Skacok!
Szerintetek a Panthert vala fogjak buffolni?
Tudom, ne jatszak vele meg stb., de ez "csaladi darab"......
Szerintem soha.... nincsen mit buffolni rajta. Ez egy sniper tank, egy nehéz tank "álcaértékével", számottevő páncél nélkül, médium tanknak álcázva a médium tankok mozgékonysága nélkül. Sajnos nem igazán illik a játékmenetbe, és a csapattársak sem igazán tűrik, hogy azt játszd vele, amit a tank szeretne. Szóval nem buff kell neki, hanem tudatosítani kellene a játékosállományban, hogy ez egy olyan MT, ami igazából egy TD-MT-HT keverék, így hát nem kell azonnal feljelenteni, illetve vegzálni azt, aki mesterlövészkedni merészel vele.
Én végigszenvedtem a grindet a panther II -ig a wot -ban és blitz -ben is, mert imádom a tankot. De tényleg piszok nehéz vele jól játszani (legalábbis nekem még nem megy) - egész pontosan, nehéz tartani a tisztes távolságot, ahol még le tudod reagálni a történéseket - lehetőleg úgy, hogy ne fedezzenek fel - de legalábbis ne lőjenek el a garázsig, mielőtt odébbállhatnál!
Én félretettem az ágat, és csak néha gurulok egyet - egyet, hogy ne rozsdásodjon be

. Majd ha megtanultam játszani, akkor újra előveszem.
Egyébiránt, ha szereted a tankot, akkor igazából egyetlen egy dolog tarthat vissza attól, hogy játsszál vele - mégpedig az, ha úgy érzed, hogy nem tudsz hasznos lenni vele a csatákban.
Krisz
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...