Ne akard az első nap a 10-es tankot. Ha vársz, a töredékekkel jelentősen csökken a szükséges XP mennyiség. Megvan minden 10-es, így nekem, kb 2 hónap alatt gyűl össze az összes töredék.
A Bagó tiltás apropóján. Biztos, hogy az a megoldás, hogy a "barátunkat" tiltjátok? Nem lenne emberségesebb (sőt, logikusabb is), ha mindenki magát moderálná, és nem érezné azt, hogy feltétlenül válaszolni kell, ki kell oktatni, helyre kell tenni azt, aki erre zéró készséget mutat? Csak kérdem.
A Bagó tiltás apropóján. Biztos, hogy az a megoldás, hogy a "barátunkat" tiltjátok? Nem lenne emberségesebb (sőt, logikusabb is), ha mindenki magát moderálná, és nem érezné azt, hogy feltétlenül válaszolni kell, ki kell oktatni, helyre kell tenni azt, aki erre zéró készséget mutat? Csak kérdem.
Van igazságod benne, viszont nem érzem korrektnek azt, hogy egy ember miatt 10, 5 vagy akár csak 3 embernek kell moderálnia magát. Szerintem nem a többségnek kellene alkalmazkodnia hozzá. Bagó tipikusan az a "művész" akinek a megnyilvánulásaira előbb utóbb nem tudsz nem reagálni, mert annyi faszságot összehord magában is, hogy elgurul a gyógyszer, lelöki az agyad a szíjat. Ha minimálisan is nyitott lenne azokra a válaszokra amit kap, akkor rendben is lenne,de őt nem érdekli a válasz, csak a saját nyomora, azt várja hogy veregesd meg a vállát, és ismerd el hogy Ő tulajdonképp mindent jól csinál.
Szerintem meg ez az oldal nem a "Szemetes" ahová be lehet dobálni mindent, ha olyanod van.
Persze a 7 napos pihenő nem fog használni neki, de ha következetes akarok lenni, akkor nem lehet egyből a legerősebb szigorral reagálni. Pártatlanul, és tisztességesen szeretnék eljárni.
Last edit: 8 hónapja 2 hete by Mikroby.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: perretz
Igaza van azoknak, akik azt mondják, hogy ne etessük a trollt.
Viszont érdemes mérlegelni azt is, hogy egész sok a látogató az oldalon és ha hagyjuk őket elszabadulni, mit látnak ők? A sok mérhetetlen baromságot. Aztán elképzelhető az is, hogy valakiket negatív irányban befolyásolnak és ezáltal lesz egy újabb delikvens, aki továbbviszi a f@szságot. Így valami ellenvéleményt, cáfolatot érdemes tenni, hogy egyensúlyban maradjanak a dolgok.
Csak itt van nekünk az ellenszél (=bagó), aki nem bír magával, vitatkozni meg nem nagyon tud érdemben, így simán mehet a pihi neki. De ha nagyon akarja, akkor bár kirakhatod az ajtón a budiablakon még éppen be tudna jönni. Ahogy teszi pl. vivaldi/gomolan/zolcsi/p_zolee/zolika/76 másik alteregója.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, perretz, bobitusz, fabyzol3, Mikroby
De ha nagyon akarja, akkor bár kirakhatod az ajtón a budiablakon még éppen be tudna jönni. Ahogy teszi pl. vivaldi/gomolan/zolcsi/p_zolee/zolika/76 másik alteregója.
Ezt amúgy nem értem, hogy miért van így, de ha én kirakok valakit az nem fog visszajönni, mert tiltva lesz a leendő felhasználója is. Előbb utóbb úgyis visszatér ahhoz amiért kiraktam, akkor meg kirakom megint. Ha meg nem tér vissza, akkor WIN-WIN szitu.
Ne akard az első nap a 10-es tankot. Ha vársz, a töredékekkel jelentősen csökken a szükséges XP mennyiség. Megvan minden 10-es, így nekem, kb 2 hónap alatt gyűl össze az összes töredék.
Hali.
Az artykat, illetve a jge100, type5 és kínai wz td-t kivéve minden jármű a garázsban, az itt felsoroltakat valahogy nem is kívánom a tulajdonomban érzeni D
A free xp a modulok kiváltásoz kell, a tankokat tervrajzból fejlesztem, abból meg van dögivel.
Ezt amúgy nem értem, hogy miért van így, de ha én kirakok valakit az nem fog visszajönni, mert tiltva lesz a leendő felhasználója is. Előbb utóbb úgyis visszatér ahhoz amiért kiraktam, akkor meg kirakom megint. Ha meg nem tér vissza, akkor WIN-WIN szitu.
Valakinek nagyon sok új cuccot kell beszereznie, ha minden egyes Mac címét tiltod
Hali.
Az artykat, illetve a jge100, type5 és kínai wz td-t kivéve minden jármű a garázsban, az itt felsoroltakat valahogy nem is kívánom a tulajdonomban érzeni D
A free xp a modulok kiváltásoz kell, a tankokat tervrajzból fejlesztem, abból meg van dögivel.
Az összes kis tier tank megvan, vagy csak az X-eseket érted alatta?
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...