Jelenleg 271 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 13 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 14 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 20 órával ezelőtt
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 22 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 22 órával ezelőtt
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 2 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Csak egy kérdés (2)

7 hónapja 3 hete #312097 Írta: fabyzol3
Megválaszolva: fabyzol3

Lehet tudni, hogy idén mikor frissítik?

Nem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 hónapja 2 hete #312151 Írta: Tank_szemelyzete
Megválaszolva: Tank_szemelyzete
Sziasztok! Halálcsillagra milyen felszerelést javasolnátok? Karrierje nagy részében kötvényes célzásgyorsító (+13,5% célzási sebesség), kötvényes ventillátor (+8,5% legénységnek), kötvényes töltésgyorsító (-13,5% töltési sebesség) kombóval futott; de nemrég kicseréltem a kötvényes célzásgyorsítót kötvényes fejlesztett célzásra (-9% a célzókör méretéből). Viszont lenne raktáron 3. szintű célzásjavító készülék is (-7% a célzókör méretéből, +5% célzási sebesség). Vajon a 3 opcióból (célzási sebesség, kisebb célkör, vagy mindkettő félgőzzel) melyik passzol jobban az FV 215b 183 pontatlan ÉS lassan célzó ágyújához?

7 hónapja 2 hete #312152 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby

Sziasztok! Halálcsillagra milyen felszerelést javasolnátok? Karrierje nagy részében kötvényes célzásgyorsító (+13,5% célzási sebesség), kötvényes ventillátor (+8,5% legénységnek), kötvényes töltésgyorsító (-13,5% töltési sebesség) kombóval futott; de nemrég kicseréltem a kötvényes célzásgyorsítót kötvényes fejlesztett célzásra (-9% a célzókör méretéből). Viszont lenne raktáron 3. szintű célzásjavító készülék is (-7% a célzókör méretéből, +5% célzási sebesség). Vajon a 3 opcióból (célzási sebesség, kisebb célkör, vagy mindkettő félgőzzel) melyik passzol jobban az FV 215b 183 pontatlan ÉS lassan célzó ágyújához?

Mind passzolna hozzá, azonban sajnos csak 1 helyed van erre a célra. 
Ezért én azt használom amitől kisebb a célkör, mert így a szórás is kisebb. Ha neked ebből van fejlesztett akkor természetesen azt. Sajnos annyira le van butítva a tank ágyúja, hogy ez sem lesz "megváltás" de ugye az ember megteszi amit tud.
Kíváncsian várom ez egyéb felszerelésekre vonatkozó tanácsokat, hogy ki mivel használja. 
Esetleg még azt tudom elképzelni hogy a ventilátort kicserélem valami célzásjavító eszközre.
Itt találsz tippeket (amint látom mindenki is használja mindennel is):
skill4ltu.eu/92...5b-183 
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete

7 hónapja 2 hete - 7 hónapja 2 hete #312153 Írta: bagoneillezredes@gmail.com
Megválaszolva: bagoneillezredes@gmail.com

Mellékletek:

7 hónapja 2 hete - 7 hónapja 2 hete #312154 Írta: Mikroby
Garázsban ráviszed a kurzort a 2. Jelre a statisztikák fülön, és kiirja hogy mire adja. (tankon jobb klikk statisztikák) 

7 hónapja 2 hete #312155 Írta: bagoneillezredes@gmail.com
2. jel a statisztikák fülön.
Ezt nem értem.

Köszi.

7 hónapja 2 hete #312156 Írta: Mikroby
II. OSZTÁLY Szerezz több alap XP-t egy csata során, mint az átlagosan legmagasabb tapasztalattal rendelkező játékosok 80%-a, akik az elmúlt 7 napban ugyanolyan járművel vettek részt a csatában, mint te.

7 hónapja 2 hete #312157 Írta: bagoneillezredes@gmail.com
Tehát erre gondoltál:

Ezt, hogy számszerűsíthetem?
Skill oldalát néztem, neki nem frissül időnként?
Mellékletek:

7 hónapja 2 hete - 7 hónapja 2 hete #312158 Írta: bagoneillezredes@gmail.com
Skill erre az oldalra utal: poliroid.me/mastery/

Ahol dátumos eredmények vannak: 

Mellékletek:

7 hónapja 2 hete - 7 hónapja 2 hete #312159 Írta: PZoli
Megválaszolva: PZoli

A képletbe még belekerülhet a kísérleti turbó is. Javít az általános mobilitáson, peakelésnél hamarabb kiérsz, gyorsabban visszatolatsz és picit csökkenti a mozgás közbeni szórásokat is.

Nem tudom, hogy használsz-e két felszerelés verziót a harctéri módosításokkal.
Nyitottabb pályákon nem annyira fontos a DPM, mert többnyire távolabbról lövöldözöl és akkor, amikor betöltött az ágyú és ilyenkor fontosabb a célzási pontosság és célzásidő, mint a töltési sebesség.
Városban aránylag közelről fogsz lövöldözni és könnyen rád is ronthatnak, így ott indokolt a töltésgyorsító.

Mikroby által linkelt ( skill4ltu.eu/92...5b-183 ) oldal tényleg hasznos Nincs egyértelmű általánosan tökéletes kiosztás. Ez inkább játékosfüggő, hogy ki mit érez hasznosabbnak.

Ha a fentieket "nesze semmi, fogd meg jól"-nak értékeled, mert nem írok tuti receptet, akkor bocsi. Nekem csak sima FV4005-öm van nemrég óta és én egyelőre a venti / kísérleti célzáspontosító II / kísérleti turbó II kombót használom, mert ennyire volt keret, azután idővel majd átértékelem, hogy akarok-e valamit változtatni rajta (cserélni, felfejleszteni III-ra).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete

7 hónapja 2 hete #312170 Írta: RockyRuciano
Megválaszolva: RockyRuciano

A képletbe még belekerülhet a kísérleti turbó is. Javít az általános mobilitáson, peakelésnél hamarabb kiérsz, gyorsabban visszatolatsz és picit csökkenti a mozgás közbeni szórásokat is.

Nyitottabb pályákon nem annyira fontos a DPM, mert többnyire távolabbról lövöldözöl és akkor, amikor betöltött az ágyú és ilyenkor fontosabb a célzási pontosság és célzásidő, mint a töltési sebesség.
Városban aránylag közelről fogsz lövöldözni és könnyen rád is ronthatnak, így ott indokolt a töltésgyorsító.

Mikroby által linkelt ( skill4ltu.eu/92...5b-183 ) oldal tényleg hasznos Nincs egyértelmű általánosan tökéletes kiosztás. Ez inkább játékosfüggő, hogy ki mit érez hasznosabbnak.

Ha a fentieket "nesze semmi, fogd meg jól"-nak értékeled, mert nem írok tuti receptet, akkor bocsi. Nekem csak sima FV4005-öm van nemrég óta és én egyelőre a venti / kísérleti célzáspontosító II / kísérleti turbó II kombót használom, mert ennyire volt keret, azután idővel majd átértékelem, hogy akarok-e valamit változtatni rajta (cserélni, felfejleszteni III-ra).

Érdemes megfontolni, hogy a felszerelés-átszereléssel várj még 2-3 hetet.
Ugyanis most jön ki a tesztre a 1.28-as frissítés, amiben lesz pár felszerelés-ajánló funkció, közte egy olyan amelyik a Legenda-szintű (azaz 8000 WoT-értékelés és felette) játékosok által használt felszerelés-kombót mutatja. Ha jól megcsinálják ezt a WG részéről, akkor hasznos útmutató lehet. Igaz, a teszten a WoT-plussz előfizetéshez kötik a funkciót - ekként a free-to-play játékosok kevésbé tudják kihasználni (de még meglátjuk, miként fog élesben funkcionálni, pl. lehet-e valahogyan ingyenes WoT-plussz előfizetést szerezni -- avagy a WoT-plussz reklámként adott  egy hónapos ingyenes WoT-plussz előfizetést még nem mindenki használta ki, stb.)
Sőt az is felmerül, hogy az érdeklődő benéz a 1.28-as frissítés tesztjére --- ott elvileg meg kellene oldaniuk, hogy minden teszt iránt érdeklődő láthassa ezt az Legenda-szintű felszerelés-kombót. Így elméletben az élesítésig hátralévő idő és a WoT-plussz előfizetés is megspórolható lehet.

7 hónapja 2 hete #312171 Írta: PZoli
Megválaszolva: PZoli

Érdemes megfontolni, hogy a felszerelés-átszereléssel várj még 2-3 hetet.
Ugyanis most jön ki a tesztre a 1.28-as frissítés, amiben lesz pár felszerelés-ajánló funkció, közte egy olyan amelyik a Legenda-szintű (azaz 8000 WoT-értékelés és felette) játékosok által használt felszerelés-kombót mutatja. Ha jól megcsinálják ezt a WG részéről, akkor hasznos útmutató lehet. Igaz, a teszten a WoT-plussz előfizetéshez kötik a funkciót - ekként a free-to-play játékosok kevésbé tudják kihasználni (de még meglátjuk, miként fog élesben funkcionálni, pl. lehet-e valahogyan ingyenes WoT-plussz előfizetést szerezni -- avagy a WoT-plussz reklámként adott  egy hónapos ingyenes WoT-plussz előfizetést még nem mindenki használta ki, stb.)
Sőt az is felmerül, hogy az érdeklődő benéz a 1.28-as frissítés tesztjére --- ott elvileg meg kellene oldaniuk, hogy minden teszt iránt érdeklődő láthassa ezt az Legenda-szintű felszerelés-kombót. Így elméletben az élesítésig hátralévő idő és a WoT-plussz előfizetés is megspórolható lehet.

Nincs bajom azzal, hogy betesznek ilyen funkciót is, de hogy ezt a WoT Plus-hoz kötik (ami ritka esetektől eltekintve fizetős), az nem annyira jó, de persze értem, hogy profitorientált a cég. Ha valaki akar, akkor most is utána tud járni, hogy mik a meta-k. Konkrét weboldalnak ott van a skill4ltu.eu/ , de twitchen / youtubon rákeresve a komolyabb streamerek videóira, ott is lehet mazsolázni.

7 hónapja 2 hete - 7 hónapja 2 hete #312172 Írta: bagoneillezredes@gmail.com
Valaki megfejtené, miért nem számolta be a felderítéseim a program?

Melléklet:

Fájlnév: 20250207_1...otreplay
Fájlméret:800 KB

(észrevettem, hogy nincs ez meg az a tankon, de 23 felderítést a jacksonnal csináltam, mikor rájöttem itt van chafi is, bíztam benne a maradékot így is megcsinálhatom)
Mellékletek:

7 hónapja 2 hete #312173 Írta: szollo
Megválaszolva: szollo
Valaki elárulná hogy a grille milyen matek alapján tudott 1132-t belém verni ap-vel?
Mellékletek:

7 hónapja 2 hete #312174 Írta: bobitusz
Megválaszolva: bobitusz

Valaki elárulná hogy a grille milyen matek alapján tudott 1132-t belém verni ap-vel?

Replayt tudsz adni?

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 5 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 16 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 16 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.