Tudom, sokan nem szeretik, ha új topic nyílik, én most mégis indítok egyet. Ez a topic a nehezen ( vagy sehogyan sem ) játszható tankokról szólna. Egy kis segítség azoknak, akik még nem olyan rég óta játszanak, és nem nagyon tudják, hogy melyek azok a tankok, amikkel szenvedés a játék, amiket vagy át kell ugrani, vagy fel kell készülni a kínlódásra ( vagy free-zni kell ). Gondolom mindenkinek van tapasztalata ilyen tankokkal, ide jöhet minden vacakról tapasztalat, rövid elemzés,
Én el is kezdeném, régen játszott tankról nem írok, mert az emlékek már halványultak, és azóta a patch-ek folyamán változhatott a tank. Tehát, jelenlegi szenvedésem tárgya:
M46 Patton
( stock és fullos közeli tapasztalatokat írok le, top ágyú még nincs meg, ha meglesz újabb vélemény jön )
Ezzel a tankkal a teljesítményem, már már a szánalmas kategóriát súrolja.
Az egész kínlódás ott kezdődik, hogy az alap lánctalp nem bír el szinte semmit! A Pershing top ágyúját, de még egy nyanvadt töltésgyorsítót sem! ( Pershing motor és rádió rámegy ) Tehát van 3 választás:
1., alap ágyúval való szenvedés a lánctalp kifejlesztéséig.
2., freeből kihúzni a lánctalpat.
3., ( én ezt választottam ) fejlesztett torziós rugó.
Ha megvan a háromból az egyik, akkor mehet rá a Pershing ágyú, és örülhetünk a 190mm pen nyújtotta hihetetlen játékélménynek

. Viszont cserébe, nincs páncél, se álca, se mozgékonyság. Ami van, 440m látótáv ( optika ), 6,56mp töltésidő ( töltésgyorsító ), 268mm pen APCR. Ezzel kell boldogulni.

A fejlesztésnek valószínüleg úgy kellene kinéznie, hogy ágyú, és utánna a többi sallang, de én szeretek szenvedni és a lánccal kezdtem, már csak azért is, mert az APCR átütése nem rossz ( több mint a top ágyúé ), a másik ok pedig, hogy így a fejlesztett rugót lecserélhettem ventillátorra, amitől kicsit minden jobb lett. ( töltés 6,41mp ). A következő lépés a torony volt, gondoltam a fejlesztett torony talán többet pattint, jobb lesz a töltés, de nem. 10m-rel nő a látótáv, picit a toronyforgás ( nem érezhető ), a töltés nem változik. Aztán jött a motor, a top motortól egészen más lett a tank, egész mozgékony lett, forog, gyorsul, az emelkedőn nem tetvészkedik, csak a végsebesség ( 48 km/h ) lehetne egy tizessel több!
A legénység így néz ki:
Parancsnok: 6. Érzék + BIA 99%-on
Lövész: Pillanatkép + BIA 99%-on
Vezető : Sima utazás + BIA 99%-on
Rádiós : Javítás + BIA 99%-on
Töltő: Javítás + BIA 99%-on
Jelenleg itt tartok, nagyon ritkán megyek vele jó csatákat, remélem a top ágyú dob rajta legalább akkorát, mint a motor. Tudom, hogy stock tankról nem mondunk véleményt, de ez a tank jelenleg egy halom ócskavas. A Pershing-et a végére egészen megkedveltem, gondoltam ez csak jobb lehet, fullosan lehet hogy az is lesz, de jelenleg.....
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...