Ha jól emlékszem 2 szer a javítást 1 szer a elsősegélyt , de akkor is miért vont le ennyit ha van a raktárban ez a csata után mentem már 10 csatát ugyan ennyiszer használtam a fogyó cikket és a többinél 0 creditet ír a pótlásnál
Ez az összeg akkor jön ki, ha eredetileg nagy fogyóeszköz volt benne, és a gép feltöltésénél manuálisan tettél bele kicsit.
2x nagy javítás: 40E
1x nagy elsősegély: 20E
1 kis jav 5E
1 kis els: 5E
1 kis tűzoltó 5E
Bár ez lehet hogy hülyeség amit írtam, de nem tudok mást elképzelni, azon kívül, hogy valami bug volt.
Nekem egyszer volt olyan, hogy kifizettem XP-ben és kreditben a löveget csak nem kaptam meg.
Írtam egy ticketet és orvosolták.
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja#264826Írta: vikthornox
Megválaszolva: vikthornox
Ha álcázófestés van fenn és az Előre Összeállított Stílust használod akkor az kerül 75000-be. Ha pedig bekapcsoltad az automatikus hosszabítást akkor szokta így levenni.
Last edit: 7 éve 8 hónapja by vikthornox.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: matyiabagoly, Ba_nshee
Ha álcázófestés van fenn és az Előre Összeállított Stílust használod akkor az kerül 75000-be. Ha pedig bekapcsoltad az automatikus hosszabítás akkor szokta így levenni.
^^Itt a helyes válasz, lejárt a 100 csata az előző (kredites) festés óta.
Jhonsi2519, egy kérdés: Szándékosan gyűjtöd a TP-t a tankon és nem a legénységen?
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja#264830Írta: Jhonsi2519
Megválaszolva: Jhonsi2519
ahogy láthatod nagy fogyó cikkekből is van tartalék és ezekből nem használtam akkor
Nem értem ezt be kell nyelnem addig jó míg nem a Tankomat veszi el így
ahogy láthatod nagy fogyó cikkekből is van tartalék és ezekből nem használtam akkor
Nem értem ezt be kell nyelnem addig jó míg nem a Tankomat veszi el így
Nem kell benyelned, írj egy ticketet, előbb utóbb reagálnak, ha jár, akkor kompenzálnak.
Hello egy olyan gondom lenne hogy a játék csata közben vagy akár menüben is fogja magát és lefagy... Hang van a háttérben fut minden de tálcára nem tudok lemenni.. Nem enged... Kis ablakban látom a feliratot hogy a jatek nem válaszol... Lényegében a reset segít csak... A gondom nem pusztán ez... Hanem az hogy random... Valamelyik nap egyszer se... Valamelyik nap 5 csatábol 5-ször.. Pl ma is... Esetleg valakinek ötlet vagy tanács? Ujra is raktam... Vga driver a legfirssebb... Memória tesztet is csináltam... Aslain modpacket használok
Hello egy olyan gondom lenne hogy a játék csata közben vagy akár menüben is fogja magát és lefagy... Hang van a háttérben fut minden de tálcára nem tudok lemenni.. Nem enged... Kis ablakban látom a feliratot hogy a jatek nem válaszol... Lényegében a reset segít csak... A gondom nem pusztán ez... Hanem az hogy random... Valamelyik nap egyszer se... Valamelyik nap 5 csatábol 5-ször.. Pl ma is... Esetleg valakinek ötlet vagy tanács? Ujra is raktam... Vga driver a legfirssebb... Memória tesztet is csináltam... Aslain modpacket használok
Mod nélkül is próbáltad? A régi beállításokat (preferences.xml+cache mappák) is törölted?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...