Nincs bajom azzal, hogy betesznek ilyen funkciót is, de hogy ezt a WoT Plus-hoz kötik (ami ritka esetektől eltekintve fizetős), az nem annyira jó, de persze értem, hogy profitorientált a cég. Ha valaki akar, akkor most is utána tud járni, hogy mik a meta-k. Konkrét weboldalnak ott van a skill4ltu.eu/ , de twitchen / youtubon rákeresve a komolyabb streamerek videóira, ott is lehet mazsolázni.
Az talán még a kisebb probléma, hogy a WoT.plushoz kötik.
Maga a funkció már most benn van a játékban a WoT.plushoz kötve, de ahogy most megvalósították, az KATASZTROFÁLIS. Én elvi hozzáállásként FTP-játékos vagyok, így csak az ingyenes próbahónap alatt tudtam megnézni, de belenézve egyszerűen elborzadtam --- a Super Conc-ra konkrétan álcahálót jelzett, mint leggyakrabban használt/ajánlott felszerelést, de más tanknál is jelzett olyan felszerelés-ajánlatot, amely elborzasztott. Egyszóval aki jelenleg a WoT.plus felszerelés-ajánlatát követi, az könnyen/valószínűleg póruljár. Belátom, hogy ez egyrészt a WOT játékosállományára dehonesztáló, de a WG is belenézhetett volna már a belső tesztjei során. A hibát a WG most viszonylag gyorsan felismerte, és az edddigi funkciót 4-felé szedi (legalábbis a közzétett leírásukat én így értelmezem), ebből 2 lesz a WoT.plushoz kötve, közte ez a Legenda-szintes. Ennek is megvan a maga veszélye/hátulütője. Különösen, hogy az eddigi félrevezetően pocsék meg ingyenessé válik (legalábbis a leírás szerint). Most elképzelem, hogy egy kezdő játékos mentor/épelméjű tanácsadó nélkül leköveti az ingyenes felszerelés ajánlatot
. Ezért írtam az előbb, hogy attól függ, hogy ezt a fejlesztést mennyire átgondoltan csinálják meg.
A WOT-plushoz kötéshez én úgy állok hozzá, hogy FTP-játékosként elég sok prémnapot kapok-nyerek --- előbb-utóbb szerintem bevezetik a WOT-plust is a nyeremények közé. Türelemmel kivárom én ezt. Addigra az is kiderül, hogy az új felszerelés-ajánlati funkció mennyire átgondolt és mennyire hasznos.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...