Jelenleg 55 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 3 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 9 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 11 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 11 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

SEGÍTSÉG! [régi]

7 éve 8 hónapja #264752 Írta: Arathpanther
Megválaszolva: Arathpanther

Sziasztok!
Érdeklődnék, van-e vagy volt-e valakinek olyan problémája, hogy a WOT-ban nem tudok prémablakba lépni, illetve magára a wargaming oldalára. Gondolok itt az akciókra, illetve változásjegyzékekre. Amint rányomok az ilyen külső oldalra irányító linkre, fekete képernyő fogad. Nem új keletű probléma, ha jól emlékszem 9.18 óta csinálja, de már kezd egy kissé idegesíteni. Akár hányszor el akarom olvasni a dolgokat, ALT+TAB és külön rákeresek a böngészőben. Ha valakinek ötlete van rá, kérem ne tartsa magában. Egyébként szűz, újratelepített WOT-nál is csinálja, a WOWS-nál semmi problémám. WIN8.1 Pro 64bit op rendszert használok. Köszi a segítséget!

Üdv és kellemes hétvégét!
Arathpanther

Sziasztok!

Nem találkozott senki ilyen problémával? Tegnap megint sikerült behoznom a fekete képet.. :(
Vagy írnom kellene a technical supportnak? Igaz az angol nyelvtudásom eléggé gyér.
Téma zárolva.
7 éve 8 hónapja #264762 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

Hali!
Nekem a Win 10 legutóbbi frissítése után jelentkezett ez és az, hogy a videókártya ventiket nem pörgeti fel szükség esetén sem.Lehet, hogy a kettő összefügg? ;)
Visszaállítottam az előző verziót, azóta minden ok.
(igaz, hogy a frissítést csak tologatni lehet, letiltani nem, de addig csak megtalálják a hiba okát)
Üdv.

A Windows 10-hez kétféle frissítés érkezik havi keddenként (itt most nem a tavaszi és őszi verzióváltásról van szó):

Az egyik:
Olyan, ami nem piszkál bele a teféle beállításokba - ilyenkor igazából észrevehetetlen a frissítés általában.

A másik:
Ami alaphelyzetre visszalöki a Windows-t és a teféle beállításokat újra be kell állítani.
Ebből mostanában (értsd: kb. az elmúlt 2 hónapban) volt kettőre is példa, ha jól emlékszem.
Ezért működik jól a korábbi beállításaiddal a 10-ed.
Szerintem az a megoldás, hogy a frissítést "rá kell engedni", majd takarítás, töredezettségmentesítés és a teféle beállítások visszaállítása - legalább is nálam ez a szisztéma és eddig bevált.

Te vagy troll vagy vagy rohadtul nem ertesz hozza de probalsz okosnak tunni.

Melyik vagy?
Téma zárolva.
7 éve 8 hónapja #264769 Írta: KUF
Megválaszolva: KUF

KUF...esetleg torokgyulladás? :d3:

Bár úgy lenne, de csak nem akarnak meggyógyulni :P
Na majd a 0.9.22-nél újrarakom a játékot hátha megered a nyelvük. ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ttaamm74
Téma zárolva.
7 éve 8 hónapja #264775 Írta: -
Megválaszolva: -

Hali!
Nekem a Win 10 legutóbbi frissítése után jelentkezett ez és az, hogy a videókártya ventiket nem pörgeti fel szükség esetén sem.Lehet, hogy a kettő összefügg? ;)
(igaz, hogy a frissítést csak tologatni lehet, letiltani nem, de addig csak megtalálják a hiba okát)
Üdv.

Ámbár én se vagyok Rendszergazda++, de szerintem a videókártya driveredet újra kellene raknod. Pl a Crimson-nal (ha AMD-s vgad van), akkor ott a Wattman-el el lehet kúrni ezeket a beállításokat. Egy vga driver frissítés, és talán megoldódik a hiba. :)

Nekem már fordult elő ilyen, hogy Windows frissítés után drivert is kellett cserélni, de akármilyen drivert. Volt, amikor a hangkártya driveremet lőtte ki a p.csába, volt amikor eltűnt a Catalyst-em. :D
Téma zárolva.
7 éve 8 hónapja #264784 Írta: Obito
Megválaszolva: Obito

Hali!
Üdv.

A Win 10 frissítések tiltására van lehetőség. (Local Group Policy -ban)
Én személy szerint le is tiltottam, mert volt hogy bekavart már más programoknak.
Téma zárolva.
7 éve 8 hónapja #264792 Írta: AzertsemJo
Megválaszolva: AzertsemJo

Én személy szerint le is tiltottam, mert volt hogy bekavart már más programoknak.

Ez nem minden verzióra igaz ;)
Ha "Home" változat van a gépen akkor registry bejegyzést kell manuálisan csinálni hozzá.
És ahol alapból bent van ott is "eldugták" annyira hogy a legtöbb felhasználó soha az életben nem találja meg :(

(Mert ugye mindenki a frissítés beállításnál keresi -megszokásból/logikusan gondolkodva- de nem ott van. A legtöbben itt feladják , pedig némi keresgetéssel minden fent van erről is a neten. :P )
Téma zárolva.
7 éve 8 hónapja #264806 Írta: Kesumisu
Megválaszolva: Kesumisu
Én mindig telepítem a frissítéseket, s nem volt még olyan hiba, amit nem tudtam volna megoldani. Igen, előfordul, hogy egy komolyabb frissítés után egy-két dolog nem működik, vagy nem rendesen működik.
Előfordult, hogy 1-2 játék nem indult el, vagy éppen kivágott a wot a win frissítés után. Ilyenkor nálam mindig a videokari vagy az alaplap körül kellett matatnom. Nem mindig elég szimplán újratelepíteni a drivert, vagy éppen a szoftvert amivel tudod buherálni a kártyát, el is kell távolítani a rendszerből maradéktalanul.

Például az utóbbi biztonsági frissítés miatt, egyszerűen nem volt hajlandó az asus ai suite 3 elindulni. Bár a feladatkezelőben úgy látszott, hogy fut. S rendszertelen fagyások voltak játék közben.A telepítőjével eltávolítottam, majd újraindítottam a gépet. De nem tudtam normálisan feltelepíteni.Nem volt hajlandó működni. E nélkül, meg brutál hangosak a ventilátorok. Nem kellett sokat böngésznem a neten, találtam egy béta suit3 verzát, ami elméletben megoldja ezt a hibát, de nálam ez sem jött be.
Jött a jó öreg megoldás. Újból feltettem az asus ai suite 3, majd elővettem a Your uninstaller progit (elfelejtettem, hogy ez is van a gépen, 2014 óta...). Letöröltem vele, ez a registry-ből is kipucolta a suite bejegyzéseit. (behívja a gyári uninstallert, majd amikor a suite újra akarja indítani a gépet, nemet kell nyomni, ezután következik a registry takarítás). Újraindítás és újratelepítés után problémamentesen működött minden. Persze a ventilátor fordulatokat újból be kell állítani.

Ha a videókari drivert kell újratelepíteni, előtte azt is el kell távolítani. Az eszközkezelőben jobb klikk a videókarira, majd klikk az eszköz eltávolítása lehetőségre, s a megjelenő ablakban pipa be a "Törölje az eszköz illesztőprogramját" lehetőségre, majd klikk az eltávolítás gombra. Gép újraindít. A windows leszedi magának az illesztőprogit.Előfordult, hogy ezzel is szépen futott a rendszer. Ha nem jött be a windows-os, akkor ezt is eltávolítani az előző módszerrel, közben letölteni a legfrissebb gyári drivert, s feltelepíteni.
Nekem nvidia karim van, de én nem szoktam az experience progit feltenni, mert volt már, hogy az kavart be, csak a drivert, és mindig és kizárólag tiszta telepítés opcióval.

Ezek a "hibák" benne lehetnek egy rendszer frissítésében. Együtt lehet velük élni. Szerintem a biztonság többet ér...
Kicsit hosszúra sikeredett a hozzászólásom, bocsánat érte!
Téma zárolva.
7 éve 8 hónapja #264811 Írta: Jhonsi2519
Megválaszolva: Jhonsi2519
Sziasztok .
Valaki tudna -e abban segíteni hogy ma mentem egy kört a Persingemmel és a csata végén ilyen fogadott hogy -80.000 kredit és ezt csak a fogyó cikkre írta és ezt nem tudom mire vélni mert kis készletek vannak rajta és mindegyikből 100 db van a raktárban................ :spaz: :spaz:
Előre is köszi a segítséget
Téma zárolva.
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #264812 Írta: Obito
Megválaszolva: Obito

Ez nem minden verzióra igaz ;)
Ha "Home" változat van a gépen akkor registry bejegyzést kell manuálisan csinálni hozzá.
És ahol alapból bent van ott is "eldugták" annyira hogy a legtöbb felhasználó soha az életben nem találja meg :(

(Mert ugye mindenki a frissítés beállításnál keresi -megszokásból/logikusan gondolkodva- de nem ott van. A legtöbben itt feladják , pedig némi keresgetéssel minden fent van erről is a neten. :P )

Jogos, a Home verzió zártabb. De megoldható ott is, ahogyan említetted. Mondjuk ki használ a gépein home verziót? :awesome:
Téma zárolva.
7 éve 8 hónapja #264813 Írta: Thothem
Megválaszolva: Thothem

Sziasztok .
Valaki tudna -e abban segíteni hogy ma mentem egy kört a Persingemmel és a csata végén ilyen fogadott hogy -80.000 kredit és ezt csak a fogyó cikkre írta és ezt nem tudom mire vélni mert kis készletek vannak rajta és mindegyikből 100 db van a raktárban................ :spaz: :spaz:
Előre is köszi a segítséget

Screenshot a csata végi jelentésről? Replay? Mert így minden nélkül nehéz...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jhonsi2519
Téma zárolva.
7 éve 8 hónapja #264814 Írta: Jhonsi2519
itt a kép a részletes jelentésről
Mellékletek:
Téma zárolva.
7 éve 8 hónapja #264815 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

itt a kép a részletes jelentésről

A fogyócikkeket is kéne látni (tényleg kicsi volt bent? kóla nem volt?), hogy véleményt mondjunk.
Téma zárolva.
7 éve 8 hónapja #264817 Írta: Jhonsi2519
Igy használom a tankomat nem használok kolát még meg csak ezeket a ki scsomagokat szoktam használni egyedül a T32 tön van egy nagy méretű javító csomag
De semmi más
Mellékletek:
Téma zárolva.
7 éve 8 hónapja #264818 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Igy használom a tankomat nem használok kolát még meg csak ezeket a ki scsomagokat szoktam használni egyedül a T32 tön van egy nagy méretű javító csomag
De semmi más

Valószínűleg többször aktiváltad valamelyik fogyóeszközt, vagy mindhármat.

De ha nem akkor a -75 akkor is sok.
Téma zárolva.
7 éve 8 hónapja #264820 Írta: Jhonsi2519
Ha jól emlékszem 2 szer a javítást 1 szer a elsősegélyt , de akkor is miért vont le ennyit ha van a raktárban ez a csata után mentem már 10 csatát ugyan ennyiszer használtam a fogyó cikket és a többinél 0 creditet ír a pótlásnál
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 6 órája 47 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 8 órája 19 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 32 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.