- Köszönetek: 0
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Az észlelési távolságot nem az határozza meg, hogy TD-ben ülsz-e vagy sem. Hanem az ellenséges tank aktuális álcaértéke, illetve a te látótávod. Ha az előtted levő bokron mesterlövész módban nem látsz át, akkor abban az irányban az ellenséges tankok élvezik a bokor adta bónusz álcafaktort, és nehezebben spottolod fel őket (igaz, ők is nehezebben spottolnak téged, hacsak nincsenek a bokor 15 m-es körzetében). Szóval ha 10-12 réteg bokor mögött vagy, akkor elég nyugodtan lődözhetsz vakon, csak magadtól nem fogod meglátni a célpontokat.Látom 30k csata alatt semmit nem tanultál. Van a látótávolság ( az amikor a felfedezett tankot még látod), van az észlelési távolság (amikor észleled az ellenség tankját). A TD-nek az észlelési távolságát nyirbálták meg úgy, hogy a felé tartó tankot sem látja meg. A közepes és könnyű tanknak nagy az észlelési távolsága mégis hátul campel.
Köszi! Megelőztél kicsit. Emberünk valamilyen nagyon fura szemüvegen át nézheti a játékot. Panaszkodni nagyon tud, meg a jelek szerint konzisztens td játékos lehet. De felhasználónevet nem oszt meg annak ellenére hogy leszólt engem. A látótávolság pedig nem az amikor a felfedezett tankot még látod...
Az észlelési távolságot nem az határozza meg, hogy TD-ben ülsz-e vagy sem. Hanem az ellenséges tank aktuális álcaértéke, illetve a te látótávod. Ha az előtted levő bokron mesterlövész módban nem látsz át, akkor abban az irányban az ellenséges tankok élvezik a bokor adta bónusz álcafaktort, és nehezebben spottolod fel őket (igaz, ők is nehezebben spottolnak téged, hacsak nincsenek a bokor 15 m-es körzetében). Szóval ha 10-12 réteg bokor mögött vagy, akkor elég nyugodtan lődözhetsz vakon, csak magadtól nem fogod meglátni a célpontokat.Látom 30k csata alatt semmit nem tanultál. Van a látótávolság ( az amikor a felfedezett tankot még látod), van az észlelési távolság (amikor észleled az ellenség tankját). A TD-nek az észlelési távolságát nyirbálták meg úgy, hogy a felé tartó tankot sem látja meg. A közepes és könnyű tanknak nagy az észlelési távolsága mégis hátul campel.
Összegezve: légy szíves, ne terjessz félrevezető információkat a Wotinfón. (Nyersebben megfogalmazva: te vagy az, aki nem tanult meg bizonyos dolgokat X ezer csata alatt.) Ha nem hiszed, akkor írj rám játékban (ugyanez a játékbeli nevem), egyeztetünk egy időpontot hosszú hétvégére, és bemegyünk együtt egy gyakorló csatába: én TD-vel, te amivel akarsz. Aztán tesztelhetjük, hogy az én TD-m is szenved-e attól, amitől állításod szerint a tied.
Ha szereted a játékot, akkor játszani kell. Ott játssz, ahol a legjobban szeretsz. Én is T5-6-7-ben érzem a legjobban magam. Gunmarkolj le 2-3 tankot ezen a szinten és jobban fogod érezni magad.Nagyon szerettem ezt a játékot, és igazából szeretem is, de nem vagyok hajlandó a töltelék szerepet betölteni, vagy domináns vagyok a csatákban (legalábbis a többségében), vagy szarok az egészre, és megy a levesbe. Jah, anno a light tankokkal játszottam a legjobban, meg a legszívesebben. Most? olyan béna vagyok velük, h hihetetlen. Mondhatnám azokkal vagyok a legbénább...
Na szóval bocsi, ha esetleg van itt visszatérő, aki így járt, mint én, vagy pont ellenkezőleg, ott folytatta, ahol abbahagyta, kíváncsi lennék a véleményére. Ugyan mit lehet tenni ez ellen? Játszak kis tierben? Mennyire kicsiben? Egyébként T5-6-7-ben még nincsenek ezek a gondjaim, amikor egy kis szünetet tartottam a T10-es meg T8-as prém tankjaim harctéri módosításnak grindelésében, játszottam a lengyek heavy ággal, T7-tel bezárólag, és hát elég jó átlagot hoztam velük, nem egy tankász csatát raktam be az örömködőbe. És akkor? T8ban már nem érek szart sem...
Arty: úgy néz ki, hogy én jobban tolerálom a használatukat. Volt olyan meccs Glacieren, ahogy egy bizonyos, középen tornyozgató SuperConquerort háromszor is sikerült átütni Obj. 261 AP-jával a meccs során. IlletveRészben az artyk miatt hagytam annó abba, kicsit szembe köpném magam, ha elkezdenék sokat artyzni, nem? [...]
A battle Pass-t már kimaxoltam, szal az nem téma, de T5-6-7... [...] Értem én, h sikerélmény, de ez sealcubing. Ettől nem szoksz vissza, csak elhiteted magaddal h de jó vagy. [...]
3. a loltraktor az mi az?
Nem talál T5 csatát mert kevesen játszanak??Részben az artyk miatt hagytam annó abba, kicsit szembe köpném magam, ha elkezdenék sokat artyzni, nem?
(egyébként elkeseredettségemben próbálta, 3 csatát bírtam velük)
T9-ben eddig a T55A-val játszottam, fasza ágyú, mobilis, és bár nem egy T54 páncélzat, azért nem is Leopard PTA... Most az AE Phase-t próbálgatom, aminek eddig annyi haszna volt, h megtanultam, nem csak a kupoláján keresztül lehet belőni, hanem az ágyú közvetlen közelében jobb, balra, fent. Illetve a mai 14 csata vele 2100 valamenyi átlag. Jónak nem jó, de laglább már vannak elfogadható csatáim vele (igaz, a 28% WR-t nem tenném ki vele az ablakba)
A battle Pass-t már kimaxoltam, szal az nem téma, de T5-6-7... T5-ben már annyira kevesen játszanak, h nehezen talál csatát. Illtve visszatérésem óta játszottam a lengyel és olasz T5-ös közepes tankkal, 800 és 1100 átlag dmg... Értem én, h sikerélmény, de ez sealcubing. Ettől nem szoksz vissza, csak elhiteted magaddal h de jó vagy. Már majdnem az összes T6os tankommal megcsináltam a harctérési módosítást, nagyjából hozva 1000-1300 körüli átlagokat velük (tankosztálytól függően). Na, ezekért gondoltam, h mehetek vissza T8-9ben, és előbb-utóbb visszaszokok, és tudok dominálni.
De sajnos nem...
3. a loltraktor az mi az?
Object 752 új prémium tank elemzése elérhető: https://youtu.be/Dy-hvDMlG9s?si=SckyPjVsVM1BbNKm
Object 752 új prémium tank elemzése elérhető:https://youtu.be/Dy-hvDMlG9s?si=SckyPjVsVM1BbNKm
vettem 28 ládát, ennyit gondoltam ...
Az adventi naptár 7. napi nyitásából kapott női legénység ...
Hivatalos cikk: https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/holiday-ops-2024-regulations/
Hivatalos videó: https://www.youtube.com/watch?v=U3rQV96YJvc