Jelenleg 255 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 17 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 18 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Gépigény

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #70005 Írta: stevedoki
Megválaszolva: stevedoki
Azt hiszem keversz valamit. Csodák nincsenek. :)

Ez nagy felbontásban (1920*1080=Full HD) közepes grafikával futattja a WoT-ot. Nyilván nem lehet a textura felbontása High és az árnyékok és fények pedig minimum (nem teljesen kikapcsolt, attól eggyel jobb) beállításon lehetnek. Élsimítás kikapcsolva, de a monitor natív felbontásán játszva nem is igazán kell az. Most hogy mellette Te Skypon akarsz beszélni valakivel, az nem az FPS-re lesz hatással hanem a játékbeli pingedre. (Netteden osztoznia kell a WoT-nak a Skype-al) Ha Te full grafikai megjelenítést akarsz, mindenből a legjobb látványt, ahhoz mindenképp rendes VGA kell, és nem a 30000Ft-os.. A nagy teljesítményű programon mit értesz? Videózni akarsz Te is WoT alatt? Mert ha játékvideózás a cél, akkor másképp kell összerakni a konfigot, és 150000 lesz a keret...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tankaranka69

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 11 hónapja #70007 Írta: bigibagoly
Megválaszolva: bigibagoly
Igen, kevertem...
En a skypera gondoltam nagy teljesitmenyt igenylo program alatt. Koszi a valaszt, szerintem ezt fogom felhasznnalni, csak egy kerdessel had boldogitsalal meg :D ha max grafikat szeretnek, akkor az mennyibe fajna nekem? Es az elozo osszeallitasbol csak a videokartyat kene komolyabbra valtani? (Most csak arrol van szo h max grafika + turheto fps, semmi skype meg wifi ;) )

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #70016 Írta: stevedoki
Akkor nem célszerű APU-t venni, ha rögtön van lóvé rendes VGA-ra, vagy ennyire komoly igényeid vannak a játék látványára.

Tehát akkor ez a proci kellene: Athlon X4 760K 3.8 Ghz 23038Ft-ért

VGA mellé: Gigabyte GTX750 Ti 2Gb 38277Ft-ért

Láttod, rögtön 140000Ft körül járunk.... Nyilván a grafika részletessége elég jó lesz WoT alatt. Is. :) Persze játékok alatt sem lesz az a csend ami az eredeti összeállításban, dehát valamit valamiért.

És komolyabb tuning esetén itt alaplapot is kéne cserélni.... inkább 145000 Ft az nem is 140000Ft.... Vagy nézhetünk Intel I3-at is itt már, vagy még jobb procit, persze még drágábban.

10 éve 11 hónapja #70022 Írta: Gyuri920252
Megválaszolva: Gyuri920252
Sziasztok. tudnátok javasolni olyan gép konfigurációt amiben a wot 40-50 fps-t tudnák kihozni a gépből?nem full grafikán szeretném én mindig alacsony grafikán játszom és arra kellene. Előre is köszönöm

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #70025 Írta: stevedoki

Sziasztok. tudnátok javasolni olyan gép konfigurációt amiben a wot 40-50 fps-t tudnák kihozni a gépből?nem full grafikán szeretném én mindig alacsony grafikán játszom és arra kellene. Előre is köszönöm

Eredeti 100 ezer Ft-os javaslatom nem jó? Nem full grafikán tudd ennyit. Vagy van amit lehetne használni még alkatrészed? Táp, ház esetleg memória? Használt alkatrész is jöhet? Mennyi a kereted? Igazából ahány ember, szinte annyiféle igény meg költségkeret. Kicsit pontosíts. Könnyebb segíteni.

10 éve 11 hónapja #70187 Írta: Szőkekóla
Megválaszolva: Szőkekóla
Az a baj ezzel a nyomorék játékkal, hogy nem úgy működik mint minden más játék manapság. Amíg pölö a Grid-ben szépen tudod tolni fel a részletességet, ez itt nem működik. Van egy 15 rugós kártyád, amin fullHD-ban alapon elmegy minden 80 fps-el. Nagy örömmel beruházol a 30 rugósra, amivel lesz lánctalpnyom, meg füst, némi élsimítással. Azt látod, hogy szebb ugyan a játék, de kidobtál 30 rugót, mert nem meggyőző. A 750ti az a kártya, ahonnan értelmes javulás várható, természetesen megtámogatva egy magas órajelű processzorral.
Amíg egy magon fog futni a játék, jelentősebb előrelépés nem várható. Azaz ha egy I7-esre beruház valaki, akkor igen.

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #70221 Írta: stevedoki
200000+ -os desktop gép után itt még nem érdeklődött senki.. :sick: Nincs olyan játék, ami megérne ennyi pénzt. Szerintem. ;) Aztán fene tudja, ha összeszámolom mennyi pénzt költök horgászcikkekre, elbizonytalanodok.. :oops:

Szóval tökre igaz, furán skálázódik pl egy ETS2-höz képest. (Ezzel játszom még sokat, azért viszonyítom ehhez.)

10 éve 11 hónapja #70231 Írta: EddieCivic4g
Megválaszolva: EddieCivic4g

200000+ -os desktop gép után itt még nem érdeklődött senki.. :sick: Nincs olyan játék, ami megérne ennyi pénzt. Szerintem. ;) Aztán fene tudja, ha összeszámolom mennyi pénzt költök horgászcikkekre, elbizonytalanodok.. :oops:

A hobbik már csak ilyenek. Ha felszámolnám a modellezést, akkor én is azt kérdezném, hogy mit ajánlasz 300ezerért :woohoo:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: stevedoki

10 éve 11 hónapja #70258 Írta: sziszadog
Megválaszolva: sziszadog

Szóval tökre igaz, furán skálázódik pl egy ETS2-höz képest. (Ezzel játszom még sokat, azért viszonyítom ehhez.)

Azt sose számold mennyit költesz horgászatra,mert akkor rájössz,valójában nagyon sok felesleges pénzed van :lol: Legalább is én így voltam vele ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: stevedoki

10 éve 11 hónapja #70310 Írta: Red_Darth_Wader
Megválaszolva: Red_Darth_Wader
Sziasztok!

Nem szeretnék beleszólni a "Milyen laptop lenne alkalmas a W.o.T futtatására" című társalgásba, mert nekem teljesen más (tapasztalatokon alapuló) gondolataim vannak ezzel kapcsolatban, mint a hozzászólásokat íróknak, és az évente (mindig nyáron) cserélendő játék-laptopjaimat egészen más elvek és műszaki mutatók alapján válogatom össze... és ebből lesznek a csúcserőművek, amiknek az ára meg sem közelíti a 200ezer Ft-ot, sőt...

Figyelmébe ajánlom a játék-laptop gépek iránt érdeklődőknek ezt a cikket:
player.hu/tech-...eknek/

10 éve 11 hónapja #70318 Írta: stevedoki
Megnéztem. A fél millás gép tetszik. Az olcsóbbak mitől gamer laptopok? Mennyire melegednek ezek? Laptopok nem az én világom, és ahogy elnézem az árukat, nem is lesz. Ezért a pénzért asztali gépben sokkal többet kapok. (840M 64bit 2Gb DDR3 ez egy vicc? Minek van mellé akkor full HD kijelző? Na mindegy, majd jön vki aki a laptopokban otthon van.)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Red_Darth_Wader

10 éve 11 hónapja #70324 Írta: Red_Darth_Wader
Sziasztok!

Szia Stevedoki!

Megnéztem. A fél millás gép tetszik. Az olcsóbbak mitől gamer laptopok? Mennyire melegednek ezek? Laptopok nem az én világom, és ahogy elnézem az árukat, nem is lesz. Ezért a pénzért asztali gépben sokkal többet kapok. (840M 64bit 2Gb DDR3 ez egy vicc? Minek van mellé akkor full HD kijelző? Na mindegy, majd jön vki aki a laptopokban otthon van.)

Lebbentsük fel a fátylat a "titokról":

Igazad van.
Egy gamer-laptop árának kb. a feléért (sokszor ennél is olcsóbban) lehet laptopnyi teljesítményű asztali gépet venni ("csináltatni" szakboltban).

Más megközelítésben: egy gamer-laptop árnyi pénzért minimum kétszer nagyobb műszaki tudású asztali gépet lehet összerakatni szakboltban.

A megoldás (én ezt használom):
Legyen laptop méretű asztali géped, asztali gépnyi teljesítménnel, egy laptop árának a feléből. :-)
Konkrétan:
Lehet olyan fektetett formájú asztali gép házakat már fillérekért (értsd: néhány ezer Ft) kapni Magyarországon is, ami alig nagyobb mint egy laptop, egy normális méretű diplomata-táskában vígan utaztatható, de műszakilag (belül) asztali gép alkatrészeiből épül fel... azaz: asztali gép technikával, a laptophoz képest féláron, minimum a laptoppal megegyező (de inkább nagyobb) műszaki teljesítménnyel. :-)
Más megközelítésben: egy laptopnyi pénzért lehet öszerakatni szakboltban olyan asztali gépet ebbe a fektetett házba, ami minimum dupla (de inkább nagyobb) műszaki teljesítményű, mint a laptop.

És egy 17" vagy 19" méretű, lapos monitort (akár használtat is), meg egy normál (asztali gépez való) billentyűzetet és egeret bedobsz a diplomata taskába és vígan utaztathatod a játék-gépedet.

Egyetlen hátránya van ennek a megoldásnak: repülőtéren vagy repülőgépen vagy vonaton stb. nem bírod előkapni, hogy játszhass vele, ez tény.
Tehát, aki sokat utazik és utazás közben akar játszani, annak a javaslatom nem jó.
Én azonban utazás közben aludni szoktam és csak normális helyen játszok a gépeimmel, azaz, ahol egy normális asztalon össze bírom állítani - nekem ez bevált, ezért nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.

És arról sem feledkezzünk meg, hogy a laptopok általában műszakilag nem nagyon fejleszthetők (így vannak kitalálva), míg egy asztali gépet kedvünkre fejleszhetünk/bővíthetünk újabb és újabb cuccokkal. :-)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: TivadarToth

10 éve 11 hónapja #70326 Írta: TivadarToth
Megválaszolva: TivadarToth

Sziasztok!

Szia Stevedoki!

Igazad van.
Egy gamer-laptop árának kb. a feléért (sokszor ennél is olcsóbban) lehet laptopnyi teljesítményű asztali gépet venni ("csináltatni" szakboltban).

Más megközelítésben: egy gamer-laptop árnyi pénzért minimum kétszer nagyobb műszaki tudású asztali gépet lehet összerakatni szakboltban.

Legyen laptop méretű asztali géped, asztali gépnyi teljesítménnel, egy laptop árának a feléből. :-)
Konkrétan:
Lehet olyan fektetett formájú asztali gép házakat már fillérekért (értsd: néhány ezer Ft) kapni Magyarországon is, ami alig nagyobb mint egy laptop, egy normális méretű diplomata-táskában vígan utaztatható, de műszakilag (belül) asztali gép alkatrészeiből épül fel... azaz: asztali gép technikával, a laptophoz képest féláron, minimum a laptoppal megegyező (de inkább nagyobb) műszaki teljesítménnyel. :-)
Más megközelítésben: egy laptopnyi pénzért lehet öszerakatni szakboltban olyan asztali gépet ebbe a fektetett házba, ami minimum dupla (de inkább nagyobb) műszaki teljesítményű, mint a laptop.

És egy 17" vagy 19" méretű, lapos monitort (akár használtat is), meg egy normál (asztali gépez való) billentyűzetet és egeret bedobsz a diplomata taskába és vígan utaztathatod a játék-gépedet.

Egyetlen hátránya van ennek a megoldásnak: repülőtéren vagy repülőgépen vagy vonaton stb. nem bírod előkapni, hogy játszhass vele, ez tény.
Tehát, aki sokat utazik és utazás közben akar játszani, annak a javaslatom nem jó.
Én azonban utazás közben aludni szoktam és csak normális helyen játszok a gépeimmel, azaz, ahol egy normális asztalon össze bírom állítani - nekem ez bevált, ezért nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.

És arról sem feledkezzünk meg, hogy a laptopok általában műszakilag nem nagyon fejleszthetők (így vannak kitalálva), míg egy asztali gépet kedvünkre fejleszhetünk/bővíthetünk újabb és újabb cuccokkal. :-)

Erről tudnál esetleg valamilyen linket, ahol megnézhetném kb. miről van szó, mennyibe kerülne stb. vagy csak egy specifikációt? Mekkora monitort hordasz vele? esetleg fotó a tiedről? előre is köszönöm!

10 éve 11 hónapja #70333 Írta: Red_Darth_Wader
Sziasztok!

Szia TivadarToth!

Most, gyorsan, ezt a linket tudom adni, hogy tájékozódhass, kb. miről van szó:
rendszerigeny.h.../10/07

Ha egészen konkrétan érdekel a dolog, akkor felvehetem a kapcsolatot az én "gyártómmal", ők egy több mint 20 éve létező informatikai kft, számlával és 1-2 éves garnciával "gyártanak" gamer-gépeket, piszok nagy tapasztalatuk van ebben és nagyon "szegény ember barát" árakon dolgoznak.
Árajánlatot (értsd: konfiguráció összeállítást) díjmentesen küldenek e-mail-ben, csak előtte meg kell írni nekik, hogy kb. mit szeretnél műszakilag és milyen célra használod majd a gépet (ők azt is tudják, hogy pl. aki W.o.T-ra használja majd, annak miben kell más gép, mint aki "akármi" más játékra használja).

A cég nem Bp-en működik, de az anyagbeszerzőjük minden nap Bp-en van, ezért a gépet Bp-en veheted át tőlük személyesen, de a Magyar Posta futárszolgálatával (megfelelően csomagolva) bárhová elküldik.

Sziasztok!

Szia Stevedoki!

Igazad van.

Konkrétan:

Erről tudnál esetleg valamilyen linket, ahol megnézhetném kb. miről van szó, mennyibe kerülne stb. vagy csak egy specifikációt? Mekkora monitort hordasz vele? esetleg fotó a tiedről? előre is köszönöm!

10 éve 11 hónapja #70334 Írta: TivadarToth
Megválaszolva: TivadarToth
Figyelem: Spoiler!

Red_Darth_Wader - esetleg egy mail címet küldenél ahol elérem a kapcsolatod?
Előre is köszönöm!

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 9 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 20 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.