Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 23 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Gépigény

10 éve 11 hónapja #70485 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Maximálisan egyetértek stevedoki-val.
Ezeknek a gépeknek sok közük nincs a gamer-laptop kategóriához azon kívül hogy van bennük pár olyan alkatrész amin lehet játszani is. Ezek egyszerűen nem arra lettek tervezve, hogy valaki órákon keresztül kihasználva a gép közel max. kapacitását nyúzza őket. Ezt a oldalt meg gyorsan elfeljetni, nagyon amatőr...

Sziasztok!

Nem szeretnék beleszólni a "Milyen laptop lenne alkalmas a W.o.T futtatására" című társalgásba, mert nekem teljesen más (tapasztalatokon alapuló) gondolataim vannak ezzel kapcsolatban, mint a hozzászólásokat íróknak, és az évente (mindig nyáron) cserélendő játék-laptopjaimat egészen más elvek és műszaki mutatók alapján válogatom össze... és ebből lesznek a csúcserőművek, amiknek az ára meg sem közelíti a 200ezer Ft-ot, sőt...

Figyelmébe ajánlom a játék-laptop gépek iránt érdeklődőknek ezt a cikket:
player.hu/tech-...eknek/

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 11 hónapja #70488 Írta: BiO_rOo_BOT
Qrva gyorsan gyere el abból a boltból.

Itt sem éppen hülyék ülnek, gondolom levágtad egyikünk-másikunk szakember is a témában. Küldhetnék neked ezer cikket, linket (akár a gyártók oldaláról is) hogy mekkora bődületes baromsággal etetnek meg téged abban a boltban. Ja, és mekkora plusz költségeb vernek bele úgy hog yészre se veszed. 3 HDD, főleg így használva? Muhahaha

Ha elégedett vagy velük menj oda továbbra is, csak a hülyeségeikkel ne fáraszd a közösséget please, még valaki komolyan veszi.

Sziasztok!

Szia CrawlingChaos!

Annak idején, amikor a 120 gigás SSD-met vettem, azt tanácsolták, hogy a windows-on kivül ne nagyon rakjak rá mást, hogy legyen hely a virtuális memóriának, lapozó fájloknak. A WoT-ot így a másodlagos HDD-re telepítettem.
Nektek mi a tapasztalatotok? Mit javasoltok? Mennyi szabad helyet illik/kell hagyni az elsődleges meghajtón a Windows mellett?

Nekem a játék-gépemet minden év nyarán (ekkor cserélem a gépet) egy több mint 20 éve működő informatikai kft. bolt-szervizében rakják össze.
Ők gamer-gép "gyártók", óriási szakmai tapasztalattal, sokdiplomás szakemberekkel, minden gépet számlával és 1-2 év garanciával (alkatrészektől függően) adnak el.

Szóval, ők ezt tanácsolták nekem (és én megfogadtam és még soha nem volt egyetlen gépemmel sem műszaki probléma - a W.oT.-al sem):
A gépben legyen 3 HDD.

Első HDD legyen SSD (minél nagyobb, annál jobb): ezen csak az operációs rendszer legyen (nálam ez Windows 7) és az elsődleges vírusvédelem (nálam ez az ESET).
SEMMI más nem lehet rajta!
Az SSD hosszútávú, hibátlan működése akkor garantált, ha MINIMUM az 50%-a szabad hely marad!
Azaz, a te esetedben 60GB szabad hely kell legyen (természetesen ha 59 vagy 58 GB csak a szabad helyed az nem okoz majd tragédiát).

Célszerű egy SSD-figyelőt használni, amit naponta, általában a nap végén, egyszer futtass le (kb. 45mp alatt ellenőrzi az SSD-det). Én a díjmentes SSDLifeFree 2.5.76 verziót használom most, ami ezt írta ki 5 perccel ezelőtt: Total/free size: 120GB / 97GB, Health: 100%, Trim: supported, enabled, T.E.C. date: 2024 July 22 - ezért én nyugodtan alszom.

Második HDD nekem 1TB normál winchester, ezen van minden más program ami kell az operációs rendszer mellé (Office, Adobe Reader, video-lejátszók, 2. és 3. vírusvédelmi és malware védelmi stb. programok) és ez az adattárolóm is (Word dokumentumok, képek, videók, pdf fájlok stb.).

A harmadik HDD egy 500GB-os normál wincheszter, ezen csak a W.o.T. van és rengeteg W.o.T.-hoz kapcsolódó vacak, pl. szabályzatok, elemzések, MOD-ok (mert egyszerűbb egy MOD-ot a mappáimból telepíteni egy verzióban 25-ször, hiszen ezért vagy azért verziónként minimum 3-4 esetben mindig újra kell telepíteni a MOD-okat, mint mindig újra és újra és újra megkeresni valahol).

Ezért én azt tanácsolom neked (tapasztalatból), hogy az SSD-re csak operációs rendszert és elsődleges vírusvédelmet tegyél és az 50%-a maradjon szabadon - nekem ez nagyon bevált.

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #70493 Írta: BiO_rOo_BOT
---Üzenet törölve---

Sziasztok!

Elolvastam a hozzászólásaitokat. :-(

A lényeg az, hogy van köztetek olyan, aki a fektetett házat kritizálja, holott nálam évek óta hibátlanul működnek, méghozzá igencsak nagy igénybevétel mellett a benne lévő alkatrészek. Soha nem volt műszaki problémám és a W.o.T. azon hibái, amiről ti írni szoktatok, pl. bug-ok, fagyások, kevés FPS, ping stb. soha nem jelentkezik.

Az 50% SSD szabad helyről pedig az előbb konzultáltam a gépkészítőimmel. A legfinomabb megfogalmazás is az volt, hogy Stevedoki-nak nem áll módjukban munkaszerződést kínálni, mert ők jó szakembereket bármikor alkalmaznak, de kóklereket soha (bocs, ezt nem én találtam ki).
És azt is mondták, hogy a mai média világában már annyi "szakmai tutit" írnak az informatikában, hogy aki bedől annak a hülyeségnek, hogy elég az SSD jó működéséhez maximum 20% szabad hely, az megérdemli a következményeket.

Azt pedig több mint érdekesnek találom, hogy az általam használt gépeket, sok-sok év tapasztalattal a hátam mögött egyesek úgy kritizálják látatlanul, mintha rendszeresen ilyen-olyan problémáim lennének a gépekkel, holott, műszaki gondom még soha nem volt - mert a "gyártóm" olyan gépet épít mindig, ami valóban megfelel az én szükségleteimnek és ad hozzá olyan instrukciókat, amik "elromolhatatlanná" teszik és amiket eddig is betartottam és a jövőben is be fogok tartani, mert az élet, a gyakorlati tapasztalatok ennek helyességét már többször (értsd: több gépnél, évek óta) igazolták.

Természetesen mindenkinek lehet saját véleménye arról, hogy milyen gépet érdemes építeni, venni, használni W.o.T.-célból és más célokra és lehetnek itt (is) nagy észtosztók ezzel kapcsolatban, akik cáfolni próbálják írásban azt a tényt, amit nekem a való élet milliószor bizonyított.

Ezért nem kívánok ebben a "milyen gép, milyen paraméterekkel a legjobb a W.o.T.-ra" témakörben senkinek, semmilyen formában segíteni. Oldjátok meg magatoknak (egymás között) a gondjaitokat!

MODERÁTOROK!
Kérem, töröljétek ebből a topic-ból az összes hozzászólásomat!
Mindent visszavonok és ha bárkinek ígértem valamit géppel kapcsolatban azt tekintsétek tárgytalannak!
Kössz Moderátorok!

10 éve 11 hónapja #70494 Írta: pitt600
Megválaszolva: pitt600
üdv
Én szerencsés vagyok mert a klánban vannak akik értenek a gépekhez. És nem kell messzire mennem a jó tanácsokért csak felrakom a facére és ts-n megbeszéljük. Pl alaplapot akartam cserélni meg procit a teljesítmény miatt. És mielőtt komoly 10e vertem volna magam kérdeztem. És a mi stevedokink megnézte a gépet és mondta,hogy csak egy jó táp és jó procihűtő kell és plusz a biost is segítet belőni. Eredmény +15fps és csak 15000 kredit 0 gold ;)

10 éve 11 hónapja #70509 Írta: dadoo8
Megválaszolva: dadoo8

Az volna a csoda, ha nem esne vissza valamennyit is. A kérdés, mennyi az átlag FPS és mennyi az abszolút minimum? Ha 25 felett marad, akkor a játék normálisan játszható, ha meg azt is hozzáveszed mennyiért szerezted... :)

Marad 25 felett...egész frankón elfut,majd dobok fel képeket a beállításokról!
(pitt600 irta hogy igénybe vette a segítségedet,lehet majd táp,vagy hűtő témában megkereslek én is,mindent kiakarok hozni a masinából amit lehet :P )

10 éve 11 hónapja #70518 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
:silly:

Ti nem tudjátok ki a Red_Darth_Wader ? :ohmy:

10 éve 11 hónapja #70544 Írta: tankaranka69
Megválaszolva: tankaranka69

10 éve 11 hónapja #70549 Írta: stevedoki
Megválaszolva: stevedoki

Én éreztem az erőt! ;)

10 éve 11 hónapja #70551 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3

Ez volt az eredeti avatár :whistle:

Kár hogy, hozzá szólást nem mentettem TRIXXONtol, mert hasonló stílusúak voltak mint Red_Darth_Wader-é.

Ha valaki nem tudja ki TRIXXON az nagyon csúnyán szégyeljeösszevisszamagát :woohoo:
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hecienda

10 éve 11 hónapja #70553 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

Ez volt az eredeti avatár :whistle:

Kár hogy, hozzá szólást nem mentettem TRIXXONtol, mert hasonló stílusúak voltak mint Red_Darth_Wader-é.

Ha valaki nem tudja ki TRIXXON az nagyon csúnyán szégyeljeösszevisszamagát :woohoo:

Mi lesz még itt, ha dozer00 is beleszól!?
És különben is, Trixxon nagyon is jó fej volt, enyhe münchausen szindrómával! :)

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #70615 Írta: stevedoki
Megválaszolva: stevedoki

Az volna a csoda, ha nem esne vissza valamennyit is. A kérdés, mennyi az átlag FPS és mennyi az abszolút minimum? Ha 25 felett marad, akkor a játék normálisan játszható, ha meg azt is hozzáveszed mennyiért szerezted... :)

Marad 25 felett...egész frankón elfut,majd dobok fel képeket a beállításokról!
(pitt600 irta hogy igénybe vette a segítségedet,lehet majd táp,vagy hűtő témában megkereslek én is,mindent kiakarok hozni a masinából amit lehet :P )

Nyugodtan keress, ha szükséged van valamire, de itt. Ez a fórum erre van. Félreértések elkerülése végett, Pitt600 keveselte az FPS-t, és feldobott egy összeget, hogy ezért kéne új lap és proci a gépébe. Az összeg kevés volt ahhoz, hogy jelentősen gyorsabb processzort és hozzá alaplapot tudjunk venni belőle. Ráadásul a gépét átnézve, kiderült, hogy kellene oda még táp és egyéb kiegészítő, nem elég lap és proci. Az is kiderült, hogy a jelenlegi procijában van még tartalék, mert alapjáraton ketyegett a szorzózár nélküli Black Edition. Ezért volt a javaslatom egy új normális táp és hozzá egy értelmes hűtő. Ezeket a következő pc konfigjához fel lehet és kell is használni. Hogy miért most lett megvéve? Mert a segítségükkel a PHENOM II X2 rögtön 3.8Ghz-en üzemelt. Tehát míg nincs elegendő zsetonja a következő gépre, már addig is kényelmesebben játszik, halkabb lett a gép mellékesen, és nem dobta ki a pénzét, csak egy részét előrehozta a vásárlásnak. Azért írom ezt, hogy ne legyen csalódás, a Te új masinádon +15 FPS-t nem fog hozni sem a táp csere sem a hűtő csere. Ráadásul garanciális, így ha nem érzed hangosnak (ez egyén függő kinek mi a hangos) és gond nélkül üzemmel, akkor maradjon is így az a gép amíg garanciális. Én ezt javaslom. (Illetve, egy SSD-n elgondolkozhatnál, az a gép általános sebességén nem kicsit tudd növelni. Inkább ez legyen az első bővítésed majd.) A beállításokról a kép, pedig nagyon jó lenne, így aki hasonló összeállítást tervezz vagy tudd venni, láthatja mit várhat el tőle. Ezt szerintem megköszöni itt mindenki neked.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tankaranka69

10 éve 11 hónapja #70782 Írta: Mauser_7x64
Megválaszolva: Mauser_7x64
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Először is mi a véleményetek erről a gépről :
Gigabyte F2A88XM-HD3
AMD Athlon-II. 740X (3.2GHz)
4GB 1600MHz DDR3 RAM
Sapphire AMD Radeon HD6670 1GB DDR3
1TB Western Digital WD10EZEX 64Mb Blue

Mit kellene cserélni benne, h jobb teljesítményt érjek el a WOTban?
Válaszokat előre is köszönöm és ajánlatokat is szívesen várom.

10 éve 11 hónapja #70785 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

Sziasztok!
Gigabyte F2A88XM-HD3
4GB 1600MHz DDR3 RAM

Mielőtt még a trollok ideérnének szeretném megkérdezni, mert nem egyértelmű, a saját teljesítményedet szeretnéd növelni, vagy a gépedét?
Tényleg nem trollként kérdezem!

10 éve 11 hónapja #70789 Írta: Get200
Megválaszolva: Get200
Nekem egy olyan kérdésem volna, hogy okolhatom -e a túlmelegedést..
9.3 elött a WOT is néha de azóta a COD-nál fordul elő, hogy egyszerüen elmegy a kép. A monitor is átmegy szundiba. Reset után meg működik minden. Sajna még csak párszor sikerült elkapnom, hogy kb 80 fokos lesz a vid.kártya, amit azért durvállok. Manuálisra állítottam, 80%-os fordulattal, de így is.. a kártya egy Gigabyte R9 280X és kb 2 hónapos..

A másik, hogy egy ilyen kártya max beállításokkal 50-70 FPS-t tud egyedül a sztyeppén csinál 90-110-et.. nem kevés ez egy picit SSD és i5 mellett? Elég nekem ez is csak hát na.. :)

10 éve 11 hónapja #70790 Írta: Sanyee
Megválaszolva: Sanyee

Sziasztok!
Gigabyte F2A88XM-HD3
4GB 1600MHz DDR3 RAM

1. körben gyanusítom a videokártyát, nagyon Entry modell. Próbáld egyedire állítani a grafikát és mindent vegyél minimumra (látótávot is, a minimum látótáv amire limitál a játék motor 900m és 707 felett semmi esetben sem lesz tank renderelve a képernyőre). Felbontást is vedd le, az a kártya nem bírja jól a fullHD felbontást. Ha esetleg élsimítás be lenne kapcsolva kikapcs.

Ha továbbra is gyengélkedik (továbbra is a videokártyát gyanusítom), akkor a tálcán jobb klik és hívd fel a feladatkezelőt (task manager angolul) és játék közben nézd meg a processzorterhelés fület, hogy magonként mennyi a kihasználtság illetve, hogy mennyi az aktuális memóriahasználat.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mauser_7x64

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 14 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 2 órája 56 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 15 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.