- Köszönetek: 290
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Battle Pass 2021: K-91-PT bemutató (Object 268 V4 tier 9-ben) - YouTubeA micsodákért megvehető 9es TD, a K 91 milyen jószág, érdemes beszerezni? A wotwikin nincs róla leirás...
12-ből érdemes őt választani vagy inkább a 8asokból?
Igen, november elején nagyjából minden meccsemben, mikor játszottamEzzel a tankkal találkozott már valaki?
Legio Ferrata - World of Tanks - tanks.gg
Ez a Mirni : Hope esemény tankja volt szóval maximum abban a játékmódban találkozhattál vele. A Special Vehicles fülnél láthatod többek között ezt a tankot is. worldoftanks.eu...guide/Ezzel a tankkal találkozott már valaki?
Legio Ferrata - World of Tanks - tanks.gg
Mióta van ez a hibajelenség? Próbáld meg videókártya drivert frissíteni, vagy ha nem segít, akkor talán a következő patch megoldja a problémád (előreláthatólag 1-2 héten belül).Sziasztok! Ilyenkor m i a teendő ? Nincs se mod, se semmi felrakva, próbáltam kilépni, belépni, Launchert bezárni, semmi se segít.
Egy kicsit kettéválasztom a kérdést.Sziasztok!
Tudnátok valami tanácsot adni, hogyan érdemes az EBR-eket 90/105 a he nerf óta játszani?
Korábban szinte napi szinten megvolt a tankász. Ezekkel fulloztam ki az OBJ260 küldiket és a rangsoroltban is jók voltak. A he nerf óta viszont annyira szánalmas vagyok velük, hogy a top10 is kihívás. Alig használom őket. Ez pedig zavar.
Ki mit tanácsolna? A kerekes elleni gúnyos kommentekből nem kérnék.
Lefuttattam, le is ment, nem oldotta meg a dolgot. Videókártya driver se segített. Volt valakinek hasonló ? Mi egyebet lehetne még csinálni ? Esetleg ha kölcsön adom ismerősnek az Accom nála működhet a dolog ? Gondolok arra hogy mondjuk őt vissza dobná a garázsba, és utána engem is bedobna oda már ?