Nem személyeskedés, de hadd reagáljak már:
Sziasztok!
Elolvastam a hozzászólásaitokat.
A lényeg az, hogy van köztetek olyan, aki a fektetett házat kritizálja, holott nálam évek óta hibátlanul működnek, méghozzá igencsak nagy igénybevétel mellett a benne lévő alkatrészek. Soha nem volt műszaki problémám és a W.o.T. azon hibái, amiről ti írni szoktatok, pl. bug-ok, fagyások, kevés FPS, ping stb. soha nem jelentkezik.
Senki nem kritizálta a fekvő házat. Mi menne tönkre rajta? Kilapul? Igazából az érdekelt volna, hogy ha nagy hőterheléssel és áramigénnyel rendelkező alkatrészek vannak benne, hogy oldják meg a hűtést, hogy valóban MEGBÍZHATÓ legyen. Engem külön érdekelne, hogy lesz ez elérhető árú?
Az 50% SSD szabad helyről pedig az előbb konzultáltam a gépkészítőimmel. A legfinomabb megfogalmazás is az volt, hogy Stevedoki-nak nem áll módjukban munkaszerződést kínálni, mert ők jó szakembereket bármikor alkalmaznak, de kóklereket soha (bocs, ezt nem én találtam ki).
És azt is mondták, hogy a mai média világában már annyi "szakmai tutit" írnak az informatikában, hogy aki bedől annak a hülyeségnek, hogy elég az SSD jó működéséhez maximum 20% szabad hely, az megérdemli a következményeket.
Köszönöm, biztos munkahelyem van, azon túl, hogy nem szeretnék ilyen "szakmai tanácsokat" adó emberekkel dolgozni. A legfinomabb gondolatom is az a témában, hogy alapos frissítésre szorul a tudásuk. Még szerencse, hogy a mai média világban ez ki is derül.
És Te is megérdemled a következményeket, konkrétan azt, hogy nem használod ki a hardver teljesítményét.
Azt pedig több mint érdekesnek találom, hogy az általam használt gépeket, sok-sok év tapasztalattal a hátam mögött egyesek úgy kritizálják látatlanul, mintha rendszeresen ilyen-olyan problémáim lennének a gépekkel, holott, műszaki gondom még soha nem volt - mert a "gyártóm" olyan gépet épít mindig, ami valóban megfelel az én szükségleteimnek és ad hozzá olyan instrukciókat, amik "elromolhatatlanná" teszik és amiket eddig is betartottam és a jövőben is be fogok tartani, mert az élet, a gyakorlati tapasztalatok ennek helyességét már többször (értsd: több gépnél, évek óta) igazolták.
Na látod! A szakértőd(id) milyen alapon garantálják, hogy az aki kihasználja a hardverét annak biztosan bedöglik? Látatlanban? Persze értem én, ha nem használok valamit, kevés eséllyel megy tönkre. De akkor minek vettem meg?
Természetesen mindenkinek lehet saját véleménye arról, hogy milyen gépet érdemes építeni, venni, használni W.o.T.-célból és más célokra és lehetnek itt (is) nagy észtosztók ezzel kapcsolatban, akik cáfolni próbálják írásban azt a tényt, amit nekem a való élet milliószor bizonyított.
Ismételni tudom magam, millión használják normálisan az SSD-t ezen a bolygón gond nélkül.
Ezért nem kívánok ebben a "milyen gép, milyen paraméterekkel a legjobb a W.o.T.-ra" témakörben senkinek, semmilyen formában segíteni. Oldjátok meg magatoknak (egymás között) a gondjaitokat!
Igyekszik megoldani mindenki, pénztárcából a legjobbat kihozni. Sajnálom, hogy elmész, mert épp készültem leírni, hogy a WoT mekkora írás mennyiséget jelent az SSD-nek, de akkor ezt hanyagolom.
MODERÁTOROK!
Kérem, töröljétek ebből a topic-ból az összes hozzászólásomat!
Mindent visszavonok és ha bárkinek ígértem valamit géppel kapcsolatban azt tekintsétek tárgytalannak!
Kössz Moderátorok!
Hadd segítsek!
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...