Jelenleg 73 vendég és 3 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 19 perccel ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 6 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 13 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 20 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 21 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 22 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja

SEGÍTSÉG! [régi]

8 éve 9 hónapja #222524 Írta: Tomat
Megválaszolva: Tomat

Sziasztok. :)
Valaki meg tudná mondani hogy a megrendelt ünnepi ládákat hogyan tudom kinyitni????
Mert nekem csak annyit irt hogy mennyek a "dekorációhoz" de ott erről nincs semmi... :O
én nem tudom most mit csináljak...
HELLP!!

Szia!
A vásárolt ládák automatikusan kinyílnak, ha belépsz a játékba kijön egy ablak, a szövegre már nem emlékszem. Ha nem voltál szerencsés, akkor 250 aranyat kapsz/láda, ez is oda van írva. Ha szerencsés vagy, akkor még kapsz valamit, és az is egyértelmű lesz.
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #222562 Írta: tibibi007
Megválaszolva: tibibi007
sziasztok!!!! Segítségeteket szeretném kérni !! az új akciónál van bajom !! bármelyik ikonra kattintok akár a karácsonyfára akár a tankra!!!! a képernyő közepére kirakja azt a feliratot hogy" Oktatás betöltése" forog a tankos ikon és lefagy minden, vagyis a háttérbe fut a játék !!!! de nem tudok csinálni semmit !! be kell zárjam a játékot újra kell indítani akkor megy újra !!! a játékot újratelepítettem nincs rajta semmi mód a videó kártya és alaplapi driver friss !!! MI LEHET A BAJ ÉS HOGYAN LEHET KIJAVÍTANI vagy mit csináljak!!!
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #222586 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

sziasztok!!!! Segítségeteket szeretném kérni !! az új akciónál van bajom !! bármelyik ikonra kattintok akár a karácsonyfára akár a tankra!!!! a képernyő közepére kirakja azt a feliratot hogy" Oktatás betöltése" forog a tankos ikon és lefagy minden, vagyis a háttérbe fut a játék !!!! de nem tudok csinálni semmit !! be kell zárjam a játékot újra kell indítani akkor megy újra !!! a játékot újratelepítettem nincs rajta semmi mód a videó kártya és alaplapi driver friss !!! MI LEHET A BAJ ÉS HOGYAN LEHET KIJAVÍTANI vagy mit csináljak!!!

Már korábban válaszoltam erre:
itt
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #222610 Írta: Thothem
Megválaszolva: Thothem

Most viszont írtam egy levelet 4 napja, egyet pedig 1 napja és semmi reakció (status-ként: in queue-t ír).

Ebben a levélben egyértelműen és határozottan elálltál a vásárlás szándékától? Ha igen akkor a 14 napon belül vagy, mivel, mint írtad, 4 napja már elküldted, tehát a szándékod jelezted! (Szerintem.)
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #222612 Írta: Thothem
Valaki olyannak a segítségét szeretném kérni, aki angol nyelvű klienssel játszik. :)

Szükségem lenne a WoT/res/text/lc_messages mappa tartalmára!
Ez elvileg 73 darab .mo kiterjesztésű fájl, mindösszesen 2-3 megabájt méretben.
Aki tudna segíteni, az legyen kedves rarolva/zipelve küldje el nekem levélben.

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Millió köszönet!
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #222615 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

Valaki olyannak a segítségét szeretném kérni, aki angol nyelvű klienssel játszik. :)

Millió köszönet!

Atkuldtem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Thothem
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #222619 Írta: Thothem

Várjak szó nélkül és majd csak történik valami? És ha nem, akkor így jártam?

Ha van bent éles Ticket, akkor nem hagyhatják szó nélkül. Az elállási szándékodat kelezted a megadott időn belül. Isten malmai lassan őrölnek. A WG még lassabb, ha pénz visszaadásról van szó.

dobilaci: 1000 köszönet!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #222636 Írta: gaga101
Megválaszolva: gaga101
Sziasztok Az lenne a gondom, hogy játék alatt elég sűrűn felmegy a pingem 999-re de nem tudom miért. Más játékoknál semmi gond csak a WOT szarakszik. Mi lehet a gond? Már újra is raktam de semmi.
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #222639 Írta: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Megválaszolva: 19287d58816f35754c4393db64367f89
gaga101!

Mikor elindítod a wot launchert, a jobb felső sarokba válaszd a beállításokat! Ott kattints a frissítések lehetőségre! Vedd ki a pipát az automatikus frissítés engedélyezése, és a frissítés seed-elés engedélyezése mellől! Alkalmaz és kész. Sok esetben segíteni szokott ez a megoldás.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #222776 Írta: Rohamnyuszi
Megválaszolva: Rohamnyuszi
Egy nem a játékot érintő kérdésben kellene kis segítség.

Idén úgy döntöttem, hogy ajándéknak azt kérem, hogy az ismerősök vegyenek gyerekjátékokat amiket rászoruló kissrácoknak adunk, viszont kicsit bajban vagyok, hogy hol lenne rá igazán szükség.

Esetleg valaki tud Budapesten olyan szervezetet, otthont, alapítvány vagy bármit amin keresztül elérhetőek lennének ezek a családok?

Illetve ha van köztünk bárki, akinek gyerekei vannak de anyagi okok miatt problémát okoz az ajándékozás (az ajándékok kb 5-15 közöttieknek optimálisak, de van lego, társas, stb. szóval bárki találhat benne olyat ami megfelelő) akkor dobjon nekem egy PM-et és amennyiben megoldható, szívesen eljuttatnánk neki az ajándékokat.

Mivel Budapesten élek, ezért elsősorban ez a régió lenne optimális.

Köszönöm
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, dobilaci, tiger, treffhetes10, bodzy, eddi11, Lord_Loga, Sics, Tomat, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #222780 Írta: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Megválaszolva: 19287d58816f35754c4393db64367f89
... de jó volt, elolvasni a hozzászólásodat Rohamnyuszi! Örülök, hogy fórumtársak vagyunk. shaking
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, bodzy, Rohamnyuszi
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #222782 Írta: tiger
Megválaszolva: tiger
Rohamnyuszi,ide írom,hátha más is gondol a rászoruló gyerekekre,én az Ágota alapítványt ismerem.Ha megengeditek iderakom a linkjüket. www.agotaalapit...ex.php

Sok-sok gyerkőc biztos örülne-e nemes gesztusnak és minden tiszteltem a Tiéd. shaking :thx2:

UI:Még annyit hozzátennék,hogy nagyon támogatják az árva gyerekeket,nevelő szülőknél élő gyerkőcöket.Nem sumák alapítvány,hanem tényleg oda mennek a felajánlások,ahol nagy szükség van rá.Személyes tapasztalat.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bodzy, Rohamnyuszi, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #222817 Írta: Koteal
Megválaszolva: Koteal

Egy nem a játékot érintő kérdésben kellene kis segítség.

Idén úgy döntöttem, hogy ajándéknak azt kérem, hogy az ismerősök vegyenek gyerekjátékokat amiket rászoruló kissrácoknak adunk, viszont kicsit bajban vagyok, hogy hol lenne rá igazán szükség.

Esetleg valaki tud Budapesten olyan szervezetet, otthont, alapítvány vagy bármit amin keresztül elérhetőek lennének ezek a családok?

Illetve ha van köztünk bárki, akinek gyerekei vannak de anyagi okok miatt problémát okoz az ajándékozás (az ajándékok kb 5-15 közöttieknek optimálisak, de van lego, társas, stb. szóval bárki találhat benne olyat ami megfelelő) akkor dobjon nekem egy PM-et és amennyiben megoldható, szívesen eljuttatnánk neki az ajándékokat.

Mivel Budapesten élek, ezért elsősorban ez a régió lenne optimális.

Köszönöm

A Dankó utcai óvodába mindig várnak adományokat. Ezeket az infókat találtam róluk:

Adományozással kapcsolatos információk:

Adományszervező Csoport, vezető koordinátor:
Borsányi Aranka, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (link sends e-mail), (+36-1) 577-0515, (+36-70) 459-3681

Adományok átvételének helyszíne és ideje:
1086 Budapest, Dankó utca 11. (WJLF épülete), munkanapokon 8.00-16.00
(Amennyiben ez az időpont nem megoldható, a főiskolai portaszolgálat átveszi a felajánlásokat munkaidőn kívül, szabad- és munkaszüneti napokon is.)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Rohamnyuszi, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #222855 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Elküldve ;-)

Millió köszönet!

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Thothem
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #222857 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Nyugi, én 11 napja várok a Mutz árára. Ami trükkös, mert a PayPal accomon látom, hogy küldtek pénzt de azóta függő státuszban van az utalás - és a Mutz-ot se vették ki a garázsból (nem merek hozzányúlni nyilván) :-)

Találkozott már valaki olyannal, hogy a WG supportja nem reagál semmit a levelére? Korábban bármikor írtam nekik, fél napon belül kaptam valami választ. Most viszont írtam egy levelet 4 napja, egyet pedig 1 napja és semmi reakció (status-ként: in queue-t ír).
Amúgy nem lenne para, de az a helyzet, hogy most visszatérítést kértem (refund, chargeback), amit ugye 14 napig indoklás nélkül igényelhetek (a vásárlás előtt volt az utolsó csatám, azóta nem is merek játszani, nehogy abból legyen gond. Ebből következik, hogy a vásárolt cucc még érintetlen).
Szóval mit lehet ilyenkor tenni, mert nem örülnék, ha lenyelnék a pénzt, mert úgy tesznek, mintha nem is kapnák meg a leveleket?

Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• Tankpeti profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kb lényegtelen, ha alapvetően mindenki azzal...
    • Írta: Tankpeti
    • 5 órája 57 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 18 órája 41 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 10 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.