Mint egy noob van kérdésem. Ha jól tudom akkor ha német prémium med be képzem a legények akkor azokat át képzés nélkül át tudom ülltetni egy nem prémium német med be.
Ugye jól tudom?
A problémám az hogy van egy Matildal IV em. 3 skilles legénységgel.Ez szovjet. Valamint van egy Szovjet T34 em. Valamiért a matilda legényeit nem is mind tudom át ültetni bele és akik át ülnek azok is csak 75% osak.
Ennek így kell működni vagy én csinálok valamit rosszul?
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja#222070Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Nem is értem, vagy félreértem?. A prem,.-ből át kellene menniük a nem prem be, hiszen ez az egyik értelme a prem. tank vásárlásnak Gond lehet, hogy tele van a barakk.és ezért nem tudod őket átmozgatni, hiszen azon át történik a legénység csere. Valakiket a szovjet csapatból ki kell rúgni, / elbocsájtani / vagy, új férőhelyekett venni.
Ugyan is bevonod a T34 személyzetét a barakkba, marad mondjuk két szabad helyed. Az újraosztás előtt a Matildából így már csak két főt tudsz a barakkba helyezni a másik kettő a tankban marad.Át lehet tenni őket is több lépcsőben, de előbb-utóbb úgyis kell a barkahely.
Azután, ha már a helyükön vannak be kell menni a legénység személyes adataiba és ki kell választani az új tankot amire átképzed őket. Itt kínálja fel a játék, hogy hány százalékosok legyenek az új tankjukban..
De lehet, rosszul értem a problémát, meg más ha magam is látom a szitut.
A Matildába tudod átrakni bármelyik orosz med-ből a legénységet úgy, hogy nem kell őket átképezni és a tudásuk (alap százalék és skillek) működik tovább.
A prémium tankok előnye, hogy átképzés nélkül tudsz bele legénységet tenni, plusz XP-t kap benne a legénység, jobban keres, mint a sima társai.
Sziasztok!Segítsetek,nem tudok belépni!!!!! Eljutok az email cím jelszó megadásig,ott enter és a kapcsolódás után kiírja hogy:Szerverhez való csatlakozás sikertelen!!!Mit tegyek??
Ha valaki tud egy működőképes Safe shot mod elérési linket küldeni, nagyot segítene. A jelenlegivel sajnos minden további nélkül seggbe tudom lőni a figyelmeztetendő csapattársat.
Hasonló kínom van a 6. érzék moddal. Csupán fél másodpercre villan fel a lámpa a beállított 12 mp helyett.
Ha valaki tud egy működőképes Safe shot mod elérési linket küldeni, nagyot segítene. A jelenlegivel sajnos minden további nélkül seggbe tudom lőni a figyelmeztetendő csapattársat.
Hasonló kínom van a 6. érzék moddal. Csupán fél másodpercre villan fel a lámpa a beállított 12 mp helyett.
A safe shot mod a tiltott modok listáján van, szóval nem ajánlom, hogy tovább keresgélj.
A safe shot mod a tiltott modok listáján van, szóval nem ajánlom, hogy tovább keresgélj.
sziasztok.... annyi lenne a gondom h fel lettem jelentve egy társam megsebzése miatt..persze nem akarattal történt a dolog..hol tudok ez ügyben érdeklődni..köszönöm....
Sziasztok. Segítség kellene. Lefagy a gép mostanság és nem tudom miért. Mi lehet a probléma? Videókártya? Memória? Alaplap? Köszönöm a válaszokat. Kép csatolva.
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja#222184Írta: AzertsemJo
Megválaszolva: AzertsemJo
Keresgélj csak nyugodtan tovább , NINCS tiltólistán
Konkrétan a WG álltal engedélyezett mód
Amúgy benne van mindegyik módpackban.
PL.: Aslain , OMC.
Amit ezekben találsz mind a WG-vel történt egyeztetés után került bele.
Az OMC honlapnál mindegyik bent lévő módnak fent van a leírása ÉS az eredeti elérhetősége is a "Content" részen.
Ez a SafeShoot esetében :
SafeShotExtended
Last edit: 8 éve 9 hónapja by AzertsemJo.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Yan-Chi
Tavaly is ez volt a garázs karácsonykor, de tavaly szólt mögötte népies zene, most meg semmi, csak a vonat zakatolás hang meg a mikulás repülése, ennyi, csak nálam nincs zene?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...