Sziasztok.
Valaki meg tudná mondani hogy a megrendelt ünnepi ládákat hogyan tudom kinyitni????
Mert nekem csak annyit irt hogy mennyek a "dekorációhoz" de ott erről nincs semmi...
én nem tudom most mit csináljak...
HELLP!!
Szia!
A vásárolt ládák automatikusan kinyílnak, ha belépsz a játékba kijön egy ablak, a szövegre már nem emlékszem. Ha nem voltál szerencsés, akkor 250 aranyat kapsz/láda, ez is oda van írva. Ha szerencsés vagy, akkor még kapsz valamit, és az is egyértelmű lesz.
sziasztok!!!! Segítségeteket szeretném kérni !! az új akciónál van bajom !! bármelyik ikonra kattintok akár a karácsonyfára akár a tankra!!!! a képernyő közepére kirakja azt a feliratot hogy" Oktatás betöltése" forog a tankos ikon és lefagy minden, vagyis a háttérbe fut a játék !!!! de nem tudok csinálni semmit !! be kell zárjam a játékot újra kell indítani akkor megy újra !!! a játékot újratelepítettem nincs rajta semmi mód a videó kártya és alaplapi driver friss !!! MI LEHET A BAJ ÉS HOGYAN LEHET KIJAVÍTANI vagy mit csináljak!!!
sziasztok!!!! Segítségeteket szeretném kérni !! az új akciónál van bajom !! bármelyik ikonra kattintok akár a karácsonyfára akár a tankra!!!! a képernyő közepére kirakja azt a feliratot hogy" Oktatás betöltése" forog a tankos ikon és lefagy minden, vagyis a háttérbe fut a játék !!!! de nem tudok csinálni semmit !! be kell zárjam a játékot újra kell indítani akkor megy újra !!! a játékot újratelepítettem nincs rajta semmi mód a videó kártya és alaplapi driver friss !!! MI LEHET A BAJ ÉS HOGYAN LEHET KIJAVÍTANI vagy mit csináljak!!!
Most viszont írtam egy levelet 4 napja, egyet pedig 1 napja és semmi reakció (status-ként: in queue-t ír).
Ebben a levélben egyértelműen és határozottan elálltál a vásárlás szándékától? Ha igen akkor a 14 napon belül vagy, mivel, mint írtad, 4 napja már elküldted, tehát a szándékod jelezted! (Szerintem.)
Valaki olyannak a segítségét szeretném kérni, aki angol nyelvű klienssel játszik.
Szükségem lenne a WoT/res/text/lc_messages mappa tartalmára!
Ez elvileg 73 darab .mo kiterjesztésű fájl, mindösszesen 2-3 megabájt méretben.
Aki tudna segíteni, az legyen kedves rarolva/zipelve küldje el nekem levélben.
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Valaki olyannak a segítségét szeretném kérni, aki angol nyelvű klienssel játszik.
Millió köszönet!
Atkuldtem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Thothem
Várjak szó nélkül és majd csak történik valami? És ha nem, akkor így jártam?
Ha van bent éles Ticket, akkor nem hagyhatják szó nélkül. Az elállási szándékodat kelezted a megadott időn belül. Isten malmai lassan őrölnek. A WG még lassabb, ha pénz visszaadásról van szó.
dobilaci: 1000 köszönet!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci
Sziasztok Az lenne a gondom, hogy játék alatt elég sűrűn felmegy a pingem 999-re de nem tudom miért. Más játékoknál semmi gond csak a WOT szarakszik. Mi lehet a gond? Már újra is raktam de semmi.
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja#222639Írta: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Megválaszolva: 19287d58816f35754c4393db64367f89
gaga101!
Mikor elindítod a wot launchert, a jobb felső sarokba válaszd a beállításokat! Ott kattints a frissítések lehetőségre! Vedd ki a pipát az automatikus frissítés engedélyezése, és a frissítés seed-elés engedélyezése mellől! Alkalmaz és kész. Sok esetben segíteni szokott ez a megoldás.
Last edit: 8 éve 9 hónapja by 19287d58816f35754c4393db64367f89.
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja#222776Írta: Rohamnyuszi
Megválaszolva: Rohamnyuszi
Egy nem a játékot érintő kérdésben kellene kis segítség.
Idén úgy döntöttem, hogy ajándéknak azt kérem, hogy az ismerősök vegyenek gyerekjátékokat amiket rászoruló kissrácoknak adunk, viszont kicsit bajban vagyok, hogy hol lenne rá igazán szükség.
Esetleg valaki tud Budapesten olyan szervezetet, otthont, alapítvány vagy bármit amin keresztül elérhetőek lennének ezek a családok?
Illetve ha van köztünk bárki, akinek gyerekei vannak de anyagi okok miatt problémát okoz az ajándékozás (az ajándékok kb 5-15 közöttieknek optimálisak, de van lego, társas, stb. szóval bárki találhat benne olyat ami megfelelő) akkor dobjon nekem egy PM-et és amennyiben megoldható, szívesen eljuttatnánk neki az ajándékokat.
Mivel Budapesten élek, ezért elsősorban ez a régió lenne optimális.
Köszönöm
Last edit: 8 éve 9 hónapja by Rohamnyuszi.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, dobilaci, tiger, treffhetes10, bodzy, eddi11, Lord_Loga, Sics, Tomat, 19287d58816f35754c4393db64367f89
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja#222782Írta: tiger
Megválaszolva: tiger
Rohamnyuszi,ide írom,hátha más is gondol a rászoruló gyerekekre,én az Ágota alapítványt ismerem.Ha megengeditek iderakom a linkjüket. www.agotaalapit...ex.php
Sok-sok gyerkőc biztos örülne-e nemes gesztusnak és minden tiszteltem a Tiéd.
UI:Még annyit hozzátennék,hogy nagyon támogatják az árva gyerekeket,nevelő szülőknél élő gyerkőcöket.Nem sumák alapítvány,hanem tényleg oda mennek a felajánlások,ahol nagy szükség van rá.Személyes tapasztalat.
Last edit: 8 éve 9 hónapja by tiger.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bodzy, Rohamnyuszi, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Egy nem a játékot érintő kérdésben kellene kis segítség.
Idén úgy döntöttem, hogy ajándéknak azt kérem, hogy az ismerősök vegyenek gyerekjátékokat amiket rászoruló kissrácoknak adunk, viszont kicsit bajban vagyok, hogy hol lenne rá igazán szükség.
Esetleg valaki tud Budapesten olyan szervezetet, otthont, alapítvány vagy bármit amin keresztül elérhetőek lennének ezek a családok?
Illetve ha van köztünk bárki, akinek gyerekei vannak de anyagi okok miatt problémát okoz az ajándékozás (az ajándékok kb 5-15 közöttieknek optimálisak, de van lego, társas, stb. szóval bárki találhat benne olyat ami megfelelő) akkor dobjon nekem egy PM-et és amennyiben megoldható, szívesen eljuttatnánk neki az ajándékokat.
Mivel Budapesten élek, ezért elsősorban ez a régió lenne optimális.
Köszönöm
A Dankó utcai óvodába mindig várnak adományokat. Ezeket az infókat találtam róluk:
Adományozással kapcsolatos információk:
Adományszervező Csoport, vezető koordinátor:
Borsányi Aranka, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (link sends e-mail), (+36-1) 577-0515, (+36-70) 459-3681
Adományok átvételének helyszíne és ideje:
1086 Budapest, Dankó utca 11. (WJLF épülete), munkanapokon 8.00-16.00
(Amennyiben ez az időpont nem megoldható, a főiskolai portaszolgálat átveszi a felajánlásokat munkaidőn kívül, szabad- és munkaszüneti napokon is.)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Rohamnyuszi, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Millió köszönet!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Thothem
Nyugi, én 11 napja várok a Mutz árára. Ami trükkös, mert a PayPal accomon látom, hogy küldtek pénzt de azóta függő státuszban van az utalás - és a Mutz-ot se vették ki a garázsból (nem merek hozzányúlni nyilván)
Találkozott már valaki olyannal, hogy a WG supportja nem reagál semmit a levelére? Korábban bármikor írtam nekik, fél napon belül kaptam valami választ. Most viszont írtam egy levelet 4 napja, egyet pedig 1 napja és semmi reakció (status-ként: in queue-t ír).
Amúgy nem lenne para, de az a helyzet, hogy most visszatérítést kértem (refund, chargeback), amit ugye 14 napig indoklás nélkül igényelhetek (a vásárlás előtt volt az utolsó csatám, azóta nem is merek játszani, nehogy abból legyen gond. Ebből következik, hogy a vásárolt cucc még érintetlen).
Szóval mit lehet ilyenkor tenni, mert nem örülnék, ha lenyelnék a pénzt, mert úgy tesznek, mintha nem is kapnák meg a leveleket?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...