Az a baj sztem Norbi, h egyik tankod sem jó erre a módra, amiket felsoroltál.
Nem OP tankkal itt előrejutni elég nehéz.
Pont ez az egyik legundorítóbb az egészben, az egész wot ez körül a hányingert keltő meta-divat körül forog egy ideje. Kihúz(ott) az ember egy tankot, nem kevesebb munkával és egyéb "befektetéssel", a divatnak köszönhetően másodrangúként kezeli a METAAAAAA
Nem elég megküzdeni az állandó RNG-csapattagok-ellenség mesterhármassal, az emberbe bele akarnak verni egy plusz kisebbségi komplexust is. Ebben a WG csak maximum 50%-ban hibás, bizony a játékosok és mérvadó emberkék kart-karbaöltve alakítják ezt az egészet.
Krokodilbőrös Gucci táska (E100) már nem menő, dobd ki és vegyél Galaxy S9-et (WZ), 2-3 hónapig talán az lesz a meta.
Igen, hát alapvetően itt az van a háttérben, h profit kell a WGnek.
Most gondold el, mindenkinek ki van fejlesztve a tankja, pl E100. Miből lehet pénzt csinálni? Dobjunk ki egy új tankot, ami jobb. Így elkezdik grindolni az emberek, mert nem akarnak hátul kullogni az E100zal.
És itt jön az érdekesség. Mivel kell hozzá pl 6 milla kredit, és rengeteg befektetett idő, van aki ezt nem fogja akarni teljes egészében, hanem lerövidíti, tehát vesz aranyat, amivel a freexpt átkonvertálhatja, vesz bónuszokat, amivel gyorsabb az xp szerzés, vesz prémtankot, ha még nem volt, h kreditet tudjon szerezni.
Az játék rengeteg eleme erre épül, a rankedtől, az aranylőszeren át, az OP tankokig.
Az a helyzet, h sok ember számára ez nem világos, és meglepődik, h a WG milyen gonosz.
Számomra ez teljesen egyértelmű szituáció. A WG pénz akar mindenből csinálni, és én ennek tudatában játszom ezt a játékot, h pénzlehúzás megy erősen, és ha vmit el akarsz itt érni, akkor bizony pénzlehúzás megy.
Sajnos ez a helyzet. És így az ember többet kifizet, mintha megvenne egy játékot akát 12 ezer ft-ért, hiába ingyenesen letölthető. De ez van, én ezt elfogadtam, ennek tudatában játszok. Megértem azokat, akiknek ez rosszul esik, sajnos látni kéne mindenkinek, h ez a WG célja, a profit.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...