Jelenleg 138 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Nehezen játszható (vagy használhatatlan) tankok

9 éve 5 hónapja #184031 Írta: Feri38_HUN
Megválaszolva: Feri38_HUN

Szeretném benevezni a versenybe az új cseh csodát, a T7-es T-34/100-at. Gondoltam nem áldozok rá free xp-t, majd kihúzom a cuccait lábon - hát nem. Magam alá borultam pár csata után, így jelentős free xp. mennyiséggel de kifulloztam gondoltam így majd jobb lesz - nem lett. Ennyire egy lomha szarkupacot, ráadásul az ágyú nagyon lassn szűkül de cserébe pontatlan, messziről lövöldözni alkalmatlan, páncél semmi, stb...
Nem mondom, hogy nem lehet vele jobb köröket menni, de az esetek 90% nem jön össze illetve több koncentrációt igényel mint a legtöbb egyéb tankom. Ja, és majdnem 3 skilles emberek vannak benne, tehát az ócska legénységre sem lehet ráfogni... :-( Egyelőre abbahagyom az ágat, merrt nem bírom ezt idegileg...

Én is ezt neveztem,szerencsére 2 napja túl vagyok rajta.Konstrukta=szar,gagyi,selejt:)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 5 hónapja #184035 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Ne paráztass :-( Minden reményem az volt, hogy de bezzeg a T8 jobb lesz :-(

Szeretném benevezni a versenybe az új cseh csodát, a T7-es T-34/100-at. Gondoltam nem áldozok rá free xp-t, majd kihúzom a cuccait lábon - hát nem. Magam alá borultam pár csata után, így jelentős free xp. mennyiséggel de kifulloztam gondoltam így majd jobb lesz - nem lett. Ennyire egy lomha szarkupacot, ráadásul az ágyú nagyon lassn szűkül de cserébe pontatlan, messziről lövöldözni alkalmatlan, páncél semmi, stb...
Nem mondom, hogy nem lehet vele jobb köröket menni, de az esetek 90% nem jön össze illetve több koncentrációt igényel mint a legtöbb egyéb tankom. Ja, és majdnem 3 skilles emberek vannak benne, tehát az ócska legénységre sem lehet ráfogni... :-( Egyelőre abbahagyom az ágat, merrt nem bírom ezt idegileg...

Én is ezt neveztem,szerencsére 2 napja túl vagyok rajta.Konstrukta=szar,gagyi,selejt:)

9 éve 5 hónapja #184043 Írta: Feri38_HUN
Megválaszolva: Feri38_HUN

Ne paráztass :-( Minden reményem az volt, hogy de bezzeg a T8 jobb lesz :-(

Jobb,nyugi.Stock még,de már fincsibb mint az a szarkupac.Nagy ágyúval kifullozva igen jó lesz:)

9 éve 5 hónapja #184049 Írta: Quentin_KR
Megválaszolva: Quentin_KR
Amiről majdnem megfeledkeztem. Skoda T40 prémtank. Kicsi átütés,pontatlan löveg. Vékony, szögletes páncél hogy még véletlenül se pattintson semmit, Nevetséges csőlehajlás, és a 6-os medekhez képest iszonyatosan lassú töltésidő. Számomra a legkiábrándítóbb prém tank a játékban. Persze van aki szereti ezt is, de ebbe én belelátom hogy keveseknek van meg és így könnyebb "Tank Ász"-t csinálni vele mint mondjuk egy Cromwell B-vel...

9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja #184824 Írta: Mydgard
Megválaszolva: Mydgard
Hali!

Nekem is van egy orok talany es kerdojel tank: az E-100.

Ez volt az elso vonal es az elso tizes, amit kihuztam. Hat nem jo dontes volt. Eladni nem fogom, mert oriasi bukta lenne illetve nagyobb szunetek utan mindig belevagok ismet, hatha sikerul.

Errol a nemet heavy agrol elmondhato, hogy a pancelzat tekinteteben lenyegeben igen messze allnak a tortenelmi valosagtol negativ ertelemben (Tigris I-II), viszont az agyujuk relative jo: pontos, gyorsan szukul es ut. Az E-75 egy elmebeteg Op tank, brutal pattogos pancellal, a 246/490-es csovel. Pontos es ut. Ez a tank tier 10-ben is vigan megallja a helyet. Na es ezutan jon...

A tulmeretezett papirdoboz egy boszme csovel, ami egy szoval jellemezve: lassu. Minden tekintetben. Ennek a tanknak csak egy pozitivuma van szerintem, a sok Hp. Kurva nagy, ranezesre azt hinnenk, hogy jo pancelja van, de minden beuti, plane golddal, akarhogy forgatom be. Ehhez tarsul egy lassan tolto, lassan celzo, 235 penes, gyakorlatilag tier 10-esek ellen csak golddal effektiv (ha epp nem pattan le) mozsaragyu. Mindenki mas 10-es Td-k lefelezik, 10-es medek szetcincaljak. Ez a tank nalam egyenlore egy hatalmas nagy szarkupac 6.3 millioert. Tegnapi utolso elmenyem vele, amikor tier 9 es 10-es ket amerikai arty 2/2-ben ramsebzett 1800+600-at, domb mogott, mozogva, szupernehez repeszpancelban plusz valami papagaj meg belemcsipett es gyakorlatilag veget is ert a csata szamomra, visszavonultam a csata kezdeten egy bokorba... De altalaban natur kozelharcban sem varnak ram epikus sikerek, max beviszek 2-3 lovest es mar ki is lottek, addig tart a hp-ja ennek a badog tanknak.

9 éve 5 hónapja #184850 Írta: gwr
Megválaszolva: gwr
Paradicsomként rá kellett jönnöm, hogy pár tankot szabad xp-ből át kell ugrani. ha még legénység sincs hozzá akkor ....
Ilyenek a papír és nehezen szűkülő vagy kevés átütő erejű álgyús járgányok.
De Cruiser i-Iv mind marad a garázsban.

9 éve 5 hónapja #184873 Írta: HUNterRichie
Megválaszolva: HUNterRichie
Nemtudom régen milyen volt, valószínűleg sokkal de sokkal jobb, de nálam a T8 IndienPancser... ööö Panzer. Mindenki a P2-t szidja, ez semmivel sem jobb. Papíron van 1 frankónak mondható ágyú, ami pofátlanul rosszabb, mint egy 88-as, amolyan Párducos célkörön belül mindenhova lövő. Néha mintha kiesne a lövedék a célkör legalsó vagy legfelső pixeljére, képes frontból, hátulról átlőni egy tank alatt 100-200 m-ről. Cserébe frontból gyullad, frontból kap ammórekket és gyakran lövik ki a tornyot mozgásképtelenné (ami állítólag pattogós). Mozgékonysága gagyi, a fürgébb nehéztankok megelőzik sima terepen. Egyik legszánalmasabb tankomnak tartom, ráadásul szerencsém sincs vele, mert egy bot is több winrátával rendelkezik, mint én azzal.

9 éve 5 hónapja #184875 Írta: Beat_capt
Megválaszolva: Beat_capt
hát akkor nem tudsz vele játszan ! az indian az egyik legjobb 8-as kozepes tank !
remek ágyú, jó átutés ,jó camo

9 éve 5 hónapja #184876 Írta: BiO_rOo_BOT
Bár véleményszabadság van, de azért ez fájt - látni az E100-at ebben a topicban? Itt játéktechnikai gondok lesznek :-(

Hali!

Nekem is van egy orok talany es kerdojel tank: az E-100.

Ez volt az elso vonal es az elso tizes, amit kihuztam. Hat nem jo dontes volt. Eladni nem fogom, mert oriasi bukta lenne illetve nagyobb szunetek utan mindig belevagok ismet, hatha sikerul.

Errol a nemet heavy agrol elmondhato, hogy a pancelzat tekinteteben lenyegeben igen messze allnak a tortenelmi valosagtol negativ ertelemben (Tigris I-II), viszont az agyujuk relative jo: pontos, gyorsan szukul es ut. Az E-75 egy elmebeteg Op tank, brutal pattogos pancellal, a 246/490-es csovel. Pontos es ut. Ez a tank tier 10-ben is vigan megallja a helyet. Na es ezutan jon...

A tulmeretezett papirdoboz egy boszme csovel, ami egy szoval jellemezve: lassu. Minden tekintetben. Ennek a tanknak csak egy pozitivuma van szerintem, a sok Hp. Kurva nagy, ranezesre azt hinnenk, hogy jo pancelja van, de minden beuti, plane golddal, akarhogy forgatom be. Ehhez tarsul egy lassan tolto, lassan celzo, 235 penes, gyakorlatilag tier 10-esek ellen csak golddal effektiv (ha epp nem pattan le) mozsaragyu. Mindenki mas 10-es Td-k lefelezik, 10-es medek szetcincaljak. Ez a tank nalam egyenlore egy hatalmas nagy szarkupac 6.3 millioert. Tegnapi utolso elmenyem vele, amikor tier 9 es 10-es ket amerikai arty 2/2-ben ramsebzett 1800+600-at, domb mogott, mozogva, szupernehez repeszpancelban plusz valami papagaj meg belemcsipett es gyakorlatilag veget is ert a csata szamomra, visszavonultam a csata kezdeten egy bokorba... De altalaban natur kozelharcban sem varnak ram epikus sikerek, max beviszek 2-3 lovest es mar ki is lottek, addig tart a hp-ja ennek a badog tanknak.

9 éve 5 hónapja #184881 Írta: UltorVulpes
Megválaszolva: UltorVulpes

...Néha mintha kiesne a lövedék a célkör legalsó vagy legfelső pixeljére, képes frontból, hátulról átlőni egy tank alatt 100-200 m-ről. Cserébe frontból gyullad, frontból kap ammórekket és gyakran lövik ki a tornyot mozgásképtelenné (ami állítólag pattogós). Mozgékonysága gagyi, a fürgébb nehéztankok megelőzik sima terepen.

Nekem volt Indien-Pz.-m 226 csata erejéig. Nem emlékszem, hogy sokat gyulladt volna és középtávig pontos is volt. Viszont a tornya hogy nem pattogós, az tuti.
Nálam kb. minden csata alatt eldurrant a rádió(az meg kit érdekel?! :lol: ), az ammo rack meg olyan Tiger I-es...

Kicsit olyan ez a tank játékmódra, mint a japán STA-1, félig TD, félig med.
Aztán ha nem így van, akkor várom az okításokat, mert bár kövezzetek meg, nekem tetszett a tank alakja és akármilyen leárazás keretében tervezném a visszavételét. :side:

9 éve 5 hónapja #184941 Írta: Mydgard
Gondolod? Nekem nem nagyon fekszik, ezert irtam. ;)

9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja #184948 Írta: PanzerGunter
Megválaszolva: PanzerGunter

Nem egyszerű. Jelenleg nem a nehéz tankoknak áll a zászló. Talán ez így, ebben a formában nem teljesen igaz, de tény, hogy T10-ben az utóbbi időben megcsappant a számuk. Az E 100 jól páncélozott, brutális alfával rendelkező nehéztank. Tény, hogy nagy a toronyfrontja és a magas pennel rendelkező járművek, illetve golddal a medek is beverik. Amint feltűnik egy E 100, szinte mindenki tölti rá, de ez szerintem a nehéztankokra manapság úgy általánosan elmondható. Viszont ha ügyesen használod, a hasát nem mutogatod, nem nézel töltésidő alatt az ellenfélre, hanem szépen beforgatod a tornyot és csak akkor fordítod az ellenfél felé, mikor be vagy töltve és ő ellőtte magát rád, akkor gyakorlatilag csak az arty szed ki. Goldot is pattintasz, de ehhez tényleg az kell, hogy ügyesen forgasd. Egy jól forgatott E 100 mindenkinek kemény dió, ha nem tudják megkerülni. Az elején nekem sem ment vele úgy. Aztán videóztam, tapasztaltabb lettem, elővettem és volt vele sikerélményem.

9 éve 5 hónapja #184971 Írta: BiO_rOo_BOT
Ígya hogy a kolléga írja.
Mydgard - ránéztem a statodra, lehet még nem vagy elég felkészült a tizes szintre. A legtöbb csatád T6-ban van az azért más bicikli mint a nagyvasak.
Kérj meg valakit aki érti az E100-at menjen veled gyakorlóba, hogy megmutassa hogy is kell használni. Ennek a tanknak nincs keresnivalója ebben a topicban - csak tudni kell használni.
Nem vagyok egy unicum játékos de nem vagyok rossz vele - ha megfelelek megmutatom én hogy használom.

Nem egyszerű. Jelenleg nem a nehéz tankoknak áll a zászló. Talán ez így, ebben a formában nem teljesen igaz, de tény, hogy T10-ben az utóbbi időben megcsappant a számuk. Az E 100 jól páncélozott, brutális alfával rendelkező nehéztank. Tény, hogy nagy a toronyfrontja és a magas pennel rendelkező járművek, illetve golddal a medek is beverik. Amint feltűnik egy E 100, szinte mindenki tölti rá, de ez szerintem a nehéztankokra manapság úgy általánosan elmondható. Viszont ha ügyesen használod, a hasát nem mutogatod, nem nézel töltésidő alatt az ellenfélre, hanem szépen beforgatod a tornyot és csak akkor fordítod az ellenfél felé, mikor be vagy töltve és ő ellőtte magát rád, akkor gyakorlatilag csak az arty szed ki. Goldot is pattintasz, de ehhez tényleg az kell, hogy ügyesen forgasd. Egy jól forgatott E 100 mindenkinek kemény dió, ha nem tudják megkerülni. Az elején nekem sem ment vele úgy. Aztán videóztam, tapasztaltabb lettem, elővettem és volt vele sikerélményem.

9 éve 5 hónapja #185005 Írta: Mydgard
Csao!

Ma mentem vele egesz jo kort, pont olyan palyan ahol hull downban lehetett araszolni es folyamatosan mozgattam elforgatva a tornyot, full hp-val megusztam a csatat... Viszont ritka az ennyire kedvezo palya.

Az E50 M-mel bar nem ragyogo a statisztikam, elvezet jatszani es egesz jo koroket megyek mostanaban. Az is igaz, hogy kell egy megfelelo mentalis allapot, koncentracio es turelem a jo korokhoz, ha faradtan ul le az ember nagy mellekvaganyok jonnek.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: UltorVulpes

9 éve 5 hónapja #185030 Írta: Emerich37
Megválaszolva: Emerich37
F3mi sajnálom, de én el is adtam az E100 mert amikor használhatóságát megkérdőjeleztem a nagy ágyú relatív használhatatlansága miatt, az volt a válasz "csak golddal használd" , akkor meg mi értelme sajnos ez tudom hogy csak az én hülyeségem, de nem igazán használok goldot , és szerintem ez öli meg például a nehéz tankokkal való játék élvezetét, mert boldog boldogtalan MINDENRE csak goldal lő. Én inenntől nem tudok mit mondani,nekem olyan tank nem volt a vágyam egy remek e75 után , mint az e100, sajnos mindenki szétszedi akárhogy forgatom, a kis ágyúja se kiemelkedő , a nagy kiemelkedő lehetne egy kicsit daliásabb pennel, de így inkább játszom az e75 el meg a vk bélával, és annyit ezek is pattintanak, mint az e100. Bár az is igaz, hogy eladni csak első mérgemben adtam el , mert amit leírtam a nehéz tankok legtöbbjére igaz , sajnos, most a közepeseknek áll a zászló, meg mostanában a tűpontos artyknak.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mydgard

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 21 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 11 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.