Jelenleg 255 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 17 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 18 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Gépigény

10 éve 11 hónapja #69657 Írta: Axekiller01
Megválaszolva: Axekiller01
Alaplap:ASROCK FM2A55M-HD+
Processzor:AMD Athlon X4 740 3.20GHz FM2 BOX Processzor
Memória:HyperX 4GB FURY DDR3 1600MHz CL10 HX316C10F/8
Videokártya:SAPPHIRE 11222-17-20G R7 260X 2GB GDDR5 PCIE
hkc ház
vinyó vagy ssd én ezt ajánlanám egy kicsivel több mint amit rászánnál
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sziszadog

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 11 hónapja #69658 Írta: sziszadog
Megválaszolva: sziszadog

hkc ház

Meggondolandó. Igazából az összeg képlékeny,akár 100-110 is lehet a vége. Bár a ipon-on van egy érdekes vélemény erről a kártyáról. "Kicsit jobbat vártam, a World of Tanks kifekteti" Szerintem nem hiszem. Köszi az ajánlatot.

10 éve 11 hónapja #69670 Írta: stevedoki
Megválaszolva: stevedoki
Ha csak egy meghajtót vehetnék a gépembe, tuti nem 120gb-os SSD-t vennék, hanem TB-os HDD-t. Második meghajtónak később viszont csak SSD-t vennék. HKC és hasonló hulladék társai tápot meg felejtsük már el bármilyen gépnél. Használtan kapsz 400W FSP tápot 4000Ft-ért, minden védelem benne van ami kell, és legalább tudja amit tudnia kell.

AMD APU jó lesz WoT-nak kezdésnek, később még bővítheted is különálló VGA-val. Viszont, ha rám hallgatsz, olyan RAM-ot veszel, ami nem csak DDR1600Mhz-en megy. Hanem gyorsabban is. APU IGP része nem kevés FPS növekedéssel fogja meghálálni..
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sziszadog

10 éve 11 hónapja #69675 Írta: sziszadog
Megválaszolva: sziszadog

Ha csak egy meghajtót vehetnék a gépembe, tuti nem 120gb-os SSD-t vennék, hanem TB-os HDD-t. Második meghajtónak később viszont csak SSD-t vennék. HKC és hasonló hulladék társai tápot meg felejtsük már el bármilyen gépnél. Használtan kapsz 400W FSP tápot 4000Ft-ért, minden védelem benne van ami kell, és legalább tudja amit tudnia kell.

AMD APU jó lesz WoT-nak kezdésnek, később még bővítheted is különálló VGA-val. Viszont, ha rám hallgatsz, olyan RAM-ot veszel, ami nem csak DDR1600Mhz-en megy. Hanem gyorsabban is. APU IGP része nem kevés FPS növekedéssel fogja meghálálni..

Mivel nem vagyok otthon ezekben a dolgokban,csak vakon böktem a Hkc tápra. De úgy látom eltaláltam a szarva közt a tőgyit :lol: Egyébként szerinted is érdemesebb dual channelban használni a ramot,vagy "jóvanazúgy" egyben is? Bár azt sem tudom ez a lap támogatja e a dc-t. Asus Fa85 VPro

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #69758 Írta: stevedoki
Jó kérdés!

Egyértelműen akkor gyorsabb (sokkal gyorsabb) az APU, ha dual channel szervezésben van alatta a memória. (Az APU IGP része, tehát a tulajdonképpeni VGA, nem rendelkezik saját memóriával mint a diszkrét VGA-k, hanem a rendszermemóriát használja ő is. Ezért nagyon számít a grafikus rész teljesítményében az, milyen gyors az adott összeállítás memóriája. A legjobb az lenne, ha 2133Mhz-es ramjaid lennének kittben, de ez nagyon drága.)
Tehát 2*4 Gb 1600Mhz RAM-al sokkal gyorsabb, mint 1*8 Gb 2133Mhz RAM esetén. Ezt figyelembe kell venni, ha a kezdetektől fogva akarod játékra használni az APU-t.
(Ezért baj, hogy a nagyon olcsó alaplapokon csak 2db memória foglalat van. Vagy nem megy teljes erőbedobással az APU, vagy később a memória bővítés során az eredeti 2db-os memória kittet teheted a fiókodba.Én, ha lehet, inkább a 4db memória slot-al rendelkező alaplapokat ajánlanám. De ha szűkös a keret, viszont arra elég, hogy beleférjen 2*4Gb 1600Mhz-es RAM, akkor jó lehet egy 2db memória slot-os alaplap is. Mire nem lesz elég 8Gb ram, addigra az egész cucc úgyis elavult lesz.)

10 éve 11 hónapja #69768 Írta: Axekiller01

hkc ház

Meggondolandó. Igazából az összeg képlékeny,akár 100-110 is lehet a vége. Bár a ipon-on van egy érdekes vélemény erről a kártyáról. "Kicsit jobbat vártam, a World of Tanks kifekteti" Szerintem nem hiszem. Köszi az ajánlatot.

Épp egy ilyen konfigot tesztelek most magas beállításban 1920x1080-as felbontásban 50-60 fps

10 éve 11 hónapja #69794 Írta: bigibagoly
Megválaszolva: bigibagoly
Sziasztok
nemigen értek a gépekhez, ezért fordultam ide segítségért. laptopon játszok most, 15 fps-el, ami mondhatni siralmas, de mostanában felmegy 20 fölé is. most 100 000 Ft-om van, ebből valahogy ki lehet hozni egy jó gépet? mármint olyat, ami elbírja mondjuk a full grafikát, vagy alacsonyabb grafikát, de közbe egy másik nagy teljesítményt igénylő programot (skype). ezt az összeget túlléphetem, ha karácsonykor kapok némi pénzt, de ha már most tudnék egy ilyet venni, az nagyon jó lenne.
bestbyte-ban azt mondtám, hogyha op rendszert is kérek rá, akkor 180 ezer... op-rendszert majd töltök le netről inkább, de egy jó konfigot valaki tud adni nekem? és esetleg megmondaná, hogy hol tudom a cuccokat beszerezni hozzá?

előre is köszönöm

ui.: ha tudtok olyan konfigot mondani, ami elbírja a full grafikát + pl. a skype-ot mellé, és 200 000 alatt van, azt is megköszönném, mert akkor karácsonyra lepném meg magam eggyel :D

10 éve 11 hónapja #69798 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Attól függ minek kell beleférnie.
Lehet desktop, ami később jobban bővíthető - otthoni játékra ezt javasolnám, olcsóbb, rugalmasabb megoldás. Viszont, ahogy írtad, laptopon játszol, ezért gyakorlatilag semmid sincs hozzá, úgy értem monitor pl. ami külön költségelem. Viszont ha nincs gyakorlati oka ennek, akkor egyszeri nagyobb beruházásból hosszab távon jobban jársz.
Lehet laptop is, 200k-ért már kapható belépőszintű gép dedikált VGA-val, i5-el, 8GB RAM-al. Az SSD megy valahogy beleimádkozod.
Szerintem várj karácsonyig, gyűjtögess - a játékos gépek nem olcsók.

Sziasztok
nemigen értek a gépekhez, ezért fordultam ide segítségért. laptopon játszok most, 15 fps-el, ami mondhatni siralmas, de mostanában felmegy 20 fölé is. most 100 000 Ft-om van, ebből valahogy ki lehet hozni egy jó gépet? mármint olyat, ami elbírja mondjuk a full grafikát, vagy alacsonyabb grafikát, de közbe egy másik nagy teljesítményt igénylő programot (skype). ezt az összeget túlléphetem, ha karácsonykor kapok némi pénzt, de ha már most tudnék egy ilyet venni, az nagyon jó lenne.
bestbyte-ban azt mondtám, hogyha op rendszert is kérek rá, akkor 180 ezer... op-rendszert majd töltök le netről inkább, de egy jó konfigot valaki tud adni nekem? és esetleg megmondaná, hogy hol tudom a cuccokat beszerezni hozzá?

előre is köszönöm

ui.: ha tudtok olyan konfigot mondani, ami elbírja a full grafikát + pl. a skype-ot mellé, és 200 000 alatt van, azt is megköszönném, mert akkor karácsonyra lepném meg magam eggyel :D

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Axekiller01

10 éve 11 hónapja #69819 Írta: Axekiller01

Mivel nem vagyok otthon ezekben a dolgokban,csak vakon böktem a Hkc tápra. De úgy látom eltaláltam a szarva közt a tőgyit :lol: Egyébként szerinted is érdemesebb dual channelban használni a ramot,vagy "jóvanazúgy" egyben is? Bár azt sem tudom ez a lap támogatja e a dc-t. Asus Fa85 VPro

Minden lap támogatja a dc-t ezmeg egy jó középkategóriás lap.

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #69953 Írta: bigibagoly
Szia, monitor, billentyuzet, eger van, op rendszer nem szukseges. Lenyegeben egy gephaz is van otthon, szoval egy jo oszeallitas kene csak bele, ebben tudsz segiteni?
+ majd megkerdezem otthon, hogy van-e a gepben alaplap es vinyo es akkor mar csak utos proci videokartya es ram kell bele. Ha jol tudom...

Attól függ minek kell beleférnie.
Lehet desktop, ami később jobban bővíthető - otthoni játékra ezt javasolnám, olcsóbb, rugalmasabb megoldás. Viszont, ahogy írtad, laptopon játszol, ezért gyakorlatilag semmid sincs hozzá, úgy értem monitor pl. ami külön költségelem. Viszont ha nincs gyakorlati oka ennek, akkor egyszeri nagyobb beruházásból hosszab távon jobban jársz.
Lehet laptop is, 200k-ért már kapható belépőszintű gép dedikált VGA-val, i5-el, 8GB RAM-al. Az SSD megy valahogy beleimádkozod.
Szerintem várj karácsonyig, gyűjtögess - a játékos gépek nem olcsók.

Sziasztok

előre is köszönöm

10 éve 11 hónapja #69976 Írta: bigibagoly
Megtudakoltam, csak a gephaz hasznalhato, de a semminel az is jobb. Anyukam munkahelyen olcson osszetudjak dobni,ar csak a konfiguracio kellene. Tudsz mondani egy jot esetleg?

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #69980 Írta: stevedoki
Helló!

Kicsit nézelődtem, és ez a bűvös 100000Ft volt a cél. Így összeállítottam egy konfigot a következő szempontok szerint: Internet, Youtube, online filmnézés, WoT és néhány egyéb játék időnként, mindezt megbízhatóan és CSENDESEN! valamint a gépben maradjon kis tartalék azaz fejlesztési lehetőség.

Ezek után az alkatrész lista a következő:

Alaplap ASUS A58M-K 12426Ft (Azért ezt, mert ennek tűnik a tápellátó része a legnormálisabbnak az olcsó alaplapok közül.)

Memória ELIXIR DDR3 4Gb-os modul 2db 21664Ft (Azért ezt, mert 1600Mhz a sebességük alapból, és CL9 időzítésük van. Az APU örülni fog neki :) )

Processzor AMD A8-6600K 24265Ft (Azért ezt, mert 3.9 Ghz órajele van, 2 modulos tehát 4 szálas, az IGP része elég már Full HD-n is alacsony/közepes beállításokkal, szorzózár nélküli, tehát egyszerűen "húzható", ha valaki nem riad vissza tőle. És nem xarik be attól, ha elvan indítva egy Skype is a WoT mellett. Csak legyen a nettednek sávszéllessége is. )

Merevlemez WD Blue 1TB EZEX 15050Ft (Azért ezt, mert nem túl hangos, meleg, de cserébe elég nagy kapacitású, gyors, megbízható jó ár/értékű darab.)

Tápegység FSP Hexa 400W 11290Ft (Azért ezt, mert jó hatásfokú, minden szükséges védelemmel ellátott, CSENDES minőségi tápegység. Van benne tartalék, könnyedén elbír erősebb processzorral és közepes diszkrét VGA-val is.)

Ház KOLINK CXA-P27-OP 5893Ft (Azért ezt, mert szolid kinézette van, de ami fontosabb, elöl hátul van hely 12cm-es hűtő ventilátornak, az első ráadásul a házzal jár.)

Ez eddig Bruttó 92492Ft. A maradék 7508Ft-ot pedig egy Xigmatek Loki II. processzor hűtőre 5658Ft (azért erre, mert AMD processzoron is felszerelhető úgy, hogy a hátsó házhűtő 12cm-es ventíre fújja a levegőt és garantáltan csendes. Nekem is ilyen van.) és egy plussz 12cm-es ventillátorra a ház hátsó részébe költeném. Tehát a venti az az Arctic Cooling F12 TC 2018Ft-ért.

Így a 100000Ft-os keretet 300Ft-al átléptük ugyan, de: csendes, játékra is megfelel, bővíthető, megbízható. Persze ezer szempont van ami szerint össze lehet állítani gépet, ez csak egy példa volt. De legtöbben a 100000Ft-ot mondják nekem keretnek, és ezeket a szempontokat sorolják fel. Lehet menni árban fel és le, akkor megint más lesz az eredmény.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bigibagoly, dadoo8

10 éve 11 hónapja #69986 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos
Annak idején, amikor a 120 gigás SSD-met vettem, azt tanácsolták, hogy a windows-on kivül ne nagyon rakjak rá mást, hogy legyen hely a virtuális memóriának, lapozó fájloknak. A WoT-ot így a másodlagos HDD-re telepítettem.
Nektek mi a tapasztalatotok? Mit javasoltok? Mennyi szabad helyet illik/kell hagyni az elsődleges meghajtón a Windows mellett?

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #69992 Írta: stevedoki
120Gb-os SSD, tehát feltételezem Sandforce vezérlős. Ez azt jelenti, valójában 128Gb-os az, de 8Gb terület elvan "rejtve", pont azért, hogy mindig legyen elég hely a karbantartó algoritmusnak. (Olyan SSD esetén, amin nincs ilyen elrejtett terület, ajánlott 5-10% szabad helyett hagyni mindig.) Tehát teljesen megtöltheted adatokkal, nem okozz gondot. Játékot is nyugodtan telepíthetsz rá. Nekem egy Kingston V300 120Gb-os darab van, Win7 van rajta meg pár játék (WoT is), jó néhány program is, csak a Steam könyvtár van HDD-n, (El sem férne az SSD-n) egy év után irt adat mennyiség 2.4 Tb olvasott adat menyisége 3.6 Tb. Állapot 100/100. Nekem az indexelés van kikapcsolva meg a töredezettség mentesítés.

Ajánlott olvasnivaló a témában: SSD hogyan érdemes
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, tankaranka69

10 éve 11 hónapja #69994 Írta: bigibagoly

Helló!

Kicsit nézelődtem, és ez a bűvös 100000Ft volt a cél. Így összeállítottam egy konfigot a következő szempontok szerint: Internet, Youtube, online filmnézés, WoT és néhány egyéb játék időnként, mindezt megbízhatóan és CSENDESEN! valamint a gépben maradjon kis tartalék azaz fejlesztési lehetőség.

Ezek után az alkatrész lista a következő:

Alaplap ASUS A58M-K 12426Ft (Azért ezt, mert ennek tűnik a tápellátó része a legnormálisabbnak az olcsó alaplapok közül.)

Memória ELIXIR DDR3 4Gb-os modul 2db 21664Ft (Azért ezt, mert 1600Mhz a sebességük alapból, és CL9 időzítésük van. Az APU örülni fog neki :) )

Processzor AMD A8-6600K 24265Ft (Azért ezt, mert 3.9 Ghz órajele van, 2 modulos tehát 4 szálas, az IGP része elég már Full HD-n is alacsony/közepes beállításokkal, szorzózár nélküli, tehát egyszerűen "húzható", ha valaki nem riad vissza tőle. És nem xarik be attól, ha elvan indítva egy Skype is a WoT mellett. Csak legyen a nettednek sávszéllessége is. )

Merevlemez WD Blue 1TB EZEX 15050Ft (Azért ezt, mert nem túl hangos, meleg, de cserébe elég nagy kapacitású, gyors, megbízható jó ár/értékű darab.)

Tápegység FSP Hexa 400W 11290Ft (Azért ezt, mert jó hatásfokú, minden szükséges védelemmel ellátott, CSENDES minőségi tápegység. Van benne tartalék, könnyedén elbír erősebb processzorral és közepes diszkrét VGA-val is.)

Ház KOLINK CXA-P27-OP 5893Ft (Azért ezt, mert szolid kinézette van, de ami fontosabb, elöl hátul van hely 12cm-es hűtő ventilátornak, az első ráadásul a házzal jár.)

Ez eddig Bruttó 92492Ft. A maradék 7508Ft-ot pedig egy Xigmatek Loki II. processzor hűtőre 5658Ft (azért erre, mert AMD processzoron is felszerelhető úgy, hogy a hátsó házhűtő 12cm-es ventíre fújja a levegőt és garantáltan csendes. Nekem is ilyen van.) és egy plussz 12cm-es ventillátorra a ház hátsó részébe költeném. Tehát a venti az az Arctic Cooling F12 TC 2018Ft-ért.

Így a 100000Ft-os keretet 300Ft-al átléptük ugyan, de: csendes, játékra is megfelel, bővíthető, megbízható. Persze ezer szempont van ami szerint össze lehet állítani gépet, ez csak egy példa volt. De legtöbben a 100000Ft-ot mondják nekem keretnek, és ezeket a szempontokat sorolják fel. Lehet menni árban fel és le, akkor megint más lesz az eredmény.

Koszonom! Ha jol ertelmezem, ez magas grafikan birja a woto, ha semmi mas nem megy, es kozepes/alacsonyon ha egy nagy teljesitmenyu program megy mellette, ugye?

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 9 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 20 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.