Jelenleg 113 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 43 perccel ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 13 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja

Francia harckocsik

11 éve 1 hónapja #58592 Írta: lacissius
Megválaszolva: lacissius

50-120....az 50-100 után a kínok kínja....se nem talál, se nem sebez....sok free xp-t rátoltam a nagyágyúra, hogy hátha....de mintha még szarabb lenne..sajna a csapatok sem vitézkednek, így a wr a béka segge alatt, sebzésről alig beszélhetünk....MI FOLYIK ITT GYÖNGYÖSÖN??
Szóval katasztrófa ez a tank. Ami az 50-100-on működött, az itt felejtős....

Hidd el, hogy nagyon jó kis tank az 50 120. Én észre sem vettem és már ki is húztam az 50B-t vele, szenvedés nélkül. Persze kell, hogy teljesen ki legyen fejlesztve, de ha kész a tank, akkor jó lesz és nekem személy szerint még az 50 100-nál is jobban tetszik (50 100-at T8-hoz, 50 120-at T9-hez hasonlítva)

A célzás tényleg nem erőssége, de mivel erre kár a töltésgyorsító, vertikális és célzásgyorsítót kell rátenni. 100%-os legénységgel és ha van BIA-val, már nem lesz gond. (meg persze a célzó képességekkel, de T9-ben már gondolom van minimum 2, inkább 3 skill a legénységen)

És lehet furán hangzik, de ez tud valamit, amit az 50 100 nem igazán... mégpedig ez már pattint vazze! :silly: Még ha nem is lehet vele tudatosan, de mégis elég sokszor előfordult. De azért továbbra is egy heavy testbe bújt medről beszélünk.

A WR-t meg ne nézzétek, randomban - főleg ha egyedül játszotok - akkor a WR-t lehet a legkevésbé befolyásolni. Nem is érdemes rajta erőlködni, hiszen úgy van megcsinálva a játék, hogy 50%-hoz közelítsen az érték mindenkinél. Ha sokat sebeztek, akkor nem nem csak a többi mutatótok lesz jó (WN8), hanem a nagy számok törvénye szerint a győzelmek is jönnek majd velük. Szóval a lényeg a sebzés! Abból legyen minél több, a többi jön majd magától!

egyetértek az 50-120 végre pattint...MESSZIRŐL..közelről ugyanúgy átlőnek, mondjuk tényleg nem olyan papír mint a luchstól is rettegő 50-100, node nem egy e75..

nem rossz a második ágyú sem töltésideje sokkal kevesebb mint az 50-100-on, bár egyébként ugyanazt lövi, tier X ellen pont semmit nem ér..biztos jobb lesz a nagy löveg(vagy nem)..én az 50-100-at jobban szeretem eddig bár az elején az e75-öt is utáltam..

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 1 hónapja #58593 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor
A nagy löveggel már élvezhető - addig szopógép... mondjuk utána is vigyázni kell ne te légy a célpont: sebezni, elbújni, sebezni, elbújni... már ha sikerül... :)

11 éve 1 hónapja #58653 Írta: VindiqueV
Megválaszolva: VindiqueV
Mindenkinek köszönöm a válaszokat :)
Döntés:
Mivel megvan már a bdgr, valószínű, hogy gyorsan kijátszom az amx-et az 50-100-ig aztán megveszem az elc-t :lol:

11 éve 1 hónapja #58654 Írta: Gyilokzóna
Megválaszolva: Gyilokzóna

Mindenkinek köszönöm a válaszokat :)
Döntés:
Mivel megvan már a bdgr, valószínű, hogy gyorsan kijátszom az amx-et az 50-100-ig aztán megveszem az elc-t :lol:

Én már kifejlesztettem a Bodrogit egy hete de még nem vettem meg. ELC AMx-ről még csak álmodom. Borzasztó ez az Amx 38. :woohoo:
Igaz már csak pár csata kell és jön majd a 40-es light ami inkább heavy - se. :S

11 éve 1 hónapja #58693 Írta: GAgyiXyXy
Megválaszolva: GAgyiXyXy
A 120-am el van átkozva...(fullos, 3 skill legényekkel) azt hiszem pihentetem, jegelem, mert ami nem megy.. Inkább a lórit húzom, azzal legalább sebzek.

11 éve 1 hónapja #59611 Írta: lewi
Megválaszolva: lewi
Sziasztok!
A Francia könnyű ágon az amx12t-nél tartok és úgy döntöttem megtartom.
Kérdés: Milyen felszerelést rakjak rá?
A válaszokat előre is köszönöm.

11 éve 1 hónapja #59632 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar
Optikát (+10% látótávolság)
Szellőzés (ez mindehez ad egy kicsit)
harmadiknak meg stílustól függően rajtad ál...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: lewi

11 éve 1 hónapja #59638 Írta: destiny03
Megválaszolva: destiny03
Sziasztok!
Biztos volt már, de van elég hozzászólás ahhoz, hogy ne olvassam végig mindet xD
Szóval, a jelenlegi patchben, melyik ágyút ajánljátok a S35 CA francia Tier V TD-hez? Ti melyiket használjátok/használtátok? Melyik illik leginkább az ághoz (csak mert azt olvastam, hogy játékstílus kérdése, de úgy vettem észre, hogy a 0,41 pontosságú 105 milis, ami nem igazán egy snipe ágyú, nem illik az ághoz...)?

11 éve 1 hónapja #59650 Írta: goregrind
Megválaszolva: goregrind

Sziasztok!
A Francia könnyű ágon az amx12t-nél tartok és úgy döntöttem megtartom.
Kérdés: Milyen felszerelést rakjak rá?
A válaszokat előre is köszönöm.

Célzást segítő cucc legyen a harmadik szerintem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: lewi

11 éve 1 hónapja #59681 Írta: lewi
Megválaszolva: lewi
Mint ahogy írtam, köszönöm a válaszokat.

11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #59729 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

Sziasztok!
Biztos volt már, de van elég hozzászólás ahhoz, hogy ne olvassam végig mindet xD
Szóval, a jelenlegi patchben, melyik ágyút ajánljátok a S35 CA francia Tier V TD-hez? Ti melyiket használjátok/használtátok? Melyik illik leginkább az ághoz (csak mert azt olvastam, hogy játékstílus kérdése, de úgy vettem észre, hogy a 0,41 pontosságú 105 milis, ami nem igazán egy snipe ágyú, nem illik az ághoz...)?

Hi,

Az S35 esetében nincs igazából olyan ágyu, hogy "nem illik az ághoz". A hatodik-nyolcadik szinten szokták mondani, hogy a papíron top ágyut nem "érdemes" felrakni, mert a hosszú célzás idő és a szűk ágyu kitéríthetőség erősen korlátozza a felhasználhatóságát.

Az S35-nél nincs ilyen probléma, különösen ha kihasználjuk az asszimetrikus elhelyezését az ágyunak: 15/29(!) fokos a kitéríthetősége, így a célzásidő eleve nem olyan kritikus, mint a 7/7, 7/10, 10/10 fokos kitéríthetőséggel rendelkező nagytestvéreinek.
A 2,9 mp célzásidő ezzel együtt megköveteli a célzásgyorsítót, de mivel ez nem egy assault gun, és általában sniperkedésre használja az ember, az ágyu kitéríthetőséggel kombinálva használható marad.
A 0,41-es pontossággal sincs semmi baj, a francia ágyuk bár papíron gyengébbek a németeknél, valójában ugyanolyan pontosak.
Ezzel együtt én nem adtam el a a 17-pdr-es ágyut sem, és ha lenne időm játszani az S35-vel váltogatnám a két ágyut. A kisebbik ágyu mellett nem is annyira a pontossága, mint a nagyobb DPM-e szól. Megfordítva a 105 mm-esnek meg félelmetes az alfája. Nagyon helyzet függő, mikor melyik muzsikál jobban. A kis ágyuval, ha fel van spottolva számos ellenfél (és te nem), akkor szép folyamatosan lehet kiosztani a sebzést. Megfordítva, nem nagyon érdemes vele bújkálni, mert a DPM-et itt akkor adod le, ha folyamatosan használod az ágyut. A nagyobb ágyuval a hosszabb töltés idők alatt szépen fedezékbe lehet mozdulni, pihenni 7-8 másodpercet, majd ütemesen kimozdulni a célzásra, hogy kihozd a legtöbbet a percenkénti öt lövésből. (A felesleges ingázástól persze egy hatodik érzék megkímél.)
Általában jól teljesítő csapatban és nyílt terepen többet lehet kaszálni a 17-pdr-rel, egy "folyósót" belőni meg jobb a nagyobb alfájú 105 millissel.
Érdekes módon egyébként a 90 millis ágyu sem rossz, amolyan kompromisszum a másik kettő mellett. A DPM-e kicsivel jobb, mint a 17-pdr-nek, az alfa 240, ami szintén egészséges ezen a szinten, alapvetően a penetráció miatt nem szokták választani, pedig a 135/175 pen nem olyan borzalmasan rossz ötös szinten (a JagdpanzerIV-nek konkrétan csak 132/171 egy szintel magasabban a 8,8-assal).

11 éve 1 hónapja #59731 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

Sziasztok!

10,5 - és tartsad meg, mert jó lesz vele pedo-tankerkedni visszajönni tier 5-be, amikor sok ellenfelet egy-hit-el, és tier 6-7 tankokat is jól meg tud sebezni.

11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #59738 Írta: KlintIsztvud
Megválaszolva: KlintIsztvud

Sziasztok!

Azon ritka tankok egyike, melynek a stock ágyúja is használható.
Szerintem is vagy a stock ágyú, vagy a 105 milis. Mindegyik jó, mindegyik másként jó.
Ez egy jó TD :)

11 éve 1 hónapja #59768 Írta: destiny03
Megválaszolva: destiny03
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat és a segítséget, és az ismertetőt CrawlingChaos-nak :D Hasznos volt :)
Kipróbáltam a 105mm-es ágyút, de nekem a stock valahogy jobban bejött. Az igazság az, hogy alapból jobban tetszett, már csak a stílusomhoz igazítva is, mert inkább lövök "gyorsan" kisebbeket, pontosabbat és lehetőleg mindent átütve (persze ez egyébként se lenne akadály egy pontos TDvel, ha valaki tudja a gyenge pontokat), mint esetleg lemondva akármelyik említett pozitívumról plusz Damage árán. Persze kinek mi. A másik amit fegyelembe kell vennem minden tanknál, hogy sajnos eléggé le vagyok égve pénzügyileg mindig (nem tudom, hogy csinálom xD), és sajnos nincsen pénzem további drágább felszerelésre. Van belőle, meg amit tudok azt nyilván cserélgetem, de egy löveg megítélésekor sajnos most nem tehetem azt meg, hogy úgy számolok, hogy majd csak valamilyen felszereléssel kicsit feljavítom azt az ágyút. :D
Mindenesetre nekem azért a stock bejön, többé-kevésbé megy is vele, köszönöm még egyszer a segítséget :D

11 éve 2 hete - 11 éve 2 hete #63705 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp
Nagyon féltem tőle...
A töltés ideje még most is idegesít a lövések között..
De kezdjük megszokni egymást...
A STAT-ból látszik, hogy a legtöbb IX. vassal béna vagyok, de ezzel nem is annyira.
Ami érdekes, hogy milyen papír (páncél hatékonyság = 0) és a pontatlan löveg ellenére mégis milyen viszonylag pontos voltam /vagyok vele...

Mellékletek:

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 10 órája 15 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 3 órája 25 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 13 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.