Nálam csak egy indul el. De eltűnik a feladatkezelőből. Elszívtam 3 cigit is még sem megy....
Nem tudom hogyan törlöd a játékot, ha csak simán un installálod, akkor még maradhatnak benne szutykok. Javaslom, töröld ezzel: www.szoftverbaz...3.html
Az utolsó játékhoz tartozó fecnit is eltávolítja. Ha ez sem használ, akkor lehetséges, hogy a gépeddel van prücök.
Csak az a bökkenő, hogy a gond már a telefonszámnál kezdődik, mivel az anno megadott szám már rég nincs meg. Ha meglenne, ugye tudnék jelszót is változtatni. De hogy mennyire agyhalottak, az bizonyítja, hogy az új számot aktiváló kódot a régi, elveszett számra küldik! Na lényeg az, hogy már leveleztem velük hosszan, és csak az utalási bizonylattal hiszik el, hogy én vagyok, és nem feltörték, és csak úgy adnak új számot. De megtekergetném a nyakukat.
Csak az a bökkenő, hogy a gond már a telefonszámnál kezdődik, mivel az anno megadott szám már rég nincs meg. Ha meglenne, ugye tudnék jelszót is változtatni. De hogy mennyire agyhalottak, az bizonyítja, hogy az új számot aktiváló kódot a régi, elveszett számra küldik! Na lényeg az, hogy már leveleztem velük hosszan, és csak az utalási bizonylattal hiszik el, hogy én vagyok, és nem feltörték, és csak úgy adnak új számot. De megtekergetném a nyakukat.
A bankszámládon nyilvántartják, hogy mikor mennyit fizettél a kártyáddal, tehát minden bizonylatot vissza lehet keresni. Onnan kikeresel egy olyat, amin a wargaming szerepel és minden meg van oldva. Nem kell tudnod, hogy mit vettél, csak azt kell bizonyítanod, hogy mikor fizettél és milyen számlaszámról.
A legjobb az, ha az interneten elérhető a bankszámlád, de ha nincs erre lehetőség, akkor be kell menni a bankba.
Hali. Nem tudok belepni a jatekba ezt dobja ki
valakinek esetleg valami tipp?
Frissítetted a klienst? Akkor szokta ezt kiírni, amikor régi klienssel próbálsz bejutni a közben megújított szerverre. Most jött ki az új patch (0.9.17.0), és lehet, hogy még a 0.9.16-tal próbálkozol.
Tankinspectorhoz hozzá tud szólni valaki?Jó ideje gond nélkül működött de pár napja azt mondja,adjam meg a játék főkönyvtárát,de hiába adom meg azt mondja,hogy "érvénytelen". Bármi ötlet?
újra én! vagyok. Három napos szenvedésem még mindig tart! Összefoglalom. Nem indul a játék a launcher után fehér ablak lesz és kilép.
Próbáltam:
-mod nincs rajta
-7-8x újraraktam
-Revo-val töröltem visszaraktam és semmi
-launcher biztonságos mód, vagy az ott lévő ügyfélszolgálat sem hozott eredményt
-töröltem mappákat amit mondtatok.
-évek óta játszok rajta a gépem bírja
-a pusztulása előtt még játszottam hajnalban vele és működött
-a frissítés óta van vele baj
Most jön a (számomra) legfurcsább felraktam este a world of warshipet és gond nélkül megy.....
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...