Sziasztok! Halálcsillagra milyen felszerelést javasolnátok? Karrierje nagy részében kötvényes célzásgyorsító (+13,5% célzási sebesség), kötvényes ventillátor (+8,5% legénységnek), kötvényes töltésgyorsító (-13,5% töltési sebesség) kombóval futott; de nemrég kicseréltem a kötvényes célzásgyorsítót kötvényes fejlesztett célzásra (-9% a célzókör méretéből). Viszont lenne raktáron 3. szintű célzásjavító készülék is (-7% a célzókör méretéből, +5% célzási sebesség). Vajon a 3 opcióból (célzási sebesség, kisebb célkör, vagy mindkettő félgőzzel) melyik passzol jobban az FV 215b 183 pontatlan ÉS lassan célzó ágyújához?
A képletbe még belekerülhet a kísérleti turbó is. Javít az általános mobilitáson, peakelésnél hamarabb kiérsz, gyorsabban visszatolatsz és picit csökkenti a mozgás közbeni szórásokat is.
Nem tudom, hogy használsz-e két felszerelés verziót a harctéri módosításokkal.
Nyitottabb pályákon nem annyira fontos a DPM, mert többnyire távolabbról lövöldözöl és akkor, amikor betöltött az ágyú és ilyenkor fontosabb a célzási pontosság és célzásidő, mint a töltési sebesség.
Városban aránylag közelről fogsz lövöldözni és könnyen rád is ronthatnak, így ott indokolt a töltésgyorsító.
Mikroby által linkelt (
skill4ltu.eu/92...5b-183 ) oldal tényleg hasznos Nincs egyértelmű általánosan tökéletes kiosztás. Ez inkább játékosfüggő, hogy ki mit érez hasznosabbnak.
Ha a fentieket "nesze semmi, fogd meg jól"-nak értékeled, mert nem írok tuti receptet, akkor bocsi. Nekem csak sima FV4005-öm van nemrég óta és én egyelőre a venti / kísérleti célzáspontosító II / kísérleti turbó II kombót használom, mert ennyire volt keret, azután idővel majd átértékelem, hogy akarok-e valamit változtatni rajta (cserélni, felfejleszteni III-ra).
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...