Nem bug. De le is screenshotoltad, oda van írva:
"1 tokent kapsz minden elért rangért a szezon végén."
Igen oda van írva....de ahhoz képest amikor elértem az ezüst rangot egyből megkaptam és nem a szezonvégén ahogy oda van írva......szóval jól odaírták....
Ettől függetlenül köszönöm a választ.
Sajnálattal konstatálom hogy nem bug. Mint írtam is ezt egy ordas nagy mocskosságnak tartom akkor.
Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem k*rvára elegem van hogy mindenféle szar módszerekkel próbálnak függőséget kialakítani a játékkal kapcsolatban.
Megelőzendően:
1. Ne menjünk bele a demagóg dumába hogy semmi nem kötelező...stb. Nem arról beszéltem hogy mi kötelező és mi nem, arról hogy milyen sunyi szar húzásokat csinálnak azért hogy minden kib*szott nap belépj és játsz....játsz...játsz már feltéve hogy valami értelmes nyereményt is szeretnél kiszedni.....
2. Nem az a baj hogy játszani kell érte....mert játszok, csak mondjuk 1 héten van 1-1,5 napom amikor van időm akár nagyon sok csatát is játszani....a többi napon pedig belépni se nagyon. Tehát aki hasonlóan van az b*ssza meg, aki meg rendes függő az kap valamit.
3. A kettes ponthoz példaként, valamiért kell játszani 70 csatát akkor itt az az elvárás hogy minden nap lépj be 10 csatára egy héten mert ha nem akkor például bukod a napi küldi BP pontokat, vagy éppen lefokoznak bronzba....mert nehogy már csak egy napra lépj be amikor van időd játszani és csak akkor told le a 70 csatát......
Tudom tudom b*sszam meg, egyéni szocpol probléma, meg nem kell akkor játszani a játékkal meg stb....én ki ventiláltam magam. Köszi az infót!
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...