...
Mint az elején is írtam, segítség azoknak, akik még a játék elejét vannak, és nem tudják melyek a szopatós tankok. Én is örültem volna egy csomó tanknál, ha valaki megmondta volna, hogy ezt meg azt messzire kerüljem el, vagy készüljek fel a cumira. Azért írtam pont az M46-ról, mert éppen ezzel szenvedek, de írhattam volna az A-44-et, a Pz.Sfl.IVc.-t, az AMX40-et, M3Lee-t, KV-4-et vagy még rengeteg tankot, amikről ha tudom, hogy ekkora cumik, akkor a közelükbe sem megyek, vagy összeszedek annyi free-t, hogy ne nagyon keljen velük játszani.
...
A szandek jo, ezzel szerintem a tobbseg egyetert, inkabb a kivitelezes kerdeses.
Nyilvan stock allapotban nagyon sok tank szenvedos, ez alol keves kivetel van, foleg a kinai agon (type-58, IS2 peldaul). Kulon fajdalom, ha hosszas fejlesztgetes utan lesz egy fulloskent is nehezen hasznalhato tankod. Ezekre viszont mar jo felhivni a figyelmet.
A kovetkezo csapda pedig az, hogy vannak tankok, amik egyik embernek bejonnek, a masiknak meg szinte fizikai fajdalmat okoz a hasznalatuk. Igy egyetertes csak nehany tanknal lesz.
De ha mar velemeny:
A-44: Sokan nem szeretik, pedig nem olyan rossz. Raadasul az ag kovetkezo tankjaival szemben ennek a tornya meg korbeforog. Az alcajat, az alacsony profiljat es a relativ jo mozgekonysagat lehet hasznalni. Nekem a vegere egesz hasznalhatonak tunt.
Pz.Sfl.IVc.: Hatalmas atutes, legvedelmi agyuhoz illo lovegkiterithetoseg (nehany palyan hasznos a fal tetejerol kellemetlenkedok ellen), de egy hatalmas busz, raadasul a top agyu vizszintes kiterithetosege gyakorlatilag nulla (szemben az elozoekkel), ami tonkreteszi az alcahalo es a csigaszem hasznalhatosagat. Tehat amikor azt hiszed, hogy most mar jo lesz, akkor kapsz egy eros korlatot, amivel csak nehany palyan eredmenyes, vagy megfelelo, nem egyszeru jatekstilussal.
AMX40: A top loveg nem olyan rossz... De valojaban tenyleg szenvedes tuljutni rajta, kulonosen a pancelja atalakitasa ota.
M3Lee: Buntetes tank. Cserebe egy rakas tank csak rajta keresztul erheto el. egyfajta kotelezo szenvedes. Nyilvan ezzel is lehet jol jatszani, de sokan meg kezdokent jutnak el idaig.
KV-4: Nos, rendesen kihuzva sajat tierben brutal tud lenni, es T9-ben sem teljesen elveszett. Bar se WN8, se XP nem jar erte, rengeteg sebzest kepes felfogni, es a lovege sem hasznalhatatlan. Nyilvan artycsemege, mivel lassu, de a KV-3 utan megis feludulesnek tunt. Nem sorolnam a rossz tankok koze.
Ami nalam szenvedes volt meg az M3Lee mellett, es nem csak egy "nekem nem mukodott" tipus: DW2
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...