Nincs semmilyen lehetőség arra hogy valahogy magyar nyelven tudjon az ember harcolni az igazáért a wg-vel? Lehet nevetni, nem érdekel. Nem vagyok már mai srác és soha sem fogok megtanulni egy másik nyelvet sem. Ez nem elvi kérdés, én szeretnék, de lehetetlen viszont ebbe nem mennék bele mélyebben, elég ha nekem szomorú.
Nincs semmilyen lehetőség arra hogy valahogy magyar nyelven tudjon az ember harcolni az igazáért a wg-vel? Lehet nevetni, nem érdekel. Nem vagyok már mai srác és soha sem fogok megtanulni egy másik nyelvet sem. Ez nem elvi kérdés, én szeretnék, de lehetetlen viszont ebbe nem mennék bele mélyebben, elég ha nekem szomorú.
Sajnos a magyar még mindig nem világnyelv.
Berakod a Deepl.be nem lesz tökéletes de elküdheted angolul. A jobb oldalon állítsd be a nyelvet Hungarian, a bal oldalon a végeredményt (english) aztán kimásolod szépen.
Deepl
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bianconeri80
Mi lehet annak az oka, hogy most jött ki egy új prémtank. Ráadásul nem is lootboxokból nyitható, hanem bárki megveheti és nem készült hír róla itt. Nem készített sem Sceff sem Tankelit sem videot róla? KV-4 Turchanovyra gondolok
Mi lehet annak az oka, hogy most jött ki egy új prémtank. Ráadásul nem is lootboxokból nyitható, hanem bárki megveheti és nem készült hír róla itt. Nem készített sem Sceff sem Tankelit sem videot róla? KV-4 Turchanovyra gondolok
Ha csak a magyar nyelv számít, akkor bocsi, ha nem, akkor 3 napja már klszült róla videó:
Üdv. Lehet én számoltam el, de a három battle passban összesen 24 tokent lehet "bezsákolni". Nyáron indul az új session, és akkor lehet tovább gyűjteni? Valami ilyesmi rémlik... A Cobra meg van, de az már 4 éve volt
Igen, az idei évben max. 3x24 tokent lehet összeszedni. December végéig lehet gyűjteni, azután az el nem költött tokenek automatikusan átváltódnak kötvényre. A következő évben elölről kezdődik a gyűjtés.
Üdv!
Nemrég a Youtube algoritmus feldobta One Joke egyik videóját, és eszembe jutott, milyen rég nem néztem tőle semmit. Találtam egy videót, ami szerintem másnak is hasznos lenne (gyatra célzásomat mondjuk eddig is helyezkedéssel próbáltam ellensúlyozni).
A kérdésem csak annyi lenne, hogy melyik topicba tehetem, vagy maradhat itt? (Főleg a Dühöngő használóira férne rá, de nem akarom szétoffolni azt a topicot. Ha már más is ajánlotta, akkor nem szóltam.)
Jó ez itt.
One joke akármelyik videóját kiszögelném a dühöngőbe, de nem rajtam múlik.
Nekem csak annyi bajom van vele, hogy kegyetlenül raccsol, és ezt nem bírom, de amúgy respect a csávónak. (Bocs Misi:))
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...