Hali!
Nekem is van egy orok talany es kerdojel tank: az E-100.
Ez volt az elso vonal es az elso tizes, amit kihuztam. Hat nem jo dontes volt. Eladni nem fogom, mert oriasi bukta lenne illetve nagyobb szunetek utan mindig belevagok ismet, hatha sikerul.
Errol a nemet heavy agrol elmondhato, hogy a pancelzat tekinteteben lenyegeben igen messze allnak a tortenelmi valosagtol negativ ertelemben (Tigris I-II), viszont az agyujuk relative jo: pontos, gyorsan szukul es ut. Az E-75 egy elmebeteg Op tank, brutal pattogos pancellal, a 246/490-es csovel. Pontos es ut. Ez a tank tier 10-ben is vigan megallja a helyet. Na es ezutan jon...
A tulmeretezett papirdoboz egy boszme csovel, ami egy szoval jellemezve: lassu. Minden tekintetben. Ennek a tanknak csak egy pozitivuma van szerintem, a sok Hp. Kurva nagy, ranezesre azt hinnenk, hogy jo pancelja van, de minden beuti, plane golddal, akarhogy forgatom be. Ehhez tarsul egy lassan tolto, lassan celzo, 235 penes, gyakorlatilag tier 10-esek ellen csak golddal effektiv (ha epp nem pattan le) mozsaragyu. Mindenki mas 10-es Td-k lefelezik, 10-es medek szetcincaljak. Ez a tank nalam egyenlore egy hatalmas nagy szarkupac 6.3 millioert. Tegnapi utolso elmenyem vele, amikor tier 9 es 10-es ket amerikai arty 2/2-ben ramsebzett 1800+600-at, domb mogott, mozogva, szupernehez repeszpancelban plusz valami papagaj meg belemcsipett es gyakorlatilag veget is ert a csata szamomra, visszavonultam a csata kezdeten egy bokorba... De altalaban natur kozelharcban sem varnak ram epikus sikerek, max beviszek 2-3 lovest es mar ki is lottek, addig tart a hp-ja ennek a badog tanknak.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...