Üdvözöllek!
Én a B.C ágat javaslom...50b-m van amit imádok,de...a Bat mindenben jobb,jóval ütőképesebb...legalábbis szerintem.Az 50b nagyon szerethető gép,de rosszabb a camo-ja mint a ruszki nehéztankoknak (gyakorlatilag egy másik térképről is azonnal észreveszik
),és ugyan mozgékony tank a heavy-khez képest,de ezzel nem biztos hogy körbe-karikára autókázol egy másik tankot,mert a fordulékonysága már nem olyan jó. Bezzeg a B.C. szuper camo,nagyon gyors,és +1 gránát a tárbán,ami rengeteget számít!!! Az 50b mozgása olyasmi,mint a Hellcat-é...gyors meg minden,de már nem olyan a mobilitása,mint a t-49-é.Remélem tudtam segíteni. 
Ha a végkifejletet nézzük, akkor valószínűleg a legtöbb játékosnál a B.C a nyerő.
Viszont ha az odavezető út szórakoztató faktorát nézzük, akkor a heavy vonal

A francia tankokat valószínűleg két csapat tervezte, az egyik TIER 4-ig.
Ők valószínűleg gyerekkorukban megettek két-három nyers csupaszcsigát, mert azt hallották, hogy a csiga az gourmand kaja. Miután kihányták a belüket és végérvényesen vegák lettek, megesküdtek hogy bosszút állnak.
Sikerült...
Biztos van elvetemült aki a D1, D2, B1-be bele tud szerelmesedni, és szereti a sebesség mámorát az AMX38, AMX40-ben, de ők számíthatnak egy méretes kezeslábasra a hátulgombolós fajtából.
TIER 4 után kibaszták a csapatból az anti csiga különítmény többségét, a maradék azonban nem engedte ki a kezéből a light vonalat. Igaz nekik is használt az agyturkász, és túl kompenzálták a csiga fóbiát, mert minden light tankból lökhajtásos repülőt csináltak.

Lehet hogy utol érheti velük bárki a kengyelfutógyalogkakukkot, de hatékonyságban azért még mindig a prérifarkas a jobb.

Azt remélem mindenki tudja, hogy az ELC AMX, akinek a szervezetben Lapostetű fedőneve van, valójában a föld alatt közlekedik?
A nehezek?
A Bodri (BDR G1B), már játszható tank, hátulról a nagy ágyúval lehet francia fikázásra bírni a népet.

A tetejét tuti Napoleon csákójáról mintázták, erősebb husángokkal is alakítható.
Az oldalát egy morcos óvodás, akinek elvették mézes kenyerét is berugdalja dühében, de valami rejtett báj, mint a bajuszos francia nőkben, van benne

Az ARL44 még jobb ilyen téren, sőt az AMX M4 45 már pattintani is tud! Nem is rosszul! Valahogy úgy tudták beállítani a zöldre festett kartonlapokat, amit páncélként tesznek a francia tankokra, hogy elölről nagyon gyakran lehet hallani a pfdzsüüüúúúúúúúú... fütyülést. Ez az ártószándékú lövedékek leszerelését jelzi
A AMX 50-100 pedig a 7/42 egyik állandó support heavyje.
Oda meg ugye fostalicskát nem lehet vinni, mert a csapat parancsnok úr azt mondja, hoz valami rendes tankot!

6 Lövedék a tárban, 6*300 dmg. Ideális kivégzőtank, mert ha valamibe a nagyfiúk belepukkantanak egyet, akkor onnan az AMX biztosan hazavágja! Mert akár 1-2 lövést el is véthet (ezért a hátrányosabb helyzetű játékosoknak, mint én, is van sikerélménye)
Az elvétés egyébként default türelmetlenebb játékosoknál! Ha valaki nem várja meg, amíg a francia tankok teljesen rá nem szűkülnek a célra, akkor a szórási terület csak kicsit nagyobb mint az egész térkép
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...