Újabb fejlemény:
Sajnos ma reggel 05:03 perckor (2018.01.20) arra ébredtem, hogy magától próbál elindulni a gép. Az előzőleg leírtakhoz hasonlóan tudott csak elindulni. De az Op. betöltődése után pár másodperccel el is kezdett leállni. Ezt többször meg is tudtam ismételni. Illetve már 1-2 perecel a leállítás után elindult magától ismét, ez is reprodukálható volt még úgy is , hogy mindent lekötöttem a pc-ről. Majd kikapcsoltam a főkapcsoló funkció beállításnál a leállítás lehetőséget. Ekkor már valamivel stabilabban indult, a gép, már nem kezdett leállni magától, ha mégis, hirtelen kikapcsolt, mint amikor elmegy az áram, vagy amikor a bekapcsoló gombot 5 másodpercnél tovább tartanám nyomva... Az is fura volt, hogy néha nem is kellett "benyomni" a gombot, elég volt csupán kicsit jobbra-balra megmozgatni.
Ezért kipróbáltam az alaplapnál, hogy a Power gomb helyére a Reset gombot kötöttem. Rendben működött több óra elteltével is. Az előlapot megnézve észrevettem, hogy nem mindig "jön" vissza teljesen a bekapcsoló gomb. Félig benyomva tartotta a mikrokapcsolót, ez okozta problémát. A gomb a felső részén hozzáért az előlaphoz,ezért kicsit meg-meg szorult.Teszt képen visszakötöttem rendesen a bekapcsológombot, ismét előjött a hiba, sőt ha a bekapcsológomb leállítási funkcióját is visszakapcsoltam, akkor újból elkezdett többször újraindulni.
Levett előlappal viszont normálisan működött ( Thermaltake vp300aw2n a ház típusa), ezért egy kis finom igazítás az előlapom a nyomógomb felső részénél megoldotta a problémát.
Most sem a frissítések miatt történt a hiba, csupán szerencsétlen véletlen volt...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...