Az volna a csoda, ha nem esne vissza valamennyit is. A kérdés, mennyi az átlag FPS és mennyi az abszolút minimum? Ha 25 felett marad, akkor a játék normálisan játszható, ha meg azt is hozzáveszed mennyiért szerezted... 
Marad 25 felett...egész frankón elfut,majd dobok fel képeket a beállításokról!
(pitt600 irta hogy igénybe vette a segítségedet,lehet majd táp,vagy hűtő témában megkereslek én is,mindent kiakarok hozni a masinából amit lehet
)
Nyugodtan keress, ha szükséged van valamire, de itt. Ez a fórum erre van. Félreértések elkerülése végett, Pitt600 keveselte az FPS-t, és feldobott egy összeget, hogy ezért kéne új lap és proci a gépébe. Az összeg kevés volt ahhoz, hogy jelentősen gyorsabb processzort és hozzá alaplapot tudjunk venni belőle. Ráadásul a gépét átnézve, kiderült, hogy kellene oda még táp és egyéb kiegészítő, nem elég lap és proci. Az is kiderült, hogy a jelenlegi procijában van még tartalék, mert alapjáraton ketyegett a szorzózár nélküli Black Edition. Ezért volt a javaslatom egy új normális táp és hozzá egy értelmes hűtő. Ezeket a következő pc konfigjához fel lehet és kell is használni. Hogy miért most lett megvéve? Mert a segítségükkel a PHENOM II X2 rögtön 3.8Ghz-en üzemelt. Tehát míg nincs elegendő zsetonja a következő gépre, már addig is kényelmesebben játszik, halkabb lett a gép mellékesen, és nem dobta ki a pénzét, csak egy részét előrehozta a vásárlásnak. Azért írom ezt, hogy ne legyen csalódás, a Te új masinádon +15 FPS-t nem fog hozni sem a táp csere sem a hűtő csere. Ráadásul garanciális, így ha nem érzed hangosnak (ez egyén függő kinek mi a hangos) és gond nélkül üzemmel, akkor maradjon is így az a gép amíg garanciális. Én ezt javaslom. (Illetve, egy SSD-n elgondolkozhatnál, az a gép általános sebességén nem kicsit tudd növelni. Inkább ez legyen az első bővítésed majd.) A beállításokról a kép, pedig nagyon jó lenne, így aki hasonló összeállítást tervezz vagy tudd venni, láthatja mit várhat el tőle. Ezt szerintem megköszöni itt mindenki neked.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...