- Köszönetek: 179
Nálam ugyan ez van sajnos. Hiába megyek viszonylag okés köröket, egyszerűen nem tudok nyerni. Ma például nem tudtam a prémium fiókos szorzókat elhasználni. Tudom 10 csata egy nap lehet nem sok, de na... Tudom nem vagyok a legjobb játékos, de szerintem a csaták döntő többsége nem rajtam ment el.Szép napot mindenkinek!
Amióta jött a Jól megérdemelt jutalmak 2022-es változata csak én megyek borzalmas csatákat?
De most komolyan November 30.-a óta egyszerűen borzalmas csatákat megyek. Nem vagyok jó játékos de rossz sem... most már nagyon kezd frusztrálni ez az egész.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
A balance arról szól, hogy ami op, és gyengíthető, azt gyengítik, míg más gyengén teljesítő elemeket a játékban felerősítenek. Ha egy tank nagyon erős, akkor azt bizony vissza kell húzni a sorba, a sebessége ezen változtatásoknak néha lassú, az elmúlt fél évben ('remélem') javulás volt látható ebben a tekintetben (pl Amx gyengítés 1 patch alatt).bizonyos döntéseket eredményez régi op tankok nerfje
Ezeket kérlek részletezd nekem, ugyanis ez valamiért mániájává vált egyeseknek: az utolsó egységes módosítás az általad írt (td vagy spot) már meglévő rendszereire az 1.0-ban volt (a bokrok álcájának egységesítése), azóta változatlan. A páncélvadász "típus"-ra vonatkozó utolsó módosítás ennél is régebben volt (akkor egységes álca gyengítés)...szépen nerf csendben a td re amik bent vannak a light spot rendszer átbaszkurálása
Ahogy a normál játékra, úgy a szakaszban lévő játékosokra sincs semmilyen statisztikához köthető megkötés (gondolom ez a gondod), ezért nyilvánvaló, hogy ha 3 alapvetően rossz játékosnak kell hosszabb távon bottom tierben játszania, vagy náluk erősebb szakaszok ellen, az nem élvezetes, de a kivételezés ebben az esetben nem jelentene megoldást....és akkor a szakasz bünti és hasonló mocsok dolgokról nem esett szó ..mert hogy oldja meg wg a szakasz ballanszot bünteti tök mindegy hogy 3 super unicum a szakasz vagy valakit oktatsz
Nincsen a szakaszban lévő játékosok értékelése figyelembe véve az MM-ben. Ahogy fent is írtam: ha rossz játékosok játszanak együtt szakaszban, akkor statisztikailag többször kéne veszítsenek, mert az ellenfélben lévő szakasz erősebb. Hasonlóan, ha egy jó játékos egy gyenge játékos fiókján kezdene játszani, és még be is hívna maga mellé jó játékosokat, természetesen megugrana az eredményességük, az addigi viszonyítási alaphoz képest (mikor a "rossz" játékos játszott az ő hasonló képességű ismerőseivel).ut : a haverod gyengéb jóval ..ugye ha egy gyengébb játékos acc ját nyomod akkor jó ideig azt látja az acc te gyenge vagy ezért az mm a jobbak mellé dob be kompenzálandó a bénaságot --- ha te játszol egy szar acc on előnyben vagy hiszen a kompenzációt kihasználod...
Szia Petike !
Rövid leszek mert alapbAn rühelem az olyat aki egy szövegből kiemel részeket és azokat magában akarja értelmezni csakhogy valamit mondjon....
Nem hiszem hogy érdemes lenne Petinek elmagyarázni a termék marketing és nagyvállalati struktúra rendszerét miért mi és hogyan épül fel .-..
csak pár pillanat nerf ről volt szó !!! az nem ballansz és nem is lehet annak nevezni ! De akár azt is mondhatnám akkor eddig nem volt pd ballanszolt a játék és sok éven át a kraw a többiről nem is beszélve nem volt korrekt része a játéknak ... ok akkor ballanszolták meg a többit is és a minotauro akkor egy ballanszolt tank egálban van egy másik td vel ne röhögtess nevetséges vagy !!!!
Egy válalat célja a profit ez az egyetlen cél minden ennek van alárendelve ..jó cégek ezt úgy teszik hogy a termék fogyasztója is elégedett legyen ..gyengébbek nem ballanszolnak ...(jó volt ) ezért piacot vesztenek a profit maximalizáls okán mert a termék marketingen túl már a termék lényege nem kap akkora súlyt a profit érdekében
ha csőkken a fogyasztói rétege a terméknek akár mert elavult mert nem tartott lépést mert nem volt korrekt megszegte a szavát (soroljam hányszor ) a fogyasztókkal szemben (sok ritka tank nem lesz többet és soroljam szövegek pd anno e25 réges régen !!!!
akkro a fogyasztók egy része elfordúl a terméktől ha a vállalat nem képes ezt észlelni és a vonal marad nem változtat és nem csökkent költéget akkor az adott fogyasztókat kell nagyobb kiadásra ösztönözni ennek sok módja van ..jó példA rá ez a termék
az hogy Petike beleképzeli vizióit ez a termék gyártónak jó hiszen nem az lesz hogy megint arra toltuk a dolgokat hogy vegyél új szart vagy minimum játszál hogy meglegyen az új olasz td éd amivel bár tudjuk ballanszolt Peti szerint de letarolsz mindent ....
na hanyagoljuk egymást röhögnöm kell majd felnősz és megérted a világot ha NEM MEG ILYEN BOLDOG EMBER MARADSZ.....
Kedves Imre!
Figyelem: Spoiler!horvÁt.imre post=306652 userid=34066 Mivel az illető nem szereti, ha idézik tőle az Ő egységes, értelmes, és összefüggő gondolatait/gondolatfoszlányait (ezt Én ténylegesen így gondolom), így ettől eltekintek ezúton.
Erről ez a vicc jutott eszembe:Jaja. én is kezdem már unni ezt a folyamat 55-65% winratet :/
Nincs jogosultságod az oldal eléréséhez!
Szerintem még ki lehet venni.
20k kötvény.