Sziasztok.
Szoktam olvasni tank elemzést az oldalonés olyanba szeretnék segítséget kérni hogy valaki(k) el tudná nekem magyarázni mit takar azt h Skillek Újra osztása vagy Skillek átképzése. Utoljára a T37 Amerikai light-nál olvastam.Valaki el tudná nekem magyarázni h ez pontosan mit takar ez a Skill újra osztás, skill átképzés?
A válaszokat előre is köszönöm =)
Szia.
Nem tudom a skillek fogalmával tisztában vagy-e, remélem igen.
Példa:
A képen látható legénységnek lassan a második skillje is 100%-os lesz, tehát képezhető lesz a harmadik skill sor. Én viszont szeretnék egy BiA (magyarul talán Bajtársak) skillt, ami ahhoz hogy aktív legyen, minden legénységi tagon 100%-osan kell működnie. Na mármost, ha én ezt elkezdem 3. skillként képezni az bizony k*rva sok idő és csata mire 100% lesz és közben ennek a skillsornak gyakorlati haszna nem lenne amíg nem 100%-os. Tehát fogom és a BiA-t teszem a sor legelejére. Ezt úgy tudom megtenni, ha rámegyek az adott legényre jobbgomb->személyi fájl. Ezzel megnyitom a legény adatlapját, majd a bal alsó panelen ahol a skilleket mutatja rámegyek hogy Eldob.
Ezután feljön ez a kis ablak (klikk rá és nagy lesz) ahol választhatunk, hogy a skillek eldobását milyen szinten szeretnénk végezni.
Ha ingyenes képzéssel váltunk sokat fog bukni a legény a megszerzett százalékokból, ha a kredites 90%-ost válasszuk, akkor már kevesebb a bukás, viszont ilyenkor ügyelnünk kell arra, hogy a már megszerzett első vagy második skill azért maradjon meg 100%-ában, hogy a rápakolt képességek is 100%-osan aktívak maradjanak. (például, ha felraktuk első Skillnek a fent említett BiA-t, akkor, hogy a második képesség is 100%-os maradjon, ahova a parancsnoknál a Hatodik érzéket tesszük akkor a 3. skillt előtte legalább 50%-osra fel kell képeznünk, ha ezt a kredites átképzést választjuk.
A leghatékonyabb átképzés a goldért történő, ezt érdemes féláras időszakban elvégezni.
Miután eldobtuk a skilleket egy + jel fog megjelenni a legény Személyes fájl lapján a skillek helyén. Ha több skillt dobtunk el akkor az alsó idexben egy szám is szerepel, hogy hány további skillre elég tapasztalata maradt. Ezt követően a képességek lapfülön tudjuk újra hozzáadni az eldobott skilleket.
Remélem valamennyire érthető volt. Próbáltam egy magyar nyelvű videót keresni erről, de sajnos nem találtam épkézláb változatot. Ha megy az angol akkor ajánlom ezt:
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...