Kár volt a wgnek átrendezni a térképeket.leming csorda hátán leming csorda.Egy rakás [.:moderálva by Bhalangir:.]vagyok egy csoportba mindig.
Nem bántani akarlak, de az olyan pöcsöknek mint én a te csapatodban, mi a lófilé köze van az új mapokhoz?
Nem vágom az összefüggést?
Nem rólad irtam.Amúgy az hogy amióta grafikai újjitás volt,mappok átdolgozása,a sok iidota nem tudja mi merre van,mit csináljon,és az összes kreten egyoldalt megy.mert 1 vadparaszt,álltalába a top tiere megindul pl. jobbra,az összes idiota meg megy útána.Hiába lássa hogy másik oldalt 1-2 tank van,vagy 1 se,és tudja hogy neki arra kellene mennie mert ott van a megfelelö pozició,e nem.Mert top tiere jobbra megy,akkor megy ö is mert hát az a tutti,az a nyerö.Újjitás elött is volt néha ilyen leming,de most 1.0 jött szinte csak ez van.
Kár volt a wgnek átrendezni a térképeket.leming csorda hátán leming csorda.Egy rakás [.:moderálva by Bhalangir:.]vagyok egy csoportba mindig.
Nem bántani akarlak, de az olyan pöcsöknek mint én a te csapatodban, mi a lófilé köze van az új mapokhoz?
Nem rólad irtam.Amúgy az hogy amióta grafikai újjitás volt,mappok átdolgozása,a sok iidota nem tudja mi merre van,mit csináljon,és az összes kreten egyoldalt megy.mert 1 vadparaszt,álltalába a top tiere megindul pl. jobbra,az összes idiota meg megy útána.Hiába lássa hogy másik oldalt 1-2 tank van,vagy 1 se,és tudja hogy neki arra kellene mennie mert ott van a megfelelö pozició,e nem.Mert top tiere jobbra megy,akkor megy ö is mert hát az a tutti,az a nyerö.Újjitás elött is volt néha ilyen leming,de most 1.0 jött szinte csak ez van.
...és te az 1.0 óta mindig a helyes irányba mész?
Továbbra sem értem miért az új HD mapok tehetnek róla, hogy neked nem megfelő irányba indulnak meg az emberek!
Továbbra sem értem miért az új HD mapok tehetnek róla, hogy neked nem megfelő irányba indulnak meg az emberek!
Picit olvass már a topikokba jóóóó.nézd meg hogy a dühöngöbe pl. hányan irják a leming csapatot.
7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja#273085Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil
Srácok, segítsetek már!
Az 1.0-ás Cliff északról nagy mumusom lett. Igazán nem tudom mit csináljak rajta.
D1 meddel/TD-vel jó választás de elég statikus.
D4-et már nem igazán lehet fedezni a sziklák miatt, így ha randomban nem megyünk oda elegen mindig meghalok, mert E3-at rendszeresen elfoglalják délről és két tűz közé kerülök E6 - E3 között.
Gyakorlóban már megnéztem az A4-es platót is, de onnan is alig lehet támogatni, a déli sokkal jobb.
Továbbra sem értem miért az új HD mapok tehetnek róla, hogy neked nem megfelelő irányba indulnak meg az emberek!
Picit olvass már a topikokba jóóóó.nézd meg hogy a dühöngöbe pl. hányan irják a leming csapatot.
Érdekes...elmúlt 1 hét 160 csata, 62,5% winrate, 2135wn8 átlag. Engem nem zavar a lemminghad, a taktikámat hozzá igazítom. Ha mindenki elmegy egy irányba, legalább van alkalom kipróbálni a pálya közepén lévő részeket. A statomból ami az átlagom felett van majd 500-al, arra merek következtetni, hogy azért lehet alkalmazkodnia a lemmingekhez is valahogy. Vagy a dühöngőbe meg mindenhova máshova járni zokogva, hogy most éppen ez nem jó. Erre próbál utalni Admiral is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Admiral_von_Yorck
Srácok, segítsetek már!
Az 1.0-ás Cliff északról nagy mumusom lett. Igazán nem tudom mit csináljak rajta.
D4-et már nem igazán lehet fedezni a sziklák miatt, így ha randomban nem megyünk oda elegen mindig meghalok, mert E3-at rendszeresen elfoglalják délről és két tűz közé kerülök E6 - E3 között.
Gyakorlóban már megnéztem az A4-es platót is, de onnan is alig lehet támogatni, a déli sokkal jobb.
Próbáld C5/D5-ből támogatnia csapatot. Innen látod E5/6-ról a dombról kikukucskálókat, a hegyre rusholókra van 1 biztos lövésed, illetve ha előre tudsz menni D5-be, mert a hegy passzív az ellentől, akkor E3-ra tudsz lőni, vagy C5.ből szintén rálátni E3-ra, illetve ha 9-es sorról jönnek innen könnyebb átfordulni oda segíteni..Egyenlőre én ezt a helyet próbálom, és elég elfogadhatóan működik.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ergil, Sics, Admiral_von_Yorck
Srácok, segítsetek már!
Próbáld C5/D5-ből támogatnia csapatot. Innen látod E5/6-ról a dombról kikukucskálókat, a hegyre rusholókra van 1 biztos lövésed, illetve ha előre tudsz menni D5-be, mert a hegy passzív az ellentől, akkor E3-ra tudsz lőni, vagy C5.ből szintén rálátni E3-ra, illetve ha 9-es sorról jönnek innen könnyebb átfordulni oda segíteni..Egyenlőre én ezt a helyet próbálom, és elég elfogadhatóan működik.
Srácok, segítsetek már!
Ha tőlem is elfogadsz javaslatot....
Próbáld az A5/K5 pozíciót. Különösen a K5, valami eszméletlen hatékony tud lenni. Majd az egész mapot be tudod lőni róluk...igaz tök statikus helyek, de jó álcával meg jó ágyúval eszméletlenül adja!
103 0-val már nem egyszer 5k fölé mentem ezekről a helyekről sebzéssel!
Fürge légy mert egyszemélyes páholyok!
A következő problémára kérnék segítséget tapasztalatokat.
A minap elővettem a WoT-ot ismét, a gépemen pihent de fel kellett frissíteni.
Ez megtörtént, töröltem minden külső modot, majd elkezdtem a játékot.
Örömmel konstatáltam, hogy gyönyörűen fut az új motor ellenére, DE valami miatt a mapok betöltése borzasztóan lassú (többször már csak akkor dob be mikor már mindenki elhelyezkedett, vagy rosszabb esetben már lőnek), amit annak tudatában, hogy azért nem gyenge a gépem, valószínűtlennek tartok, hogy valamit ennyire megenne, mikor játék közben meg döccenés mentes.
Újratelepítés nem oldotta meg.
Van az 1.0-val még valami kiforratlan dolog amire gondolhatok ebben az ügyben?
Örömmel konstatáltam, hogy gyönyörűen fut az új motor ellenére, DE valami miatt a mapok betöltése borzasztóan lassú (többször már csak akkor dob be mikor már mindenki elhelyezkedett, vagy rosszabb esetben már lőnek), amit annak tudatában, hogy azért nem gyenge a gépem, valószínűtlennek tartok, hogy valamit ennyire megenne, mikor játék közben meg döccenés mentes.
Nem tudom neked min van, de SSD-ről állítólag nagyon hatékony a betöltés.
Nekem nincs ssd-m és az első csata mindig lassan tölt be de a többi oké.
Ha futtatsz a háttérben valamit, attól függetlenül hogy a géped elbírná a betöltést lassíthatja.
Most frissítettem az asztali gépkonfigomat, egy GTX1060 3GB-al, és egy SSD-vel.
Eddig win7-et használtam de már illő volt váltani WIN10-re úgyhogy ezt is cseréltem.
Viszont a várva várt eredmény elmarad egyenlőre ugyanis 1920x1080-ba Maximumon (nem Ultra) 40-70fps van HD klienssel, aminek meg is van az oka....40-55%-os GPU használat játék közben és nem is megy fentebb nagyon. Ez azért érdekes számomra mert a benchmark ultrán simán ment 90fps körül, ott meg is volt a 95-100% körüli GPU használat. Egy gyors 3D MARK tesztet is nyomtam, ott is az elvárt értéket hozta a gép ugyhogy nem hardware-s problémája van. Legfrissebb NVIDIA driver van fent, tök csupasz a WIN10 is, gyakorlatilag WOT van csak a gépen. Esetlegesen járt így valaki? Megoldása valakinek? Előre is köszi.
Nem tudom neked min van, de SSD-ről állítólag nagyon hatékony a betöltés.
Nekem nincs ssd-m és az első csata mindig lassan tölt be de a többi oké.
Ha futtatsz a háttérben valamit, attól függetlenül hogy a géped elbírná a betöltést lassíthatja.
SSD tényleg sokat segít. Nekem 1-2 "semmirevaló" és zavaró (sniper nézetes effektek pl.), minden ultrán van. Mindig betöltök, jóval a 30-seces visszaszámlálás elött.
1.0, lehet én a szerencsésebb oldalon vagyok, nálam csakis pozitív dolgokat (hardverileg, játékélmény az már más tészta) eredményezett, "legnagyobb" negatívum, a játék kicsit tovább "piszmog", mikor elindul. Nem tudom, neked mennyi felesleges dolog fut, mikor megy a játék, de szerintem nagyon ajánlott átnézni mik is indulnak automatikusan stb, stb... Ccleaner + Windows 10 manager-t ajánlanám. A videokártyád elvileg erősebb, mint az enyém (RX 460), szóval nem grafikus probléma van.
Őszintén én nem ajánlanám a 10-et, hacsak nincs valami rettenetesen hatalmas kényszerítő ok. WIN7!
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...