Jelenleg 327 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 15 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 16 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 22 órával ezelőtt
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 23 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 23 órával ezelőtt
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 2 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Nehezen játszható (vagy használhatatlan) tankok

9 éve 6 hónapja #183222 Írta: Sveryxx
Megválaszolva: Sveryxx
Egyéni véleményem de számomra ami nagyon rossz és egyszerüen nem tudtam ráérezni az a 7-es szintű IS volt egyszerüen a saját tierjében egy kalap szart nem ért néha. Páncélzat hébe hóba hol mükszik hol nem. ágyú mire beszükül elalszol és még akkor is pontatlan ráadásul kicsi pen. gyorsan sem olyan hűha gyors.
Ráadásul kb mindegyik saját szintjén lévő heavy lekörözi.......

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 6 hónapja #183223 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo
Srácok, a t44 a t43 lövegével, a cent 1 a comet lövegével, a legnagyobb szopó amivel találkoztam eddig a játékban... még a PII panther löveggel is jobb náluk.
Ezek után jöhetnek csak a T9 med grindek, amik szintén borzasztóak, de azért nem ennyire.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sveryxx

9 éve 6 hónapja #183229 Írta: Tsisdu
Megválaszolva: Tsisdu

...
Mint az elején is írtam, segítség azoknak, akik még a játék elejét vannak, és nem tudják melyek a szopatós tankok. Én is örültem volna egy csomó tanknál, ha valaki megmondta volna, hogy ezt meg azt messzire kerüljem el, vagy készüljek fel a cumira. Azért írtam pont az M46-ról, mert éppen ezzel szenvedek, de írhattam volna az A-44-et, a Pz.Sfl.IVc.-t, az AMX40-et, M3Lee-t, KV-4-et vagy még rengeteg tankot, amikről ha tudom, hogy ekkora cumik, akkor a közelükbe sem megyek, vagy összeszedek annyi free-t, hogy ne nagyon keljen velük játszani.
...

A szandek jo, ezzel szerintem a tobbseg egyetert, inkabb a kivitelezes kerdeses.
Nyilvan stock allapotban nagyon sok tank szenvedos, ez alol keves kivetel van, foleg a kinai agon (type-58, IS2 peldaul). Kulon fajdalom, ha hosszas fejlesztgetes utan lesz egy fulloskent is nehezen hasznalhato tankod. Ezekre viszont mar jo felhivni a figyelmet.

A kovetkezo csapda pedig az, hogy vannak tankok, amik egyik embernek bejonnek, a masiknak meg szinte fizikai fajdalmat okoz a hasznalatuk. Igy egyetertes csak nehany tanknal lesz.
De ha mar velemeny:
A-44: Sokan nem szeretik, pedig nem olyan rossz. Raadasul az ag kovetkezo tankjaival szemben ennek a tornya meg korbeforog. Az alcajat, az alacsony profiljat es a relativ jo mozgekonysagat lehet hasznalni. Nekem a vegere egesz hasznalhatonak tunt.
Pz.Sfl.IVc.: Hatalmas atutes, legvedelmi agyuhoz illo lovegkiterithetoseg (nehany palyan hasznos a fal tetejerol kellemetlenkedok ellen), de egy hatalmas busz, raadasul a top agyu vizszintes kiterithetosege gyakorlatilag nulla (szemben az elozoekkel), ami tonkreteszi az alcahalo es a csigaszem hasznalhatosagat. Tehat amikor azt hiszed, hogy most mar jo lesz, akkor kapsz egy eros korlatot, amivel csak nehany palyan eredmenyes, vagy megfelelo, nem egyszeru jatekstilussal.
AMX40: A top loveg nem olyan rossz... De valojaban tenyleg szenvedes tuljutni rajta, kulonosen a pancelja atalakitasa ota.
M3Lee: Buntetes tank. Cserebe egy rakas tank csak rajta keresztul erheto el. egyfajta kotelezo szenvedes. Nyilvan ezzel is lehet jol jatszani, de sokan meg kezdokent jutnak el idaig.
KV-4: Nos, rendesen kihuzva sajat tierben brutal tud lenni, es T9-ben sem teljesen elveszett. Bar se WN8, se XP nem jar erte, rengeteg sebzest kepes felfogni, es a lovege sem hasznalhatatlan. Nyilvan artycsemege, mivel lassu, de a KV-3 utan megis feludulesnek tunt. Nem sorolnam a rossz tankok koze.

Ami nalam szenvedes volt meg az M3Lee mellett, es nem csak egy "nekem nem mukodott" tipus: DW2

9 éve 6 hónapja #183234 Írta: GregoryEgo
Megválaszolva: GregoryEgo
Fúúú az a Patton. Kb 4 éve prém fiók, gold ammo nélkül 400 noob csatámba telt, mire kigrindeltem a moduljait. Úristen, de szörnyű volt. És utána se javult vele az eredményem, mert akkor még nem tudtam, hogy célozni is kéne a gyengébb részeket, nem csak a tornyot, löveget lőni, és utána bosszankodni, hogy szart sem ér az ágyú :D

9 éve 6 hónapja #183235 Írta: pap32
Megválaszolva: pap32
Nem tudom, hogy pl. a Panther-ek mennyire tartoznának ide...mert szerintem kb. az összes "támogató" ergo "kempelősebb" stílust igénylő normál tanknak egyre inkább korlátozott lesz a lehetősége...sok esetben vagy nincs értelmes felderítő, vagy pl. városi pályát kapsz, ahol megintcsak necces megfelelő "2. vonalat" találni, vagy az egész csapat betonkempel, és neked kéne velük első vonalba menni...ami tudjuk, hogy mekkora élettartamot garantál ezen gépeknek :( ... passzív felderítés meg úgyszintén kb. a "nevetséges" megoldás kategória... :pinch: :happy:

9 éve 6 hónapja #183236 Írta: Hun_Mercenary
Megválaszolva: Hun_Mercenary
A 9-es Patton egy free xp temető.
Stock állapotban gyakorlatilag játszhatatlan. Viszont fullossan szerintem az egyik legjobb játékban lévő jármű jelenleg.
Stock tankok közül a T54E1 is egy érdekes dolog. T69 180 pen körüli gunja... és régi accon free xp nélkül fulloztam ki :huh:

Most jut eszembe. Egyszer láttam egy 9-es Pattont 105mm-es TROLL löveggel. Igen, az M4 Sherman troll lövegével. Addig azt sem tudtam, hogy fel lehet rá tenni :huh:

9 éve 6 hónapja #183269 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Én is itt tartok viszont az enyém már full. Amit hozzátennék - csak APCR-t lövök vele mert az AP-nek nem látom sok értelmét. A páncélja mintha ott se lenne, simán átlövik a tornyát így tornyozásra korlátozottan használom. Lomha, nagy, és az egyik legszerencsétlenebb tankom ami valaha volt - megyek vele jó és még jobb meccseket is jó sebzéssel, de sokszor nem tudom leszorzózni 5-6x-ra se így a WR a béka segge alatt. Biztassatok hogy a T10 jobb lesz, különben eladom a francba, de tényleg...

Tudom, sokan nem szeretik, ha új topic nyílik, én most mégis indítok egyet. Ez a topic a nehezen ( vagy sehogyan sem ) játszható tankokról szólna. Egy kis segítség azoknak, akik még nem olyan rég óta játszanak, és nem nagyon tudják, hogy melyek azok a tankok, amikkel szenvedés a játék, amiket vagy át kell ugrani, vagy fel kell készülni a kínlódásra ( vagy free-zni kell ). Gondolom mindenkinek van tapasztalata ilyen tankokkal, ide jöhet minden vacakról tapasztalat, rövid elemzés,

Én el is kezdeném, régen játszott tankról nem írok, mert az emlékek már halványultak, és azóta a patch-ek folyamán változhatott a tank. Tehát, jelenlegi szenvedésem tárgya:

M46 Patton ( stock és fullos közeli tapasztalatokat írok le, top ágyú még nincs meg, ha meglesz újabb vélemény jön )
Ezzel a tankkal a teljesítményem, már már a szánalmas kategóriát súrolja.
Az egész kínlódás ott kezdődik, hogy az alap lánctalp nem bír el szinte semmit! A Pershing top ágyúját, de még egy nyanvadt töltésgyorsítót sem! ( Pershing motor és rádió rámegy ) Tehát van 3 választás:
1., alap ágyúval való szenvedés a lánctalp kifejlesztéséig.
2., freeből kihúzni a lánctalpat.
3., ( én ezt választottam ) fejlesztett torziós rugó.
Ha megvan a háromból az egyik, akkor mehet rá a Pershing ágyú, és örülhetünk a 190mm pen nyújtotta hihetetlen játékélménynek :sick: . Viszont cserébe, nincs páncél, se álca, se mozgékonyság. Ami van, 440m látótáv ( optika ), 6,56mp töltésidő ( töltésgyorsító ), 268mm pen APCR. Ezzel kell boldogulni. :S
A fejlesztésnek valószínüleg úgy kellene kinéznie, hogy ágyú, és utánna a többi sallang, de én szeretek szenvedni és a lánccal kezdtem, már csak azért is, mert az APCR átütése nem rossz ( több mint a top ágyúé ), a másik ok pedig, hogy így a fejlesztett rugót lecserélhettem ventillátorra, amitől kicsit minden jobb lett. ( töltés 6,41mp ). A következő lépés a torony volt, gondoltam a fejlesztett torony talán többet pattint, jobb lesz a töltés, de nem. 10m-rel nő a látótáv, picit a toronyforgás ( nem érezhető ), a töltés nem változik. Aztán jött a motor, a top motortól egészen más lett a tank, egész mozgékony lett, forog, gyorsul, az emelkedőn nem tetvészkedik, csak a végsebesség ( 48 km/h ) lehetne egy tizessel több!
A legénység így néz ki:
Parancsnok: 6. Érzék + BIA 99%-on
Lövész: Pillanatkép + BIA 99%-on
Vezető : Sima utazás + BIA 99%-on
Rádiós : Javítás + BIA 99%-on
Töltő: Javítás + BIA 99%-on

Jelenleg itt tartok, nagyon ritkán megyek vele jó csatákat, remélem a top ágyú dob rajta legalább akkorát, mint a motor. Tudom, hogy stock tankról nem mondunk véleményt, de ez a tank jelenleg egy halom ócskavas. A Pershing-et a végére egészen megkedveltem, gondoltam ez csak jobb lehet, fullosan lehet hogy az is lesz, de jelenleg.....

9 éve 6 hónapja #183273 Írta: GregoryEgo
Megválaszolva: GregoryEgo
F3rmi, mondanak olyat, hogy az m46 jobb, mint az m48...

9 éve 6 hónapja #183284 Írta: Kopasz
Megválaszolva: Kopasz

Egyéni véleményem de számomra ami nagyon rossz és egyszerüen nem tudtam ráérezni az a 7-es szintű IS volt egyszerüen a saját tierjében egy kalap szart nem ért néha. Páncélzat hébe hóba hol mükszik hol nem. ágyú mire beszükül elalszol és még akkor is pontatlan ráadásul kicsi pen. gyorsan sem olyan hűha gyors.

Igy vagyok vele én is. Fullosan játszok vele, de számomra is borzadáj ez a tank. Amikor a Chi ri röl, meg a Cdc röl pattogok, 80m nem találja el az ellenfelet hát........
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sveryxx

9 éve 6 hónapja #183292 Írta: Quentin_KR
Megválaszolva: Quentin_KR

Igy vagyok vele én is. Fullosan játszok vele, de számomra is borzadáj ez a tank. Amikor a Chi ri röl, meg a Cdc röl pattogok, 80m nem találja el az ellenfelet hát........

Komolyan mondjátok? Igaz fél éve nem játszottam vele legalább, de egyik kedvencem volt. Utána nagyon nehezen rázódtam bele az IS-3-ba. Most a T-54-el is hasonlóan vagyok, minden csata élményszámba megy vele szinte, félek ha meglesz a T-62A majd koppanok...

9 éve 6 hónapja #183296 Írta: Tomat
Megválaszolva: Tomat
Én vagyok az egyetlen, aki szerint a Jagdpanther játszhatatlan? :woohoo:
Az volt az első fejlesztési ág, amit kénytelen voltam megszakítani, pedig nagyon szerettem az összes előtte levő TD-t.
(Hozzáteszem, hogy inkább meddel és heavyvel vagyok eredményes.)

9 éve 6 hónapja #183299 Írta: setelekot 1
Megválaszolva: setelekot 1

Én vagyok az egyetlen, aki szerint a Jagdpanther játszhatatlan? :woohoo:
Az volt az első fejlesztési ág, amit kénytelen voltam megszakítani, pedig nagyon szerettem az összes előtte levő TD-t.
(Hozzáteszem, hogy inkább meddel és heavyvel vagyok eredményes.)

Alapvetően nem szeretem a TD-eket.

A JP-t szerettem, azt hiszem. Meg kell szokni, nem lesz azzal gond. ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tomat

9 éve 6 hónapja #183301 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

Komolyan mondjátok? Igaz fél éve nem játszottam vele legalább, de egyik kedvencem volt. Utána nagyon nehezen rázódtam bele az IS-3-ba. Most a T-54-el is hasonlóan vagyok, minden csata élményszámba megy vele szinte, félek ha meglesz a T-62A majd koppanok...

Vedd meg eloszor az Obj 140-et. Fuss vele par csatat. Ha eleged lett a minden csataban loszerrekesz/gyulladas kombobol, akkor add el es vedd meg a T62A-t. En nem bantam meg a cseret. :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Quentin_KR

9 éve 6 hónapja #183303 Írta: Quentin_KR
Megválaszolva: Quentin_KR

Vedd meg eloszor az Obj 140-et. Fuss vele par csatat. Ha eleged lett a minden csataban loszerrekesz/gyulladas kombobol, akkor add el es vedd meg a T62A-t. En nem bantam meg a cseret. :)

Látod milyen jó ez a portál? Nem te vagy az első aki ezt mondja, így más "hibájából" tanulva én már a T62-A-val kezdek :-D Igaz a Obj. 140-hez vezető löveget ki kellett fejleszteni mert a másik nagyon gáz, de most már a másik irányba gyűjtök ;-)

9 éve 6 hónapja #183318 Írta: FSB1000
Megválaszolva: FSB1000
Jó ez a topik....
.
Szerintem ne foglalkozz azokkal akik minden tankra rámondják hogy ők azzal is jól játszanak, meg kedvenc tankjuk, meg jó vele a statjuk.
Igenis vannak könnyen és nehezen játszható tankok is. Bár lehet ez mindenkinél más, de azért vannak nagyon szenvedős tankok, amelyek sokaknak nem kedvencei.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 6 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 17 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.