Jelenleg 340 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 15 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 16 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 22 órával ezelőtt
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 23 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 23 órával ezelőtt
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 2 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Nehezen játszható (vagy használhatatlan) tankok

9 éve 6 hónapja #183138 Írta: bandras32
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Tudom, sokan nem szeretik, ha új topic nyílik, én most mégis indítok egyet. Ez a topic a nehezen ( vagy sehogyan sem ) játszható tankokról szólna. Egy kis segítség azoknak, akik még nem olyan rég óta játszanak, és nem nagyon tudják, hogy melyek azok a tankok, amikkel szenvedés a játék, amiket vagy át kell ugrani, vagy fel kell készülni a kínlódásra ( vagy free-zni kell ). Gondolom mindenkinek van tapasztalata ilyen tankokkal, ide jöhet minden vacakról tapasztalat, rövid elemzés,

Én el is kezdeném, régen játszott tankról nem írok, mert az emlékek már halványultak, és azóta a patch-ek folyamán változhatott a tank. Tehát, jelenlegi szenvedésem tárgya:

M46 Patton ( stock és fullos közeli tapasztalatokat írok le, top ágyú még nincs meg, ha meglesz újabb vélemény jön )
Ezzel a tankkal a teljesítményem, már már a szánalmas kategóriát súrolja.
Az egész kínlódás ott kezdődik, hogy az alap lánctalp nem bír el szinte semmit! A Pershing top ágyúját, de még egy nyanvadt töltésgyorsítót sem! ( Pershing motor és rádió rámegy ) Tehát van 3 választás:
1., alap ágyúval való szenvedés a lánctalp kifejlesztéséig.
2., freeből kihúzni a lánctalpat.
3., ( én ezt választottam ) fejlesztett torziós rugó.
Ha megvan a háromból az egyik, akkor mehet rá a Pershing ágyú, és örülhetünk a 190mm pen nyújtotta hihetetlen játékélménynek :sick: . Viszont cserébe, nincs páncél, se álca, se mozgékonyság. Ami van, 440m látótáv ( optika ), 6,56mp töltésidő ( töltésgyorsító ), 268mm pen APCR. Ezzel kell boldogulni. :S
A fejlesztésnek valószínüleg úgy kellene kinéznie, hogy ágyú, és utánna a többi sallang, de én szeretek szenvedni és a lánccal kezdtem, már csak azért is, mert az APCR átütése nem rossz ( több mint a top ágyúé ), a másik ok pedig, hogy így a fejlesztett rugót lecserélhettem ventillátorra, amitől kicsit minden jobb lett. ( töltés 6,41mp ). A következő lépés a torony volt, gondoltam a fejlesztett torony talán többet pattint, jobb lesz a töltés, de nem. 10m-rel nő a látótáv, picit a toronyforgás ( nem érezhető ), a töltés nem változik. Aztán jött a motor, a top motortól egészen más lett a tank, egész mozgékony lett, forog, gyorsul, az emelkedőn nem tetvészkedik, csak a végsebesség ( 48 km/h ) lehetne egy tizessel több!
A legénység így néz ki:
Parancsnok: 6. Érzék + BIA 99%-on
Lövész: Pillanatkép + BIA 99%-on
Vezető : Sima utazás + BIA 99%-on
Rádiós : Javítás + BIA 99%-on
Töltő: Javítás + BIA 99%-on

Jelenleg itt tartok, nagyon ritkán megyek vele jó csatákat, remélem a top ágyú dob rajta legalább akkorát, mint a motor. Tudom, hogy stock tankról nem mondunk véleményt, de ez a tank jelenleg egy halom ócskavas. A Pershing-et a végére egészen megkedveltem, gondoltam ez csak jobb lehet, fullosan lehet hogy az is lesz, de jelenleg.....
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Emerich37, FZRPUPU

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 6 hónapja #183141 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956
Figyelem: Spoiler!

Sok értelmét nem látom ennek hogy leírtad miért nehéz játszani egy stock 9-es meddel.Így kb. az összes tankkal szenvedős.Az is3 sem túl ütős a 175 penes ágyújával,és a T54-el sem tudsz csodát tenni alap ágyúval.És felsorolhatnám most a játékban lévő tankok 90%-át...

9 éve 6 hónapja #183158 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

Sok értelmét nem látom ennek hogy leírtad miért nehéz játszani egy stock 9-es meddel.Így kb. az összes tankkal szenvedős.Az is3 sem túl ütős a 175 penes ágyújával,és a T54-el sem tudsz csodát tenni alap ágyúval.És felsorolhatnám most a játékban lévő tankok 90%-át...

Mint az elején is írtam, segítség azoknak, akik még a játék elejét vannak, és nem tudják melyek a szopatós tankok. Én is örültem volna egy csomó tanknál, ha valaki megmondta volna, hogy ezt meg azt messzire kerüljem el, vagy készüljek fel a cumira. Azért írtam pont az M46-ról, mert éppen ezzel szenvedek, de írhattam volna az A-44-et, a Pz.Sfl.IVc.-t, az AMX40-et, M3Lee-t, KV-4-et vagy még rengeteg tankot, amikről ha tudom, hogy ekkora cumik, akkor a közelükbe sem megyek, vagy összeszedek annyi free-t, hogy ne nagyon keljen velük játszani. Most éppen az M46-ról van friss vélemény, ami nem csak annyi, hogy 30-40 csatát szívni kell amíg játszható lesz, hanem már kb. 110 csatán túl vagyok és most kezd elfogadható lenni, ha meglesz az ágyú valószínüleg még játszható is lesz, de ehhez még kell vagy 70-80 csata, tehát elmondhatom, hogy nem kis cumi ez a tank. Persze, minden tank stock állapotban szar, de ezzel irreálisan sokat kell szívni.
Te is irhatnál szivatós tankokról, hogy segíts másoknak, ahelyett, hogy azzal jössz, hogy ennek most mi értelme van.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PanzerGrey

9 éve 6 hónapja #183168 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956

Mint az elején is írtam, segítség azoknak, akik még a játék elejét vannak, és nem tudják melyek a szopatós tankok. Én is örültem volna egy csomó tanknál, ha valaki megmondta volna, hogy ezt meg azt messzire kerüljem el, vagy készüljek fel a cumira. Azért írtam pont az M46-ról, mert éppen ezzel szenvedek, de írhattam volna az A-44-et, a Pz.Sfl.IVc.-t, az AMX40-et, M3Lee-t, KV-4-et vagy még rengeteg tankot, amikről ha tudom, hogy ekkora cumik, akkor a közelükbe sem megyek, vagy összeszedek annyi free-t, hogy ne nagyon keljen velük játszani. Most éppen az M46-ról van friss vélemény, ami nem csak annyi, hogy 30-40 csatát szívni kell amíg játszható lesz, hanem már kb. 110 csatán túl vagyok és most kezd elfogadható lenni, ha meglesz az ágyú valószínüleg még játszható is lesz, de ehhez még kell vagy 70-80 csata, tehát elmondhatom, hogy nem kis cumi ez a tank. Persze, minden tank stock állapotban szar, de ezzel irreálisan sokat kell szívni.
Te is irhatnál szivatós tankokról, hogy segíts másoknak, ahelyett, hogy azzal jössz, hogy ennek most mi értelme van.

Azzal nincs baj hogy segíteni próbálsz,de ezzel most így nem sokat segítettél szerintem.Leszóltál egy elég jó tankot amit még ki se fejlesztettél fullosra.Ha ezt azután írod le miután már fullos,és azt is le tudod írni milyen úgy,az már más,ez így viszont nem több mint egy számodra csalódást okozó stock tank szapulása.Én is írhattam volna T54 húzása közben hogy milyen sok xp(kb. 100k) kifejleszteni teljesen,meg hogy milyen stock toronnyal és a 2. ágyúval,de sokat nem érne,ha mellé nem írnám le milyen fullosan is,mivel úgy többet mész vele amúgy is mint stockosan.

9 éve 6 hónapja #183171 Írta: gemini7Sky
Megválaszolva: gemini7Sky
M46 szenvedős? Kedvenc tankom, ezzel játszok ha más gépek kiidegelnek már, 500 csatát tettem bele, egész jó winrattel. A pershing gunnal is szerettem, pedig akkor még csak 180-as penje volt. Csak nem szabad vele megállni, menet közben elképesztően pontos, amire a nagytesója rátesz még egy jókora lapáttal.

Igazi szenvedős tank a SAu 40, szerintem a legrosszabb gép a játékban.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32

9 éve 6 hónapja #183172 Írta: bandras32
Látom nem jött át amit akartam. Leírtam, hogy még nem fullos, és ha az lesz akkor is írok véleményt. Azért kezdtem el ezt az egészet, hogy ha valaki nekiáll pl. ennek a tanknak, és nem akar/tud egy halom free xp-t rááldozni, akkor az tudja jó előre, hogy egy bő 150 csatás szívás vár rá. Nem szapulasként írtam, és bízok benne, hogy kb. 80 csata után amikor már az ágyú is rajta lesz, akkor azt írhatom, hogy: Igen, megérte ez a 200 csata cumi, mert ez egy nagyon jó tank.
Írd le te is a T54-et, hogy mekkora cumi az elején, kb. mennyi csata alatt lehet használható tankot faragni belőle. Engem pl. érdekelne, a T44-nél megálltam, de szeretnék továbbmenni, mert a T62A viszont nagyon érdekelne, de ha a T54-nél agybajt kapok, akkor inkább hagyom a fenébe.

9 éve 6 hónapja #183173 Írta: bandras32

M46 szenvedős? Kedvenc tankom, ezzel játszok ha más gépek kiidegelnek már, 500 csatát tettem bele, egész jó winrattel. A pershing gunnal is szerettem, pedig akkor még csak 180-as penje volt. Csak nem szabad vele megállni, menet közben elképesztően pontos, amire a nagytesója rátesz még egy jókora lapáttal.

Igen, ezt már én is észerevettem, ha megállok és teljesen beszűkül akkor lövöldöz össze vissza. Menet közben meg volt, hogy 350m-ről eltaláltam valami light-ot.
Sau 40? Ott hagytam abba a francia TD ágat. :lol: Nem bírtam idegekkel. :lol:

9 éve 6 hónapja #183174 Írta: gemini7Sky
Megválaszolva: gemini7Sky

Igen, ezt már én is észerevettem, ha megállok és teljesen beszűkül akkor lövöldöz össze vissza. Menet közben meg volt, hogy 350m-ről eltaláltam valami light-ot.
Sau 40? Ott hagytam abba a francia TD ágat. :lol: Nem bírtam idegekkel. :lol:

Ezt a mozgás közbeni pontosságot kell kihasználni vele, a 105 milis üteg meg nagyod dob majd az egész harckocsin!

Neked volt eszed akkor hogy abbahagytad a SAu-nál, én továbbmentem, az S35 CA egész fun volt, de ami utána jött.. az ARL V39, olyan 'kellemes' vele játszani mint mikor az ember fogát húzzák, azt hittem a fullos löveggel jobb lesz, de míg az beszűkül lefőzök két kávét, cserébe legalább pontatlan is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, Sics

9 éve 6 hónapja #183177 Írta: fly
Megválaszolva: fly
bandras32

Az összes tank szopatos tier6-tól kezdve stock állapotban.De még fullosan is néhány.

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #183201 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
M46 T9 tank, T8 ágyúval, a Pershing megy ugyan úgy T10-be ezzel az ágyúval. Tehát ammedig nincs meg a topp löveg van 1 több HP-s T8 géped, Nem olyan nagy szopás szerintem vannak sokkal de sokkal rosszabb stok tankok, jelemtően azok amik már fullosan is gyengék a saját tierben is azok az igazi szopatós gépek mikor tovább lépsz eggyel.

(Szerintem pont ez az ág az ami a játékban az egyik ha nem a legjobb és legkönnyebben játszható, de ez csak a saját véleményem)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sveryxx

9 éve 6 hónapja #183204 Írta: Sveryxx
Megválaszolva: Sveryxx

M46 T9 tank, T8 ágyúval, a Pershing megy ugyan úgy T10-be ezzel az ágyúval. Tehát ammedig nincs meg a topp löveg van 1 több HP-s T8 géped, Nem olyan nagy szopás szerintem vannak sokkal de sokkal rosszabb stok tankok, jelemtően azok amik már fullosan is gyengék a saját tierben is azok az igazi szopatós gépek mikor tovább lépsz eggyel.

(Szerintem pont ez az ág az ami a játékban az egyik ha nem a legjobb és legkönnyebben játszható, de ez csak a saját véleményem)

Alapvetően szerintem az amcsik a legkönnyebben játszható ágak.

A9-es patton jó gép ha fullos. nekem inkább az volt vele nehéz megszokni hogy elveszti a pershing jó kis tornyát ami simán elnyeli a sebzéseket. a nagy torony egy kalap kakit nem ér rajta azzal pattintani max a kicsi lövegpajzzsal lehet ami igen nagy csoda ha oda megy a lövés.
Egyébként egy igen kellemes kis tank. Megállja a helyét szinte bármilyen szituban és még csőlehajlása is elég jó. egyetlen nagy hátránya a sebessége de meg lehet szokni mivel már amugy is aki ezen az ágon eljutott idáig az hozá tudott szokni az amcsik kis végsebességéhez.

9 éve 6 hónapja #183206 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
Én az e75-el mentem vagy 100 csatát, mire kifulloztam. És az ágyút hagytam utoljára. Soha többé nem fogok top ágyút utoljára fejleszteni. Az ágyúk fejlesztése a prio 1. A többi sokkal kevésbé fontos.

9 éve 6 hónapja #183214 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
De ezek nem "nehezen játszható" tankok ... egyszerűen csak igen nyomorúságos velük stock/half stock állapotban játszani. De hát ez kb mindenre igaz ...

ARL-44-et is utáltam míg 76 mm-es ágyúval használtam... (max a Cromwellekre voltam veszélyes ha nem forogtak le... meglepődtek az ARL-től szokatlan tűzgyorsaságon ... de most hogy meglett a top 90 mm-es ágyú a maga brutális átütésével, hát kezdem élvezni. Pedig még felszerelésekre (töltésgyorsító, venti stb) vásárlására nem futotta...

De biztos vannak tényleg vacak tankok is, amit ha kifullozza valaki akkor is undormány vele a játék.

Chi-Ri ha jól tudom ilyen, a tier4 ELC kacsa se sokaknak szíve csücske, vannak akik a tier7-es skodát utálják feltűnően... (nem tudom az mennyire sorolható valójában ide... ) stb. ( Pld a hátsótornyos orosz medek is elég vitatottak ... és hát elég ritkák is.)

9 éve 6 hónapja #183220 Írta: Feri38_HUN
Megválaszolva: Feri38_HUN
Én kitartok a korábbi véleményem mellett.T-34/100.
Ha elő kell venni leduplázni,a hányinger kerülget.Nem emlékszem hogy akármit is pattintott volna.Tegnap egy leó a 30 milisével szemből sima AP-val garázsba küldött.De a legnagyobb baj,hogy nincs ágyúsüllyedése.Egy kavicsra ha rámegy az ember,máris csak az eget tudja lőni.Dombos területen mire valakire rábírnál lőni,addigra füstölgő roncskupac,nem csak a tornyot dugod ki,hanem az egész páncélmentes testet.Erre jön még egy pontatlan szar ágyú.Gusztustalan szar.

9 éve 6 hónapja #183221 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
Szenvedős tank: WZ-120.
Azt hiszem ebben mindenki egyetért.
A használható löveg, ha nincs meg a kínai nehéz tank és nem számoljuk érthető módon a free xp ráköltését, akkor négymillió fényév távolságban van.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 6 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 17 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.