A 9-es így elsőre statok alapján jónak hangzik. Ha valóban ilyen szinten használható, lehetséges, hogy nekiállok. Még van egy pár ág, amit ki akarok húzni, plusz gyűjtök némi szabadot és esetleg nekiállok. A 9-es bejövősnek tűnik nekem.
Ezt csak megerősíteni tudom.
Nem szántam rá free xp-t (a nyolcasra) viszont tegnap este meglett a kilences - örömmámor, petárádk, szivárvány,stb... nagggggyon jó vas. Éjszaka csak 8 körre volt erőm vele de egy laza 3200 átlag dmg-vel zártam.
Kemény, nem annyira lassú, a kisebbik ágyú szerintem jobban használható. Még az is lehet megtartom a végén.
Amilyen gyenge, szenvedős vacak a t8-as a kilences viszont annyira sokkal jobb - csak ajánlani tudom.
Amúgy jól olvastam tegnap a játékban, hogy a 120-as löveg gyorsabban céloz mint a 100-as?
Jaja.
Most tüzetesebben átvizslattam ezt a 8-as franciát tanks.gg-n. Hm, engem nem győzött meg...Sőt, kifejezetten elrettentett...Úgy érzem, nem most fogok nekiállni kihúzni a 9-est...
a 8-as igazi borzalom.
igy hogy lyukra futottam type 59 ügyében és aranyban fürödtem .
3 zsinór zakó után ment is a levesbe és kixp-ztem
a 9-es viszont egyböl kárpótolt.
igaz jobb toronnyal kezdtem vele ,de elsöre 3500 dmg 4500 lepattanót hozott.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...