Jelenleg 138 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Nehezen játszható (vagy használhatatlan) tankok

9 éve 5 hónapja #185035 Írta: pap32
Megválaszolva: pap32

F3mi sajnálom, de én el is adtam az E100 mert amikor használhatóságát megkérdőjeleztem a nagy ágyú relatív használhatatlansága miatt, az volt a válasz "csak golddal használd" , akkor meg mi értelme sajnos ez tudom hogy csak az én hülyeségem, de nem igazán használok goldot , és szerintem ez öli meg például a nehéz tankokkal való játék élvezetét, mert boldog boldogtalan MINDENRE csak goldal lő. Én inenntől nem tudok mit mondani,nekem olyan tank nem volt a vágyam egy remek e75 után , mint az e100, sajnos mindenki szétszedi akárhogy forgatom, a kis ágyúja se kiemelkedő , a nagy kiemelkedő lehetne egy kicsit daliásabb pennel, de így inkább játszom az e75 el meg a vk bélával, és annyit ezek is pattintanak, mint az e100. Bár az is igaz, hogy eladni csak első mérgemben adtam el , mert amit leírtam a nehéz tankok legtöbbjére igaz , sajnos, most a közepeseknek áll a zászló, meg mostanában a tűpontos artyknak.

Egyrészt nem vagy egyedül a gold témában (bár nekem is van minden gépemben egy pár, mégsem használom, kivéve, ha nagyon kell); másrészt QB-nek is volt olyan E100-as videója, ahol GOLD NÉLKÜL szedte szét az ellenfelet...Prokhorovkán... :)
(Az meg egy külön pikantéria volt benne, hogy az utolsó ellenfele mr. Linkin volt (igen, a magyar gold-báró), egy T62a-val...és természetesen csak a sírásra futotta Linkinnek az "erejéből"... :lol: )
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Camper03, Sics

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 5 hónapja #185036 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Akkor a két pólust képviseljük.
Én szeretek az E100-al játszani, a prém tankos küldetések jelentős részét ezzel csináltam meg. Igaz, nem lövök vele mást csak goldot a nagy ágyúval - viszont így hozza a fun-faktort számomra.

F3mi sajnálom, de én el is adtam az E100 mert amikor használhatóságát megkérdőjeleztem a nagy ágyú relatív használhatatlansága miatt, az volt a válasz "csak golddal használd" , akkor meg mi értelme sajnos ez tudom hogy csak az én hülyeségem, de nem igazán használok goldot , és szerintem ez öli meg például a nehéz tankokkal való játék élvezetét, mert boldog boldogtalan MINDENRE csak goldal lő. Én inenntől nem tudok mit mondani,nekem olyan tank nem volt a vágyam egy remek e75 után , mint az e100, sajnos mindenki szétszedi akárhogy forgatom, a kis ágyúja se kiemelkedő , a nagy kiemelkedő lehetne egy kicsit daliásabb pennel, de így inkább játszom az e75 el meg a vk bélával, és annyit ezek is pattintanak, mint az e100. Bár az is igaz, hogy eladni csak első mérgemben adtam el , mert amit leírtam a nehéz tankok legtöbbjére igaz , sajnos, most a közepeseknek áll a zászló, meg mostanában a tűpontos artyknak.

Egyrészt nem vagy egyedül a gold témában (bár nekem is van minden gépemben egy pár, mégsem használom, kivéve, ha nagyon kell); másrészt QB-nek is volt olyan E100-as videója, ahol GOLD NÉLKÜL szedte szét az ellenfelet...Prokhorovkán... :)
(Az meg egy külön pikantéria volt benne, hogy az utolsó ellenfele mr. Linkin volt (igen, a magyar gold-báró), egy T62a-val...és természetesen csak a sírásra futotta Linkinnek az "erejéből"... :lol: )

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Emerich37

9 éve 5 hónapja #185038 Írta: Mydgard
Megválaszolva: Mydgard
Alkalmankent nalam sem gond a full gold hasznalat, ha van premfiok es prem 8-cal kiszedem ra a lecsot. Mas esetekben anyagi csod. ☺

9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja #185084 Írta: pap32
Megválaszolva: pap32
@F3rmi

Valóban, a legtöbb E100-sofőr "csak" goldozik a 235 alap pen miatt...de ilyenkor jön ki a különbség pl. lila és lila playa' közt...QB és SirFoch CSAK szükség esetén használja (pl. egy másik E100 vagy Maus ellen, szemből), míg Mr Scheff és (legutolsó sorban) mr. Linkin meg kb. csak azt tölt...top tier-ként is, arty-ra is, light-ra is...mindenre...mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy melyik "módszer" igényli jobban azt a sokak által emlegetett "skill"-t... :)

(Jah, és lehetőség szerint ne nyissunk újabb 10 oldal parttalan vitát a gold-use-ról...PLS! THX...)

9 éve 5 hónapja #185085 Írta: Serious_Threat
Megválaszolva: Serious_Threat

@F3rmi

Valóban, a legtöbb E100-sofőr "csak" goldozik a 235 alap pen miatt...de ilyenkor jön ki a különbség pl. lila és lila playa' közt...QB és SirFoch CSAK szükség esetén használja (pl. egy másik E100 vagy Maus ellen, szemből), míg Mr Scheff és (legutolsó sorban) mr. Linkin meg kb. csak azt tölt...top tier-ként is, arty-ra is, light-ra is...mindenre...mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy melyik "módszer" igényli jobban azt a sokak által emlegetett "skill"-t... :)

(Jah, és lehetőség szerint ne nyissunk újabb 10 oldal parttalan vitát a gold-use-ról...PLS! THX...)

Én három indok miatt lövök full goldot E-100-ban.
1.: Mert lusta vagyok célozni.
2.: Mert kreditügyileg megtehetem.
3.: Reggel azok könnyeit iszom akiket kivégeztem, majd beírták azt hogy "Goldnoob E100".

9 éve 5 hónapja #185089 Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00
Igazából erre a goldnoobozásra az E100-on. >

beállok én vele vagy ne adj isten Mirage. Kikiáltjuk a csatát goldmentes csatának és csak sima ammoval lehet lőni.

hirtelen megugrik az e100 valódi értéke. Mert én ha akarnám megtudom lőni az összes tankot vele 235-el is. De rólam beforgatva azonnal ezres dmg-ek pattognak le percek alatt.

Mért goldozik az e100? mert tier 8as átütésű löveg van rajta... igazából ha meg mindenki goldozik t10ben, akkor ott mire fogja a csata után a goldnoobozó? hogy OP mert pattintani is tudtál vele?

Vagy mert mocsok kis makker vagy mert tudsz xcélozni, nem csak jobb klikkel befogtad a tankot ?

Miért nem látni kék/lila de alacsony győzelmi rátájú játékosokat 1-2 év óta amióta kredites a prem ammo?

Mert 20- 30k csatát goldal felhozni kékre esélyesebb mint a 40%ot 60-ra...
Látható jele kellene lennie annak, hogy a goldERŐ mekkora hatásfokú ... de mivel nem tapasztalható a nagy goldgay áradat közepette a felvázolt statjavulás , megkérdezném,.. a sok csalás, gold, aimbot, fogyócikkek, 13 skilles legénységre panaszkodót....... a noobhoz ad egy nagyon kis löketet ez a sok apróság , mondjuk 10-20% javulást... míg egy jó játékoshoz a 2-3xosát..

Amúgy a legszarabb tank a játékban a churchillGC hiába tagadjátok. karöltve az amx40-el. A 2 leghaszontalanabb tölteléktank.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tomat

9 éve 5 hónapja #185090 Írta: tibi144
Megválaszolva: tibi144
Nálam az M103 valami borzalom, kedvem is elment tole.., a lovege az viszont jo de a tobbi...

9 éve 5 hónapja #185101 Írta: Katsura_Taro
Megválaszolva: Katsura_Taro
Úgy gondoltam, kímélem a free xp-t (abból soha nincs elég) és tier 3-ban kezdem a japán heavy-ket. Nos, nekem volt Lee és AMX 40-is, de a Type 91 mindent visz. 3 csata után kihúztam inkább tier 5-ig. A legnagyobb hulladék, amivel eddig játszottam.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Z0lo

9 éve 5 hónapja #185102 Írta: Bence0721
Megválaszolva: Bence0721

Úgy gondoltam, kímélem a free xp-t (abból soha nincs elég) és tier 3-ban kezdem a japán heavy-ket. Nos, nekem volt Lee és AMX 40-is, de a Type 91 mindent visz. 3 csata után kihúztam inkább tier 5-ig. A legnagyobb hulladék, amivel eddig játszottam.

Akartad írni "heavy"? :woohoo:
Merthogy még a Chi-Ha is jobban páncélozott, sőt, a fegyverzete is jobb :lol:
A két Type (91/95) tényleg játszhatatlan amúgy, mert a 95-nek 430 hp-ja van, de úgy, hogy kettes tankok beütik, és ezzel szemben a B1-nek is 430, ami amúgy tök játszható saját tierben...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Katsura_Taro, Z0lo

9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja #185124 Írta: Sveryxx
Megválaszolva: Sveryxx
Személy szerint én most az Obj. 416-al szenvedek. ez a tank is megér egy misét mit ne mondjak vannak nagyon jó pillanatai a tanknak de összességében nem egy túl jó gép XD
Vélemények róla akinek meg van/volt?,

Szerk.:

Ja meg még egy ez a nyomorult M4 45 7-es fhanszia heavy tanknak csúfolt förmedvény........hááááááááát szörnyűűűűűűűűűű és kínkeserves szenvedés Dante poklának legújabb bugyrát véltem benne felfedezni a 10. bugyort ahol a legszarabb tankokkal kell játszanod egy életen át mint ez a borzalmas tank...........

9 éve 5 hónapja #185129 Írta: Celebúr
Megválaszolva: Celebúr
T34/100: alig tudom a saját hp-ját lesebezni. Lehet én vagyok a béna, de ezzel valahogy semmi se jön össze. Pedig fullos. De amikor a tier V-ös Chi-Nu-Kai normál lőszerrel belövi az "elejemet", hát...nincs több kérdés. Kivárom az elegendő szabad xp-t vagy hetente rávetemedek 1-2x, de ez tényleg egy nagy fostalicska. Fullos taliga.

9 éve 5 hónapja #185168 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

Személy szerint én most az Obj. 416-al szenvedek. ez a tank is megér egy misét mit ne mondjak vannak nagyon jó pillanatai a tanknak de összességében nem egy túl jó gép XD
Vélemények róla akinek meg van/volt?

Fullos már egy ideje. Addig nagyon szenvedős volt, de ezzel az átütéssel egész jól lehet játszani. Kicsit td-sre kell venni a figurát, utána már egész jól adja. :)

9 éve 5 hónapja #185169 Írta: leonhart79
Megválaszolva: leonhart79

Vélemények róla akinek meg van/volt?,

Szerk.:

Ja meg még egy ez a nyomorult M4 45 7-es fhanszia heavy tanknak csúfolt förmedvény........hááááááááát szörnyűűűűűűűűűű és kínkeserves szenvedés Dante poklának legújabb bugyrát véltem benne felfedezni a 10. bugyort ahol a legszarabb tankokkal kell játszanod egy életen át mint ez a borzalmas tank...........

Anno ezen az ágon képzeltem el kihúzni egy 10-es orosz medet. A sztori vége az lett hogy kifullozatm mentem vel még pár kört és eladtam. Visszamentem a T34 ig és a light ágon vidáman kihúztam egy T62A-t. Így megmarad a T54ltwm is. Szenvedés volt szinte minden csata azzal a szeméttel, csak TD-szerűen lehet használni mert a camoja kiváló és az ágyúja viszonylag jó.

9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja #185192 Írta: Medden_EU
Megválaszolva: Medden_EU

Én sosem lőttem vele goldot, ennek ellenére 2000+ a WN8-em vele, ami számomra is meglepő. Persze tudni kell a T10 tankok gyenge pontját.

Persze, ha egy IS7 vagy E5 szakasz van szemben esélyem sincs. De ezt szakaszban kell használni, 2-3 750-et sebző heavy igen durva.

De ha egyedül mentem se volt gond, ha van IS7, E5 menj vele, de csak utánuk, amolyan supporternek. Sok csatában csak 8-9 heavy jön arra amerre mész vagy medek, azokat simán viszi a nagy ágyú és csak úgy aratod a dmg-et :)

9 éve 5 hónapja #185193 Írta: Medden_EU
Megválaszolva: Medden_EU
Hogy a témához is hozzászóljak, a Challenger az eddigi legszarabb tankom. Egy TD, ami pontatlan és 150-et sebez T9-ben...., ahol mindenki felspottol az első lövés után.... éljen!!!

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 21 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 11 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.