Sziasztok olyan problémám lenne hogy regisztrált email címem meg szűnt..Jelszavam autó matára volt rakva.A gépemet újra raktam igy nem tudok fel lépni az akkomra irtam a supportnak de nem igazán segitenek.Aki járt már igy és tudna segite kérem irjon elöre is köszi.
Nem segíthetnek, ha nem jut eszedbe a jelszavad vagy nincs meg az az email címed. Akkor lenne esélyed, ha már korábban megadtad a mobilszámodat, úgy tudnál arra új jelszót kérni.
u.i.:
Másokkal is előfordul, hogy a játékhoz olyan emailt regisztrálnak, amit később elfelejtenek vagy mások feltörnek. Ezért érdemes megadni a mobilszámot, hogy bármikor lehessen új jelszót vagy új emailt beállítani.
Ha valaki vágja ezt a crew xp-s matekot segíthetne nekem egy kicsit.
Adott egy FCM 50t amiben 2-3 skilles legénység csücsül. Viszont szeretnék két, skill nélküli 100%-os legényt egy másik ágba képezni a következő feltételekkel:
legénység gyorsított képzés bepipálva
prémium fiók aktív
t8-as prémium tankban ülnek (aminek ugye 10% xp bónusza is van)
csak ez a két legény fejlődik a gyorsítottal így hogy a többiek skillesek
tripla crew xp van életben a hétvégén
Hány csatára van szükségem ahhoz, hogy ezekből a zöldfülűekből egy 2. skillt betöltő legényt képezzek, ha átlag 750 xp/csatával számolunk?
Előre is köszönöm a matematika tanszék segítségét.
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja#218065Írta: Jorg_
Megválaszolva: Jorg_
630.380 xp szükséges a 2. befejezett skill/perk eléréséig.
Maximálisan 196 csata, ha az akció alatt játszod.
Ez kevesebb lesz, a gyorsított legénységivel nem számoltam, mert nem vagyok biztos a képletben.
Last edit: 8 éve 10 hónapja by Jorg_.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Nortonor
Adott egy FCM 50t amiben 2-3 skilles legénység csücsül. Viszont szeretnék két, skill nélküli 100%-os legényt egy másik ágba képezni a következő feltételekkel:
prémium fiók aktív
Figyelem: Spoiler!
Hány csatára van szükségem ahhoz, hogy ezekből a zöldfülűekből egy 2. skillt betöltő legényt képezzek, ha átlag 750 xp/csatával számolunk?
Sziasztok olyan problémám lenne hogy regisztrált email címem meg szűnt..Jelszavam autó matára volt rakva.A gépemet újra raktam igy nem tudok fel lépni az akkomra irtam a supportnak de nem igazán segitenek.Aki járt már igy és tudna segite kérem irjon elöre is köszi.
Email cím, vagy hozzárendelt telefon nélkül esélyed sincs, másik jelszót kapni.
Vagy jól elgondolkodsz hogy mi is volt a jelszavad, vagy ment az egész eddigi játékod a levesbe.
Ez kevesebb lesz, a gyorsított legénységivel nem számoltam, mert nem vagyok biztos a képletben.
Köszönöm.
A gyorsított legénységit, ha csak 2 tagra számítom akkor nem elég a végeredményt leosztani 5-el és szorozni 2-vel?
Köszönöm.
A gyorsított legénységit, ha csak 2 tagra számítom akkor nem elég a végeredményt leosztani 5-el és szorozni 2-vel?
prémium fiók aktív
Figyelem: Spoiler!
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja#218161Írta: Z0lo
Megválaszolva: Z0lo
Tankinspector beállításának van valami trükkje ?
Hetekkel ezelőtt leszedtem de nem tudtam használni és ráhagytam, ma letöltöttem újra, és próbálgattam beállítani, sikertelenül, fut meg minden csak a lényeg a TANK nem látható.(telefonon megvan de annak meg hihetetlenül béna a kezelése)
Olyan kérdésem lenne, hogy van-e olyan weboldal, ami kiirja nekem, hogy az adott tankommal, pl. M4 hány csatát mentem, és átlag hányas tier-be sorolt be az MM?
A vbaddict tudja, csak oda folyamatosan fel kell tölteni a csaták adatait (egy progi a háttérben auto megcsinálja) és abból dolgozik.
No, sikerült feltöltenem, de egyetlen tanknál sem írja ki, csak 0-kat.... ötlet?
Tankinspector beállításának van valami trükkje ?
Hetekkel ezelőtt leszedtem de nem tudtam használni és ráhagytam, ma letöltöttem újra, és próbálgattam beállítani, sikertelenül, fut meg minden csak a lényeg a TANK nem látható.(telefonon megvan de annak meg hihetetlenül béna a kezelése)
Microsoft .NET Framework 4.0 is required to run Tank Inspector.
.NET Framework 4.5.1 is recommended for Windows Vista (SP2+), Windows 7(SP1+) and Windows 8.
Microsoft DirectX 9.0c is required to run Tank Inspector.
segitséget kérek.
történt, hogy egy WT kitolt az ellenfél elé, kaptam két találatot. meglöttem a wt-t és kitiltottak 1 napra.
újabban ez a módi?
kinek lehet ezzel kapcsolatban reklamálni, aki tesz is valamit? nem ez az első eset. érdekes mindig a vétlent tiltják ki.
lehet meglőtem de miatta kaptam be 800 hp sebzést.
segitséget kérek.
történt, hogy egy WT kitolt az ellenfél elé, kaptam két találatot. meglöttem a wt-t és kitiltottak 1 napra.
újabban ez a módi?
kinek lehet ezzel kapcsolatban reklamálni, aki tesz is valamit? nem ez az első eset. érdekes mindig a vétlent tiltják ki.
lehet meglőtem de miatta kaptam be 800 hp sebzést.
Semmit. Nekem volt hasonló, mikor 2 faszkalap élvezetért játszó blokkolt, lőtt, tolt engem, és simán küldtem a replayt a supportnak.
"Köszönjük a jelzését!
Próbáljuk megakadályozni a hasonló kitiltásokat. Azonban, mivel meglőtte a csapattársát, emiatt nem tudunk helyes ítéletet mondani, mivel ebből a szempontból ön a hibás.
Sok sikert a csatamezőn"
Van helyette gondolom más játékod is a gépen
Sajnos a csapattárs meglővésért kapot bann nem lehet vita tárgya tehát jogos lesz de ha van képed meg videód az esetről akkor az a cuontodon keresztül ved fel a kapcsolatot velük és ha igazad van akkor őt is kibannolják,de eltörölni neked nem nagyon fogják-
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...