- Köszönetek: 1
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Nagyon átérzem, amit írsz, nemrég nálam is volt egy kis kihagyás és mondhatni jól esett. Nyugi a pro játékosok is dühöngenek valamin, még ha nem is mindig dörgölik az orrunk alá. Ez a játék erre épít. Meg sok más is...Hát srácok!
Az autókra szokás mondani, de azt hiszem ez a játékra is érvényes. 10ből 9x ha van valamilyen esemény egy ipari hulladék fos az egész. Természetesen mindig van event, szóvak 90%-ban elengedős a történet. Sokszor filóztam azon, hogy ha egyszerűen idegesit (sorry nincs hossz i-m, illetve nem találom), felkúr akkor mégis miért űzöm hajtom???
Eltelt lassan úgy 1 hónap, hogy rá sem szagoltam... lakásfelújitás, költözés, karácsony stb.
Állitom nektek, hogy idegbetegségnek a leghalványabb jelét sem mutattam.... aztán leültem ismét a gép elé és le is hugyoztam magam. Persze felfogás kérdése, mondják ez csak egy játék! Igen, de élvezni és kikapcsolódni kéne.... mondják, mert nem vagy jó játékos, az minden szituból kihozza a maxot. Nem, nem vagyok pro... átlag vagyok, ahogy a játékosállomány 98%-a, akikre épül az egész game.
Szóval úgy érzem lassan elkell engednem a kezét a WOT-nak!
Nagyon átérzem, amit írsz, nemrég nálam is volt egy kis kihagyás és mondhatni jól esett. Nyugi a pro játékosok is dühöngenek valamin, még ha nem is mindig dörgölik az orrunk alá. Ez a játék erre épít. Meg sok más is...Hát srácok!
Az autókra szokás mondani, de azt hiszem ez a játékra is érvényes. 10ből 9x ha van valamilyen esemény egy ipari hulladék fos az egész. Természetesen mindig van event, szóvak 90%-ban elengedős a történet. Sokszor filóztam azon, hogy ha egyszerűen idegesit (sorry nincs hossz i-m, illetve nem találom), felkúr akkor mégis miért űzöm hajtom???
Eltelt lassan úgy 1 hónap, hogy rá sem szagoltam... lakásfelújitás, költözés, karácsony stb.
Állitom nektek, hogy idegbetegségnek a leghalványabb jelét sem mutattam.... aztán leültem ismét a gép elé és le is hugyoztam magam. Persze felfogás kérdése, mondják ez csak egy játék! Igen, de élvezni és kikapcsolódni kéne.... mondják, mert nem vagy jó játékos, az minden szituból kihozza a maxot. Nem, nem vagyok pro... átlag vagyok, ahogy a játékosállomány 98%-a, akikre épül az egész game.
Szóval úgy érzem lassan elkell engednem a kezét a WOT-nak!
"ember küzdj és bízva bízzál"
Bár a statisztikám mostanában ez:
Már ne is haragudj, de ez csatánként mennyi sebzés? Nagyon max 2-3 lövésnyi sebzés. Azzal mire számítasz? Hogy majd mindent is megnyersz?"ember küzdj és bízva bízzál"
Ezt nem teljesen értem. Itt min kell meglepődni? Azon, hogy senki sem hozza le neki a csatát, miközben mászkál a pályán és mozgatja a tornyát? Tier 7-8-ban aki maximum 800-at tud átlagban sebezni, az ne várja már el hogy megnyerjen minden csatát. Jah de persze, tudom, rohadt wg meg rohadt unikum, meg rohadt mindenki, mert csak ő nem képes sebezni a BZ-176-al malinovkán az arta mellől.
"ember küzdj és bízva bízzál"
Sajnos ez igy lesz, ameddig be nem fejeződik ez a battle pass fejezet. Mindenkinek kell az a 8as tank. Boldog, boldogtalan játszik. Majd ha vége, akkor lesz pár hét nyugi, aztán jön a következő battle pass
Nekem valahogy nem jön le, hogy most éppen Battle Pass, CW event, Ranked, Frontline, stb event van, mert ugyan annyi gyenge játékos játszik minden egyes alkalommal. Ellenben amiatt feltünhet a dolog, hogy ilyenkor én is többet foglalkozom a játékkal, ergó jobban észreveszem hogy mennyi sok idióta van a játékban.
Pl itt: wotreplays.eu/s...0_02_m
de itt is tetszett, a sok "tiejer 10-es tankiplájernek" fingja sincs arról, hogy mit is kell csinálni
wotreplays.eu/s...an-113
Jelenleg a játékosok (aktívak) eloszlása az alábbi:Én azt tapasztalom, hogy eventek (főleg az ilyen gyorsak) alatt rosszabb a játékélmény mert az amúgy is sok rossz játékos mellett, jön a többi még rosszabb. Hasra ütve az állomány talán 2-3%-a unikum, van egy 10-15% aki jónak számit, marad nagyjából a játékosbázis 80%-a. Ebből a 80-ból 30% max 40% normál, átlag gamer, a többi a hagyjuk kategória. Ha egy ilyen event alatt boldog, boldogtalan játszik, magától értetődő, hogy melyikből lesz a több, illetve melyiket érzed meg hamarabb.
Röviden összefoglalva: a játékélmény valószínűleg érzékelhetően (de nem nagyon) rosszabb, mint normálisan.* És ezt az érzékelhető különbséget a meccsek megnőtt tétje miatti érzékenység még nagyobbnak érezteti.Tehát röviden összefoglalva úgy gondoljátok, hogy igazából nem rosszabbak a csaták, csak a haladás kényszere/vágya miatti érzékenység, a kiegyenlitetlenebb mm stb. okozhatja? Magyarán kis eltéréssel, de ugyanolyan a játékélmény mint általában, ez inkább egyfajta érzéki csalódás?
Lehetséges, nem tudom megcáfolni, mert statisztikákat nem láttam erről, csak az érzékeimre hagyatkozhatok!
Érzéki csalódásnak nevezni a játékmenet során tapasztalt dolgokat, vagy észrevételeket nem jó. Én sosem cáfolom meg, ha valakinek a játéka / játéksession-je sikertelen (mindenkinek van olyan), maximum az okok azok, amiket reálisan és higgadtan végig lehet venni, és javítani rajtuk (példa: elkövetett hibák).Tehát röviden összefoglalva úgy gondoljátok, hogy igazából nem rosszabbak a csaták, csak a haladás kényszere/vágya miatti érzékenység, a kiegyenlitetlenebb mm stb. okozhatja? Magyarán kis eltéréssel, de ugyanolyan a játékélmény mint általában, ez inkább egyfajta érzéki csalódás?
Ritkán kommentálom az új frisstéseket, de ...
https://psychodpt.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_8c8fosJCeelCwbY
skill4ltu-nak van egy kérdőíve, amit jó lenne ...