Jelenleg 326 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 15 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 16 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 22 órával ezelőtt
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 23 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 23 órával ezelőtt
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 2 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Nehezen játszható (vagy használhatatlan) tankok

9 éve 6 hónapja #183320 Írta: FSB1000
Megválaszolva: FSB1000

Én vagyok az egyetlen, aki szerint a Jagdpanther játszhatatlan? :woohoo:

Szerintem nem. A német páncélvadászok legszenvedősebb tankja ebben a játékban.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tomat

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 6 hónapja #183345 Írta: CrossMetal1
Megválaszolva: CrossMetal1
Érdekes nekem jól ment a JP. vel. Még most is néha elő veszem pedig már a JT rég kifejlesztve. A "kenyérpirítóval" viszont szenvedtem és a Nashorn-t is útálom.

9 éve 6 hónapja #183372 Írta: FSB1000
Megválaszolva: FSB1000
Kinek-hogy...
Régen a Pz-38na volt a mumusom, most meg jó köröket mentem vele jó stattal.
DW2 szenvedős volt.
AMX 46 és 48: nem rémes, de nem haladtam vele, mert inkább mindig mással játszottam.
Skoda T24 szintén szeret a garázsban maradni.
Orosz arty ág t7-es szintig... az sem egy leányálom

9 éve 6 hónapja #183376 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Hogy mennyire másképp látjuk :)

Pz38na: be van tervezve, ránézésre "nekem találték ki", jó kis "gyakorló" light lesz...

Nyilván kell rá felszerelés, meg legénység. Ez szokott a "korai" (kis tieres) lightok rákfenéje lenni, hogy mikor először eljut odáig az ember, se azt nem tudja hogy egy light mire való, se a pályákat nem ismeri, se olyan kóklerségekre nincs pénze mint távcső, periszkóp stb. No meg legénység.. nem hogy a parancsnok fejében nem gyullad még fel a világosség hogy jé felspotoltak... de még szegény kezdő játékos se tudja hogy lighton lámpát kéne fejeszteni...

* Most a kis japán négyes lighttal szórakoztatom magam, ami light küldi a STUG-nál nincs meg kitültetéssel azokat evvel igyekszem "kifullozni". ( Az LT 15 viszont egyelőre sehogy sincs meg, mondjuk már lélekben elfogadtam hogy az t6 lighttal nem lesz meg, csak majd t7-t8 light-tal egyszer egy boldogabb jövőben :D )

DW2 ez van a kis "teszt" accomon, szerintem királyság :D ... a gold átütése majd kétszerese az AP-lőszerének, szóval ha olyan dolog jön áttölt goldra az ember és aprít vele.

Aki nem használ vele goldot, az persze gyűlölni fogja...

Orosz TD ág: én a T-34-től kanyarodtam erre, a SU-85 és a SU-100 is nagy kedvenceim :) ... valamelyik t7 vas megsárlása is "tervbe van véve", csak hát ezek a fránya leértékelési akciók hátráltatják a projectet :D

... a nagy lapos orosz TD-nek +2 tierben se sír a szájuk hogy ami jön azt nem bírják átlőni, és nem mellesleg kellemetes kreditfarmolók. ( Jó, mondjuk én annyi előnnyel indultam, hogy valami akcióban voltak ugye kölcsön tankok a garázsban, na én azokból gondosan kikukáztam a legénységet és félreraktam őket a jövőre gondolva. ... két barakk bővítés jóval olcsóbb mint egy rakat 100% legény goldért megvásárlása... :D .. így történhetett hogy két 100%-os orosz TD legénységről indítottam a SU-85 és SU-100 fejlesztését :D

A Skoda T24 is nagy kedvencem: remek tornyos TD, amit valamiért tévedésből mednek sorolt be a WG :D ... kb úgy érdemes vele játszani, mint egy T-67-tel... Elég jó ágyúja van, viszont lassan tölt és a toronyforgása is erősen a tornyos TD-kére hajaz...

9 éve 6 hónapja #183400 Írta: bicskeiz
Megválaszolva: bicskeiz
Sziasztok!

Az en szemelyes utalat listam igy nez ki (sorrend nelkul):
- Cursader: a Cromwell kedveert vegigkinlodtam (megerte), de nekem nagyon nem ment vele, lassu, vaksi es pontatlan. Amugy az a atutes es a DPM nagyon jo, de en a tobbi hatrany miatt nem tudtam kihasznalni.
- AMX 40: a legtobb csata borzalmas volt. Egyszeruen tul lassu, az agyui meg hasznalhatatlanok... Az egyiknek nincs atutese, a masiknak meg nincs tuzgyorsasaga (es kell hozza a fejleszett torony, ami meg nem nagyon akar forogni). A pancelja eleg troll, de ha egyszer beutik vege, mert HP meg nincs. De hozza kell tennem, hogy volt nehany nagyon elvezetes csatam, amikor szerintem festek nem nagyon maradt a tankon, meg gondolom haj se az ellenfel fejen :).
- Toldi: Nagyon akartam, de nagyon nem ment... Beleultettem egy turheto legenyseget, de hiaba. Lassu, vaksi, es szinte semmit sem talal el. Komolyan, ha megcelzott tank nem tolti be teljesen a szoraskepet, akkor kar is loni vele. Kozelharccal ezt ki lehetne kuszobolni, de ahhoz se mozgekonysag, se pancel, es (ami a legfajobb) se DPM. Nagy fajdalommal, de garazsdisz lett belole.
- ST vz. 39: a T4-es Toldi (na jo, az agyuja ugy-ahogy hasznalhato). Az elodje utan hatalmas csalodas (az nagyon tesztett, T3-ban nagyon durva a taras agyuja). Szeretnek egy T-24-et (ha az bejon, akkor lehet, hogy T 25-ot is), de lehet, hogy inkabb visszaveszem a ST vz. 38-at, es megyek Toldit szelloztetni :).
- Chi Nu: regen volt mar, az elodjeirol semmi emlekem nincs, es ki se fejlesztettem mindent, de arra emleksezm ,hogy nagy kin volt vele menni. Nagy, panceolozatlan, lassu. Ha eljutok a legjobb agyujaig, akkor talan valtozik a velemenyem, de anno kellett a garazshely.
Mondom ezeket ugy, hogy bena kezdo vagyok, T6 fole nem is szandekozom menni, es keszseggel elhiszem, ha masnak ezekkel a tankokkal jol megy.

9 éve 6 hónapja #183450 Írta: Medden_EU
Megválaszolva: Medden_EU

Most a T-54-el is hasonlóan vagyok, minden csata élményszámba megy vele szinte, félek ha meglesz a T-62A majd koppanok...

Nem fogsz. Az a tank egy szörnyeteg. Gyorsabb, mozgékonyabb, gyorsabban lő, így bármit láncon tartsz, jobb a rejtése, ha a legtöbb heavyhez simulsz pattannak, a Tier8-9 meg nem ellenfél vele és persze tornyozni is lehet vele. Mondtam már, hogy ez egy orosz játék? B)

9 éve 5 hónapja #183930 Írta: UltorVulpes
Megválaszolva: UltorVulpes

Sziasztok!

Az en szemelyes utalat listam igy nez ki (sorrend nelkul):
- Cursader: a Cromwell kedveert vegigkinlodtam (megerte), de nekem nagyon nem ment vele, lassu, vaksi es pontatlan. Amugy az a atutes es a DPM nagyon jo, de en a tobbi hatrany miatt nem tudtam kihasznalni.
...
- Toldi: Nagyon akartam, de nagyon nem ment... Beleultettem egy turheto legenyseget, de hiaba. Lassu, vaksi, es szinte semmit sem talal el. Komolyan, ha megcelzott tank nem tolti be teljesen a szoraskepet, akkor kar is loni vele. Kozelharccal ezt ki lehetne kuszobolni, de ahhoz se mozgekonysag, se pancel, es (ami a legfajobb) se DPM. Nagy fajdalommal, de garazsdisz lett belole.
- ST vz. 39: a T4-es Toldi (na jo, az agyuja ugy-ahogy hasznalhato). Az elodje utan hatalmas csalodas (az nagyon tesztett, T3-ban nagyon durva a taras agyuja). Szeretnek egy T-24-et (ha az bejon, akkor lehet, hogy T 25-ot is), de lehet, hogy inkabb visszaveszem a ST vz. 38-at, es megyek Toldit szelloztetni :).

- A Crusader-rel sokan hasonló véleményen lehetnek, mert 48 csatából összejött rá az első gunmark. :whistle:
- A Toldi viszont szerintem is elég használhatatlan. És engem nem hat meg, hogy ingyé' volt, mert nincs értelme sem a WG-nek, sem a játékosoknak használhatatlan dolgokba energiát fektetni.
- Az ST vz. 39 annyira nem rossz(de azért nem is jó), erre a címre inkább ott a jenki M5 Stuart.

Az én omenem viszont a Sturer Emil. Régebben elkezdtem a fejlesztését, mert "a WT auf E100 mekkora poén már", aztán jól bele is tört a bicskám. Nem elég, hogy legalább akkora diszkógömb, mint a JPanther, hanem cserébe még lassú és pontatlan is. Ennek ellenére most újra elkezdtem húzni, erre közlik, hogy a WT helyett nemsokára jön a Grille 15... :cry2:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bicskeiz

9 éve 5 hónapja #183948 Írta: Quentin_KR
Megválaszolva: Quentin_KR
Hát igen. Minden tank egyénfüggő ☺ St. Emilt én nagyon szerettem. Az első "Tank Ász" is vele lett meg. Csak a lőszer nagyon kevés benne. A Borsig lett nagyon gyenge szerintem. Mindenben fantasztikus..... lenne, de a lőszer sebessége a csigáéval vetekszik, egyenlőre nehezen barátkozunk. Nekem gyengének tűnik még a Pershing is. Ráadásul úgy tűnik erőltetni sem érdemes mert utána a Patton még kiábrándítóbb....

9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja #183961 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
Mindenképp hozzávenném ehhez a listához a bc 155 55 tier 9-es francia artyt.
Kicsi az átütése de legalább cserébe szarul is sebez. Relatíve lomha az elődökhöz képest, de van tornya, ami csigalassan fordul. Értelemszerűen nincs splash-e mert franci, ráadásul pontatlan.
Az elméleti töltése legoptimálisabb esetben kb. 26 sec, egy lövés tier 8-10 heavykbe 100-400-at üt, medbe 450-500-at (francia bc med oldalába 300-at), 8-as lightokat néha egylövésez.
Az alap ágyúval csak azért használja az ember, mert a hatvanpárezer xp-s top ágyú ugyanaz, csak 0,5 seccel "gyorsabban" szűkül.

Mindezek fényében a top ágyú kifejlesztése után 277.000 xp-t kihúzni vele kínszenvedés.
Papíron kb. 2100-as dpm-je van, mely 2700-ig javítható.
A gyakorlatban meg átlag 400.

Csinálhatnának vele valamit. A legrosszabb arty és a splash hiánya miatt pontatlan, egyszerűen hányinger.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Feri38_HUN

9 éve 5 hónapja #183988 Írta: lemur_catta
Megválaszolva: lemur_catta
Furcsállom, eddig senki sem mondta a Tier 7-es brit TD-t, a Challengert. Nekem ez a jármű volt eddig az abszolút legrosszabb. Szinte semmit sem lehetett vele kezdeni, messziről semmit sem talált el, kicsit közelebbről meg kacsa voltam vele a vadászaton, úgy éreztem. Szenvedés volt vele az összes csata. Csak a napi szorzókkal mentem vele előre a csataminimalizálás céljából. Alig vártam, hogy eljussak a Charioteer-ig, az meg már stock-osan is jó.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja #184015 Írta: HUNatesy
Megválaszolva: HUNatesy
Churchill G.C..??? vagy csak nekem nem állt kézre? pedig én arra szavaznék ha a legsz...ra kéne voksolni látni sem láttam asszem randomban...vagy csak nem emlékszem rá :beer:

9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja #184019 Írta: Emerich37
Megválaszolva: Emerich37
Nos szenvedős tank van jó pár stockon meg a legrosszabb a legtöbb, viszont ami fullosan is elég rossz és sokat szenvedtem vele:

T25/2
Tier 7 "páncélvadász" bár ez elég fellengzős , mivel legtöbbször tier9 ben játszottam vele, na most nem valami mozgékoy nem igazán kemény, talán tier7 ben hajlandó pattintani némi lövést .... talán, a torony lassú, mindezekért cserébe kapunk egy kiváló ágyút, ja hogy nem, sajnos a top löveg egy egész 170 es pennel rendelkező szuper cső talán 250 alfával ,ami általában azért simán 190, szerintem mindent elmondtam , akárhová állsz simán észreveszik, alig üt át valamit , na persze golddal, de én azt már elveim miatt sem nagyon használok, az a tank ami gold nélkül használhatatlan az kuka, és ez az.
Viszont a párja a T25AT simán az egyik legjobb tier7 td , mindkettővel játszottam az AT ág fullra van húzva hál Istennek már itt is a protonál járok, de ez a tank nem tank csak free damage. :) :)

9 éve 5 hónapja #184022 Írta: Tomat
Megválaszolva: Tomat

Nos szenvedős tank van jó pár stockon meg a legrosszabb a legtöbb, viszont ami fullosan is elég rossz és sokat szenvedtem vele:

T25/2

A kedvenc TD-m :D. Valószínűleg azért, mert nem igazi TD, hanem valamiféle med-TD keverék. Örök helye van a garázsomban :). Én sem mondanám tökéletesnek, kicsit lomha, nincs páncélja, nagyobbak között elkél 1-2 gold lőszer, de nálam valahogy nagyon kijött a fun tank jellege :).

9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja #184024 Írta: Emerich37
Megválaszolva: Emerich37

T25/2

A kedvenc TD-m :D. Valószínűleg azért, mert nem igazi TD, hanem valamiféle med-TD keverék. Örök helye van a garázsomban :). Én sem mondanám tökéletesnek, kicsit lomha, nincs páncélja, nagyobbak között elkél 1-2 gold lőszer, de nálam valahogy nagyon kijött a fun tank jellege :).

Hááát ne haragudj akkor funolj vele. :) Kinek a pap kinek a papné. :)
De fentartom amit mondtam, tier9 , vagy akár tier 8 ban hogy tudsz funolni ezzel????

Mondjuk Nekem a T95 sokkal jobban fun tank akármit mondanak rá. :)

9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja #184027 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Szeretném benevezni a versenybe az új cseh csodát, a T7-es T-34/100-at. Gondoltam nem áldozok rá free xp-t, majd kihúzom a cuccait lábon - hát nem. Magam alá borultam pár csata után, így jelentős free xp. mennyiséggel de kifulloztam gondoltam így majd jobb lesz - nem lett. Ennyire egy lomha szarkupacot, ráadásul az ágyú nagyon lassn szűkül de cserébe pontatlan, messziről lövöldözni alkalmatlan, páncél semmi, stb...
Nem mondom, hogy nem lehet vele jobb köröket menni, de az esetek 90% nem jön össze illetve több koncentrációt igényel mint a legtöbb egyéb tankom. Ja, és majdnem 3 skilles emberek vannak benne, tehát az ócska legénységre sem lehet ráfogni... :-( Egyelőre abbahagyom az ágat, merrt nem bírom ezt idegileg...

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 6 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 17 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.