Bejön az indító képernyő, rányomok az indításra, majd kis idő múlva megjelenik az ablak, amiben a játék futna, de fehéren, és kb azonnal, rá 1 mp-re el is tűnik.
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja#221624Írta: Thothem
Megválaszolva: Thothem
1. kép: Start menü ->Számítógép ->
2. kép: Címsorba, ahol azt látod, "Számítógép" másold be ezt a sort: %appdata%/wargaming.net/worldoftanks
3. kép: Bedob egy másik könyvtárba, ott jelölj ki mindent, és töröld.
Hm, ctrl-alt-del, feladatkezelő indítása, nézd meg hány példányban indult el a WOT. Én ezzel szívok... frissen formázott winyóra telepítettem a winfost, aztán a WOT-ot, szóval semmi előzmény nix, és valamiért két példányban indul el a WOT, pontosabban így el se indul.. ki kell lőjem az egyiket hogy tényleg elinduljon a másikj. Mondjuk sose legyen nagyobb bajom.
Üdv!
Azt meg lehet nézni valahol, hogy egy adott tankot mikor vettünk, vagy az arany vásárlásaimat vissza lehet valahol nézni. Ezek a nyomorultak utalási bizonylatot kérnek rajtam számon, hogy megváltoztathassam a jelszót, így kéne egy támpont, hogy melyik számlák közt keresgéljek.
Üdv!
Azt meg lehet nézni valahol, hogy egy adott tankot mikor vettünk, vagy az arany vásárlásaimat vissza lehet valahol nézni. Ezek a nyomorultak utalási bizonylatot kérnek rajtam számon, hogy megváltoztathassam a jelszót, így kéne egy támpont, hogy melyik számlák közt keresgéljek.
A legegyszerűbb, megváltoztatás előtt megadsz egy telefonszámot, s akkor nem fog kérni bizonylatot.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...