Sziasztok!
Az en szemelyes utalat listam igy nez ki (sorrend nelkul):
- Cursader: a Cromwell kedveert vegigkinlodtam (megerte), de nekem nagyon nem ment vele, lassu, vaksi es pontatlan. Amugy az a atutes es a DPM nagyon jo, de en a tobbi hatrany miatt nem tudtam kihasznalni.
- AMX 40: a legtobb csata borzalmas volt. Egyszeruen tul lassu, az agyui meg hasznalhatatlanok... Az egyiknek nincs atutese, a masiknak meg nincs tuzgyorsasaga (es kell hozza a fejleszett torony, ami meg nem nagyon akar forogni). A pancelja eleg troll, de ha egyszer beutik vege, mert HP meg nincs. De hozza kell tennem, hogy volt nehany nagyon elvezetes csatam, amikor szerintem festek nem nagyon maradt a tankon, meg gondolom haj se az ellenfel fejen

.
- Toldi: Nagyon akartam, de nagyon nem ment... Beleultettem egy turheto legenyseget, de hiaba. Lassu, vaksi, es szinte semmit sem talal el. Komolyan, ha megcelzott tank nem tolti be teljesen a szoraskepet, akkor kar is loni vele. Kozelharccal ezt ki lehetne kuszobolni, de ahhoz se mozgekonysag, se pancel, es (ami a legfajobb) se DPM. Nagy fajdalommal, de garazsdisz lett belole.
- ST vz. 39: a T4-es Toldi (na jo, az agyuja ugy-ahogy hasznalhato). Az elodje utan hatalmas csalodas (az nagyon tesztett, T3-ban nagyon durva a taras agyuja). Szeretnek egy T-24-et (ha az bejon, akkor lehet, hogy T 25-ot is), de lehet, hogy inkabb visszaveszem a ST vz. 38-at, es megyek Toldit szelloztetni

.
- Chi Nu: regen volt mar, az elodjeirol semmi emlekem nincs, es ki se fejlesztettem mindent, de arra emleksezm ,hogy nagy kin volt vele menni. Nagy, panceolozatlan, lassu. Ha eljutok a legjobb agyujaig, akkor talan valtozik a velemenyem, de anno kellett a garazshely.
Mondom ezeket ugy, hogy bena kezdo vagyok, T6 fole nem is szandekozom menni, es keszseggel elhiszem, ha masnak ezekkel a tankokkal jol megy.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...