A 311781-ben helyesbítettem, azt ami egyébként tévedés volt, fel sem tűnt, hogy sebzést írtam előtte átütés helyett.
Elnézést!
Megtaláltam Mr. Linkin videóját, amiben a felszerelések közti különbségekről beszél!
Legyetek annyira korrektek, hogy megnézitek (3 perc csupán):
Figyelem: Spoiler!
Justice for Bagó!
Nem értem, hogy hogyan kapcsolódik a sima és fejlesztett/jutalom/bondos felszerelések közötti különbség az eddigi témákhoz. Ez is egy ilyen dolgod, hogy mondasz valami f*ságot, aztán előállsz válaszként valami totál irreveláns dologgal, amine semmi köze az eddigiekhez.
De legyen ez az utolsó hülyeséged, mert szerintem eléggé megindokoltam mindent.
Amennyiben további kérdésed van, keress meg privátban, ha kifogásod, akkor meg Jactort.
A 311781-ben helyesbítettem, azt ami egyébként tévedés volt, fel sem tűnt, hogy sebzést írtam előtte átütés helyett.
Elnézést!
Megtaláltam Mr. Linkin videóját, amiben a felszerelések közti különbségekről beszél!
Justice for Bagó!
Nem értem, hogy hogyan kapcsolódik a sima és fejlesztett/jutalom/bondos felszerelések közötti különbség az eddigi témákhoz. Ez is egy ilyen dolgod, hogy mondasz valami f*ságot, aztán előállsz válaszként valami totál irreveláns dologgal, amine semmi köze az eddigiekhez.
A 8-as és 9-es ágyúk közti különbségre utaltam vele.
(szinte nincs különbség)
Jav.:
Válaszoltam és azután láttam, hogy időközben módosítottad a hozzászólásod fenyegetéssel.
Ha az alap hozzászólásban írtad volna, akkor lehet nem is válaszoltam volna...
Last edit: 8 hónapja 2 hete by bagoneillezredes@gmail.com.
Elnézést!
Justice for Bagó!
A 8-as és 9-es ágyúk közti különbségre utaltam vele.
(szinte nincs különbség)
És mi köze a felszerelések közötti különbségnek az ágyúk karakterisztikája közötti különbséghez?
Totál más dolog a kettő. Végülis az alma meg a körte is gyümölcs, majdnem ugyanaz mi?
Karneválnak megint igaza van, de ebbe már bele sem megyek.
szerk:
Nem fenyegetés volt, hanem jótanács.
Végülis vállaltam hogy privátban válaszolok, hogy ne a fórumot szemeteld tele az irreveláns hülyeségeiddel, szerintem az nem fenyegetés.
Mivel oldalakon keresztül magyaráztam, hogy miért nincs igazad, úgy gondolom be lehetne szüntetni ezt most már. (Szerintem még mindig türelmes voltam).
Azért ajánlottam fel, hogy privátban lehet folytatni, mert igazából ki kéne törölnöm az egészet.
Mivel oldalakon keresztül magyaráztam, hogy miért nincs igazad, úgy gondolom be lehetne szüntetni ezt most már. (Szerintem még mindig türelmes voltam).
Azért ajánlottam fel, hogy privátban lehet folytatni, mert igazából ki kéne törölnöm az egészet.
Beszélgetek Mikrobyval, nagyon emberséges, nem vitás...
De...
Ennyit engedjetek meg!
Nekem hiába van 0-ás legénység vagy több skilles... ezt kapom: wot-record.com/...rogram
Kérem nézzétek meg a visszajátszást!
404-es hiba rendes felszerelés és nagyágyú not found....
Mégis mire számítasz?
Hiába pattogtál itt nekünk, nem sikerült feltenni a nagyágyút rá.
Rálősz a szögben álló 705A döntött felső lemezére 270-es HEAT-tel, rálősz a tankok láncára HEAT-tel, ami (köz-bagó)tudottan nyeli a HEAT-et. 8/7 a találati arányod, nem a program nem enged eltalálni dolgokat, hanem meg kell tanulni célozni a tankokon. Ja, meg feltenni a nagygunt.
Last edit: 8 hónapja 2 hete by karnevalkupa@gmail.com.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bobitusz, KLC_KTE
Beszélgetek Mikrobyval, nagyon emberséges, nem vitás...
De...
Ennyit engedjetek meg!
Nekem hiába van 0-ás legénység vagy több skilles... ezt kapom: wot-record.com/...rogram
Kérem nézzétek meg a visszajátszást!
Micsoda hízelgés a Seriff felé
Minek nézzük meg a replayt?
Többen sok-sok replayedet megnéztük "kielemeztünk" van értelme/eredménye? nincs.
1-1,5 éve figyelem a fórum ezen részét, a fejlődés szikrája ha néha-néha fel is merül jössz valami f*szsággal ráöntesz egy vödör vizet, és ez már a "moderált konteómentes változatod" a kitiltás óta.
Unalmas vagy és fárasztó, az újból és újból ugyan azokon a dolgokon való értetlenkedéseddel együtt.
A fél wotinfo lassan rólad szól, 3 fórumrész van tele a kínlódásoddal.
Ennyi segítséget szerintem ember nem kapott még ebben a játékban.
Neked Tier5-6 ban kéne megtanulod játszani minden osztállyal, és nem t8-10 ben vergődni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: KLC_KTE, fabyzol3, karnevalkupa@gmail.com
Na de karnevál kid!
Ez már az is4!
Csak 1!!! ágyú van!
Vagy legalábbis nekem nem mutat mást a program.
Képeket kérnék és adok is!
Bagó, te a botabbnál is botabb vagy.
Pont a saját képed visszább a topicban.
#311737 hozzászólás
Ott van az IS-4-es fotód. Mégiscsak mutat egy másik ágyút a "program". Épp hogy nem szúrja ki a szemed. Úgyhogy bár 44 felkiáltójelet is írhattál volna, ezúttal sincs igazad, hogy csak 1 ágyú van.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: KLC_KTE, fabyzol3
***Moderálva***
Kapsz 7 nap pihit Bagó. Ahelyett hogy kib*sználak.
Ha egyetlen olyan üzenetet meglátok, mint az eddigiek miután visszajöttél, örök bant fogsz kapni.
Last edit: 8 hónapja 2 hete by Mikroby.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bulbasaur55, KLC_KTE, karnevalkupa@gmail.com
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...