beállok én vele vagy ne adj isten Mirage. Kikiáltjuk a csatát goldmentes csatának és csak sima ammoval lehet lőni.
hirtelen megugrik az e100 valódi értéke. Mert én ha akarnám megtudom lőni az összes tankot vele 235-el is. De rólam beforgatva azonnal ezres dmg-ek pattognak le percek alatt.
Mért goldozik az e100? mert tier 8as átütésű löveg van rajta... igazából ha meg mindenki goldozik t10ben, akkor ott mire fogja a csata után a goldnoobozó? hogy OP mert pattintani is tudtál vele?
Vagy mert mocsok kis makker vagy mert tudsz xcélozni, nem csak jobb klikkel befogtad a tankot ?
Miért nem látni kék/lila de alacsony győzelmi rátájú játékosokat 1-2 év óta amióta kredites a prem ammo?
Mert 20- 30k csatát goldal felhozni kékre esélyesebb mint a 40%ot 60-ra...
Látható jele kellene lennie annak, hogy a goldERŐ mekkora hatásfokú ... de mivel nem tapasztalható a nagy goldgay áradat közepette a felvázolt statjavulás , megkérdezném,.. a sok csalás, gold, aimbot, fogyócikkek, 13 skilles legénységre panaszkodót....... a noobhoz ad egy nagyon kis löketet ez a sok apróság , mondjuk 10-20% javulást... míg egy jó játékoshoz a 2-3xosát..
Amúgy a legszarabb tank a játékban a churchillGC hiába tagadjátok. karöltve az amx40-el. A 2 leghaszontalanabb tölteléktank.
Engem személy szerint ha E100-al vagy E5-el játszom sokkal jobban idegesít, ha rossz helyen lőnek meg és beütnek kis átütésű AP-val. Ha golddal beüt az legalább azt mutatja, hogy volt annyi esze, hogy tudja, hogy APval 10% eséllyel üt át, ezért golddot töltött. De ha a T54 a max 212mm-es pennel beüt szemből, akkor csak az RNG úgy döntött, hogy tök mindegy mit csinálok ráb@sztam.
F3mi sajnálom, de én el is adtam az E100 mert amikor használhatóságát megkérdőjeleztem a nagy ágyú relatív használhatatlansága miatt, az volt a válasz "csak golddal használd" , akkor meg mi értelme sajnos ez tudom hogy csak az én hülyeségem, de nem igazán használok goldot , és szerintem ez öli meg például a nehéz tankokkal való játék élvezetét, mert boldog boldogtalan MINDENRE csak goldal lő. Én inenntől nem tudok mit mondani,nekem olyan tank nem volt a vágyam egy remek e75 után , mint az e100, sajnos mindenki szétszedi akárhogy forgatom, a kis ágyúja se kiemelkedő , a nagy kiemelkedő lehetne egy kicsit daliásabb pennel, de így inkább játszom az e75 el meg a vk bélával, és annyit ezek is pattintanak, mint az e100. Bár az is igaz, hogy eladni csak első mérgemben adtam el , mert amit leírtam a nehéz tankok legtöbbjére igaz , sajnos, most a közepeseknek áll a zászló, meg mostanában a tűpontos artyknak.
Én sosem lőttem vele goldot, ennek ellenére 2000+ a WN8-em vele, ami számomra is meglepő. Persze tudni kell a T10 tankok gyenge pontját.
Persze, ha egy IS7 vagy E5 szakasz van szemben esélyem sincs. De ezt szakaszban kell használni, 2-3 750-et sebző heavy igen durva.
De ha egyedül mentem se volt gond, ha van IS7, E5 menj vele, de csak utánuk, amolyan supporternek. Sok csatában csak 8-9 heavy jön arra amerre mész vagy medek, azokat simán viszi a nagy ágyú és csak úgy aratod a dmg-et
Valami ilyesmi.
Nem arról van szó, hogy nem tudom a T10 tankok gyenge pontjait, de lusta vagyok és nem vagyok hajlandó T10-ben szenvedni egy kis átütésű vacakkal. És a túl sok kredit is égeti a zsebem
Valóban, a legtöbb E100-sofőr "csak" goldozik a 235 alap pen miatt...de ilyenkor jön ki a különbség pl. lila és lila playa' közt...QB és SirFoch CSAK szükség esetén használja (pl. egy másik E100 vagy Maus ellen, szemből), míg Mr Scheff és (legutolsó sorban) mr. Linkin meg kb. csak azt tölt...top tier-ként is, arty-ra is, light-ra is...mindenre...mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy melyik "módszer" igényli jobban azt a sokak által emlegetett "skill"-t...
(Jah, és lehetőség szerint ne nyissunk újabb 10 oldal parttalan vitát a gold-use-ról...PLS! THX...)
Én három indok miatt lövök full goldot E-100-ban.
1.: Mert lusta vagyok célozni.
2.: Mert kreditügyileg megtehetem.
3.: Reggel azok könnyeit iszom akiket kivégeztem, majd beírták azt hogy "Goldnoob E100".
A gyorstüzelő tankok melyeknek 10-20-30 lövésük van mennyire használhatóak?
Én jobban szeretem ezeket mert egy sorozattal könnyebben eltalálok valakit nem vagyok egy precíz lövész kérdés hogy mennyire érdemes ezeknek a kifejlesztésével szenvedni.
Lehet velük érvényesülni?
A gyorstüzelő tankok melyeknek 10-20-30 lövésük van mennyire használhatóak?
Én jobban szeretem ezeket mert egy sorozattal könnyebben eltalálok valakit nem vagyok egy precíz lövész kérdés hogy mennyire érdemes ezeknek a kifejlesztésével szenvedni.
Lehet velük érvényesülni?
Még csak az elején járok nincsenek komolyabb tankjaim ezért általánosságban érdekelne hogy az ilyen típusú tankok később is jók e.
Nem, ezeken tul kell lepni, az igazi jatek az tier 6-tol kezdodik kb. Ott meg nem lesznek ilyen kis megymagkopkodo agyuk. Ott 3-6 loszeres tarak lesznek komoly sebzespotenciallal.
Azt hiszem talan a tier 5 nemet Leopardot szoktak ilyen agyuval hasznalni, felette mar nincsenek. Azt viszont jo kis gepnek tartjak.
Last edit: 8 éve 8 hónapja by dobilaci.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Anna_Blue
Tier4--ben német Luchs-ön ugyanaz a gépágyú mint PzIIG-n, azon is elég még.. És ez lesz a t5 Leopardon is. Ahol már kevesebb mindenre elég.
Én akkor dobtam ki szegény kis Leopardot a garázsból, mikor mentem vele egy remek kört... spot, sebzs minden összejött... és rájöttem hogy -40 ezer kredet volt a csata mérlege, prém accal, győztes csatában, tankász mellett....
Hun_Mercenaryval annak idején a Pz. I C-t csal legendarynak hívtuk, nem véletlenül. Tier 5-ösök ellen gyakorlatilag használhatatlan, de tier 3-ban pusztít. A Luchs meg kötelező darab azoknak, akik tier 4 WG tournamentre járnak goldot farmolni.
Tier4--ben német Luchs-ön ugyanaz a gépágyú mint PzIIG-n, azon is elég még.. És ez lesz a t5 Leopardon is. Ahol már kevesebb mindenre elég.
Ezekkel egy darabig jól el leszek. Jelenleg csak hobbi szinten játszogatok napi 5-6 csatát .
Van egy kis sikerélmény velük, minden csatában van egy két jó megmozdulásom, kezdetnek ez is elég
És itt legalább seggbe tudom lőni azt aki szerint nő nem való a volán mögé.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, Tekagi, Tomat, Frankenstein Bourne, Harcidako
És itt legalább seggbe tudom lőni azt aki szerint nő nem való a volán mögé.
Helyes, helyes, alakuljon az a női front .
Az eleje utólag visszagondolva maga a borzalom, de majd eljön az a pillanat, amikor már időnként érzed, hogy helyed van a csatában, utána pedig határ a csillagos ég.
Sok sikert a játékhoz! Kérdezz itt bátran, nagyon segítőkész banda .
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Harcidako
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...