Jelenleg 271 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 13 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 14 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 20 órával ezelőtt
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 22 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 22 órával ezelőtt
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 2 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Csak egy kérdés (2)

8 hónapja 1 órája #311987 Írta: bagoneillezredes@gmail.com
Megválaszolva: bagoneillezredes@gmail.com
Norton parancsok!

Újfent felküzdöttem magam "halványzöldnél kicsit zöldebbre".

Folytatjuk a kiképzést?
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 hónapja 4 hete #311994 Írta: CheckEngine
Megválaszolva: CheckEngine
HELP ME!

Van ez az idegroham mód. Én múlt héten elértem az ezüst rangot majd "az isten ott b*ssza meg az egészet ahol van" kiáltással léptem ki. Megkaptam érte a 3db roham színt is az állapotsoron.

Aztán valamikor írta is hogy lefokoztak bronzba, mondom pont lesz*rom a 3 szín már megvan, a stinger meglesz.

Erre új hét, lépek be a heti küldik miatt és látom hogy simán elvette a 3. színt is, miközben a rohamboltban ugyan úgy hozzá férek az ezüstrangos cuccokhoz.

Ez normális így? Vagy valami BUG? Most akkor utolsó héten megint fel kell tornásznom magam Ezüstig hogy megadja a 3 színt?

Ha ez így van akkor ez ordas nagy mocskosság szerintem.....

Mellékletek:

7 hónapja 4 hete #312001 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti

HELP ME!

Van ez az idegroham mód. Én múlt héten elértem az ezüst rangot majd "az isten ott b*ssza meg az egészet ahol van" kiáltással léptem ki. Megkaptam érte a 3db roham színt is az állapotsoron.

Aztán valamikor írta is hogy lefokoztak bronzba, mondom pont lesz*rom a 3 szín már megvan, a stinger meglesz.

Erre új hét, lépek be a heti küldik miatt és látom hogy simán elvette a 3. színt is, miközben a rohamboltban ugyan úgy hozzá férek az ezüstrangos cuccokhoz.

Ez normális így? Vagy valami BUG? Most akkor utolsó héten megint fel kell tornásznom magam Ezüstig hogy megadja a 3 színt?

Nem bug. De le is screenshotoltad, oda van írva:
"1 tokent kapsz minden elért rangért a szezon végén."

Ezüst ligában (és felette) egy idő után vesztesz pontokat ha nem játszottál x napon belül.

Megjegyzés: a heti küldetések teljesítése játékot igényel a módban, tehát az utolsó hétig nem is igazán kell foglalkozni az aktuális ranggal, mivel azok teljesítése nincs ranghoz kötve.

7 hónapja 4 hete - 7 hónapja 4 hete #312002 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby
Ha meg akarom venni a Concept-et akkor elég 1x elérnem az ezüst rangot, és kifizetnem a kötvényt? (Bocs, ebben nem vagyok járatos)

7 hónapja 4 hete #312004 Írta: Tankpeti

Ha meg akarom venni a Concept-et akkor elég 1x elérnem az ezüst rangot, és kifizetnem a kötvényt? (Bocs, ebben nem vagyok járatos)

Az adott futam alatt igen.
Viszont ha a következő futamban bronzról (vagy lejjebb) kezdesz a kvalifikáció után, akkor nem lesz elérhető.

7 hónapja 4 hete #312005 Írta: CheckEngine
Megválaszolva: CheckEngine

Igen oda van írva....de ahhoz képest amikor elértem az ezüst rangot egyből megkaptam és nem a szezonvégén ahogy oda van írva......szóval jól odaírták....

Ettől függetlenül köszönöm a választ.

Sajnálattal konstatálom hogy nem bug. Mint írtam is ezt egy ordas nagy mocskosságnak tartom akkor.

Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem k*rvára elegem van hogy mindenféle szar módszerekkel próbálnak függőséget kialakítani a játékkal kapcsolatban. 

Megelőzendően:

1. Ne menjünk bele a demagóg dumába hogy semmi nem kötelező...stb. Nem arról beszéltem hogy mi kötelező és mi nem, arról hogy milyen sunyi szar húzásokat csinálnak azért hogy minden kib*szott nap belépj és játsz....játsz...játsz már feltéve hogy valami értelmes nyereményt is szeretnél kiszedni.....

2. Nem az a baj hogy játszani kell érte....mert játszok, csak mondjuk 1 héten van 1-1,5 napom amikor van időm akár nagyon sok csatát is játszani....a többi napon pedig belépni se nagyon. Tehát aki hasonlóan van az b*ssza meg, aki meg rendes függő az kap valamit.

3. A kettes ponthoz példaként, valamiért kell játszani 70 csatát akkor itt az az elvárás hogy minden nap lépj be 10 csatára egy héten mert ha nem akkor például bukod a napi küldi BP pontokat, vagy éppen lefokoznak bronzba....mert nehogy már csak egy napra lépj be amikor van időd játszani és csak akkor told le a 70 csatát......

Tudom tudom b*sszam meg, egyéni szocpol probléma, meg nem kell akkor játszani a játékkal meg stb....én ki ventiláltam magam. Köszi az infót! 

7 hónapja 4 hete - 7 hónapja 4 hete #312006 Írta: Mikroby

Az adott futam alatt igen.
Viszont ha a következő futamban bronzról (vagy lejjebb) kezdesz a kvalifikáció után, akkor nem lesz elérhető.

De ha az adott futam alatt elértem a rangot, kivettem a tankot akkor az megmarad nem?Ha csak ezt szeretném, akkor a következő futam nem érdekelne...
Vagyis úgy értem, hogy pl. a Mantikór szezonja alatt végig kell tartanom az ezüst rangot, vagy elég csak elérnem, hogy kivehessem a tankot?
(Mégegyszer bocs nem nagyon rohamoztam.)

Checkengine:
Igen, az a cél, hogy odaülj mindíg amikor teheted. Sok küldetés, Battle Pass, Frontline stb. így épül fel. De azért ez nem "sunyi" szar húzás, persze hogy próbálkoznak. 
Minél tovább többet odaszögezni a képernyő elé. 
Most valószínűleg "idegállapotban vagy" érzékenyen érint, de amúgy nevetnél rajta te is.  Nekem pl karácsonykor nem volt kedvem játszani, nem is ültem oda nagyon pedig a legmegérősebb időszak. Van ez így. Ne bosszantsd magad.

7 hónapja 4 hete - 7 hónapja 4 hete #312009 Írta: Tankpeti

...hogy minden kib*szott nap belépj és játsz....játsz...játsz már feltéve hogy valami értelmes nyereményt is szeretnél kiszedni.....
...csak mondjuk 1 héten van 1-1,5 napom amikor van időm akár nagyon sok csatát is játszani....a többi napon pedig belépni se nagyon.
...valamiért kell játszani 70 csatát akkor itt az az elvárás hogy minden nap lépj be 10 csatára egy héten mert ha nem akkor például bukod a napi küldi BP pontokat, vagy éppen lefokoznak bronzba....

Bár mindenki elolvasná a szabályokat...:
1. Nem kell minden nap játszanod.
2. Ha a 6 hetes roham mód első napján le tudod a kvalifikációt akkor is maximum 52 csatával ezüst felett tudsz maradni. (Ha az utolsó nap, akkor meg akár 10 is elég lehet...)
3. Minden 1000 pont felett játszott mérkőzés rang aktivitási töltetet ad, amiből 14 felhalmozható (ehhez csak játszani kell a módban, nyerni nem).
4. Matematikailag 6 hét alatt maximalizálva ezt 3 nap kell; az adott napokon 14 csatát lejátszani, hogy ne bukj pontokat. (14 csata 2 hét alatt nem sok, főként, hogy rohamban a csaták átlag hossza 4 perc alatt van, és ezt bármilyen módon fel lehet osztani a 14 napra)

Mellékletek:

7 hónapja 4 hete #312010 Írta: Tankpeti

De ha az adott futam alatt elértem a rangot, kivettem a tankot akkor az megmarad nem?

Ha valaki vesz egy tankot, akkor az megmarad...
Ha bérelsz egy tankot, akkor az nem marad meg .

7 hónapja 4 hete - 7 hónapja 4 hete #312012 Írta: Mikroby

De ha az adott futam alatt elértem a rangot, kivettem a tankot akkor az megmarad nem?

Rosszul tettem fel a kérdést.
Vagyis úgy értem, hogy pl. a Mantikór szezonja alatt végig kell tartanom az ezüst rangot, vagy elég csak elérnem, hogy kivehessem a tankot?

7 hónapja 4 hete - 7 hónapja 4 hete #312013 Írta: PZoli
Megválaszolva: PZoli

Elég elérned, nem kell megtartanod a rangot a szezon alatt.
Roham bolt:
Ha az adott szezonban elérsz egy rangot, akkor a Roham bolt ranghoz tartozó tételek elérhetővé válnak az adott szezon vége+valameddig, függetlenül attól, hogy később visszaesik a rangod vagy sem. A "szerzon vége+valameddig" azt jelenti, hogy az esemény végével elérhető marad a Roham shop valamelyik következő patch-hig. Nem feltétlen a következőig, lehet, hogy még hónapokig, de a WG nem annyira szereti bejelenteni, hogy melyik patchnél veszi ki (pl.: Tavaly nyáron az évad után még tartott egy darabig a shop, azután berakták a Tier 8-as rohamot és ekkor elérhetetlenné vált a shop). A lényeg, hogy, ha elérsz egy rangot, akkor unlockoloódik a shop azon része, de ha visszacsúszol, az továbbra is elérhető marad a "szezon vége + valameddig".
Az itt vásárolt bármi az a te tulajdonoddá válik, mint bárhol máshol megvásárolt cucc, tehát nem bérletről van szól.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikroby

7 hónapja 4 hete - 7 hónapja 4 hete #312014 Írta: Tankpeti

• Ha a Manticore szezonja után (ami 3 futamból áll), akarod kivenni, akkor az utolsó futamban kell Ezüstben vagy felett lenni, de nem feltétlen ott végezned. (De nem érhető el a roham bolt a következő roham szezonig)
  • Ha a Manticore szezon futamjai között akarod kivenni, akkor az előzőben kell Ezüstben lenned, de nem feltétlen ott végezned. (De nem érhető el a futamok között végig a bolt, lásd karácsony, Manőverek event)
  • Ha a Manticore szezon egy futamja során akarod kivenni, akkor a adott futam alatt el kell érni az Ezüst rangot, de megtartani nem szükséges.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikroby

7 hónapja 3 hete #312073 Írta: kaxy
Megválaszolva: kaxy
Sziasztok! Több év kihagyás után kezdtem újra játszani. Ez a kötvénybolt nekem új. Milxen gyakran frissül? Amikor frissül, akkor az összes ankot lecserélik benne? Köszi!

7 hónapja 3 hete #312074 Írta: fabyzol3
Megválaszolva: fabyzol3

Sziasztok! Több év kihagyás után kezdtem újra játszani. Ez a kötvénybolt nekem új. Milxen gyakran frissül? Amikor frissül, akkor az összes ankot lecserélik benne? Köszi!

Évente tesznek bele néhány új tankot. De eddig teljesen soha nem frissült.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kaxy

7 hónapja 3 hete #312078 Írta: kaxy
Megválaszolva: kaxy
Lehet tudni, hogy idén mikor frissítik?

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 5 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 16 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 16 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.