Ma nekem is sokkal jobban ment, az ezen a héten folyamatosan lifteztem rank 11-13 között, ma meg egész simán feljutottam rank 13 és 2 chevronról rank 15-re. A legvége volt kicsit küszködős, kb másfél órán át lifteztem 2 és 5 chevron között, végül obj 140-nel lett meg egy győztes csata 1. hellyel 5 chevronról. Most már mondjuk kicsit bánom, hogy csak az utolsó pár csatára vettem elő, sokkal jobban ment vele a játék, mint az a5-tel vagy is-7-tel - bár szerencsém is volt, egész nyílt pályákat kaptam vele, 2-3k-kat tudtam spotolni is.
Még az elején úgy számoltam, hogy kb 150-250 csata kellhet, végül 191 után lett meg 48%-os winrate-tel, az nem is rossz, egyáltalán nem volt szükséges keményen grindolni, átlag 1,5-2 órát wotozhattam az utóbbi 2 héten, és még így is maradt bő 1 hét a szezon végéig. Az azért váratlan volt, hogy az eleje mennyire könnyen ment, az első napos rank 7 nagy meglepetés volt
Remélem, hogy igazatok lesz, és rank 15 elég a gold league-hez. Nekem nagyon brutálisan égeti a kreditet, összesen kb 4 millióba kerülhetett ez a 200 csata, már az ajándékokat is beleszámolva. De szerintem bőven megérte, már csak ha az élményt meg izgalmat nézem is. Végre volt valami, ami feldobta a szóló játékot.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...