"ember küzdj és bízva bízzál"
Bár a statisztikám mostanában ez:
Sajnos ez igy lesz, ameddig be nem fejeződik ez a battle pass fejezet. Mindenkinek kell az a 8as tank. Boldog, boldogtalan játszik. Majd ha vége, akkor lesz pár hét nyugi, aztán jön a következő battle pass
Ezt nem teljesen értem. Itt min kell meglepődni? Azon, hogy senki sem hozza le neki a csatát, miközben mászkál a pályán és mozgatja a tornyát? Tier 7-8-ban aki maximum 800-at tud átlagban sebezni, az ne várja már el hogy megnyerjen minden csatát. Jah de persze, tudom, rohadt wg meg rohadt unikum, meg rohadt mindenki, mert csak ő nem képes sebezni a BZ-176-al malinovkán az arta mellől.
Nekem valahogy nem jön le, hogy most éppen Battle Pass, CW event, Ranked, Frontline, stb event van, mert ugyan annyi gyenge játékos játszik minden egyes alkalommal. Ellenben amiatt feltünhet a dolog, hogy ilyenkor én is többet foglalkozom a játékkal, ergó jobban észreveszem hogy mennyi sok idióta van a játékban.
Pl itt: wotreplays.eu/s...0_02_m
de itt is tetszett, a sok "tiejer 10-es tankiplájernek" fingja sincs arról, hogy mit is kell csinálni
wotreplays.eu/s...an-113
Ha nekem is szólt ez, akkor reagálnék, ha nem akkor ettől függetlenül a véleményem:
Nem szokásom konteózni, illetve semmi bajom egy unikum játékossal, mivel egyet sem ismerek személyesen.
Nem hiszek abban, hogy az rng direkt szopat, meg húzza le a winratet stb. Vagy épp jó a session, vagy szar. Én azt tapasztalom, hogy eventek (főleg az ilyen gyorsak) alatt rosszabb a játékélmény mert az amúgy is sok rossz játékos mellett, jön a többi mégrosszabb. Hasraütve az állomány talán 2-3%-a unikum, van egy 10-15% aki jónak számit, marad nagyjából a játékosbázis 80%-a. Ebből a 80-ból 30% max 40% normál, átlag gamer, a többi a hagyjuk kategória. Ha egy ilyen event alatt boldog, boldogtalan játszik, magától értetődő, hogy melyikből lesz a több, illetve melyiket érzed meg hamarabb.
Én tisztában vagyok a saját képességeimmel a játékban, nem várok el 60% winratet, mert irreális. Sőt, nem is érdekel a winrate. Egy bukó meccs is lehet élvezetes! Persze kár, hogy bukta de jót gémeltél és kész.
Amúgy is sok a turbó csata, ahol az egyik csapat úthenger, a másik pedig egy tehetetlen f.sz. Viszont mióta megy az event, azóta ez nem 10ből 5, hanem 10ből 8. Ráadásként ott a rengeteg player aki totál értelmetlen helyekre megy, vagy épp nem megy... beállnak top tier heavyvel hátra a TD bokorba nézelődni... nem egy, hanem a 6ból, 4! Ha nincs Battle Pass természetesen ez akkor is jelen van, de nem ilyen arányban!
Hatványozottan ezt érzem a napokban. Ha Te nem, akkor vagy szerencsés vagy, vagy ahhoz a 2-3%-hoz tartozol, aki 10ből 9x jól, és időben reagál minden szitura, egyszóval unikum. De én nem vagyok az, ergó engem súlyozottabban érint a csapat, és az ellenfél összetétele.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...