Van a blacklist... én ezt úgy használom, hogy olyanokat veszek fel rá, akit súlyos mértékben faszfejnek találtam egy csatában valami miatt.
És a következőképp használom: ha meglátom a komát egy csatában,megpróbálok kibaszni vele.
Ez főképp akkor lehetséges, ha csapattárs...
Visszaemlékszik az ember, hogy mi minden bosszantót tettek már vele csapattársai.
- kitolták az ellenfél elé
- blokkolták
- lökdösték
...
Ami csak eszedbe jut, mindet meg lehet ilyenkor tenni a komával. Ha elkezd rámlődözni annál jobb
Vésd eszedbe: EGYSZER meglőhetsz EGY csapattársat a csatában következmény nélkül. ( Mondjuk nem árt ha sebzünk néha ellenfelet is... )
Megjegyzem, a trollgunos tankoknak (meg az artyknak is kivételesen) hatalmas fun faktora van ilyen szempontból
Egyszer egy idióta belémlőtt hátulról... ( Nem én rohantam bele a lovésébe, franc tudja hogy nem látta hogy mozdulatlanul ott állok előtte... )
Ő T-34-85-tel volt... amikor ráforultam az SU-152-vel egyből levette mi fog következni... azt a fejvesztett menekülést élmény volt látni
Aztán persze így is elérte a válaszom...
Ilyen esetben ívesen leszarom a wn8-at, meg a csata eredményét... hosszú távon fontosabb hogy megtanulja hogy a tettek következménnyel járnak ... nem "ítélkezem" én, csak egyenlítek
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...