Sziasztok! [elnézést, ez kicsit hosszú lesz]
32 bites Win XP-s gépről, alaplapba épített ATI Radeon 3100 grafikus kártyával, 2 GB RAM-mal játszom a WoT-ot amióta csak elkezdtem (évek óta). A grafika közel minimum (valami speckós effektek, amiket a minimum beállítás 1-en hagy, nullázva míg a mgjelenítési távolság a minimumhoz képes 1-gyel növelve). Hétfőn még semmi gond nem volt, órákat játszottam 0.9.16-tal. Kedden replay-okat néztem vissza, szintén semmi gond. Szerdán jött a frissítés, leszedte, telepítette, játszanék és két csatából kétszer csatába való belépéskor vagy kilépéskor képernyő elsötétül, gép újraindul. Csütörtökön újabb teszt, egy csata lement rendesen, a másodikból kilépve ismét újraindulás. Pénteken jött mikropatch, helyzet szinte változatlan, sok újraindulás közepette tudtam csak WoT-ozni. Tegnap addig fajult a helyzet, hogy 1,5 óra alatt 1 csatát se tudtam lefolytatni, mert vagy újraindult a gép mikor bedobott volna csatába, vagy már a bejelentkezéskor a garázs kirajzolása során. HWMonitor szerint nincs semmi túlhevülve. Végül azt tudtam csinálni, hogy amikor csatába be akar dobni, akkor Win billentyűt nyomok, és a Start menü felugrása miatt a játék fullscreenből tálcára kerül.
Ekkor várok addig, amíg a tálcán levő WoT ikon el nem kezd kékkel villogni (hogy berakott csatába), ekkor 12-14-ig számolok és utána kattintok rá a WoT-ra. Az esetek 90%-ában így nem hal meg a gép, és 15-20 mp késéssel bent is vagyok a csatában. A csatából való kilépés megkedzésekor szintén Win billentyű, WoT tálcára kényszerül és 1-2 perc múlva megpróbálok visszatérni. Ha kaptam ládikát mostani küldiből, akkor itt újr is indul szegény gép általában, de máskülönben kb. 70%-ban életben marad és mehet a köv. csata. Bármi tipp, mit kéne tenni? Állítólag a tápegység tud ilyet csinálni ha már a végét járja. Nekem 2009-es a táp, 1-2 éve már lett benne cserélve egy kiszáradt elektrolitkondenzátor, de miért csak a frissítés után jelentkezne egy ilyen hiba? Inkább gyanakodok valami WoT fejlesztésre, de minden segítséget örömmel várok.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...