Jelenleg 55 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 3 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 9 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 11 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 11 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

SEGÍTSÉG! [régi]

7 éve 8 hónapja #264211 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

Én modokat nem használok.

Viszont az éjjel töröltem, majd újratelepítettem az egész WoT-ot.

Vettem új egeret (amúgy is kellett volna) Kipróbáltam egy másik felhasználói fiókban is.

És semmi sem változott. Arra rájöttem, hogyha rövid sorozatokkal küzdök az "egybe hosszan a teli tár kilövése" helyett, akkor és csak akkor nem indítja el feltöltés után a következő sorozatot.

Teli tár egybe kilövés után feltölt, majd indítja is az újabb sorozatot egybe, akkor is, ha éppen tétlenül álldogálsz, és mondjuk pont a csapattárdadat lövöd se..be.

Ha ez egy új beállítás a WoT-ban, akkor kérem a panaszkönyvet....

Hiába törlöd a wot-ot, a beállításai egy külön mappában vannak. Ha laptopról játszol, akkor még bezavarhat a touchpad, amit célszerű kikapcsolni.
Téma zárolva.
7 éve 8 hónapja #264263 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Szerintem az lehet a gond, hogy az egér beállításainál (vezérlőpult) be van kacsolva a "markoló"
Így ha egyszer kattintasz, olybá veszi, mintha nyomva tartanád a gombot, addig amíg még 1x nem kattintasz.
Nem a játékban van a hiba.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 19287d58816f35754c4393db64367f89, János Szűcs
Téma zárolva.
7 éve 8 hónapja #264341 Írta: János Szűcs
Megválaszolva: János Szűcs
Köszönöm !

Értem, megnéztem, nem is tudtam, hogy van ilyen funkció az egérbeállításoknál, biztos nem direkt pipáltam be. Most az irodámban vagyok, este megpróbálom az otthoni gépen, hátha a tényleg ez a baj.
Téma zárolva.
7 éve 8 hónapja #264357 Írta: János Szűcs
Valóban a markoló volt kipipálva.
Köszönöm a segítséget.
Téma zárolva.
7 éve 8 hónapja #264358 Írta: János Szűcs
Valóban a Markoló volt kipipálva.
Köszönöm a segítséget.
Téma zárolva.
7 éve 8 hónapja #264389 Írta: KUF
Megválaszolva: KUF
Sziasztok!

Már több mint két hete nincs a legénységemnek hangja a játékban. Lényegében egyik csatáról a másikra némultak el, azt hittem valami bug lesz, de ingame chat-ben sem tudnak ilyesmiről.
Beállításokban minden opciót végigpróbáltam már, minden hangfal szól, lövésnek, tankoknak van hangja, még a hatodik érzék is szól. Amiket lehet, a beállításokban csekkoltam is, pl. hatodik érzék.
De a legénység néma maradt ott is.

Modok nélkül játszom, valami tipp hogy mi lehet a hiba oka?
Téma zárolva.
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #264606 Írta: Solyka
Megválaszolva: Solyka
Sziasztok.

Szeretnék segítséget kérni, nálam hozzáértőbb tankistáktól. 2-3 hete kezdődött hogy egyszer csak úgy, kiépett a játékból a gépem, vissza a windows-ba. Hibaüzenet vagy bármi nélkül. Nem nagyon volt még ilyen. Csatában voltam, csatlakoztam vissza egyből, sajna mire visszakerültem, már kilőttek. Másnap megint volt egy ilyen,aztán két nap semmi, aztán megint. most van hogy egy nap háromszor is. Amikor egyböl újraindítom, visszatesz a csatába, de a minimapon nem tudok megjelölni semmit, és elég sokat gondolkozik csata után fekete képernyővel mire visszatesz a garázsba. Ha kilépek és újraindítom jó minden, valameddig, Nem vátozott hardveresen a gépemben semmi. Vga szoftverfrissítés, és a játék újratelepítése nem oldotta meg a problémát. Dobott már ki úgy is hogy a garázsban voltam. Megköszönök minden építő jellegű segítséget. Modokat nem használok.
Téma zárolva.
7 éve 8 hónapja #264633 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

Sziasztok.

Szeretnék segítséget kérni, nálam hozzáértőbb tankistáktól. 2-3 hete kezdődött hogy egyszer csak úgy, kiépett a játékból a gépem, vissza a windows-ba. Hibaüzenet vagy bármi nélkül. Nem nagyon volt még ilyen. Csatában voltam, csatlakoztam vissza egyből, sajna mire visszakerültem, már kilőttek. Másnap megint volt egy ilyen,aztán két nap semmi, aztán megint. most van hogy egy nap háromszor is. Amikor egyböl újraindítom, visszatesz a csatába, de a minimapon nem tudok megjelölni semmit, és elég sokat gondolkozik csata után fekete képernyővel mire visszatesz a garázsba. Ha kilépek és újraindítom jó minden, valameddig, Nem vátozott hardveresen a gépemben semmi. Vga szoftverfrissítés, és a játék újratelepítése nem oldotta meg a problémát. Dobott már ki úgy is hogy a garázsban voltam. Megköszönök minden építő jellegű segítséget. Modokat nem használok.

Nekem akkor van ilyen, ha kevés a memória. Nincs megnyitva más program is, böngésző vagy más?
Téma zárolva.
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #264645 Írta: ttaamm74
Megválaszolva: ttaamm74
KUF...esetleg torokgyulladás? :d3:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: KUF
Téma zárolva.
7 éve 8 hónapja #264651 Írta: Solyka
Megválaszolva: Solyka
32 gb DDR4-es van benne.
Téma zárolva.
7 éve 8 hónapja #264657 Írta: Lidercnyomas
Megválaszolva: Lidercnyomas

32 gb DDR4-es van benne.

Nahimic audio-effectek? Nekem arra 'allergiás'a WoT.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Solyka
Téma zárolva.
7 éve 8 hónapja #264675 Írta: Red_Darth_Wader
Megválaszolva: Red_Darth_Wader

Sziasztok.

Nekem akkor van ilyen, ha kevés a memória. Nincs megnyitva más program is, böngésző vagy más?

Alapból 2 oka lehet (és ha nem ezek, akkor még sok más is, de azokat most hagyjuk):

Egyik:
Hiába a 32 GB RAM, a virtuális memóriát is jól kell beállítani - ha W.o.T.-ról van szó.
Az biztosan nem jó, hogy "A Windows kezeli" - egyéni beállítás kell.
Hogy milyen legyen, abba inkább nem mennék bele, mert ez olyan, amihez "mindenki ért" - azaz: hitvita lenne belőle.
Nekem van egy beállításom, szakemberek mondták és nálam kiválóan működik.
Bizonyára nem csak én ismerek igazi szakembereket.

Másik:
Az örök nagyvita tárgya ezen a honlapon: a hőmérséklet.
Akikre én hallgatok - és soha nincs gond a W.o.T. futásával -, ők azt mondják, hogy 60C alatt legyen mindig a 3 hőmérséklet: GPU, CPU, alaplap - vannak programok, amik ezeket játék közben is kiírják valamelyik monitor-sarokba, amelyik sarokban akarod látni.
Mások esküsznek rá, hogy nekik pl. a videókártya dobozára írva van, hogy 100C-on is gond nélkül üzemel - ilyenkor a kérdés az, hogy mennyi időn át?, illetve, hogy a többi kapcsolódó rész bírja-e a 60C-nál többet?
Általában nem bírja és "megsül" valahol a gép egy része - erre védekezésül "dob ki" a játékból .
Ha nekem 3 ventilátorral (asztali gépbe építettek) soha nem megy még nyári kánikulában sem 60C fölé játékban a 3 hőmérséklet, akkor nem lehet a dolog nagy ördöngösség.

És a többi lehetséges gondok közül néhányról:
1.
Nagytakarítás, majd utána töredezettségmentesítés.
2.
Játék közben a "Prioritást" a W.o.T.-hoz rendelni legmagasabb fokozatban.
3.
Internet-gyorsítás:
Ezt nem szó szerint kell érteni, hanem csomag-optimalizálásként - erre van beállítási lehetőség (kettő) a Windows 7-ben és a Windows 10-ben is.
És ezzel alacsonyabb lesz a PING-ed és tabilabb az internet-kapcsolat... nálam 11 körüli a PING ezekkel a beállításokkal, ezek nélkül 23 körüli... másoknál viszont 35 körüli vagy magasabb is szokott lenni.

És még csomó minden van, amiket érdemes a W.o.T. érdekében jól beállítani, átnézni.
Téma zárolva.
7 éve 8 hónapja #264727 Írta: Morphus101
Megválaszolva: Morphus101
nem win10ed van veletlenul?
Téma zárolva.
7 éve 8 hónapja #264742 Írta: -Pannon-
Megválaszolva: -Pannon-
Hali!
Nekem a Win 10 legutóbbi frissítése után jelentkezett ez és az, hogy a videókártya ventiket nem pörgeti fel szükség esetén sem.Lehet, hogy a kettő összefügg? ;)
Visszaállítottam az előző verziót, azóta minden ok.
(igaz, hogy a frissítést csak tologatni lehet, letiltani nem, de addig csak megtalálják a hiba okát)
Üdv.
Téma zárolva.
7 éve 8 hónapja #264748 Írta: Red_Darth_Wader
Megválaszolva: Red_Darth_Wader

Hali!
Nekem a Win 10 legutóbbi frissítése után jelentkezett ez és az, hogy a videókártya ventiket nem pörgeti fel szükség esetén sem.Lehet, hogy a kettő összefügg? ;)
Visszaállítottam az előző verziót, azóta minden ok.
(igaz, hogy a frissítést csak tologatni lehet, letiltani nem, de addig csak megtalálják a hiba okát)
Üdv.

A Windows 10-hez kétféle frissítés érkezik havi keddenként (itt most nem a tavaszi és őszi verzióváltásról van szó):

Az egyik:
Olyan, ami nem piszkál bele a teféle beállításokba - ilyenkor igazából észrevehetetlen a frissítés általában.

A másik:
Ami alaphelyzetre visszalöki a Windows-t és a teféle beállításokat újra be kell állítani.
Ebből mostanában (értsd: kb. az elmúlt 2 hónapban) volt kettőre is példa, ha jól emlékszem.
Ezért működik jól a korábbi beállításaiddal a 10-ed.
Szerintem az a megoldás, hogy a frissítést "rá kell engedni", majd takarítás, töredezettségmentesítés és a teféle beállítások visszaállítása - legalább is nálam ez a szisztéma és eddig bevált.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ankhiszesz
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 6 órája 47 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 8 órája 19 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 32 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.