasztok!

Az utolsó ranked csatám során az alábbi dolgot tapasztaltam: a csata végén a győztes csapat tagjaként az egyik felsorolás alapján 3., míg a másik szerint 4. helyen végeztem, holtversenyben amúgy egy másik játékossal. Ebben számomra csak annyi volt a kellemetlen, hogy a másik játékos egy sráffal többet kapott így. Azt lehet tudni, hogy mi alapján? Mert én nem jöttem rá :/

Mellékletek:

7 éve 6 hónapja #269573 Írta: freezer
ok, is7tel sem kerülök top10be 2 killel, ennyit arról, h több xpt kap :)

7 éve 6 hónapja #269574 Írta: freezer

Sziasztok!

Az utolsó ranked csatám során az alábbi dolgot tapasztaltam: a csata végén a győztes csapat tagjaként az egyik felsorolás alapján 3., míg a másik szerint 4. helyen végeztem, holtversenyben amúgy egy másik játékossal. Ebben számomra csak annyi volt a kellemetlen, hogy a másik játékos egy sráffal többet kapott így. Azt lehet tudni, hogy mi alapján? Mert én nem jöttem rá :/

Sztem más algoritmus sorrendezi, és mivel ugyanannyi xptek van, azért egyszer így egyszer úgy sült el.

7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #269577 Írta: Rylian_Shina
Megválaszolva: Rylian_Shina

és zárásnak meglett a 12. rang :applause:

Következő rankedre kifejlesztem a typeot :P

Kész szerencse, hogy azzal tolom, ma meg is lett a rank 9 rank 7ről könnyen. Holnap megpróbálom a rank 10et, hátha, feljebb nem tudom, lehet oda már kevés lennék.

Sziasztok!

Sztem más algoritmus sorrendezi, és mivel ugyanannyi xptek van, azért egyszer így egyszer úgy sült el.

Hasonló nekem is volt, akkor én megtartottam a sráfot, bukó volt és ugyan annyi xp-m lett mint a másik játékosnak. Engem is oda muatott akiktől levonja a csíkot, de mégis megmaradt. Amúgy valahova le volt írva, ha jól emlékszem, hogy mi alapján számolja, de szerintem igazából a WG sem tudja néha :trollol:

7 éve 6 hónapja #269579 Írta: Kristaly85
Megválaszolva: Kristaly85
Akkor betudom simán annak, hogy ABC-sorrend alapján a másik játékos van előrébb és így ő kapta a két sráfot. :lol: Így már el is engedtem a dolgot :) :)

7 éve 6 hónapja #269582 Írta: freezer
Megvettem az IS7et, hát ez 10 méterről nem tud célbalőni :)
Nem tetszik egyelőre.

7 éve 6 hónapja #269585 Írta: kuglis
Megválaszolva: kuglis
Ennyit számítanak a killek, 6k sebzéssel és még 700 asszisztal éppen csak befértem a top 3-ba mert én egy tankot sem lőttem ki. Legyél türelmes az IS7-el, először nekem sem tetszett, de most rankedben toltam vele jópár csatát és egészen megkedveltem. Az ágyú tipikus ruszki, egyszer ellövi a légy tökén a szőrt, egyszer pedig a száz méterre piknikező E 100-at sem találja el, (a pótkaja nem rontja el, javaslom a használatát)
Mellékletek:

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 12 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 1 órája 11 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 10 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 13 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.